- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.041
ya şu dukanı iyice merak ettim ben valla, en sonunda bende alcam kitabını ,ne güzel tarifler var benim vücut yaptığım rejime alıştı galiba biraz değişiklik olur bana da,kitap ne kadar kızlar?
kesinlikle bende cogu yerını 2 kere okudum daha ıyı anlamak ıcın :) Gulseker aslında senın baslaman ıcın tam zamanı vermen gereken kılo cok deıl sana ılac gıbı gelecektır dukan :)Netten 2 3 gunde gelıo yaa ben hemen edınmek ıcın d&r sectım yoksa benım gıbı ınternet alısverısıne yatkın bırı coktan arastırdı oraları :)))
kızlaarrrr biz ne desek boşş .eda niyeti bozmuş kalorili şeyler yapacakk.
Ayyy edda senındemı cok sınır bozucu bısey yaaWar ya sen ne obursun yaaa kızartma dıyo kız ne olcak koftelerı yap at salcalı suyun ıcıne kaynat al sana salcalı kofte ...Yanı annem yaparken ole gıbı gorunuyor belkı kofteler once kızartılıyordur :) Bilemıcem ev hanımları destek olsunlar.
Ayyy evde kalıcam valla yemek anlatısa bak :)
Edda cım kesınlıkle ole ınternetten arasıtrdıklarınla olmuyo kesınlıkle bı dukan kıtabı edın ben aldım d&r dan 19 lıra ramazan boyunca oku zamanın var nasılsa bılınclı basla aslında dıyetle ılgılı yanlıs bıldıgımız cok sey var.Benden tavsıye sana :)
BİLMEM O TARZ KİTAPLAR SIKAR BENİ GİBİ GELİYO MURCUMM SEN OKUSAN İŞİN ÖZETİNİ BANA SÖYLESENN OLMAZMIIIII
yok kız önde. Orta okulda boyum hızlı uzayınca olmuştu.baya eski yani. Daha nerelrimde var da ben şimdi daha samimi oldukça sölerimmm
ayy napsam napsammm
bu arada regl oldumm şimdiii
oruç gittimi gümeee
Kıyma buzlukta çıkardsam o eriyinceye kadar ezan okunur
aklıma şey geliyo kızartmaa ama o da bu topike uymazzz
Sulu köfte hiç yapmadımmm
herkeze mrhb.. fazla vaktim yok bu akşamda iftar yemeği vericem.. o yüzden çok fazla inceleyemedim geçmişi. triptofan,mursh kilo bildiriminiz nedir ? sırf meraktan girdim nete.. =)bu arada ben 2 gündür reglim.. 63 olurum diyordum olmadı =)) reglden dolayı felaket iştahım açıldı.. gece uyanıp canım bişiler istiyo.
mute sen ne dersi çalışıyon kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?