- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.441
yapmayı planlamıştır ama out oldu eve gelince misafir geldi çayaAfter oldu Erva. Ben çorba ile pek doymuyorum. Sen doyduysan iyi bir menü olmuş.
Kahvaltı az gözüktü gözüme onun dışında süper afiyet olsun Yaseminciğim.
Menü çok başarılı tebrikler. Spor olmaması şaşırttı doğrusu
Ah yavrum çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatır inşallah. Saçın hayırlı olsun, ne renge boyattin? Vitamin ben de kullanıyorum çocuklara inşallah çilekli hoşuna gider Kuzeyin.
afiyet olsun ablaIyi gecelerrrr
Benim misafirler yarım saat önce gitti
Alışveriş temizlik hazırlık derken anca yetiştim
Spora zaman kalmadı
Şimdi oturunca farkettim belim kopmuş
Grçmişi okudum alıntıları yaptım
Biraz dinlenip kahvemi içeyim sonra gelirim tekrar
Başarırsın tabi ki tatlım. Belli oluyor sen gerçekten kararlı ve azimlisinBakalım deneme süresini başarıyla aşabilecek miyim
Ben de çok faydalı diye duydum ama tadı hiç hoşuma gitmiyor malesefBilmem abla anne sütü için içiyorum açıkçası
Valla 84 kilo halini hatırla ve şükret bence. Iyi ki bu zorluğa göğüs gerip yılmadan devam etmissinOcakta 84 kiloydum mayıs ayına kadar 14 kilo berdim düzenli ramazanda 70 kiloda neredeyse 1 ay durdum pes ediyordum izine ayrılacaktım ki takım arkadaşlarımın desteğine kadar şimdi67 kiloyum 7 ayda gitti duraklamalar la birlikte
Lütfen moralimi bozma, emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın canım. Az daha sabır. Hem inşallah geç de olsa kalıcı vermişsindirŞu anda bende olan bu işte abla cidden çok sıkıldım emeklerimin karşılığını alamıyorum ramazanda bırakmıştım hala toparlıyamıyorum metoyu yılmak yok diye sürekli telkindeyim süreyi uzatmak gerçekten psikolojik olarak çok kötü oluyor
Altına imzamı atıyorumcanım ben şöylemdüşünüyorum
Yıllarca millete hizmet etmekten çoluk çocuğun boğazını temizliğini düşünmekten kendimi unutmuşum canım sıkıldı koş mutfağa at midene sıkıntını moralim bozuldu koş mutfağa at midene üzüntünü mutluyum koş mutfağa at midene mutluluğunu
derken kendime neler etmişim...
Şimdi kendimle barıştım ve bişeyi farkettim
eşimin göZünde daha saygınım
Çevrem bana başardığım için gıpta ile bakıyor
Bu zayıflama sürecinde sadece kendimle ilgilendim ne var sanki koskoca hayatımın
7-8 ayını kendime ayırmışım çokmu
Malesef hepimizin ortak hatası şimdi telafi edeceğizZamanı gelince ve ölçülü. Şimdiye kadar hep olcusuz yedim ne yazikki
Bir defa yaptıysan tekar yapabilirsin, o kıyafetleri tekrar giyinecegine inanıyorumBu arada bir arkadaş sormuştu cevaplamayı unutmusum. Daha önce 25 kilo verdim kendi çabamla. Herhangi bir grupta değildim kilo verirken. Tam istediğim kıyafetleri alma heyecanı yaşamaya başlamışken rehavete kapılıp geri bıraktım. Fazlasıyla geri aldım tabi
Çok iyi olmuş. Okuyunca bir an bugün perşembe miydi diye düşündüm, o derce yaniÖnce menümü yazayım
10.30
2 ymurtalı peynirli omlet
14.15
Kıyma kavurma yoğurt
20.00 civarı
2-3kş kıyma kavurma (böreğin içinden kendime ayırdım)
Yoğurtlu pancar sal.
