Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah coook yardımcın olsun kuzum şuan oturduk oyun oynuyoruz

Hahaha teşekkür ederim sana da kolay gelsin ben de çooook uzun süre çok erken kalktım bebekken sabahın köründe kalkıyormuşum aynı kızlar gibi büyüdükçe artmış ama çok değil yine 6 da falan kalkardım hep hatırlıyorum sabahın köründe kalkar kuzenimle oyun oynardık

Kızçeler anneye çekmiş demekki sağlıklı olsunlar da varsın erken kalksinlar

kontrolemi gittiniz cnm

Keşke çıkmadan bişeyler atıştırsaydın

Oyy oyyy babaannede çok heyecanlıdır hrralde minik kızını özlemiştir

Aman baharım orda dikkat et, babaanne yemeklerine kanma :))
Eveet oda bayag özlediii :)
Babannem sağlıklı yemekler yapar şimdi bana zayiflamami çok istiyordu çünkü

Günaydın hanımlar. Eşim ise gitti kızım uyuyor. Fırsat bu fırsat bir kaç bacak hareketiyle güne baslayayim

Bu arada tartiyla barışmaya başladım. Inşallah yaz sonuna kadar üç haneli sayılardan kurtulacagim

Bu ne güzel enerji böylee :)
Hoşgeldinnn canım inşallah hayalindeki kiloya düseceksin sadece kendine inan hedefe kitlen harekete geç :)

Bu ne güzel enerji böylee :)
Hoşgeldinnn canım inşallah hayalindeki kiloya düseceksin sadece kendine inan hedefe kitlen harekete geç :)

Hoş gördüm. Hayalimdeki kilo için daha coook yol var. Şimdilik kısa hedefler koymaya çalışıyorum. 116.5 kiloyla başladım. Ilk hedefim 99.9 okullar başlayana kadar

pro günü olmuş gayet güzel abla

karamel kahve ama çok açık yaşlı gösteriyor çok konuda sevmiyorum bu renk tam istediğim gibi oldu bayadir benimde boya istiyordu dipleri geçmişti yarı yarıydi neredeyse
İnşallah hayırlı kararlar alırlar peşpeşe cocukta yıpratıyor helede es yardımcı değilse anneler yorgun tahammülsuz babalar tahammülsuz anne ağlayan çocuk görmekten bıkkın yani kısır döngü eskisi gibi değil insanlar katlanmiyor cocuguda gerçekten hazır olunca yapmak gerekli tabi ki herşeyin temelinde Allah bilir ama
Evet okudum sonradan planlarını. Olsun telafi edersin canım. Baksana Mefkurem de yapamamış bugün mola günü olmuş
Edibe sporu boşver uyku uyumadım yaaa
Menü güzel kahvede şekersiz olsa on numara şekersiz icemiyorsaan ilk başta gunkurusu yada bitterle tuket zamanla alışırsın
Bu ara da dün mü menüyü yazayım
Sabah
Beyaz Peynir
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Öğlen
1 avuç tuzsuz fıstık
3 badem
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 tl
Süper
Günaydın hanımlar. Eşim ise gitti kızım uyuyor. Fırsat bu fırsat bir kaç bacak hareketiyle güne baslayayim

Bu arada tartiyla barışmaya başladım. Inşallah yaz sonuna kadar üç haneli sayılardan kurtulacagim
ohh süper enerjik enerjik

Günaydın kızlar nasılsınız ben pert dün gece çok sıcaktı bı taktirmadik su klimayı usengeclikten hep bu sene geçti artik seneye Allah'tan mani çıkmazsa ilk iş o
Çocuk sıcaktan uyumadı hiç benimde uyutmadi sağ omzum boymunda solu tutulmuş çok fena ağrıyor eşim gelsinde masaj yaptircam sizden ne haber

Evet haklisin galiba sabir kismi bende en eksik olan ama yapacagiz ins. tesekkurler yorumun icin takim bu yuzden guzel. Bazi seylerin hatirlanmasi gerekiyor.

Gunaydin. Bizde de durum ayni vantilatorle idare etmeye calisiyorum. Amacok zor ufakliklar uyumuyor. Ben evi degistirmeyi dusunuyorumb elki o zamn klima olabilir

Biz çayda kahvede şekeri bırakalı çoook oldu
Sen hala şekerlimi içiyodun güzellik :))
Gerisi güzel tatlım
Vayyyy kapı ne güzel bi coşkuyla açılmış

Bizim elimizden kaçanla koşan bile kurtulamaz

Gece 4 te uyudum 5:30 ta kalktım
Yigenim uyuyamadı sıcaktı hemde beşiğini istedi

Uykusuzluk fena şey
Bugündemi kalacak abinler
Bu gece uyursun inş.yoksa bide ödem başımıza bela olmasın

Bu ara da dün mü menüyü yazayım
Sabah
Beyaz Peynir
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Öğlen
1 avuç tuzsuz fıstık
3 badem
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 tl
Artık tavuk sote peynirli salata görünce seni hatırlıyorum şeyda

Sende ne güzel başlamışın dicektimki sonraki mesajını gördüm
inan bunun için tek engel kendimiz
Onu yendikmi gerisi fasa fiso

Eveet oda bayag özlediii :)
Babannem sağlıklı yemekler yapar şimdi bana zayiflamami çok istiyordu çünkü
Düşünceli babaanneymiş

Bende bazıları gibi yok şekermiş yok çukoymuş vermem
Geçen gün beraber ananasla ara öğün yaptık :)
karamel kahve ama çok açık yaşlı gösteriyor çok konuda sevmiyorum bu renk tam istediğim gibi oldu bayadir benimde boya istiyordu dipleri geçmişti yarı yarıydi neredey
benimde önceden sarıydı şimdi resimlere bakınca hiç hoşuma gitmiyor
Bende zaten kırmızılık var ona devam edicem :))

oğlan yanındamı yattıda ondan tutulmuştur
Krem falan varsa sürseydin cnm

Evet haklisin galiba sabir kismi bende en eksik olan ama yapacagiz ins. tesekkurler yorumun icin takim bu yuzden guzel. Bazi seylerin hatirlanmasi gerekiyor.
Rica ederim cnm
Zaten ben takımda olmasam kendi başıma veremezdim o kadar kiloyu
Zaten önceden yapamamıştım
O yüzden alıncada kürkçü dükkanı gibi geri dönüyoruz :))

Kendimi nazar ettim galiba. Kahvaltı bir iki kacamakla başladı. Telafi ederim eminim
kız ektra akşamdan yazdımki güne güzel kahvaltıyla başlıyalım diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…