Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onu uyusun diye pispislarken ben kıyıda köşede bitterle uyuyup kalmışım abla

Gunaydin. Bizde de durum ayni vantilatorle idare etmeye calisiyorum. Amacok zor ufakliklar uyumuyor. Ben evi degistirmeyi dusunuyorumb elki o zamn klima olabilir
Yaprak kimildamiyor resmen gerçekten yavrucaklar napsin
Bu arada boynun icin cok gecmis olsun. Aman dikkat et birkere tutuldu mu devami geliyor
Kas gevşetici sürdüm inşallah işe yarar
Günaydınnnn 9.takımın çıtır adayları

Verimli bereketli bi perşembeyle son kozlarımızı oynıyalım

Yarında bombaları patlatalım inş.
hadi inşallah bakalım kim kimi geçecek

kızlarımmm günaydınlar. Bugün benim izin günümdü. bu saate kadar çamış gibi yattım.Erkenden sızmışım. oyüzden akşam ki sohbete dahil olamadım. İnanın btün gün ayakta ordan oraya koşuşturuyorum. Ama geçmişi tek tek okudum menüleriniz harika. Sinirlerim çok bozuk bugün eşim kartımın borcunu yatırmamış sanırım icralık olacagım. ; (((( hem harcıo hem yatırmıo sinir oldum aşagılık herife kalktım ağlıom bide izin günğm içine sıçtı mk. Deliricem ya bi gün yüzü göstermedi.

Kartlar senin adına mı kapattir madem böyle biri ufaklık iyi ki yatırmış bu sayede kadar seni

Kotu olmus bozma moralini abla hersey olacagina varir biraz rahat davranmaya calis canin sıkılsa da sonuc degismiyor malesef

Onu uyusun diye pispislarken ben kıyıda köşede bitterle uyuyup kalmışım abla
Bitterlemi

hadi inşallah bakalım kim kimi geçece
valla çok attım tuttum ama sonuç pek beklediğim gibi olmıcak

Mefkurem akşamdan beni uyardın da evdeki sipayi uyarmadın. Sabah sabah yumurtalı ekmek istedi :))
ee ben sıpa yiyemez demedimki
sana yime dedim
kart senin adınaysa kapat cnm

Uyuyup dinlenmen iyi olmuş ama sorunlarda bitmiyor işte

Bitterlemi

valla çok attım tuttum ama sonuç pek beklediğim gibi olmıcak

ee ben sıpa yiyemez demedimki
sana yime dedim
kart senin adınaysa kapat cnm

Uyuyup dinlenmen iyi olmuş ama sorunlarda bitmiyor işte
abla benim klavye işte aklı bitterde kalmış bende attım tuttum bakalım kim daha iyi atmış

Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
Hosgeldin. Benden farkin boyun 1 cm uzun ama kalanlar neredeyse ayni benimde 2 cocugum var. Kilo bermeye basladim ama yakinim sana. Hadi bakalim hizli incelmeler sana da..

canım istersen bide voltoren iç
o ne canım ilk defa duydum ilaç mı yok ki evde

Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
hoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…