Salata
Gündüz kısır yaparken 2 çatal ucuyla tuzuna baktım
Su 2 lt olmuştur
Spor yokNorth River
Seninle kaderdaşmışız tatlım :))Bu arada bir arkadaş sormuştu cevaplamayı unutmusum. Daha önce 25 kilo verdim kendi çabamla. Herhangi bir grupta değildim kilo verirken. Tam istediğim kıyafetleri alma heyecanı yaşamaya başlamışken rehavete kapılıp geri bıraktım. Fazlasıyla geri aldım tabi
Sıcaktan tansiyonunmu düştü yoksa cnmSelam kızlar nasılsınız bugün biraz halsizim sabah bir pazara gittim geldim onun dışında yatıyorum
Güveçi daha fazla yiyebilirdin tatlım tabi patatessizmerhaba hatunlarımm ;** yeni geldim eve. hem yemek yedim hem geçmişi okudum. Bu arada bildirimimi de yapim.
Sabah 7.30
mercimek corbası
yumurta
uc zeytin
yarım dilim peynir
öğlen(12:20)
mantar çorbası ( çorbayıda bitiremedim)
sebzeli güvec (iki yemek kaşıgı ancak)
ve yogurt
akşam(18:30)
mercimek çorbası
yogurt pulbiberli
sabah öğlen güzel Ama akşam bana göre az cnmBugünkü mönüm sabah hastane işlerinden dolayı geç başladı.
11.30 kahvaltı
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık domates
17.00 aksam
Bir tabak tavuk çorbası
Salata
Bir dilim ekmek
19.30 ara öğün
Yarim kase yoğurt
3 gün kurusu kayısı
Iki litre su
Yarim saat yürüyüş
Sabah biraz az Ama genelde güzel cnmMenüm kızlar
9 elma sirkesi
Sabah 9:30
Biraz peynir keten tohumlu 1 salatalık
Ara 12
Filtre kahve
Öğlen 14:30
Tonbalıklı salata yeşil soğan biber
1 dl çavdar ekmeği
3-4 yarım ceviz
Akşam 19:30
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase cacık
Gün içinde
Maydonoz kürü
Yeşil çay
Su 2 litre
Spor
1 saat cardio plates
North River
Soru işeretinin yerine sıfır yazabilirsin :))Spor Listesi
@askrhpozitif = 0+45+0+0+90+?
Mefkurem = 0+50+53+50+0+?
Habinar = 0+60+0+60+0+60
North River = 30+50+31+40+0+0
befitlady = 0+0+60+40+0+?
Edibe12 = 0 +0+0+0+30+?
@CeruleanSins = 45+0+0+0+0+?
@Poni Bon = 0+0+0+120+0+?
@oneyou89 = 0+ ×+×+x+x+x
@seydan94 (60+) P pufss yeni sezeryan @ayulduzz evinde olmadığı için muaftır
@poncikZeYyy @ervam44 28/07/17 tarihli spor yarışında dahil olacaklardır
× = menü paylasilmadigini gösterir
güzel dengeli cnmmenü
sabah (9:00)
1 yumurta yagsız tavada
1 kk peynir
1 dlm ekmek
yeşillik
ara(12:00)
3 kayısı
öğle(15:00)
1 kepçe yayla çorbası
4 yk mantarlı tavuk
akşam (19:30)
ton balıklı salata
su:3 lt spor: yok
Benim saçlarıda götüreydinyaa :))eve gelinc aklıma esti oglum babası ile parka gitti bende kuaföre gittim saçımı boyattım
sabahta doktora gittik oglumun kabızlıgı ( bilinçli tutma olayı) için unutana kadar onu rahat wc ye cıkaracak bir ilaç bird çatlak iyileşene kadar uyuşturacak bir ilaç verdi işe yarar inşallah bunların hepsini ymek yemediği için yaşıyoruzbirde vitamin yazdı daha önce çok balık koktugu için aldıgımı içmemişti eltime vermiştim simdi bi çilekli birşey dedi en azından çilekli yogurtla yediririm belki bi etkisi olur persentili yerlerde sürünüyor ama doktor cok hareketli hareketine ancak yetiyor enerjisi diyor ben mi evham yaptım son günlerde bilmiyorum
Allah ikisinin kalbinede muhabbet versin cnmSelam arkadaşlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün pek foruma giremedim malesef. Diyet açısından çok kötü değildi ama beni neredeyse bütün gün meşgul eden bir sorun oldu. Aile dostu bir çift zaten pek anlaşamıyordu ve bugün büyük bir tartışma yaşamışlar. Sabah bayan aglayarsak beni aradı, sonra gelip biraz oturdu ve kendini çok kötü hissettiği için çocuklarına bakmayı teklif ettim. Bir-kac saat sonra eşiyle geldiler iki aile oturup sorunlarını çözmeye çalıştık ama nafile çok başarısız bir teşebbüs oldu. Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu aranızda bilmiyorum ama ne bileyim onlar adına çok üzüldüm. Velhasıl garip bir gündü bu hengamede yediklerimi yazıp siz neler yemişsiniz bakayım
