- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.281
Yaparsın sen bahar sporla dahada inceleceksin eminimGeldim geçmiş yaptım uyumaya gidiyorum tam tamına 1ayim var tatil tarihi belli oldu minimum 5kg vermeliyim hatta 6-7olsa başımın üstünde yeri varvalla hayır demem gaza bastım Zuhal sultan haberin olsun
Teşekkür ederim canimMerve dogum gunun kutlu olsun cnmmm
Edibe doğum günüm için teşekkür ederim lakin bu şekilde menülerin nereye kadar devam edecek eyvallah kilo veriyorsun lakin bu kervan hep bu şekilde gitmez senin menüleri gördükçe hepimizin moral bozuluyor elindeki metonun kıymetini bilmiyorsun hadi 2,3 menü bu gormemezlige gelelim ki gelinmiyor gözüme gözüme giriyor menülerin sen takıma bir söz verdin ve bu söz için hiç cabalamiyorsun , ben bahar gibi yazamam ama yazdıklarına katılıyorum ve şuan gerçekten çok kırıldım bizim seni motive etmek kırmadan dökmeden sana biseyler duzeltirebilmek adına verdigimiz emeğin 10da 1 ni kendin yapmıyorsun bu dakikadan sonra sen kendi sağlığını umursamiyorsan bende artık hiç bir şekilde zayıflama ile ilgili tek bir yorumda bulunmayacağımIyi geceler arkadaşlar. Bugün çok depresif geçirdim. Sebepsiz çok mutsuz ve stresli hissediyorum diyeceğim ama belki de sebep haftasonu kaçamaklarımdır bilemiyorum.
Geçmişe yarın bakarım inşallah.
Bugün menüm
Sabah
1 yağda yumurta
Yarim dilim peynir
1 çay kaşığı reçel
Yarım silim ekmek
1 kase sütlü yulaf
(Resmen iki kahvaltılık yemişim)
Ara
2 ceviz
5 hurma (hurma diyeti yapmadım anormal yiyip üstüne hurma yedim)
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim Ekmek
1 kase cacık
Ara
Ceyrek çikolatalı gofret
1 lokum (befitlady 'e selam)
Ara
1 tost
1 kuru incir
Akşam
2 kasik pilav
3 dilim karpuz
4 kaşık tavuk
Su 2 lt
Spor yokNorth River önden hissettin galiba
Resmen yine biri beni durdursun modunda ve başarısız mutsuz bir gün oldu. Öyle bir başlık vardı sanırım biri beni durdursun diye aktif değil ama ben bu gidişle canlandıracağım
Neyse dostlar menümü görmezden gelin lütfen yorumluk bir hali yok. Lütfen sadece dua edin bana, bir kırılma noktasındayım sanırım. ( çok kilo vermiş gibi)
Bu arada Merve yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzurla dolsun canım.
Poncik hoşgeldin zayıflama yolunda başarılar. Ben 35 yaşında iki çocuklu evhanımı bir iradesiz, takımın diyet yapamayan üyesi
Şeyda sana mevlitte kolay gelsin yarın.
Hepinizi sevgiyle tombik tombik kucakliyorum.
Günaydın canımgünaydınnn KızçeLerimmmm
fen ve teknoloji canım benimdemerve cnm branşım fizik.. Çok zor benim atama. senin branşın ne. İsg belgesi almayı düşünüyorum. BakaLım
Canım ilk başlarda bu kadar zorlama ve sıkma kilon azaldıkça ihtiyacın olacak bu zorlannalaraGünaydın kızlar.
Sonunda evimde tek başıma olacağım bugün.
Dün menü yemek konusunda biraz kendimi zorladım şaftım kaydı.
Menüm:
Sabah: 1 dilim tb ekmek
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 dilim tb ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 köfte kadar tavuk mangal
5 yk Salata
Su: 3 litre
Spor yok
çok teşekkür ederim canım@askrh kaptanım dün gözümden kaçmış üzgünüm.
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında yeni güzellikler getirsin...
teşekkürler baharım ayy ne iyi olur seneye çıtır ve fit olarak yeni yasima giricemMervecim dün kutluyamadim yeni yaşın sağlık mutluluk huzur fitlik citirlik getirsin
Kız 25 den sonra kutlama yapılır mıPoni Bon babaaannemiyiz biz
Günaydın çıtırellalar
Bugün o kadar çok işim var ki kafayı yedim
günaydın canım kolay gelsin şimdiden hayırlı yolculuklarKızlar çok yoğun olucam bugün gece de 4te çıkıcaz geziden sonra görüşmek üzere hepinize bol bol kalori yakmalar kilo vermeler diliyorum
Kızlar az sonra gelecegim sabah sabah annem iş getirmiş bana kızının yapmayacağını bildiği için emri vaki yaptı yorgan yatak girisecekmisiz puff ölümlü dünya yahuuuannem kafamı kırmadan gidiyim ilk fırsatta geliyorum
günaydın meleğimgünaydınnn KızçeLerimmmm
Ohh şükür edacım biraz kendine gel dinlenGünaydın kızlar.
