Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya şu dukanı iyice merak ettim ben valla, en sonunda bende alcam kitabını ,ne güzel tarifler var benim vücut yaptığım rejime alıştı galiba biraz değişiklik olur bana da,kitap ne kadar kızlar?

bende aynı mürş gibi 19 a dr dan aldım ama nette 13 e filan varmış sanırım..kesinlikle dukan yapmsak bile öğrenceimiz çok şey var o kitapta.ben 2. kere bakıyorum çoğu yere.

kesinlikle bende cogu yerını 2 kere okudum daha ıyı anlamak ıcın :) Gulseker aslında senın baslaman ıcın tam zamanı vermen gereken kılo cok deıl sana ılac gıbı gelecektır dukan :)Netten 2 3 gunde gelıo yaa ben hemen edınmek ıcın d&r sectım yoksa benım gıbı ınternet alısverısıne yatkın bırı coktan arastırdı oraları :)))

Son düzenleme:

evet cnm yarın ilk işim o kitabı almak olcak

kızlaarrrr biz ne desek boşş .eda niyeti bozmuş kalorili şeyler yapacakk.

AYNEN ÖYLEEEEEEE
NİYETİ BOZDUMMM BU GECEEEE UZUN OLACAK BU GECEEEEEE

KIZ BEN EVLENENE KADAR ÇORBA YAPMIŞ İNSAN DEĞİLDİM ŞİMDİ YEMEK YAPSAM KAYINVALİDEM KAYINPEDERİMM EŞİMMM ÇOK SEVİYOLARRR ANNEM BANA ONDAN GÜZEL PİLAV YAPTIGIMI SÖYLERRR ÖVÜNMEK GİBİNNNNN OLMASINNN

yok kız önde. Orta okulda boyum hızlı uzayınca olmuştu.baya eski yani. Daha nerelrimde var da ben şimdi daha samimi oldukça sölerimmm

ay çatlak benimdeee azcık var dizimin yanındaaa böyle elimle kırıştırınca belli oluyooo sinir oluyommm
bacaklarım öyle çok kalın değildir ama çatlamış bikeree

CUMA zayiflama YARIŞMASI 218. ETAP SONUÇLARI
15 - 22 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ..............................7. TAKIM
İKİNCİ...............................1. TAKIM
ÜÇÜNCÜ............................2.TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ..............................nev81 (3.21%) 7. TAKIM
İKİNCİ...............................hulyaeyup(3.20%) 7. TAKIM
ÜÇÜNCÜ...........................Asya27: ( 3.15 %) 9. TAKIM

Takım olarak dereceyi 1 puanla kaybettik ve 4. olduk :)) bireysel de de asya 3. oldu.Tebrik ederim hepimizi

herkeze mrhb.. fazla vaktim yok bu akşamda iftar yemeği vericem.. o yüzden çok fazla inceleyemedim geçmişi. triptofan,mursh kilo bildiriminiz nedir ? sırf meraktan girdim nete.. =)bu arada ben 2 gündür reglim.. 63 olurum diyordum olmadı =)) reglden dolayı felaket iştahım açıldı.. gece uyanıp canım bişiler istiyo.

Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )

Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59

Cnm kılo bıldırımlerımız bole ılkımızde verdık :)

5.günümüzde bitecek 1 saat sonra.inşallah sadece aç kalmıyoruzdur her anlamda dilimizle kalbimizlede oruç tutuyoruzdur.bugünlük bu kadar sanırım gelemem akşam.öpüyorum hepinizi.

Bugünkü menüm:

Sahur:

2 kuru kayısı
1 bardak süt

1 dilim kepekli ekmek
1 şekerli 1 çay
5 zeytin
1 domates
1 sahanda yumurta

İftar:

2 dilim pide ekmek
1 porsiyon zeytinyağlı biber dolması
150 gr. yoğurt
0.2 porsiyon patlıcan salatası
50 gr. vişne reçeli ( canım çok çekti,o yüzden ekmeği 2 dilim yedim )
350 ml. light cola

1 saat sonra:

1 şeftali
2 kupa çay

Toplam: 1065 kalori

3.5 lt. su, spor yok
Kitap yok, ders var

sahur

1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam
2 karper peynir
1 bardak süt
1 dilim dukan kek

iftar
1 tabak yoğurt çorbası
1 parça tavuk
2 bardak light ayran

şimdide 2 kase light dondurma yedim. fazla oldu ama özlemişim light dondurma bulamkta kolay değil malum bulunca gözlerim ışıldadı.

eşimde teravihe gitti. biz şu an istanbul taksime yakın bi mahallede oturuyoruz. komşularımızın çoğu turist.o yüzden istanbulun tüm camileri tıklım tıklım bizim camide 1 saf dolmuyormuş.zaten bayanda yyok giden.biz burda hiç ramazan atmosferi yaşayamıyoruz maalesef.akraba vs de olmayınca.dertlendim yaa memleketimi özlediim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…