Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bol çorbalı bir gün olmuş. Özel bir diyet mi takip ediyorsun

Bugünkü mönüm sabah hastane işlerinden dolayı geç başladı.

11.30 kahvaltı
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık domates

17.00 aksam
Bir tabak tavuk çorbası
Salata
Bir dilim ekmek

19.30 ara öğün
Yarim kase yoğurt
3 gün kurusu kayısı

Iki litre su
Yarim saat yürüyüş

Ekmek yerine çorba tuketmissin ben severim çorbayı gayet iyi Afiyet olsun
tatlım menünu altına beni etiketler misin sporlari kaydediyorum

Baya pro yapmışsın afiyet olsun güzel menü

Menüm kızlar
9 elma sirkesi
Sabah 9:30
Biraz peynir keten tohumlu 1 salatalık
Ara 12
Filtre kahve
Öğlen 14:30
Tonbalıklı salata yeşil soğan biber
1 dl çavdar ekmeği
3-4 yarım ceviz
Akşam 19:30
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase cacık
Gün içinde
Maydonoz kürü
Yeşil çay
Su 2 litre
Spor
1 saat cardio plates
North River

11.30 kahvaltı
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık domates

17.00 aksam
Bir tabak tavuk çorbası
Salata
Bir dilim ekmek

19.30 ara öğün
Yarim kase yoğurt
3 gün kurusu kayısı

Iki litre su
Yarim saat yürüyüş
North River

Eline sağlık baharım hangi günden başladı yarışma Cumartesi mi

eve gelinc aklıma esti oglum babası ile parka gitti bende kuaföre gittim saçımı boyattım
sabahta doktora gittik oglumun kabızlıgı ( bilinçli tutma olayı) için unutana kadar onu rahat wc ye cıkaracak bir ilaç bird çatlak iyileşene kadar uyuşturacak bir ilaç verdi işe yarar inşallah bunların hepsini ymek yemediği için yaşıyoruz birde vitamin yazdı daha önce çok balık koktugu için aldıgımı içmemişti eltime vermiştim simdi bi çilekli birşey dedi en azından çilekli yogurtla yediririm belki bi etkisi olur persentili yerlerde sürünüyor ama doktor cok hareketli hareketine ancak yetiyor enerjisi diyor ben mi evham yaptım son günlerde bilmiyorum

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün pek foruma giremedim malesef. Diyet açısından çok kötü değildi ama beni neredeyse bütün gün meşgul eden bir sorun oldu. Aile dostu bir çift zaten pek anlaşamıyordu ve bugün büyük bir tartışma yaşamışlar. Sabah bayan aglayarsak beni aradı, sonra gelip biraz oturdu ve kendini çok kötü hissettiği için çocuklarına bakmayı teklif ettim. Bir-kac saat sonra eşiyle geldiler iki aile oturup sorunlarını çözmeye çalıştık ama nafile çok başarısız bir teşebbüs oldu. Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu aranızda bilmiyorum ama ne bileyim onlar adına çok üzüldüm. Velhasıl garip bir gündü bu hengamede yediklerimi yazıp siz neler yemişsiniz bakayım

After oldu Erva. Ben çorba ile pek doymuyorum. Sen doyduysan iyi bir menü olmuş.
Kahvaltı az gözüktü gözüme onun dışında süper afiyet olsun Yaseminciğim.

menü
sabah (9:00)
1 yumurta yagsız tavada
1 kk peynir
1 dlm ekmek
yeşillik

ara(12:00)
3 kayısı

öğle(15:00)
1 kepçe yayla çorbası
4 yk mantarlı tavuk

akşam (19:30)
ton balıklı salata

su:3 lt spor: yok
Menü çok başarılı tebrikler. Spor olmaması şaşırttı doğrusu
Ah yavrum çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatır inşallah. Saçın hayırlı olsun, ne renge boyattin? Vitamin ben de kullanıyorum çocuklara inşallah çilekli hoşuna gider Kuzeyin.

Iyi gecelerrrr
Benim misafirler yarım saat önce gitti

Alışveriş temizlik hazırlık derken anca yetiştim
Spora zaman kalmadı
Şimdi oturunca farkettim belim kopmuş
Grçmişi okudum alıntıları yaptım
Biraz dinlenip kahvemi içeyim sonra gelirim tekrar

Selam kızlar nasılsınız bugün biraz halsizim sabah bir pazara gittim geldim onun dışında yatıyorum
Pazar da yorucu oluyor Merve, dinlendin mi biraz şimdi nasılsın?
Akşama salata yaptım peynirli onu yicem hazır öyle yaptım 2 saate yer 6 da kapatırım muhtemelen
Afiyet olsun Şeyda. Peynirli salata görünce ben de yapayım dedim güzel oldu. Fikir için teşekkürler. Pancar da aldım yarın da onu yaparım inşallah.
Afiyet olsun, dikkatli yetmişsin tebrikler.

Hoşgeldin Zuhal. Grup bugün sakinmiş ben de yeni bakabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…