Sonunda evimde tek başıma olacağım bugün.
Dün menü yemek konusunda biraz kendimi zorladım şaftım kaydı.
Menüm:
Sabah: 1 dilim tb ekmek
1 yumurta
Domates salatalık
1 bardak çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 dilim tb ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 köfte kadar tavuk mangal
5 yk Salata
Su: 3 litre
Spor yok
Ooo baya kalabalıkmışınızKız eşinin kuzeninin düğününe 600 liralık kıyafetmi aldın :)
Seneye oğlumun sünneti var buna bile bu kadar para verip almam bi kere giyecem zaten
baya abartmışsın sen
Benim akrabam zaten yerimde duracağımı sanmıyorum bi sonraki hafta kuzenimin düğünü var peşpeşe geldi kuzenin düğüne herkes geliyor biz çok kalabalığız zaten 110 torun var bizde sonrada peşpeşe eşimin kuzenlerinin düğünleri var bi kıyafeti bi koca tarafında bi kendi tarafımda giyerim :))) gardrop ister istemez yenileniyor
ne kadar kalacaksınız tatlımBiz 14 Ağustos'ta çıkıyoruz yola aynı denk geliyor seninle bahar bende 5 kilo vermek istiyorum o zamana kadar nereye gidiyosunuz bende gaza basmalıyım 63 olmak istiyorum inşallah
Bu hafta az verde haftaya telafi edersin cnm :))Kayıtlara geçti 50dk lakin basmak farz oldu kendime sözüm var abla
Mervecim dün kutluyamadim yeni yaşın sağlık mutluluk huzur fitlik citirlik getirsin
Kız 25 den sonra kutlama yapılır mıPoni Bon babaaannemiyiz biz
Ben süperbabanne olacamgı sıkı diyet yapan babaanne mi olur Zuhal ablamdam bi terslik var hiç babaanneye benzemiyo
işin var diye çok mutlusun heralde :)))Günaydın çıtırellalar
Bugün o kadar çok işim var ki kafayı yedim
kızzz orda hiç girmicenmiKızlar çok yoğun olucam bugün gece de 4te çıkıcaz geziden sonra görüşmek üzere hepinize bol bol kalori yakmalar kilo vermeler diliyorum
kolay gelsin de ben anlamadımKızlar az sonra gelecegim sabah sabah annem iş getirmiş bana kızının yapmayacağını bildiği için emri vaki yaptı yorgan yatak girisecekmisiz puff ölümlü dünya yahuuuannem kafamı kırmadan gidiyim ilk fırsatta geliyorum
Allah kabul etsin şeydam herşey gönlüneze göre olsunKızlar bugün büyük gün bana dua edin bugün güzel geçsin kızlarım hemencecik alışsın ortama az ağlasınlar
harfi harfine katılıyorum ablaGünaydınnnnnn sevgili AZİMLİ HIRSLI 9.takım
Yine geldik bir salı gününe
Cumanın ayak seslerini duyar gibiyiim
Bu hafta herkes 1.lik için elinden geleni yapsın dedik
O yüzden çoğumuz evdeki işlerimizi bırakıp
Eşimizden çocuğumuzdan vakit çalıp burda takımı coşturmaya çalışıyoruz
Bazı menüleri görünce gerçekten bütün enerjim gidiyor -ki pek çoğumuzunda aynı hissettiğinden eminim
Ya biz boşa kürek çekip boşuna dil döküyoruz
Yada arkadaş bizi tınlamıyor
Ben öyle hissediyorum artık
Aslında önemli olan takım, liste falanda değil
Kişinin kendine yaptığı kötülük
Eğer biz kilo vermek, bu mutsuzluğumuzdan kurtulmak, hayatımızı bedenimizi değiştirmek için burda toplandıysak bunun hakkınıda vermemiz gerekir
Zaten çoğumuz beyin obeziyizki burdayız
Kimse süper iradeli değil
Yoksa kilo almazdık Zaten
Ama hedefe kilitlendik, ve şişmanliğı kaderimizmiş gibi yaşamak istemiyoruz
yorgan yatak girişme değince tek aklıma uyku geliyor baharKızlar az sonra gelecegim sabah sabah annem iş getirmiş bana kızının yapmayacağını bildiği için emri vaki yaptı yorgan yatak girisecekmisiz puff ölümlü dünya yahuuuannem kafamı kırmadan gidiyim ilk fırsatta geliyorum
