- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.481
Onu uyusun diye pispislarken ben kıyıda köşede bitterle uyuyup kalmışım ablaBiz çayda kahvede şekeri bırakalı çoook oldu
Sen hala şekerlimi içiyodun güzellik :))
Gerisi güzel tatlım
Vayyyy kapı ne güzel bi coşkuyla açılmış
Bizim elimizden kaçanla koşan bile kurtulamaz
Bugündemi kalacak abinler
Bu gece uyursun inş.yoksa bide ödem başımıza bela olmasın
Artık tavuk sote peynirli salata görünce seni hatırlıyorum şeyda
Sende ne güzel başlamışın dicektimki sonraki mesajını gördüm
inan bunun için tek engel kendimiz
Onu yendikmi gerisi fasa fiso
Düşünceli babaanneymiş
Bende bazıları gibi yok şekermiş yok çukoymuş vermem
Geçen gün beraber ananasla ara öğün yaptık :)
benimde önceden sarıydı şimdi resimlere bakınca hiç hoşuma gitmiyor
Bende zaten kırmızılık var ona devam edicem :))
oğlan yanındamı yattıda ondan tutulmuştur
Krem falan varsa sürseydin cnm
Rica ederim cnm
Zaten ben takımda olmasam kendi başıma veremezdim o kadar kiloyu
Zaten önceden yapamamıştım
O yüzden alıncada kürkçü dükkanı gibi geri dönüyoruz :))
kız ektra akşamdan yazdımki güne güzel kahvaltıyla başlıyalım diye :))
Yaprak kimildamiyor resmen gerçekten yavrucaklar napsinGunaydin. Bizde de durum ayni vantilatorle idare etmeye calisiyorum. Amacok zor ufakliklar uyumuyor. Ben evi degistirmeyi dusunuyorumb elki o zamn klima olabilir
Kas gevşetici sürdüm inşallah işe yararBu arada boynun icin cok gecmis olsun. Aman dikkat et birkere tutuldu mu devami geliyor
hadi inşallah bakalım kim kimi geçecekGünaydınnnn 9.takımın çıtır adayları
Verimli bereketli bi perşembeyle son kozlarımızı oynıyalım
Yarında bombaları patlatalım inş.
Kartlar senin adına mı kapattir madem böyle biri ufaklık iyi ki yatırmış bu sayede kadar senikızlarımmm günaydınlar. Bugün benim izin günümdü. bu saate kadar çamış gibi yattım.Erkenden sızmışım. oyüzden akşam ki sohbete dahil olamadım. İnanın btün gün ayakta ordan oraya koşuşturuyorum. Ama geçmişi tek tek okudum menüleriniz harika. Sinirlerim çok bozuk bugün eşim kartımın borcunu yatırmamış sanırım icralık olacagım. ; (((( hem harcıo hem yatırmıo sinir oldum aşagılık herife kalktım ağlıom bide izin günğm içine sıçtı mk. Deliricem ya bi gün yüzü göstermedi.
Kotu olmus bozma moralini abla hersey olacagina varir biraz rahat davranmaya calis canin sıkılsa da sonuc degismiyor malesefkızlarımmm günaydınlar. Bugün benim izin günümdü. bu saate kadar çamış gibi yattım.Erkenden sızmışım. oyüzden akşam ki sohbete dahil olamadım. İnanın btün gün ayakta ordan oraya koşuşturuyorum. Ama geçmişi tek tek okudum menüleriniz harika. Sinirlerim çok bozuk bugün eşim kartımın borcunu yatırmamış sanırım icralık olacagım. ; (((( hem harcıo hem yatırmıo sinir oldum aşagılık herife kalktım ağlıom bide izin günğm içine sıçtı mk. Deliricem ya bi gün yüzü göstermedi.
Benim durumum cok parlak deil dogrusu.Arti ile kapatmamaya ugrasiyorum haftayi ama daha konsantreyim. Artiya gidince eksiltmek cok zor oluyormusGünaydınnnn 9.takımın çıtır adayları
Verimli bereketli bi perşembeyle son kozlarımızı oynıyalım
Yarında bombaları patlatalım inş.
BitterlemiOnu uyusun diye pispislarken ben kıyıda köşede bitterle uyuyup kalmışım abla
valla çok attım tuttum ama sonuç pek beklediğim gibi olmıcakhadi inşallah bakalım kim kimi geçece
ee ben sıpa yiyemez demedimkiMefkurem akşamdan beni uyardın da evdeki sipayi uyarmadın. Sabah sabah yumurtalı ekmek istedi :))
kart senin adınaysa kapat cnmkızlarımmm günaydınlar. Bugün benim izin günümdü. bu saate kadar çamış gibi yattım.Erkenden sızmışım. oyüzden akşam ki sohbete dahil olamadım. İnanın btün gün ayakta ordan oraya koşuşturuyorum. Ama geçmişi tek tek okudum menüleriniz harika. Sinirlerim çok bozuk bugün eşim kartımın borcunu yatırmamış sanırım icralık olacagım. ; (((( hem harcıo hem yatırmıo sinir oldum aşagılık herife kalktım ağlıom bide izin günğm içine sıçtı mk. Deliricem ya bi gün yüzü göstermedi.
Evet cnm aynen öyle o yüzden hafta başından dikkatli olmak lazımBenim durumum cok parlak deil dogrusu.Arti ile kapatmamaya ugrasiyorum haftayi ama daha konsantreyim. Artiya gidince eksiltmek cok zor oluyormus
abla benim klavye işte aklı bitterde kalmışBitterlemi
valla çok attım tuttum ama sonuç pek beklediğim gibi olmıcak
ee ben sıpa yiyemez demedimki
sana yime dedim
kart senin adınaysa kapat cnm
Uyuyup dinlenmen iyi olmuş ama sorunlarda bitmiyor işte
Artık gittiği kadar cnmabla benim klavye işte aklı bitterde kalmışbende attım tuttum bakalım kim daha iyi atmış
canım istersen bide voltoren içYaprak kimildamiyor resmen gerçekten yavrucaklar napsin
Kas gevşetici sürdüm inşallah işe yarar
hadi inşallah bakalım kim kimi geçecek
Bugün evde olduğuna göre menün daha iyi olur heralde tatlımcanım istersen bide voltoren iç
Hosgeldin. Benden farkin boyun 1 cm uzun ama kalanlar neredeyse ayni benimde 2 cocugum var. Kilo bermeye basladim ama yakinim sana. Hadi bakalim hizli incelmeler sana da..Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
o ne canım ilk defa duydum ilaç mı yok ki evdecanım istersen bide voltoren iç
hoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldinHosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?