- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.301
Poni Bon 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım /
Aralık /
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,2 KİLO
Eylül / 3,9
Ekim / 2,3
Kasım / 2,3
Aralık / 3,2
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,7 KİLO
Ocak / 1,4
Şubat / 0,6
Mart / 2,8
Nisan / 1,2
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / 2,6
Kasım / -0,9
Aralık / 2
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9,7 KİLO
Ocak / -0,4
Şubat / <izinli>
Mart / <izinli>
Nisan / <izinli>
Mayıs / <izinli>
Haziran / 0,5
Temmuz / 1,9
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (433. Etap) ( 95,2 )
Bitiş Kilosu (527. Etap) ( 71,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 23,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,58% )
Toplam Süre ( 52 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,47% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 450 )
Yorum : Sevgili Poni Bon 8 Eylül 2015 (433. Etap) ve 95,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 21 Temmuz 2017 (527. Etap) tarihinde toplam 23,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 68 dir. Hedefini %86 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İnşaallah ablam duygulandım ya
Çok kalabalığız abla sorma düğüne kimseye gerek kalmıyor biz yetiyoruz zaten :)günaydın meleğim
Iş yollarındamısın
Kahvaltıyı ordamı yapıyosun
Ohh şükür edacım biraz kendine gel dinlen
Bence menünde abartılı bişey yok
Sadece öğlen çorba ekmek olmuş Belki salata iyi giderdi
Ooo baya kalabalıkmışınız
Anam hepsi düğün yapmaya kalksa insan iflas eder :))
Bizimde geçen sene 2 yeğen evlendi
2 düğün 2 kına, arka arkayaydı her hafta biri feleğimiz şaştı
Haliyle hepsine ayrı elbise
ne kadar kalacaksınız tatlım
O zamana mezun olursun heralde
Bu hafta az verde haftaya telafi edersin cnm :))
Ben süperbabanne olacam
görenler aaaa çocuk sizinmi diyecek
önceden de beni oğlumun ablası sanıyolardı
Ayyy sizin çocuklara acıyorum
Onların çocukları olduğunda siz 70 lik nene olduğunuz için hiç ilgilemiyeceksiniz biz beraber kayaktan bile kayıyozişin var diye çok mutlusun heralde :)))
kızzz orda hiç girmicenmi
Bencede olursun cnmÇok kalabalığız abla sorma düğüne kimseye gerek kalmıyor biz yetiyoruz zaten :)
Tatile 1 hafta gidiyorum işi sıkımtutarsam mezun olurum ablam inşallah
Kolaymı cnm okadar vakit geçirdik burdaİnşaallah ablam duygulandım ya
çok geçmiş olsun abla geline hamileliği nasıl gidiyorHımmm demekki ilk raund spor yapılmış :))
Sana kolay gelsin cnm
Bizimde gelin grip olmuş çocuğu getircek birazdan
Benim spor ancak o gitten sonra yapılacak
uyudu kaldı herhalde yatakların içindeNeler yapıyosunuz kızlar
Rakibim yatak yorgan değiştircem derken içinemi gömüldü acaba :))
Bende çocuğu uyuttum şimdi
O uyurken yemek yapayım
Yatağı olmayınca fazla uzun uyumuyor
Birazdan kalkar
Sağolasın cnmçok geçmiş olsun abla geline hamileliği nasıl gidiyor
uyudu kaldı herhalde yatakların içindevalla benim planlar planladigim gibi olmadı abla çarşıya ikindi vakti gidecektim kız uyumayinca evin işlerini halledip çıktım çarşıya dışarı çok sıcak perde işi gene kaldı beğendiğim perde metre karesi 138 TL eşimde içine sinmeden almayalım marka modelini al internetten de araştıralım dedi yani yine elim boş döndüm 1 saat yürüyüş yanıma kar kaldı kız bu sefer uyursa humanın odasını toparlamaya calisicam
ay iyi bari abla o bulantı ile 7 ay yaşamıştım ben benim daha yemek duruyor eşim belki mesaiye falan kalır diye sona bırakıyorum yapmayıSağolasın cnm
Başlangıçta mide bulantısı vardı ama şimdi iyi
Bencede almışken gönlüne göre olsun
Almış olmak için alma
Ne güzel yürümüşün işte
Bizde az bisiklet sürdük tuanayla yağmur yağmaya başladı girdik içeri
Bugün hem soğuk hem yağmurlu
Yemeklerim bitti bi kahve yaptım kendime
Eli kulağında birazdan kalkar kız
Hatta iyi bile uyudu 1 saat olmuş
berkemal bende abla ikinci tur sporu da yaptım benden pes daha iş çıkmazHuuu Huuu asayiş berkamelmi kızlar
Huuu Huuu asayiş berkamelmi kızlar
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen beraber yol alırızMerhabalar an itibariyle araniza katıldım.
hoşgeldin canım kendini tanitirmisin birazMerhabalar an itibariyle araniza katıldım.
Kuralları okudum. Inşallah yapacagimHoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen beraber yol alırız
Hoş buldum. Ben 165 boyunda 116 kilodayım bu sabah tartildigimda bu sayı beni fazlasıyla üzdü. Biraz da artik baslamaliyim dedirtti. Burada birlikte zayıflamak nasip olur insallahhoşgeldin canım kendini tanitirmisin biraz
inşallah canım evlimisin çocuk var mı yaş kaçHoş buldum. Ben 165 boyunda 116 kilodayım bu sabah tartildigimda bu sayı beni fazlasıyla üzdü. Biraz da artik baslamaliyim dedirtti. Burada birlikte zayıflamak nasip olur insallah
Çok soru sorun da daha çabuk kaynaşalım de mi yaşım 31 benim de bir kızım var Rabbim bagislasin. Ben de bir zamanlar 75 kilolara düşmüştüm ama ipin ucunu kaçırıp üstüne bir de hamilelik geçirince 116 gördüm ne yazıkkiinşallah canım evlimisin çocuk var mı yaş kaççok fazla soru sordum ..
Surda kendimi tanitayim bende
28 yaşındayım 1 kızım var 103 kilo ile başladım şimdi 72 kilolardayim adım Merve
cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah canım doğru ne kadar çok muhabbet o kadar çabuk kaynaşmaÇok soru sorun da daha çabuk kaynaşalım de mi yaşım 31 benim de bir kızım var Rabbim bagislasin. Ben de bir zamanlar 75 kilolara düşmüştüm ama ipin ucunu kaçırıp üstüne bir de hamilelik geçirince 116 gördüm ne yazıkki
ilk günü göre güzel canım aksama salata olsa güzel olur ogleni hafif tutmussun zatenBugün hazırlıksız ve plansız başladım diyete o yüzden öğünler biraz zamansız oldu
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Salatalık domates
3 zeytin
Peynir
Öğle
Yarim kase yoğurda üç kuru kayısı
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Yatmadan bir meyve olur sanirim. Ne kadar su ictigimi takip etmedim ama epey arttırdım öncesine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?