- 24 Temmuz 2017
- 43
- 107
- 8
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.381
tamam canım daha dikkat edicem.tatlım bırak spor falan düşünmeyi zaten hastayken yapılmaz vücut daha çok zayıf düşer sen toparlanmaya bak
Anlamadım dr ilaç vermedimi
Kaç gün oldu şimdiye grçmesi lazım
Verdimde, yine pis boğazım durmadı baya bi geri aldım cnm :))
Demekki kısmette sizlerle birlikte zayıflamak varmış
Iş yerin nasıl tatlım çokmu yoğun oluyor
Heralde bütün gün ayaktasındır
aç aç dolaşıp iyiki bişeye saldırmamışın tatlım
Kahvaltını yapmadan dışarı çıkma
öğünlrrinde salata yeşillik vs.eksik olmasın tatlım
Tatlım öncelikle anlaman gereken biz kendine yaptığın haksızlığa üzülüyoruzSelam arkadaşlar,
Yazdıklarınıza üzüldüm daha doğrusu size yaptığım haksızlığa üzüldüm ama anladım ki takım tam anlamıyla kararlı olanların dayanışma ortamı. Herkes kendi iç mücadelesini yaşarken başkasının moral bozmaya hakkı yok. Ben sanırım biraz kilo verip, diyeti hayatıma oturtup öyle girmeliydim takıma. Orada hata yaptım. Kendinizi tanıtırken bu durum şimdi dikkatimi çekiyor. Ama olan oldu şimdi takımdan çıkarsam 6 ay giremem, sizi çok sevdim başka takım da istemiyorum. Beni atmazsanız sevinirim. Atarsanız da anlayışla karşılarım. Umarım bu yazdığım da canınızı sıkmamıştır. Özeti kendimi acilen toplayacağım sizin moralinizi motivasyonunuzu bozmamak için daha dikkatli olacağım.
Diyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canım
Kan şekerini düzenliyor vücuttaki zararlı maddeleri toksin ve ödemi atıyor insülin direncine faydası olduğunu biliyorum bi sürü faydası var aslında diyette çok faydası var
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ama ben bal kullanmıyorum organik değil çünkü market balları @seydan94
Vücut bunada alıştı sanırım sabahları ilk işim çünkü
Menüm
Kahvaltı 9.00
yağda yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Yarım şeftali
Öğle
1 tabak yağsız makarna
Salata
Yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 tost
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik en azından tekrar yürümeye başladım.
Mecburen. Bazen hergün yapamazsamda en az bir kere yapıyorum. Diğer türlü kilo veremiyorum. Direnç var2 tane 45 lik leslie çok gelmiyor mu?
Wow harikasın...Menüm
(11:00)
Yumurtali peynirli sebze sote
¹ dilim ekmek
(16:30)
½ havuç
1 ceviz
1,5 kk peynir
(20:30)
Marul salatası
1 dilim ekmek
Domatesli biber sote
Su:3 lt
Spor 40 dk yürüyüş+ 20 dk bölgesel+ 30 dk leslie
Bölgesel neler yaptım
✓ jumping Jack 1. set 45/2. set 30/ 3.set 15
✓burpees 1 set 15
✓ip atlama 1 set 50
✓dumbell lunge 2 set 10 tekrar( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓bulgarian slipt squat 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓ lying hip extension 1 set 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓glute kickback 2 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓dumbell romanian deadlift 1 set 20 tekrar
✓10 sn plank
✓leslie 2 mile
Menüm
sabah 10:30
beyaz peynirli omlet
1 bardak siyah çay
3 zeytin
öğle
4 kasık kepeklı makarna
1 kase salata
1kase yoğurt
aksam
sebzelı tavuk sote 8 kasık
nanelı ayran
spor yok (yürüyüşüm cok tempolu olmadıgı ıcın eklemedım )
su 2 litre
tatlım bırak spor falan düşünmeyi zaten hastayken yapılmaz vücut daha çok zayıf düşer sen toparlanmaya bak
Anlamadım dr ilaç vermedimi
Kaç gün oldu şimdiye grçmesi lazım
Tekrar Allah kabul etsin cnmKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
Kefir
2 kayısı
2 kaşık yulaf
4 badem
Öğlen
4 ceviz
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam
Bol peynirli tavuklu salata
Su 2 yi geçti 3 e kesin tamamlarım su bardağı elimde :))
Spor da ikizlerimin mevlütünde koşturdum şükürler olsun herşey çok güzeldi
Bende çoğunlukla içiyorumDiyetin başından beri ara ara unutsamda devamlı içiyorum canım
Kan şekerini düzenliyor vücuttaki zararlı maddeleri toksin ve ödemi atıyor insülin direncine faydası olduğunu biliyorum bi sürü faydası var aslında diyette çok faydası var
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ama ben bal kullanmıyorum organik değil çünkü market balları @seydan94
Vücut bunada alıştı sanırım sabahları ilk işim çünkü
Evet cnm minik kızımTuana torunun galiba. Maşallah şanslı bir kız senin gibi babannesi var.
