- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.461
Allah coook yardımcın olsun kuzum şuan oturduk oyun oynuyoruz
Kızçeler anneye çekmiş demekkiHahaha teşekkür ederim sana da kolay gelsin ben de çooook uzun süre çok erken kalktım bebekken sabahın köründe kalkıyormuşum aynı kızlar gibi büyüdükçe artmış ama çok değil yine 6 da falan kalkardım hep hatırlıyorum sabahın köründe kalkar kuzenimle oyun oynardık
Eveet oda bayag özlediii :)kontrolemi gittiniz cnm
Keşke çıkmadan bişeyler atıştırsaydın
Oyy oyyy babaannede çok heyecanlıdır hrralde minik kızını özlemiştir
Aman baharım orda dikkat et, babaanne yemeklerine kanma :))
Günaydın hanımlar. Eşim ise gitti kızım uyuyor. Fırsat bu fırsat bir kaç bacak hareketiyle güne baslayayim
Bu arada tartiyla barışmaya başladım. Inşallah yaz sonuna kadar üç haneli sayılardan kurtulacagim
Bu ne güzel enerji böylee :)
Hoşgeldinnn canım inşallah hayalindeki kiloya düseceksin sadece kendine inan hedefe kitlen harekete geç :)
Karar verdiysen oldu bil :)Hoş gördüm. Hayalimdeki kilo için daha coook yol var. Şimdilik kısa hedefler koymaya çalışıyorum. 116.5 kiloyla başladım. Ilk hedefim 99.9 okullar başlayana kadar
pro günü olmuş gayet güzel ablaÖnce menümü yazayım
10.30
2 ymurtalı peynirli omlet
14.15
Kıyma kavurma yoğurt
20.00 civarı
2-3kş kıyma kavurma (böreğin içinden kendime ayırdım)
Yoğurtlu pancar sal.
Salata
Gündüz kısır yaparken 2 çatal ucuyla tuzuna baktım
Su 2 lt olmuştur
Spor yokNorth River
karamel kahve ama çok açık yaşlı gösteriyor çok konuda sevmiyorum bu renk tam istediğim gibi oldu bayadir benimde boya istiyordu dipleri geçmişti yarı yarıydi neredeyseSeninle kaderdaşmışız tatlım :))
Sıcaktan tansiyonunmu düştü yoksa cnm
Güveçi daha fazla yiyebilirdin tatlım tabi patatessiz
Genel olarak güzel
Ama tek menü yazıp çıkma cnm
Sende sohbete katıl yorum yap
sabah öğlen güzel Ama akşam bana göre az cnm
Başlangıçta bukadar azaltmanı önermem
Sabah biraz az Ama genelde güzel cnm
Hangi maydonoz kürünü yapıyosun
Soru işeretinin yerine sıfır yazabilirsin :))
güzel dengeli cnm
Benim saçlarıda götüreydinyaa :))
Acil gitmem lazım haftaya gidecem inş.
Dip boyasınıda geçti artık benimki
Sen nasıl yaptırdın
Allah ikisinin kalbinede muhabbet versin cnm
Gerçekten zor
Hele iki tarafta inatsa
Bişeyleri düzeltmek Gerçekten istiyolarsa karşılıklı adım atmaları lazım
Bugün baya başarılı olmuş bana göre
Pilavıda abartmaman iyi olmuş cnm
Yarın, sabah 1-2dil ekm.hariç karbon olmasa
Gün içinde meyve yemesen, kahvaltıdan yarım saat önce 1 porsiyon yersen wc için daha etkili
İnşallah hayırlı kararlar alırlar peşpeşe cocukta yıpratıyor helede es yardımcı değilse anneler yorgun tahammülsuz babalar tahammülsuz anne ağlayan çocuk görmekten bıkkın yani kısır döngü eskisi gibi değil insanlar katlanmiyor cocuguda gerçekten hazır olunca yapmak gerekli tabi ki herşeyin temelinde Allah bilir amaIkisi de inat gerçekten. Olan 4 ve 1 yaşındaki ve 4 ay sonra doğacak çocuklarına oluyor. Inşallah toparlarlar, duana amin diyorum. Yarın için tavsiyelerine teşekkür ederim. Harfiyen uyacağım inşallah.