Bugün baya başarılı olmuş bana göreSabah 8.30
2 rafadan yumurta
1 dilim ekmek
Sütlü çay
Ara 11.30
1 şeftali
1 kayısı
Öğle 14.30
Peynirli salata
1 kayısı
Ara 16.30
Sütlü kahve
3 hurma
Akşam 19.30
5 kasik türlü
2 kasik bulgur pilavı
2 kasik yoğurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüşNorth River
Kız perşembe bu kadar çok yenirmiBaşarırsın tabi ki tatlım. Belli oluyor sen gerçekten kararlı ve azimlisin
Ben de çok faydalı diye duydum ama tadı hiç hoşuma gitmiyor malesef
Valla 84 kilo halini hatırla ve şükret bence. Iyi ki bu zorluğa göğüs gerip yılmadan devam etmissin
Lütfen moralimi bozma, emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın canım. Az daha sabır. Hem inşallah geç de olsa kalıcı vermişsindir
Altına imzamı atıyorumHabinar
Malesef hepimizin ortak hatası şimdi telafi edeceğiz
Bir defa yaptıysan tekar yapabilirsin, o kıyafetleri tekrar giyinecegine inanıyorum
Çok iyi olmuş. Okuyunca bir an bugün perşembe miydi diye düşündüm, o derce yani
Ikisi de inat gerçekten. Olan 4 ve 1 yaşındaki ve 4 ay sonra doğacak çocuklarına oluyor. Inşallah toparlarlar, duana amin diyorum. Yarın için tavsiyelerine teşekkür ederim. Harfiyen uyacağım inşallah.Seninle kaderdaşmışız tatlım :))
Sıcaktan tansiyonunmu düştü yoksa cnm
Güveçi daha fazla yiyebilirdin tatlım tabi patatessiz
Genel olarak güzel
Ama tek menü yazıp çıkma cnm
Sende sohbete katıl yorum yap
sabah öğlen güzel Ama akşam bana göre az cnm
Başlangıçta bukadar azaltmanı önermem
Sabah biraz az Ama genelde güzel cnm
Hangi maydonoz kürünü yapıyosun
Soru işeretinin yerine sıfır yazabilirsin :))
güzel dengeli cnm
Benim saçlarıda götüreydinyaa :))
Acil gitmem lazım haftaya gidecem inş.
Dip boyasınıda geçti artık benimki
Sen nasıl yaptırdın
Allah ikisinin kalbinede muhabbet versin cnm
Gerçekten zor
Hele iki tarafta inatsa
Bişeyleri düzeltmek Gerçekten istiyolarsa karşılıklı adım atmaları lazım
Bugün baya başarılı olmuş bana göre
Pilavıda abartmaman iyi olmuş cnm
Yarın, sabah 1-2dil ekm.hariç karbon olmasa
Gün içinde meyve yemesen, kahvaltıdan yarım saat önce 1 porsiyon yersen wc için daha etkili
Sorma benim kriterler daha rayına oturmadı. Zaten çoğu menüler bana çok az geliyor ama sonradan fark ettim ben normal ölçü kavramını kaybetmişim. Bulacağım inşallahKız perşembe bu kadar çok yenirmi
Evet okudum sonradan planlarını. Olsun telafi edersin canım. Baksanayapmayı planlamıştır ama out oldu eve gelince misafir geldi çaya
afiyet olsun abla
Toparladım gibi çok şükür ama tartıda bir facia yaşamam inşallah.Tatlım öncelikle anlaman gereken biz kendine yaptığın haksızlığa üzülüyoruz
Bak elimizden geldiğince seni motive etmeye çalışıyor geldiğinden beri dil döküyoruz
Ama önce kişinin kendi istemesi lazım
Çünkü kimsenin gidip ağzını bantlıyamayız yemesin diye
Ayrıca kimseye aç kalda denmiyor aksine az yediği zamanda eliştiriliyor
Şimdiye kadar yeterince tatlı hamurişi vs.yedikte ne oldu. Şişip bunalımlara girmekten başka
Diyeti oturtuktan sonra buraya başlamalıydım demişin..