Kız merve benim yapamadığım gün spor yapacağınmı tuttu :)))Menüm
(11:00)
Yumurtali peynirli sebze sote
¹ dilim ekmek
(16:30)
½ havuç
1 ceviz
1,5 kk peynir
(20:30)
Marul salatası
1 dilim ekmek
Domatesli biber sote
Su:3 lt
Spor 40 dk yürüyüş+ 20 dk bölgesel+ 30 dk leslie
Bölgesel neler yaptım
✓ jumping Jack 1. set 45/2. set 30/ 3.set 15
✓burpees 1 set 15
✓ip atlama 1 set 50
✓dumbell lunge 2 set 10 tekrar( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓bulgarian slipt squat 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓ lying hip extension 1 set 1 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓glute kickback 2 set 10 tekrar ( sağ ve sol ayrı ayrı)
✓dumbell romanian deadlift 1 set 20 tekrar
✓10 sn plank
✓leslie 2 mile
hain edibeMenü de spor da efsane Merve, süpersin. Vazgeçtim yine takım birincisi sen olursun diyorumMefkurem 'i geçe
ohhh hertaraf mis olduBende yaptık abla evin altı üstüne geldi halıları vermiştim onlarda geldi miss gibi yikamislar kuzeyin bütün sanat eserleri silinmiş hatta dedim evi versem komple yıkayıp verseler biz
kendi yatağında öğlen uykusunu 2-3 saat uyuyor cnmAz mı uyuyor abla büyüdükçe uykusu da düzeliyor kuzey 45dk uyurdu şimdi daha iy
Ayyy en sevdiğim filimlerden
baharcım makarnanın yanında yoğurt önerilmez aklında bulunsunMenüm
sabah 10:30
beyaz peynirli omlet
1 bardak siyah çay
3 zeytin
öğle
4 kasık kepeklı makarna
1 kase salata
1kase yoğurt
aksam
sebzelı tavuk sote 8 kasık
nanelı ayran
spor yok (yürüyüşüm cok tempolu olmadıgı ıcın eklemedım )
su 2 litre
ben 2.5 sene önce başladığımda 6 ayda 34 kilo vermiştimpilav 5 yk felan. ama artıkın yemek yok. ben ikinci uykuma gelesiye siz baya yazışmışsınız. çok beğendim menülerinizi. ya kızlar genel olarak bi kiloları ne kadar sürede verdiniz.