Sorma benim kriterler daha rayına oturmadı. Zaten çoğu menüler bana çok az geliyor ama sonradan fark ettim ben normal ölçü kavramını kaybetmişim. Bulacağım inşallah
Edibe sporu boşver uyku uyumadım yaaaEvet okudum sonradan planlarını. Olsun telafi edersin canım. BaksanaMefkurem de yapamamış bugün mola günü olmuş
Menü güzel kahvede şekersiz olsa on numara şekersiz icemiyorsaan ilk başta gunkurusu yada bitterle tuket zamanla alışırsınSelaaam ben geldimm
Bugün cook yoruldum :)
Biletimi aldım eve geldiğimde komşumuz bizdeydi sonra abimgil geldi bu gece bizde kaldılar ama küçük adam uyumadı annesi uyuyunca ben uyutmaya çalıştım şimdi uyudu
Menüm
Sabah
Menemen
1.5 dilim tam buğday ekmeğiyle
Öğle
4 köfte
Salata limonlu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilaveli
1 küçük kase ezogelin çorbası
Aksam
Semizotu salatası (bahçeden mis gibi )
7 kaşık kabak yemegi
3-4 kaşık naneli yogurt
Ara
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş mağaza dolaştım ve gideceğim yere otobüs kullanmadım
SüperBu ara da dün mü menüyü yazayım
Sabah
Beyaz Peynir
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Öğlen
1 avuç tuzsuz fıstık
3 badem
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 tl
Günaydın hanımlar. Eşim ise gitti kızım uyuyor. Fırsat bu fırsat bir kaç bacak hareketiyle güne baslayayim
ohh süper enerjik enerjikBu arada tartiyla barışmaya başladım. Inşallah yaz sonuna kadar üç haneli sayılardan kurtulacagim
Evet haklisin galiba sabir kismi bende en eksik olan ama yapacagiz ins. tesekkurler yorumun icin takim bu yuzden guzel. Bazi seylerin hatirlanmasi gerekiyor.Güzelim biz çoğumuz 90 lı 100 lü kiloları yaşadık (ben hala yaşıyorum)
Yani bunun insanın içini acıtan nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyoruz
Benimde duygusal açlığım var, beyin obezliğim var
-Ki yüksek kilodakilerin hemen hepsi öyledir
Kilo aldıkça kendimize kızar kendimizden nefret ederiz, ettikçe daha çok yeriz
Psikolojimiz alt üst olur bu kısır döngü içinde debelenir dururuz
Ben 20 seneden fazla 100 kiloların üstündeydim hatta 123 leri gördğm
Bu 20 sene hep diyet yaptım
Burda tek öğrendiğim şey kilo vermek için kararlı azimli sabırlı olmak
Yoksa kaçamaklarla süre uzuyor yine bıkkınlık gelip pes ediyoruz
Gunaydin. Bizde de durum ayni vantilatorle idare etmeye calisiyorum. Amacok zor ufakliklar uyumuyor. Ben evi degistirmeyi dusunuyorumb elki o zamn klima olabilirGünaydın kızlar nasılsınız ben pert dün gece çok sıcaktı bı taktirmadik su klimayı usengeclikten hep bu sene geçti artik seneye Allah'tan mani çıkmazsa ilk iş o
Çocuk sıcaktan uyumadı hiç benimde uyutmadi sağ omzum boymunda solu tutulmuş çok fena ağrıyor eşim gelsinde masaj yaptircam sizden ne haber
Gunaydıııııngünaydınn kızLar..
Biz çayda kahvede şekeri bırakalı çoook olduSelaaam ben geldimm
Bugün cook yoruldum :)
Biletimi aldım eve geldiğimde komşumuz bizdeydi sonra abimgil geldi bu gece bizde kaldılar ama küçük adam uyumadı annesi uyuyunca ben uyutmaya çalıştım şimdi uyudu
Menüm
Sabah
Menemen
1.5 dilim tam buğday ekmeğiyle
Öğle
4 köfte
Salata limonlu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilaveli
1 küçük kase ezogelin çorbası
Aksam
Semizotu salatası (bahçeden mis gibi )
7 kaşık kabak yemegi
3-4 kaşık naneli yogurt
Ara
1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş mağaza dolaştım ve gideceğim yere otobüs kullanmadım
Vayyyy kapı ne güzel bi coşkuyla açılmışGünaydın
En son grubumuzun kapısını ben kapattım ilk ben açıyım dedim
Güzel bir gün olsuuun hepimize :)
Bı kilolar gidicek karar verdik inandık vazgeçmeyeceğizBol kahkahalı bol mutluluk duyduğunuz bir gün diliyorum
Kilolara açtığımız bu savaşta kazanan biz olcaz dimi ??
Hepinizi öptüm kocaaamaan
Bugündemi kalacak abinlerGece 4 te uyudum 5:30 ta kalktım
Yigenim uyuyamadı sıcaktı hemde beşiğini istedi
Uykusuzluk fena şey
Artık tavuk sote peynirli salata görünce seni hatırlıyorum şeydaBu ara da dün mü menüyü yazayım
Sabah
Beyaz Peynir
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Öğlen
1 avuç tuzsuz fıstık
3 badem
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 tl
Sende ne güzel başlamışın dicektimki sonraki mesajını gördümGünaydın hanımlar. Eşim ise gitti kızım uyuyor. Fırsat bu fırsat bir kaç bacak hareketiyle güne baslayayim
inan bunun için tek engel kendimizBu arada tartiyla barışmaya başladım. Inşallah yaz sonuna kadar üç haneli sayılardan kurtulacagim
Düşünceli babaanneymişEveet oda bayag özlediii :)
Babannem sağlıklı yemekler yapar şimdi bana zayiflamami çok istiyordu çünkü
benimde önceden sarıydı şimdi resimlere bakınca hiç hoşuma gitmiyorkaramel kahve ama çok açık yaşlı gösteriyor çok konuda sevmiyorum bu renk tam istediğim gibi oldu bayadir benimde boya istiyordu dipleri geçmişti yarı yarıydi neredey
oğlan yanındamı yattıda ondan tutulmuşturGünaydın kızlar nasılsınız ben pert dün gece çok sıcaktı bı taktirmadik su klimayı usengeclikten hep bu sene geçti artik seneye Allah'tan mani çıkmazsa ilk iş o
Çocuk sıcaktan uyumadı hiç benimde uyutmadi sağ omzum boymunda solu tutulmuş çok fena ağrıyor eşim gelsinde masaj yaptircam sizden ne haber
Rica ederim cnmEvet haklisin galiba sabir kismi bende en eksik olan ama yapacagiz ins. tesekkurler yorumun icin takim bu yuzden guzel. Bazi seylerin hatirlanmasi gerekiyor.
kız ektra akşamdan yazdımki güne güzel kahvaltıyla başlıyalım diye :))Kendimi nazar ettim galiba. Kahvaltı bir iki kacamakla başladı. Telafi ederim eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?