- 24 Temmuz 2017
- 43
- 107
- 8
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.341
Genel olarak başlangıç için güzel
Pirinç biraz fazla olmuş diyette pirinci tamamen çıkardık takım olarak pirinçle makarnayla alacam kaloriyi baklava sütlü tatlıya tercih ederim :))
Hafta içi bakla bulgur pirinç yemiyoruz zaten yarışma spnuçları cuma günü olduğu için hafta sonu yiyebilirsin[/QUOTE
tamammm pirinç yokkk. yarın kesinlikle yemicem pilav felan ;/
Lapayı yaparken süt yoğurt ürünleri etkisini kaybettiriyor canım salata tavuk hindi ile yiyebilirsin
Menüm
Sabah 7 filtre kahvesi
8gibi elma sirkesi
Sabah 12 geç oldu kıyafet aramaktan
Peynir domates salatalık 1 kaşık fıstık ezmesi
Ara 17
2 kayısı 6-7 yarım ceviz
Akşam 19
Fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt
Spor öalesef yok
Su 2 litreyi geçti
Yeşil çay
Birki çayı
Arkadaşlar ben hemen hemen her sabah aç karnına elma sirkesi içiyorum ama unutuyorum yazmayı bu arada elma sirkemi kendim yapacağım artık çürük elma biriktiriyorum
kahvaltı 7.30
bir dilim ekmek
bir yumurta
üc zeytin
yarım dilim peynir
bi bardak cay
öğlen 12.20
mercimek corbası
biraz pilav
4 yemek kaşıgı yahni gibi bişey ne oldugunu bende bilmiyorum.
akşam 6.30
bir tane biber dolması
üç yk yogurt
2,5 litre su
ve 15 dklık eve yürüme
10 mekik
25 er tane sag sol bacak indirip kaldırma
ben anlamıyorum ama bence gayet iyi gibi geldi. ama keşke spor yapabilsen.
AminnnnAllah kabul etsin canımm
İnşallah prensesler kalabalıktan rahatsız olmazlar kolay gelsin kuzum
@seydan94 kolay gelsin herşey istediğin gibi olur inşallah canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Menüm
Sabah 7 filtre kahvesi
8gibi elma sirkesi
Ara 17
2 kayısı 6-7 yarım ceviz
Akşam 19
1 kase yoğurt
Spor öalesef yok
Su 2 litreyi geçti
Yeşil çay
Birki çayı
Arkadaşlar ben hemen hemen her sabah aç karnına elma sirkesi içiyorum ama unutuyorum yazmayı bu arada elma sirkemi kendim yapacağım artık çürük elma biriktiriyorum
Merhabalar an itibariyle araniza katıldım.
Diyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canımŞuan dediklerini yiyemiyorum. Diyet menüsü olarak yemedim onu. İshali durdurmak için doktorun dediği.
Güzel menü. Sirkenin ne gibi bir katkısı var.? İçebileceğimden değil de merak rttim.
Menün fena sayılmaz.
Tempolu yürüyüş dışındaki yürümeler spordan sayılmıyor...
Hasta olduğum için yapamıyorum.
Normalde günde 2 kere 45 dk leslie yapmaya çalışıyorum.
Diyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canım
Kan şekerini düzenliyor vücuttaki zararlı maddeleri toksin ve ödemi atıyor insülin direncine faydası olduğunu biliyorum bi sürü faydası var aslında diyette çok faydası var
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ama ben bal kullanmıyorum organik değil çünkü market balları @seydan94
Vücut bunada alıştı sanırım sabahları ilk işim çünkü
Menüm
Kahvaltı 9.00
yağda yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım şeftali
Öğle
1 tabak yağsız makarna
Salata
Yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 tost
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik en azından tekrar yürümeye başladım.
2 tane 45 lik leslie çok gelmiyor mu?Şuan dediklerini yiyemiyorum. Diyet menüsü olarak yemedim onu. İshali durdurmak için doktorun dediği.
Güzel menü. Sirkenin ne gibi bir katkısı var.? İçebileceğimden değil de merak rttim.
Menün fena sayılmaz.
Tempolu yürüyüş dışındaki yürümeler spordan sayılmıyor...
Hasta olduğum için yapamıyorum.
Normalde günde 2 kere 45 dk leslie yapmaya çalışıyorum.