Canım benim Allah yardımcıniz olsun çok güzel bir gün geçirin inşallahKızlar bugün büyük gün bana dua edin bugün güzel geçsin kızlarım hemencecik alışsın ortama az ağlasınlar
abla bir reklam vardı çocukla babaannesi parka gidiyor babaannesine annen mı diye soruyorlargünaydın meleğim
Iş yollarındamısın
Kahvaltıyı ordamı yapıyosun
Ohh şükür edacım biraz kendine gel dinlen
Bence menünde abartılı bişey yok
Sadece öğlen çorba ekmek olmuş Belki salata iyi giderdi
Ooo baya kalabalıkmışınız
Anam hepsi düğün yapmaya kalksa insan iflas eder :))
Bizimde geçen sene 2 yeğen evlendi
2 düğün 2 kına, arka arkayaydı her hafta biri feleğimiz şaştı
Haliyle hepsine ayrı elbise
ne kadar kalacaksınız tatlım
O zamana mezun olursun heralde
Bu hafta az verde haftaya telafi edersin cnm :))
Ben süperbabanne olacam
görenler aaaa çocuk sizinmi diyecek
önceden de beni oğlumun ablası sanıyolardı
Ayyy sizin çocuklara acıyorum
Onların çocukları olduğunda siz 70 lik nene olduğunuz için hiç ilgilemiyeceksiniz biz beraber kayaktan bile kayıyozişin var diye çok mutlusun heralde :)))
kızzz orda hiç girmicenmi
Haaa evet öyle bi reklam maceram olmuştuabla bir reklam vardı çocukla babaannesi parka gidiyor babaannesine annen mı diye soruyorlarhayır o babaannem diyordu aaa ne kadarda genc
kolay gelsin de ben anlamadım
Sendemi temizlik yapcaksınız annedemi
Allah kabul etsin şeydam herşey gönlüneze göre olsun
Hiç.endişe yapma böyle böyle alışacaklar
harfi harfine katılıyorum abla
yorgan yatak girişme değince tek aklıma uyku geliyor bahar
Canım benim Allah yardımcıniz olsun çok güzel bir gün geçirin inşallah
abla bir reklam vardı çocukla babaannesi parka gidiyor babaannesine annen mı diye soruyorlarhayır o babaannem diyordu aaa ne kadarda genc
Günaydın tatlımmgünaydınnn KızçeLerimmmm
Allah kabul etsin canımmKızlar bugün büyük gün bana dua edin bugün güzel geçsin kızlarım hemencecik alışsın ortama az ağlasınlar
Vayyyy Vayyyy bahar coşmuş coşturmuşGünaydınnnnlarr
Bugün inşallah hepimiz için kacamaksız ( kaçamakta neymiş ) bol sporlu sağlıklı beslenerek gecer
Vücudumuza ses verelim bakalm bizden ne istiyor
Spor ister bol su ister bizim vücut böyle
Çekilinnn yoldan 9.takım geliyor :)
günaydın canımGünaydınnnnlarr
Bugün inşallah hepimiz için kacamaksız ( kaçamakta neymiş ) bol sporlu sağlıklı beslenerek gecer
Vücudumuza ses verelim bakalm bizden ne istiyor
Spor ister bol su ister bizim vücut böyle
Çekilinnn yoldan 9.takım geliyor :)
Kolay gelsin canımmm :)Bugün ki planımi şuraya ilistireyim
Şimdi kızı uyutuyorum sonrasında kızın odasını düzenleyeceğim ardiye gibi oluyor orası kız uyanınca evi süpürüp silerim sonrası sporun ikinci raundunu yaparım
İkindiye dogruda su mutfak perdesi halletmeye giderim ordanda aktara uğrayacağım
Hımmm demekki ilk raund spor yapılmış :))Bugün ki planımi şuraya ilistireyim
Şimdi kızı uyutuyorum sonrasında kızın odasını düzenleyeceğim ardiye gibi oluyor orası kız uyanınca evi süpürüp silerim sonrası sporun ikinci raundunu yaparım
İkindiye dogruda su mutfak perdesi halletmeye giderim ordanda aktara uğrayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?