- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.501
Hosbulduk cnmHosgeldin
Birincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladımo ne canım ilk defa duydum ilaç mı yok ki evde
hoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldin
o ne canım ilk defa duydum ilaç mı yok ki evde
hoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldin[/QUOTEgördüm cnm tabini kabulüm vermek için burdayım inş sonuç alırız
brnde zühal cnmHosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
Benimde hamilelik kilosuyduhoşgeldin canım kaç yaşında kızlar büyüttün mu çoğumuzun kilolari doğum kilosu malesef gidecek illa ki ilk sayfada kurallarımiz var kabul edersen tekrar hoşgeldin
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuşBirincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladım
Zaten takımdasın cnmSabah ufak bir kaçamaktan sonrası ıyi gidiyor şimdilik. Açıkçası listeye eklenmemiş olmak biraz motivemi düşürdü. Listede olsaydım daha hırslı olurdum. Karakter olarak yarışlar daha çok odaklanmami sağlıyor. Yine de güzel bir başlangıç oluyor benim icin
Biz çayda kahvede şekeri bırakalı çoook oldu
Sen hala şekerlimi içiyodun güzellik :))
Gerisi güzel tatlım
Vayyyy kapı ne güzel bi coşkuyla açılmış
Bizim elimizden kaçanla koşan bile kurtulamaz
Bugündemi kalacak abinler
Bu gece uyursun inş.yoksa bide ödem başımıza bela olmasın
Artık tavuk sote peynirli salata görünce seni hatırlıyorum şeyda
Sende ne güzel başlamışın dicektimki sonraki mesajını gördüm
inan bunun için tek engel kendimiz
Onu yendikmi gerisi fasa fiso
Düşünceli babaanneymiş
Bende bazıları gibi yok şekermiş yok çukoymuş vermem
Geçen gün beraber ananasla ara öğün yaptık :)
benimde önceden sarıydı şimdi resimlere bakınca hiç hoşuma gitmiyor
Bende zaten kırmızılık var ona devam edicem :))
oğlan yanındamı yattıda ondan tutulmuştur
Krem falan varsa sürseydin cnm
Rica ederim cnm
Zaten ben takımda olmasam kendi başıma veremezdim o kadar kiloyu
Zaten önceden yapamamıştım
O yüzden alıncada kürkçü dükkanı gibi geri dönüyoruz :))
kız ektra akşamdan yazdımki güne güzel kahvaltıyla başlıyalım diye :))
Gelin kızlar kahve içip iki dedikodu yapalım :))
Mesela kv leri çekiştirebiliriz
Hoşgeldin canım beraber veririz hiç öerak etmeBirincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladım
Ohh be nete girememek ne kötüymüş :))
Evdeki nete bişey oldu.,olmuyodu mobilde çekmedi
Neyseki düzeldi şimdi
brnde zühal cnm
Önceden takımda 45 kilo vermiştim ama yine aynı hataları yapıp birazını geri aldım
Bende yeni başladım
Inş.sabırla azimle beraber kurtulacaz bu illetten
Benimde hamilelik kilosuydusadece farkı benim 25 sene öncesinde
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuş
Benimkilerde öyle
Bu arada yaşım 45 3 çocuk 1.5 torun var :)
ay masallah size darısı bize 45 dile kolayOhh be nete girememek ne kötüymüş :))
Evdeki nete bişey oldu.,olmuyodu mobilde çekmedi
Neyseki düzeldi şimdi
brnde zühal cnm
Önceden takımda 45 kilo vermiştim ama yine aynı hataları yapıp birazını geri aldım
Bende yeni başladım
Inş.sabırla azimle beraber kurtulacaz bu illetten
Benimde hamilelik kilosuydusadece farkı benim 25 sene öncesinde
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuş
Benimkilerde öyle
Bu arada yaşım 45 3 çocuk 1.5 torun var :)
Hosbulduk Yasemin hanım valla çok heyecanlandım bakalım yapabilecekmiyim yarın tartı günü yarın başlıyorum ben inş bende veririm sizin gibi masallah hepinizeHoşgeldin canım beraber veririz hiç öerak etme
Hepimiz aynı sorunları yaşadık yalnız değilsin
İsmim yasemin ocak ayında 84 ile başladım 67 lerdeyim kolay değil ama burası kontrol mekanizması oluyor her akşam hesap verecem korkusuyla yemiyorsun takımı düşünüyor yemiyorsun
Cuma günü benimde katkım olsun yüzdeye diye emek veriyorsun
Kıymetini bilirsen bedava terapi bedava diyetisyen takımımızda mevcut :)
Kolaylıklar diliyorum
Ayy zor valla bide kucağa alışırlarsa hangi birini taşıyacanHahaha abla en kolay yemekler kızlarla öyle zor yemekler yapılmıyor ki ahhh zaten sabahtan beri çok yaramazlar ayaklarım sızlıyor yemin ediyorum
Bu zamanda böyle gelinde zor bulunurAhahah abla ya alemsin
Yok yok benim kayınvalideyi çekiştirmem ben Allah ondan razı olsun o olmasa bitmiştim
Mantıkta bişey yok aslında tatlım :))fırsat buldukça buraya girecenZamanla grup mantığını kavrayacağım insallah.
Niye dile kolay kızzzay masallah size darısı bize 45 dile kolay
Yapabilcemmi de ne tatlım :))Hosbulduk Yasemin hanım valla çok heyecanlandım bakalım yapabilecekmiyim yarın tartı günü yarın başlıyorum ben inş bende veririm sizin gibi masallah hepinize
Başladın bile canım bizi bizden başka kimse anlamıyor dinlemiyor hayatımızın tam merkezinde hayallerimiz hedeflerimiz var birlikte başaracağız :)Hosbulduk Yasemin hanım valla çok heyecanlandım bakalım yapabilecekmiyim yarın tartı günü yarın başlıyorum ben inş bende veririm sizin gibi masallah hepinize
Ayy zor valla bide kucağa alışırlarsa hangi birini taşıyacan
Küçükken iyide biraz büyüyünce kol bel dayanmıyor
Bu zamanda böyle gelinde zor bulunur
kv lere hep böyle dua edin :))
Mantıkta bişey yok aslında tatlım :))fırsat buldukça buraya girecen
Her konuda yazıp dertleşecez, birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşacaz. Diğerlerinin verdiği emekler boşa gitmesin diyede bizde elimizden geleni yapıcaz
Niye dile kolay kızzz
Ne varmış 45 de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?