Ben ilk katıldığımdada, şimdide burasıyla beraber başladım, çoğumuzda durum aynı
Biz seni sevmesek önemsemek niye bukadar senin için uğraşalımki
Son defa lütfen toparlan, gerçekten ne istrdiğine karar ver
Sorma benim karbonhidratlara savaş açmam lazımBen her sabah ılık su içiyorum zaten. Bumu da arada deneyebilirim.
Az ama karbonhidrat ağırlıklı bie menü olmuş.
Mecburen. Bazen hergün yapamazsamda en az bir kere yapıyorum. Diğer türlü kilo veremiyorum. Direnç var
Wow harikasın...
Ben ilkokul 5 te bile şişmandım malesef. Tabi ki bugün için bahane değil bu. Sen yazınca fark ettim, gerçekten eşimle tartışınca motivasyonumu kaybettim. Kilo vermeye daha fazla odaklanmalıyız ve ne olursa olsun dikkatimizi dağıtmamalıyız çünkü bence obezler olarak hayatımızdaki bor numaralı sorun kilolarımız. Saçma işte tartıştıysak barışırız geçer gider ama diyetimi bozmaya değmezdi. Daha güçlü olmalıyız. Bunu fark etmemi sağladığın için çok teşekkür ederim P pufssSelam kizlar
Edibeyle yazismalarinizin bir kısmını okudum bende onunla ayni seyleri yaptim asagi yukari. Bozmak ve devam etmek konusunda. Bazi seyler kolay degisemiyor malesef. Ben bakiyorum yaklasik 30 yaşındayım. Zayif oldugum son zaman ilkokul 5 ti. Bazi aliskanliklar var. En nihayetinde bu kilolar 1 gunde alinmadi. Birde bu birr paradoks. Bu paradoksta o kadar cok yere dayaniyor ki. Burda motivasyonu sagliyorum bazen. Evfe esimle tartisiyorum diyelim. Hersey gozumde anlamsizlasiyor aksama kadar yemk yiyorum. Yani anlatmak istedigim tek ayagi yok bu paradoksun. Hepsini saglamak ve oturtmakta surec aliyor. Edibede o sureci yasiyor. Belki siz daha hizli gecmis olabilirsiniz. Ama o daha yavas ilerliyor.. Tabi bende..
Ben de soğuyup sonra tekrar ısıtılmış makarnanın kalorisinin daha da düştüğünü duymuştum. Ama yoğurdu bilmiyordum. Bu arada her öğün yağsız makarna yiyerek 2 ayda 20 kilo veren bir arkadaşım vardı.Iyi akşamlar kızlar
Malum çocuk burdaydı sonrada oğlan gelin geldi
Yemek çay faslı vs.biraz önce gittiler
Tekrar Allah kabul etsin cnm
Şeydam kimilerine kefir yaramıyomuş
Sen öyle bişey test ettinmi
Bende çoğunlukla içiyorum
Evet cnm minik kızım
Bakalım büyüyünce nasıl düşünecek :))
Kız merve benim yapamadığım gün spor yapacağınmı tuttu :)))
Helall
hain edibe
Dün poni bugün sen :))
ayyy beni tutan kimse yokmu :))
ohhh hertaraf mis oldu
Kendine daha iyi yoğunlaşabilirsin :))
kendi yatağında öğlen uykusunu 2-3 saat uyuyor cnm
Ama bizde yada başka yerde 45 dk falan
Bugün iyi 1.5 saat uyudu
Ayyy en sevdiğim filimlerden
Bütün hayallerimi yıktın :))
baharcım makarnanın yanında yoğurt önerilmez aklında bulunsun
Bide soğuk yenmesi gerekiyomuş
Tabi hiç yenmese daha iyi
ben 2.5 sene önce başladığımda 6 ayda 34 kilo vermiştim
Sonra saldım kendimi biraz.,işin içine kaçamaklar girince kalan 10 kiloyu yine 6 ayda verdim yani toplam 1 sene falan
Bakalım bu sefer ne kadar sürecek :))
Ne güzel söylemişsin. Bütün takimdaslarima kararlılık azim ve sabır diliyorumGüzelim biz çoğumuz 90 lı 100 lü kiloları yaşadık (ben hala yaşıyorum)
Yani bunun insanın içini acıtan nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyoruz
Benimde duygusal açlığım var, beyin obezliğim var
-Ki yüksek kilodakilerin hemen hepsi öyledir
Kilo aldıkça kendimize kızar kendimizden nefret ederiz, ettikçe daha çok yeriz
Psikolojimiz alt üst olur bu kısır döngü içinde debelenir dururuz
Ben 20 seneden fazla 100 kiloların üstündeydim hatta 123 leri gördğm
Bu 20 sene hep diyet yaptım
Burda tek öğrendiğim şey kilo vermek için kararlı azimli sabırlı olmak
Yoksa kaçamaklarla süre uzuyor yine bıkkınlık gelip pes ediyoruz
Aynen katılıyorum hele zayıflayınca alırım diye kıyafet almamak iyice insanı bunaltıyor.bak bu konuda çok haklısın. Ben kaç kere kendimden nefret ettiğimi bilirim. Bende şu var kaçamak yapınca tüm emeklerim boşa hitmiş gibi hissediyorum ve tekrar homini gırtlak yemeye başlıyorum işin kötüsü bunu bunu kendime yaptıgım için Kendime de bakmıyorum. Kişisel temizlik dışında. Saç baş kıyafet hiç önemsiyorum. Ama En azından zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi en azından bedenim için fazlalıklarımı atmaya çalışıcam yawaş yawaşda sacıma basıma azcık özen göstermeye çalışıyorum.
