- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.401
Makarna miktarı iyi canım Afiyet olsunMenüm
sabah 10:30
beyaz peynirli omlet
1 bardak siyah çay
3 zeytin
öğle
4 kasık kepeklı makarna
1 kase salata
1kase yoğurt
aksam
sebzelı tavuk sote 8 kasık
nanelı ayran
spor yok (yürüyüşüm cok tempolu olmadıgı ıcın eklemedım )
su 2 litre
Ben yavaş gidenlerdenim bı sene olacak 15kg gittipilav 5 yk felan. ama artıkın yemek yok. ben ikinci uykuma gelesiye siz baya yazışmışsınız. çok beğendim menülerinizi. ya kızlar genel olarak bi kiloları ne kadar sürede verdiniz.
Noldu abla niye değilsin ben de yapamadım dün yoksa yeniliyor musunNorth River bahar çocuklar geç gitti bugün spor yok cnm
Zaten spor yarışında iddalı değilim :)))
Yarında bisürü misafir gelecek
Kızda olmayınca herşey bana kaldı
Alışveriş temizlik hazırlık
Aynen öyle kilo başa bela bırak kendini etrafına bile kötü davranma sebebibak bu konuda çok haklısın. Ben kaç kere kendimden nefret ettiğimi bilirim. Bende şu var kaçamak yapınca tüm emeklerim boşa hitmiş gibi hissediyorum ve tekrar homini gırtlak yemeye başlıyorum işin kötüsü bunu bunu kendime yaptıgım için Kendime de bakmıyorum. Kişisel temizlik dışında. Saç baş kıyafet hiç önemsiyorum. Ama En azından zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi en azından bedenim için fazlalıklarımı atmaya çalışıcam yawaş yawaşda sacıma basıma azcık özen göstermeye çalışıyorum.
Ne çabuk gelmiş bu çarşamba yaGünaydınnnnnnnn
Çarşamba gelmiş hoşgelmişşşş
Artık bugünden sonra menülerden karbonları kaldıralım proya ağırlık verelim
2 günde çok şeyi değiştirebiliriz
Bi kahvemi içip ayılayım 
Keske iki hurma 3-5badem atsaydin ağzına metabolizma calissaysi canımGünaydınlar kızımı doktora göturdum bankada isim vardı derken henüz kahvaltı yapamadım.
Ay bahar bende kaçmak için fırsat kolluyorum nevresimini özledin kız Ankara'nınGünaydınnnnnnlaaar
Nasılsınız :)
Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum
Ankara'ya gidicem ondan galiba
Coook özledim gerçekten Ankara'yı
Gidip biletimi alayım hemen
Bilgi vermediler mı izinde olduğunu insan sinir oluyor iradene sağlık bu aradaKontrol diye gittik doktor izindeymiş. Randevu saatine geç kalmayalım diye acele çıkınca birşey atıştırmadım. Önceden olsa dışarda poğaça simit birşey yerdim. Ama şimdi gayet iradeli davrandim
giriş tarihi ve giriş kilon canımBu arada benim salı sabah itibariyle kilom 116.5 dı. Ben bu haftaki yarışa katılmış oluyor muyum acaba. Salıdan giriş yaptım ya ondan sordum