Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Makarna miktarı iyi canım Afiyet olsun
pilav 5 yk felan. ama artıkın yemek yok. ben ikinci uykuma gelesiye siz baya yazışmışsınız. çok beğendim menülerinizi. ya kızlar genel olarak bi kiloları ne kadar sürede verdiniz.
Ben yavaş gidenlerdenim bı sene olacak 15kg gitti
Noldu abla niye değilsin ben de yapamadım dün yoksa yeniliyor musun
Aynen öyle kilo başa bela bırak kendini etrafına bile kötü davranma sebebi
Ne çabuk gelmiş bu çarşamba ya
Günaydınlar kızımı doktora göturdum bankada isim vardı derken henüz kahvaltı yapamadım.
Keske iki hurma 3-5badem atsaydin ağzına metabolizma calissaysi canım
Günaydınnnnnnlaaar
Nasılsınız :)
Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum
Ankara'ya gidicem ondan galiba
Coook özledim gerçekten Ankara'yı

Gidip biletimi alayım hemen
Ay bahar bende kaçmak için fırsat kolluyorum nevresimini özledin kız Ankara'nın
Kontrol diye gittik doktor izindeymiş. Randevu saatine geç kalmayalım diye acele çıkınca birşey atıştırmadım. Önceden olsa dışarda poğaça simit birşey yerdim. Ama şimdi gayet iradeli davrandim
Bilgi vermediler mı izinde olduğunu insan sinir oluyor iradene sağlık bu arada
Bu arada benim salı sabah itibariyle kilom 116.5 dı. Ben bu haftaki yarışa katılmış oluyor muyum acaba. Salıdan giriş yaptım ya ondan sordum
giriş tarihi ve giriş kilon canım askrhpozitif kaydetmiştir birde daha önce kilo verdim demiştin takımlarda mı verdin geçmişinde bulamadım ama yinede sorayım dedim . Ayrıca gezme yemek formlarında zararlı oralar

Bu arada benim salı sabah itibariyle kilom 116.5 dı. Ben bu haftaki yarışa katılmış oluyor muyum acaba. Salıdan giriş yaptım ya ondan sordum
O başlangıç kilon olacak cnm
Cuma yine normal bildirimini yapacaksın
Zaten 2 hafta deneme süren var
Eğer kilo vermen paylaşımın yeterliyse listeye giriyosun
3.cuma bildiriminde

Noldu abla niye değilsin ben de yapamadım dün yoksa yeniliyor musun
Zaten Cuma yoktu cnm dünde yapamadım bugün araya sıkıştırmaya çalışacam ama bakalım
Yarın istesemde fazla yapmam

Bakalım deneme süresini başarıyla aşabilecek miyim

Bilmem abla anne sütü için içiyorum açıkçası

pilav 5 yk felan. ama artıkın yemek yok. ben ikinci uykuma gelesiye siz baya yazışmışsınız. çok beğendim menülerinizi. ya kızlar genel olarak bi kiloları ne kadar sürede verdiniz.
Ocakta 84 kiloydum mayıs ayına kadar 14 kilo berdim düzenli ramazanda 70 kiloda neredeyse 1 ay durdum pes ediyordum izine ayrılacaktım ki takım arkadaşlarımın desteğine kadar şimdi67 kiloyum 7 ayda gitti duraklamalar la birlikte

İmzamı atıyorum Edibe12

Şu anda bende olan bu işte abla cidden çok sıkıldım emeklerimin karşılığını alamıyorum ramazanda bırakmıştım hala toparlıyamıyorum metoyu yılmak yok diye sürekli telkindeyim süreyi uzatmak gerçekten psikolojik olarak çok kötü oluyor

canım ben şöylemdüşünüyorum
Yıllarca millete hizmet etmekten çoluk çocuğun boğazını temizliğini düşünmekten kendimi unutmuşum canım sıkıldı koş mutfağa at midene sıkıntını moralim bozuldu koş mutfağa at midene üzüntünü mutluyum koş mutfağa at midene mutluluğunu
derken kendime neler etmişim...
Şimdi kendimle barıştım ve bişeyi farkettim
eşimin göZünde daha saygınım
Çevrem bana başardığım için gıpta ile bakıyor
Bu zayıflama sürecinde sadece kendimle ilgilendim ne var sanki koskoca hayatımın
7-8 ayını kendime ayırmışım çokmu

Kontrol diye gittik doktor izindeymiş. Randevu saatine geç kalmayalım diye acele çıkınca birşey atıştırmadım. Önceden olsa dışarda poğaça simit birşey yerdim. Ama şimdi gayet iradeli davrandim

Hedeflerimiz hayallerimiz var çünkü
Hepsini yiyecez ama zamanı gelince

Bu arada bir arkadaş sormuştu cevaplamayı unutmusum. Daha önce 25 kilo verdim kendi çabamla. Herhangi bir grupta değildim kilo verirken. Tam istediğim kıyafetleri alma heyecanı yaşamaya başlamışken rehavete kapılıp geri bıraktım. Fazlasıyla geri aldım tabi

Geride kaldı o günler şimdi bi değişimdesin canım
Farkındalığımız oluştu bizde artık az ölçülü yiyip nefsine bedenine hükmedenlerden olma yolundayız inşallah

merhaba hatunlarımm ;** yeni geldim eve. hem yemek yedim hem geçmişi okudum. Bu arada bildirimimi de yapim.

Sabah 7.30
mercimek corbası
yumurta
uc zeytin
yarım dilim peynir

öğlen(12:20)
mantar çorbası ( çorbayıda bitiremedim)
sebzeli güvec (iki yemek kaşıgı ancak)
ve yogurt

akşam(18:30)

mercimek çorbası
yogurt pulbiberli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…