Mezun olduğum kiloya geri gelmişsin neredeyse ne güzel. 55 de olursun yakında inşallahHoşgeldin canım aramıza ben şeyda 103.5 ile takıma geldim diyete 107 ile başlamıştım 60 la mezun oldum hamile kaldım 70 ile tekrar buraya düştüm hamilelik kiloları için hedef bu sefer 55 inşallah şuna 60.7 kiloyum
Sende inşallah hedefine ulaşırsın
Menü bol kuruyemisli, güzel afiyet olsun. Mevlütün iyi geçmesine sevindimKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
4 badem
Öğlen
4 ceviz
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam
Bol peynirli tavuklu salata
Su 2 yi geçti 3 e kesin tamamlarım su bardağı elimde :))
Spor da ikizlerimin mevlütünde koşturdum şükürler olsun herşey çok güzeldi
Çok iyiymiş bende de insulin direnci var. Elma sirkesi organik mi buluyorsun yoksa marketten mi?Diyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canım
Kan şekerini düzenliyor vücuttaki zararlı maddeleri toksin ve ödemi atıyor insülin direncine faydası olduğunu biliyorum bi sürü faydası var aslında diyette çok faydası var
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ama ben bal kullanmıyorum organik değil çünkü market balları @seydan94
Vücut bunada alıştı sanırım sabahları ilk işim çünkü
Sirkeyi yazmışsın sondan başa doğru okuyorum yeni gördüm. Çürük elmalar ne olacak sonra tarife internetten mi bakıyorsun? Ben de yapayım. Menü iyi bu arada afiyet olsun. Saatine biraz daha dikkat edersinMenüm
Sabah 7 filtre kahvesi
8gibi elma sirkesi
Ara 17
2 kayısı 6-7 yarım ceviz
Akşam 19
1 kase yoğurt
Spor öalesef yok
Su 2 litreyi geçti
Yeşil çay
Birki çayı
Afiyet olsun. Evden gotursen diyete daha uygun birşeyler zor mu olur?kahvaltı 7.30
bir dilim ekmek
bir yumurta
üc zeytin
yarım dilim peynir
bi bardak cay
öğlen 12.20
mercimek corbası
biraz pilav
akşam 6.30
bir tane biber dolması
üç yk yogurt
2,5 litre su
ve 15 dklık eve yürüme
10 mekik
hedefe az kalmış Yasemin ha gayret. Bak daha ben yolun başında ve ne şaşkın haldeyim.Bende tanıtayım kendimi
Adım yasemin 34 yaşında 3 çocuk annesiyim
Ocak 1 de 84 kilo ile başladım 67 lerdeyim mezun olmama az kaldı inşallah son kilolar gitmiyor gidemiyor koparıp atasım var şu fazlalıklarımı :)
Kızın kaç yaşında, küçükse emziriyor musun?Çok soru sorun da daha çabuk kaynaşalım de mi yaşım 31 benim de bir kızım var Rabbim bagislasin. Ben de bir zamanlar 75 kilolara düşmüştüm ama ipin ucunu kaçırıp üstüne bir de hamilelik geçirince 116 gördüm ne yazıkki
Hazırlıksız hali bile benim menülerden iyi olmuş. Afiyet olsun, yarın daha iyi olur insallah.Bugün hazırlıksız ve plansız başladım diyete o yüzden öğünler biraz zamansız oldu
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Salatalık domates
3 zeytin
Peynir
Öğle
Yarim kase yoğurda üç kuru kayısı
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Yarim kase yoğurt
Yatmadan bir meyve olur sanirim. Ne kadar su ictigimi takip etmedim ama epey arttırdım öncesine göre
Önce toparlak canım iyi olunca spora başlarsın. Rahatsız olduğun için menüm uygun.Bugünkü menüm:
12 de kalktım.
2 yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim b.peynir
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam 18:30
6 yk Pirinç lapası
2 bardak ayran
Su: 2 litreyi geçtim
Spor yok.
Spor yarışında çok kötü bir noktadayım. Planım bu değildi
Ayy ne pahalıymış Merve valla herşey ateş pahası, Alalh yardım etsin. Ucuz olunca da kalitesiz oluyor daha zarar bence.çok geçmiş olsun abla geline hamileliği nasıl gidiyor
uyudu kaldı herhalde yatakların içindevalla benim planlar planladigim gibi olmadı abla çarşıya ikindi vakti gidecektim kız uyumayinca evin işlerini halledip çıktım çarşıya dışarı çok sıcak perde işi gene kaldı beğendiğim perde metre karesi 138 TL eşimde içine sinmeden almayalım marka modelini al internetten de araştıralım dedi yani yine elim boş döndüm 1 saat yürüyüş yanıma kar kaldı kız bu sefer uyursa humanın odasını toparlamaya calisicam
Tuana torunun galiba. Maşallah şanslı bir kız senin gibi babannesi var.Sağolasın cnm
Başlangıçta mide bulantısı vardı ama şimdi iyi
Bencede almışken gönlüne göre olsun
Almış olmak için alma
Ne güzel yürümüşün işte
Bizde az bisiklet sürdük tuanayla yağmur yağmaya başladı girdik içeri
Bugün hem soğuk hem yağmurlu
Yemeklerim bitti bi kahve yaptım kendime
Eli kulağında birazdan kalkar kız
Hatta iyi bile uyudu 1 saat olmuş
Çok iyi Bahar, en azından sen benim gibi şu koyvermedin iyi gidiyorsun.Hersey kontrol altındaaa :)
yürüyüşümüde yaptımmmmm
Tebrikler Poni, karnen hayırlı olsun. Darısı ikinci hedefine. Uzun sürede vermişsin ama kalıcı olmuştur inşallah. Hem uzun süre böyle bir istikrar gösterince yeme alışkanlıkların da değişmiştir. Tebrik ederim, ömür boyu sağlıklı ve fit olmanı dilerim.İnşaallah ablam duygulandım ya
Bilindik sirke markası alıyorum ama artık organiğe dönecem kendim yapmaya karar verdim2 tane 45 lik leslie çok gelmiyor mu?
