Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşım sürekli kendi yapıyor çürük elma daha faydalı dedi o yüzden tanıdok marketime manavıma söyledim cumaya toparlıyacaklar inşallah tarifi ayrıntılı yazarım onların sirkesinin tadıda çok güzel market ürünü gibi olmuyor arkadaşımınki tabi dahada sağlıklı

Menüm
(11:00)
Yumurtali peynirli sebze sote
¹ dilim ekmek
(16:30)
½ havuç
1 ceviz
1,5 kk peynir
(20:30)
Marul salatası
1 dilim ekmek
Domatesli biber sote

Su:3 lt
Spor 40 dk yürüyüş+ 20 dk bölgesel+ 30 dk leslie

Bölgesel neler yaptım

✓ jumping Jack 1. set 45/2. set 30/ 3.set 15
✓burpees 1 set 15
✓ip atlama 1 set 50
✓dumbell lunge 2 set 10 tekrar( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓bulgarian slipt squat 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓ lying hip extension 1 set 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓glute kickback 2 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓dumbell romanian deadlift 1 set 20 tekrar
✓10 sn plank
✓leslie 2 mile

Tatlım makarna tost bunların hepsi karbonhidrat artık protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye başlamalısın
Evet öyle yapmalıyım. Evdeki son makarna paketiydi, bir daha almayı düşünmüyorum.
Teşekkür ederim Merve. Ben de 9. Takımdan mezun olup Poni gibi karne alacağıma inanıyorum. Umarım süreyi çok uzatmam ve takım arkadaşlarımı fazla çıldırtmam.
Ben de yapmak istiyorum, tarifi paylaşırsan sevinirim.
Menü de spor da efsane Merve, süpersin. Vazgeçtim yine takım birincisi sen olursun diyorum Mefkurem 'i geçersin bence.

Merhaba. Hamilelikten sonra çok çıkmadan hemen başlamışsın diyete. Benim en büyük hatam üç haneli sayıları zorlamaktan oldu. Ama artık hataları telafi etme zamani

Mönü süper spor kısmı daha da süper maşallah

Hoş gördük. insallah

gı sıkı diyet yapan babaanne mi olur Zuhal ablamdam bi terslik var hiç babaanneye benzemiyo
hiç işte bu bizi mı kandırıyor ki

Kızlar çok yoğun olucam bugün gece de 4te çıkıcaz geziden sonra görüşmek üzere hepinize bol bol kalori yakmalar kilo vermeler diliyorum
İyi yolculuklar ponicim
Kızlar bugün büyük gün bana dua edin bugün güzel geçsin kızlarım hemencecik alışsın ortama az ağlasınlar
İnşallah güzel geçmiştir canım Allah kabul etsin inşallah
Ay ben deliyim 70dede kaynatın ne var ki kuzenler bana sinirlenince küfür eden huysuz ihtiyar olacaksın ilerde diyor
kolay gelsin de ben anlamadım
Sendemi temizlik yapcaksınız annedemi

Allah kabul etsin şeydam herşey gönlüneze göre olsun
Hiç.endişe yapma böyle böyle alışacaklar
Bende yaptık abla evin altı üstüne geldi halıları vermiştim onlarda geldi miss gibi yikamislar kuzeyin bütün sanat eserleri silinmiş hatta dedim evi versem komple yıkayıp verseler bize
Neler yapıyosunuz kızlar

Rakibim yatak yorgan değiştircem derken içinemi gömüldü acaba :))

Bende çocuğu uyuttum şimdi
O uyurken yemek yapayım
Yatağı olmayınca fazla uzun uyumuyor
Birazdan kalkar
Az mı uyuyor abla büyüdükçe uykusu da düzeliyor kuzey 45dk uyurdu şimdi daha iyi
Hoşgeldin canım bı kere yapmışsın yine yaparsın ben bahar 31yasindayim 2.5yssinda bir oğlum var
Hazırlıksız haki buysa hazırlıklı halini merakla bekliyorum
Planı boşver iyileşince telafi edersin
Biz kendimiz yapıyoruz ama organik elmayla su küçük köy elmaları oluyor ya kuşların didikledigi kurtlu
Aslında iş yeri memnun olduğu için pek birşey diyemeyeceğim ama salata yada yoğurt çıkıyorsa onlara yükleniyor pilavı es geç canım
Kız aklımıza niye karpuz kabuğu sokuyorsun sen
Süper
Bilindik sirke markası alıyorum ama artık organiğe dönecem kendim yapmaya karar verdim
Süpersin
dakika olarak alalım kaptan tmm böyle havalı olmuş ama dakika lazım dakika

Lapa ile ilgili söylenen denmiş o yüzden bişey demicem
Spor yarışının bitmesine daha var yarın biraz toparlayabilirsin haftaya da daha szimle başlayabilirsin spora yeter ki iste ve kendin için kendi vücudun kendi sağlığın için zaman ayır

Pilavın ölçüsü nedir canım? Onun dışında güzel

Allahım spora bak maşallah kız menü de güzel beğendim

Ollleyyyy menüde bi daha makarna görmicem
Evde işler bitti yatak yorgan ne varsa yıkandı tekrar takıldı havalandı düzeldi derken pert kuzeyi parka götürdük park dönüşü berbere bitmek üzere onları beklerken geçmiş yaptım iyi oldu valla

Kolay gelsin canım yatak yorgan zor iş

çıldırtmasab iyi olur canım hepimizin cildirmaya ramak kaldı çünkü hepimiz bir an önce hedefe ulaşıp diyet psikolojisunden çıkmak istiyoruz yok canım Zuhal abla hafta başından beri hem spor yapıyor hem beslenmeye dikkat ediyor

Mönü süper spor kısmı daha da süper maşallah
teşekkürler canım

kız yazdım ya 20 dk diye

Şimdi tekrar bakınca gördüm ben direk alttakiler adapte oldum

Menüm
sabah 10:30
beyaz peynirli omlet
1 bardak siyah çay
3 zeytin

öğle
4 kasık kepeklı makarna
1 kase salata
1kase yoğurt

aksam
sebzelı tavuk sote 8 kasık
nanelı ayran

spor yok (yürüyüşüm cok tempolu olmadıgı ıcın eklemedım )
su 2 litre

Son düzenleme:
tatlım bırak spor falan düşünmeyi zaten hastayken yapılmaz vücut daha çok zayıf düşer sen toparlanmaya bak

Anlamadım dr ilaç vermedimi
Kaç gün oldu şimdiye grçmesi lazım

Verdimde, yine pis boğazım durmadı baya bi geri aldım cnm :))
Demekki kısmette sizlerle birlikte zayıflamak varmış

Iş yerin nasıl tatlım çokmu yoğun oluyor
Heralde bütün gün ayaktasındır

aç aç dolaşıp iyiki bişeye saldırmamışın tatlım
Kahvaltını yapmadan dışarı çıkma

öğünlrrinde salata yeşillik vs.eksik olmasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…