Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladım

Ohh be nete girememek ne kötüymüş :))

Evdeki nete bişey oldu.,olmuyodu mobilde çekmedi
Neyseki düzeldi şimdi

Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
brnde zühal cnm
Önceden takımda 45 kilo vermiştim ama yine aynı hataları yapıp birazını geri aldım
Bende yeni başladım
Inş.sabırla azimle beraber kurtulacaz bu illetten

hoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldin
Benimde hamilelik kilosuydu sadece farkı benim 25 sene öncesinde

Birincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladım
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuş
Benimkilerde öyle

Bu arada yaşım 45 3 çocuk 1.5 torun var :)

Kızlarrrrr perşembeniz nasıl geçiyor
Edibe erva durumlar ne alemde

Edibe12
E ervam44

Sabah ufak bir kaçamaktan sonrası ıyi gidiyor şimdilik. Açıkçası listeye eklenmemiş olmak biraz motivemi düşürdü. Listede olsaydım daha hırslı olurdum. Karakter olarak yarışlar daha çok odaklanmami sağlıyor. Yine de güzel bir başlangıç oluyor benim icin

Zaten takımdasın cnm
Bu 2 haftalık dönemde örnek öğrenci olman gerekiyorki sınıf listesine girebilesin :))
Hem paylaşımın, takımla uyumun ve menülerin, hepsi rol oynuyor

Takım içi yarışlarda yapıyoruz
Cuma günü kendine bi rakip seç
Kimin yüzdesi fazlaysa o kazanır

Mesela bu hafta benim rakibim @nanekekik
Kaybedeceğini anlayınca kendini dağlara taşlara vurdu heralde kız bahar belki 100 gr daha veririm diye sporamı koştun

Hahaha abla en kolay yemekler kızlarla öyle zor yemekler yapılmıyor ki ahhh zaten sabahtan beri çok yaramazlar ayaklarım sızlıyor yemin ediyorum

Hoşgeldin canım beraber veririz hiç öerak etme
Hepimiz aynı sorunları yaşadık yalnız değilsin
İsmim yasemin ocak ayında 84 ile başladım 67 lerdeyim kolay değil ama burası kontrol mekanizması oluyor her akşam hesap verecem korkusuyla yemiyorsun takımı düşünüyor yemiyorsun
Cuma günü benimde katkım olsun yüzdeye diye emek veriyorsun
Kıymetini bilirsen bedava terapi bedava diyetisyen takımımızda mevcut :)
Kolaylıklar diliyorum

ay masallah size darısı bize 45 dile kolay

Hosbulduk Yasemin hanım valla çok heyecanlandım bakalım yapabilecekmiyim yarın tartı günü yarın başlıyorum ben inş bende veririm sizin gibi masallah hepinize

Hahaha abla en kolay yemekler kızlarla öyle zor yemekler yapılmıyor ki ahhh zaten sabahtan beri çok yaramazlar ayaklarım sızlıyor yemin ediyorum
Ayy zor valla bide kucağa alışırlarsa hangi birini taşıyacan
Küçükken iyide biraz büyüyünce kol bel dayanmıyor

Ahahah abla ya alemsin
Yok yok benim kayınvalideyi çekiştirmem ben Allah ondan razı olsun o olmasa bitmiştim
Bu zamanda böyle gelinde zor bulunur
kv lere hep böyle dua edin :))
Zamanla grup mantığını kavrayacağım insallah.
Mantıkta bişey yok aslında tatlım :))fırsat buldukça buraya girecen
Her konuda yazıp dertleşecez, birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşacaz. Diğerlerinin verdiği emekler boşa gitmesin diyede bizde elimizden geleni yapıcaz

ay masallah size darısı bize 45 dile kolay
Niye dile kolay kızzz
Ne varmış 45 de :)))

Hosbulduk Yasemin hanım valla çok heyecanlandım bakalım yapabilecekmiyim yarın tartı günü yarın başlıyorum ben inş bende veririm sizin gibi masallah hepinize
Yapabilcemmi de ne tatlım :))
Eğer buraya düzenli gelir bol paylaşım yaparsan bi süre sonra kilo vermekten başka bişey düşünemez olursun :))
Azimle sabırla devam edincede kiloların gitmekten başka çaresi kalmıyor

Başladın bile canım bizi bizden başka kimse anlamıyor dinlemiyor hayatımızın tam merkezinde hayallerimiz hedeflerimiz var birlikte başaracağız :)

Hahaha yok be abla ben her zaman dua ediyorum hiç onunla ilgili önyargılı olmadım baştan beridir Allah razı olsun her zaman yanımızda oldu illaki anlaşamadığımız noktalar var ama sonuçta büyük o kadar da alttan alırım yani
Beni görsen abla ikisini beraber taşıyorum artık evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…