Mezun olduğum kiloya geri gelmişsin neredeyse ne güzel. 55 de olursun yakında inşallah
Menü bol kuruyemisli, güzel afiyet olsun. Mevlütün iyi geçmesine sevindim
Çok iyiymiş bende de insulin direnci var. Elma sirkesi organik mi buluyorsun yoksa marketten mi?
Ben yanlış anlamışım kusura bakma canimEvet daha iyiyim. İyi olacağım.
Zorladım derken ters oldu. Hiç bir şey yiyecek halde değilim o yüzden yemek için zorladım:) hastalıktan. Zaten zorladığıö için dün akşam kötü oldum. Bugün yine az ve sade yedim.
Hastalıktan dolayı mecbur öğlen öyle oldu. Akşam diyete uyayaım dedim ama ağır geldi.
Afiyet olsun canım önce iyileste sporu sonrada yaparsınBugünkü menüm:
12 de kalktım.
2 yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim b.peynir
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam 18:30
6 yk Pirinç lapası
2 bardak ayran
Su: 2 litreyi geçtim
Spor yok.
Spor yarışında çok kötü bir noktadayım. Planım bu değildi
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 7 filtre kahvesi
8gibi elma sirkesi
Ara 17
2 kayısı 6-7 yarım ceviz
Akşam 19
1 kase yoğurt
Spor öalesef yok
Su 2 litreyi geçti
Yeşil çay
Birki çayı
Pirinc yerine bulgur daha faydalı mümkün mertebe az tüketmeye çalış pirincikahvaltı 7.30
bir dilim ekmek
bir yumurta
üc zeytin
yarım dilim peynir
bi bardak cay
öğlen 12.20
mercimek corbası
biraz pilav
akşam 6.30
bir tane biber dolması
üç yk yogurt
2,5 litre su
ve 15 dklık eve yürüme
10 mekik
Çok sevindim canım AFiyet olsunKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
4 badem
Öğlen
4 ceviz
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam
Bol peynirli tavuklu salata
Su 2 yi geçti 3 e kesin tamamlarım su bardağı elimde :))
Spor da ikizlerimin mevlütünde koşturdum şükürler olsun herşey çok güzeldi
Ben inanıyorm sana sende kendine inan edibecimSelam arkadaşlar,
Yazdıklarınıza üzüldüm daha doğrusu size yaptığım haksızlığa üzüldüm ama anladım ki takım tam anlamıyla kararlı olanların dayanışma ortamı. Herkes kendi iç mücadelesini yaşarken başkasının moral bozmaya hakkı yok. Ben sanırım biraz kilo verip, diyeti hayatıma oturtup öyle girmeliydim takıma. Orada hata yaptım. Kendinizi tanıtırken bu durum şimdi dikkatimi çekiyor. Ama olan oldu şimdi takımdan çıkarsam 6 ay giremem, sizi çok sevdim başka takım da istemiyorum. Beni atmazsanız sevinirim. Atarsanız da anlayışla karşılarım. Umarım bu yazdığım da canınızı sıkmamıştır. Özeti kendimi acilen toplayacağım sizin moralinizi motivasyonunuzu bozmamak için daha dikkatli olacağım.
güzel canım karbonhidratlari daha çok protein ve sebzelerle değiştirmeye çalış canımMenüm
Kahvaltı 9.00
yağda yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım şeftali
Öğle
1 tabak yağsız makarna
Salata
Yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 tost
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik en azından tekrar yürümeye başladım.
aynen öyle canım birde mutfakta cam çok öyle olunca fiyat katlanıyorAyy ne pahalıymış Merve valla herşey ateş pahası, Alalh yardım etsin. Ucuz olunca da kalitesiz oluyor daha zarar bence.
Tuana torunun galiba. Maşallah şanslı bir kız senin gibi babannesi var.
Çok iyi Bahar, en azından sen benim gibi şu koyvermedin iyi gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?