Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ş

Lapayı yaparken süt yoğurt ürünleri etkisini kaybettiriyor canım salata tavuk hindi ile yiyebilirsin

Şuan dediklerini yiyemiyorum. Diyet menüsü olarak yemedim onu. İshali durdurmak için doktorun dediği.

Güzel menü. Sirkenin ne gibi bir katkısı var.? İçebileceğimden değil de merak rttim.

Menün fena sayılmaz.
Tempolu yürüyüş dışındaki yürümeler spordan sayılmıyor...

ben anlamıyorum ama bence gayet iyi gibi geldi. ama keşke spor yapabilsen.

Hasta olduğum için yapamıyorum.
Normalde günde 2 kere 45 dk leslie yapmaya çalışıyorum.

Sirkeyi öyle mi içiyorsun canım ?
Menü güzel bu arada

Merhabalar an itibariyle araniza katıldım.

Hoşgeldin canım aramıza ben şeyda 103.5 ile takıma geldim diyete 107 ile başlamıştım 60 la mezun oldum hamile kaldım 70 ile tekrar buraya düştüm hamilelik kiloları için hedef bu sefer 55 inşallah şuna 60.7 kiloyum
Sende inşallah hedefine ulaşırsın

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
4 badem
Öğlen
4 ceviz
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam
Bol peynirli tavuklu salata
Su 2 yi geçti 3 e kesin tamamlarım su bardağı elimde :))
Spor da ikizlerimin mevlütünde koşturdum şükürler olsun herşey çok güzeldi

Selam arkadaşlar,
Yazdıklarınıza üzüldüm daha doğrusu size yaptığım haksızlığa üzüldüm ama anladım ki takım tam anlamıyla kararlı olanların dayanışma ortamı. Herkes kendi iç mücadelesini yaşarken başkasının moral bozmaya hakkı yok. Ben sanırım biraz kilo verip, diyeti hayatıma oturtup öyle girmeliydim takıma. Orada hata yaptım. Kendinizi tanıtırken bu durum şimdi dikkatimi çekiyor. Ama olan oldu şimdi takımdan çıkarsam 6 ay giremem, sizi çok sevdim başka takım da istemiyorum. Beni atmazsanız sevinirim. Atarsanız da anlayışla karşılarım. Umarım bu yazdığım da canınızı sıkmamıştır. Özeti kendimi acilen toplayacağım sizin moralinizi motivasyonunuzu bozmamak için daha dikkatli olacağım.

Diyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canım
Kan şekerini düzenliyor vücuttaki zararlı maddeleri toksin ve ödemi atıyor insülin direncine faydası olduğunu biliyorum bi sürü faydası var aslında diyette çok faydası var
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ama ben bal kullanmıyorum organik değil çünkü market balları @seydan94
Vücut bunada alıştı sanırım sabahları ilk işim çünkü

Menüm
Kahvaltı 9.00
yağda yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım şeftali
Öğle
1 tabak yağsız makarna
Salata
Yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 tost
Salata

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik en azından tekrar yürümeye başladım.

Çok iyiymiş canım
Ben o konuda şanslıyım evimde tam organik 0 katkı bal hep var hatta sağolsın boğazım için özel akasya balı gönderir abimin eşinin babası yapıyor kendi arıları var markettekiler bildiğin şeker
Sirkeyi ben hiç sevmiyorum çok iyi yapıyorsun kesinlikle

Tatlım makarna tost bunların hepsi karbonhidrat artık protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye başlamalısın

2 tane 45 lik leslie çok gelmiyor mu?
Mezun olduğum kiloya geri gelmişsin neredeyse ne güzel. 55 de olursun yakında inşallah
Menü bol kuruyemisli, güzel afiyet olsun. Mevlütün iyi geçmesine sevindim
Çok iyiymiş bende de insulin direnci var. Elma sirkesi organik mi buluyorsun yoksa marketten mi?

Sirkeyi yazmışsın sondan başa doğru okuyorum yeni gördüm. Çürük elmalar ne olacak sonra tarife internetten mi bakıyorsun? Ben de yapayım. Menü iyi bu arada afiyet olsun. Saatine biraz daha dikkat edersin
Afiyet olsun. Evden gotursen diyete daha uygun birşeyler zor mu olur?
hedefe az kalmış Yasemin ha gayret. Bak daha ben yolun başında ve ne şaşkın haldeyim.

Geçen Poncik'e hoşgeldin yazdım ama uzun bir mesaj atasıydı belki görmediyse diye ayrıca yazayım.
Poncik ve Erva hoşgeldiniz.
Ben Edibe. 35 yaşında ev hanimiyim. 1.60 boy 88.4 kiloyum. Birlikte kolay keyifli kilo vermeler diliyorum.

Kızın kaç yaşında, küçükse emziriyor musun?
Hazırlıksız hali bile benim menülerden iyi olmuş. Afiyet olsun, yarın daha iyi olur insallah.
Önce toparlak canım iyi olunca spora başlarsın. Rahatsız olduğun için menüm uygun.

Ayy ne pahalıymış Merve valla herşey ateş pahası, Alalh yardım etsin. Ucuz olunca da kalitesiz oluyor daha zarar bence.
Tuana torunun galiba. Maşallah şanslı bir kız senin gibi babannesi var.
Hersey kontrol altındaaa :)
yürüyüşümüde yaptımmmmm
Çok iyi Bahar, en azından sen benim gibi şu koyvermedin iyi gidiyorsun.

İnşaallah ablam duygulandım ya
Tebrikler Poni, karnen hayırlı olsun. Darısı ikinci hedefine. Uzun sürede vermişsin ama kalıcı olmuştur inşallah. Hem uzun süre böyle bir istikrar gösterince yeme alışkanlıkların da değişmiştir. Tebrik ederim, ömür boyu sağlıklı ve fit olmanı dilerim.

Bilindik sirke markası alıyorum ama artık organiğe dönecem kendim yapmaya karar verdim

Ben yanlış anlamışım kusura bakma canim
Afiyet olsun canım önce iyileste sporu sonrada yaparsın
Afiyet olsun canım
Pirinc yerine bulgur daha faydalı mümkün mertebe az tüketmeye çalış pirinci
Çok sevindim canım AFiyet olsun
Ben inanıyorm sana sende kendine inan edibecim
güzel canım karbonhidratlari daha çok protein ve sebzelerle değiştirmeye çalış canım

aynen öyle canım birde mutfakta cam çok öyle olunca fiyat katlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…