Ben o konularda arada bir hevese geliyorum ama sonra dönüp önce kilolarına bak deyip vazgeçiyorum, çok zor vallayok güzelim bu hafta için gerçek
Cuma, dün yoktu bugünde pek olamıcak heralde
Günaydınn yolların fatihi meleğim :))
eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlar tatlım
Aynı şeyleri yaşamasak bu kilolarda olmazdık heralde
Bende kilo alınca saç taramak bile içimden gelmiyor :))aylardır saç boyatacam duruyor
Artık sadece bir gün kaldıGünaydınnnnnnnn
Çarşamba gelmiş hoşgelmişşşş
Artık bugünden sonra menülerden karbonları kaldıralım proya ağırlık verelim
2 günde çok şeyi değiştirebiliriz
Bi kahvemi içip ayılayım 
Maşallah canım enerjin daim olsun. Babannene selamlarGünaydınnnnnnlaaar
Nasılsınız :)
Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum
Ankara'ya gidicem ondan galiba
Coook özledim gerçekten Ankara'yı
Gidip biletimi alayım hemen
Ooo misafirini unutmuşum, o zaman bugünkü menümü bir daha tebrik ederimBende biraz ortalığı toplayıp alışverişe gidecem
Akşama 2 görümcem eltim, kızı gelecekler
Poğaça börek bikaç salata türü bide tatlı yapıcam
Benim için tehlike varmı :)
Tabiki yooook
Kendime görede bişey yaparım
Iradeli olmaya devam canımKontrol diye gittik doktor izindeymiş. Randevu saatine geç kalmayalım diye acele çıkınca birşey atıştırmadım. Önceden olsa dışarda poğaça simit birşey yerdim. Ama şimdi gayet iradeli davrandim
Valla spor yapsam bu kadar yorulmazdımEvet okudum sonradan planlarını. Olsun telafi edersin canım. BaksanaMefkurem de yapamamış bugün mola günü olmuş
Tatlım tek besinle uzun süreli diyet sağlıksız neyle olursa olsunBen de soğuyup sonra tekrar ısıtılmış makarnanın kalorisinin daha da düştüğünü duymuştum. Ama yoğurdu bilmiyordum. Bu arada her öğün yağsız makarna yiyerek 2 ayda 20 kilo veren bir arkadaşım vardı.
Aminnnn :)Yatıyorum dostlar, size de tatlı rüyalar. Yarın Perşembeye yakışır menüler görmek dileğiyle.
Pazar da yorucu oluyor Merve, dinlendin mi biraz şimdi nasılsın?
Afiyet olsun Şeyda. Peynirli salata görünce ben de yapayım dedim güzel oldu. Fikir için teşekkürler. Pancar da aldım yarın da onu yaparım inşallah.
Afiyet olsun, dikkatli yetmişsin tebrikler.
Gece 4 te uyudum 5:30 ta kalktım
Yigenim uyuyamadı sıcaktı hemde beşiğini istedi
Uykusuzluk fena şey
Allah coook yardımcın olsun kuzum şuan oturduk oyun oynuyoruzHer gün 5 te kalkan bir anne olarak seni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?