Güzelim biz çoğumuz 90 lı 100 lü kiloları yaşadık (ben hala yaşıyorum)Selam kizlar
Edibeyle yazismalarinizin bir kısmını okudum bende onunla ayni seyleri yaptim asagi yukari. Bozmak ve devam etmek konusunda. Bazi seyler kolay degisemiyor malesef. Ben bakiyorum yaklasik 30 yaşındayım. Zayif oldugum son zaman ilkokul 5 ti. Bazi aliskanliklar var. En nihayetinde bu kilolar 1 gunde alinmadi. Birde bu birr paradoks. Bu paradoksta o kadar cok yere dayaniyor ki. Burda motivasyonu sagliyorum bazen. Evfe esimle tartisiyorum diyelim. Hersey gozumde anlamsizlasiyor aksama kadar yemk yiyorum. Yani anlatmak istedigim tek ayagi yok bu paradoksun. Hepsini saglamak ve oturtmakta surec aliyor. Edibede o sureci yasiyor. Belki siz daha hizli gecmis olabilirsiniz. Ama o daha yavas ilerliyor.. Tabi bende..
Abla senin sporda iddialı olmadığın kısmı hiç mi hiç inandırıcı değil:)@nanekekik bahar çocuklar geç gitti bugün spor yok cnm
Zaten spor yarışında iddalı değilim :)))
Yarında bisürü misafir gelecek
Kızda olmayınca herşey bana kaldı
Alışveriş temizlik hazırlık
bak bu konuda çok haklısın. Ben kaç kere kendimden nefret ettiğimi bilirim. Bende şu var kaçamak yapınca tüm emeklerim boşa hitmiş gibi hissediyorum ve tekrar homini gırtlak yemeye başlıyorum işin kötüsü bunu bunu kendime yaptıgım için Kendime de bakmıyorum. Kişisel temizlik dışında. Saç baş kıyafet hiç önemsiyorum. Ama En azından zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi en azından bedenim için fazlalıklarımı atmaya çalışıcam yawaş yawaşda sacıma basıma azcık özen göstermeye çalışıyorum.Güzelim biz çoğumuz 90 lı 100 lü kiloları yaşadık (ben hala yaşıyorum)
Yani bunun insanın içini acıtan nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyoruz
Benimde duygusal açlığım var, beyin obezliğim var
-Ki yüksek kilodakilerin hemen hepsi öyledir
Kilo aldıkça kendimize kızar kendimizden nefret ederiz, ettikçe daha çok yeriz
Psikolojimiz alt üst olur bu kısır döngü içinde debelenir dururuz
Ben 20 seneden fazla 100 kiloların üstündeydim hatta 123 leri gördğm
Bu 20 sene hep diyet yaptım
Burda tek öğrendiğim şey kilo vermek için kararlı azimli sabırlı olmak
Yoksa kaçamaklarla süre uzuyor yine bıkkınlık gelip pes ediyoruz
yok güzelim bu hafta için gerçekAbla senin sporda iddialı olmadığın kısmı hiç mi hiç inandırıcı değil:)
Günaydınn yolların fatihi meleğim :))günaydınn kızLar..
eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlar tatlımbak bu konuda çok haklısın. Ben kaç kere kendimden nefret ettiğimi bilirim. Bende şu var kaçamak yapınca tüm emeklerim boşa hitmiş gibi hissediyorum ve tekrar homini gırtlak yemeye başlıyorum işin kötüsü bunu bunu kendime yaptıgım için Kendime de bakmıyorum. Kişisel temizlik dışında. Saç baş kıyafet hiç önemsiyorum. Ama En azından zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi en azından bedenim için fazlalıklarımı atmaya çalışıcam yawaş yawaşda sacıma basıma azcık özen göstermeye çalışıyorum.
kontrolemi gittiniz cnmGünaydınlar kızımı doktora göturdum bankada isim vardı derken henüz kahvaltı yapamadım.
Oyy oyyy babaannede çok heyecanlıdır hrralde minik kızını özlemiştirGünaydınnnnnnlaaar
Nasılsınız :)
Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum
Ankara'ya gidicem ondan galiba
Coook özledim gerçekten Ankara'yı
Gidip biletimi alayım hemen
Bende biraz ortalığı toplayıp alışverişe gidecem
Akşama 2 görümcem eltim, kızı gelecekler
Poğaça börek bikaç salata türü bide tatlı yapıcam
Benim için tehlike varmı :)
Tabiki yooook
Kendime görede bişey yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?