- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.521
Acillll durumm din donnn :))
Bi saate baktım orda 18..30 a geliyor
Hemen Bütün mutfaklar kapansın
Ağızların fermuarı yemek için çekilsin
Bi süre daha sıvıya devam
Yatmadan 1-2 saat önce onuda kesersek iyi olur
hoş buldum :)))
Şimdiki kızlarda genelde.,aman kendimi ezdirmicem diye gerçekten bi önyargı oluyorHahaha yok be abla ben her zaman dua ediyorum hiç onunla ilgili önyargılı olmadım baştan beridir Allah razı olsun her zaman yanımızda oldu illaki anlaşamadığımız noktalar var ama sonuçta büyük o kadar da alttan alırım yani
Beni görsen abla ikisini beraber taşıyorum artık evde
Benimde 17. 15 itibariyle geçişler kapatılmıştır:))sadece sıvı kanalı açıkBen kapadım az önce yedim kahvaltı yaptım hiç bişey yiyesim gelmedi
sanki hep pro vardı gibi hayırlıyorum amaBu hafta sanki yoğurdu az yedim kızlar önümüzdeki hafta yoğurda ve proteine yüklenmek istiyorum yine bana o ikisi çok yarıyor
Ne röntgenci kızz :))hoş buldum :)))
iyiyim allaha şükür ne yapıyorsunuz diye bir göz atayım dedim
bayram öncesi memlekete gittik 3 hafta kalıp geldik evi kendimi anca toparlayabildim
dün baktım buralardasın gözüm kayıp kayıp iyice bakınmaya başladım sizleri ayy röntgenci gibi hissettim birden kendimi
sen nasılsın cancağızım
Ben öyle gelinlerden değilim pek kız ben isteye isteye kayınvalidemin dibinde oturuyorum çok yakın oturuyoruz birbirimize bizŞimdiki kızlarda genelde.,aman kendimi ezdirmicem diye gerçekten bi önyargı oluyor
Halbuki şimdiki kvler gelinleri el üstünde tutuyolar
Nankör olanlarda tepesine çıkıyor tabi
Valla biraz büyüyünce çok zor olur tatlım yaa kucak
Benimde 17. 15 itibariyle geçişler kapatılmıştır:))sadece sıvı kanalı açık
sanki hep pro vardı gibi hayırlıyorum ama
Aklıma geldide, Aslında hindi tavuktan daha iyiymiş
Ana kucağı almıştım şeyda birini sırtıma birini kucağıma alıyordum ikisi ağlayınca :)Hahaha yok be abla ben her zaman dua ediyorum hiç onunla ilgili önyargılı olmadım baştan beridir Allah razı olsun her zaman yanımızda oldu illaki anlaşamadığımız noktalar var ama sonuçta büyük o kadar da alttan alırım yani
Beni görsen abla ikisini beraber taşıyorum artık evde
Kızlar öisafirim vardı bugün anca geldim
Dün gece hiç uyumadım bide eşim bacağından çok rahatsız yürüyemez durumda kaç gündür beyin cereahiye gidiyor dün gece mr vardı 3 te uyumadık kaçırırız diye sabah 5 te geldi anca eve belinde 2 fıtık çıkmış fizik tedaviye başlıyacak rapor çıkınca üstüne misafir gözümden uyku akıyor resmen anlıycanız
hadiii valla mı o kadar şiştin niye öyle oldu neye üzüldün moralin bozuldu ki kendini yemeklere verdin sen enerji dolu bir hatunsun motivasyon kaynağısın kim bozdu moralini de bana çivili sopamı alıp geleyim :)Ne röntgenci kızz :))
Senin evin değilmi burası
Gerçi burası yazlık gibi senin için
Ben ne yaptım cnm
Önce burdan kaçtım sonra yiyip yiyip şişip doldum
Sonrada tıpış tıpış geri döndüm
Şu anda senden de şişkoyum
Ana kucağı almıştım şeyda birini sırtıma birini kucağıma alıyordum ikisi ağlayınca :)
Saol canım şimdilik gerek yok demiş kilo ver yoksa idrarını tutamazsın demiş fizik tedavi öncelik bakalım Allah dermansız dert vermesin valla bu yaşta kötürüm gibi kaldı üzülüyorum ciddenÇok geçmiş olsun canım ameliyatlık değil herhalde dimi ?
Saol canım şimdilik gerek yok demiş kilo ver yoksa idrarını tutamazsın demiş fizik tedavi öncelik bakalım Allah dermansız dert vermesin valla bu yaşta kötürüm gibi kaldı üzülüyorum cidden
Rabbim acil şifalar versin. Çok zor bi durum inşallah fizik tedavi iyi gelir.Saol canım şimdilik gerek yok demiş kilo ver yoksa idrarını tutamazsın demiş fizik tedavi öncelik bakalım Allah dermansız dert vermesin valla bu yaşta kötürüm gibi kaldı üzülüyorum cidden
Menü yazayım hem başka birşey yememek için motivasyon olur.
Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ceviz
1 hurma
Akşam
5 kasik kavrulmuş kıyma
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik
Çok koşuşturmacali geçti günüm aklıma yemek fazla gelmedi. Et beni çok tok tutuyor onu fark ettim. Menülerimde daha fazla et olmalı diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun cnm yaaa bel Çok kötüKızlar öisafirim vardı bugün anca geldim
Dün gece hiç uyumadım bide eşim bacağından çok rahatsız yürüyemez durumda kaç gündür beyin cereahiye gidiyor dün gece mr vardı 3 te uyumadık kaçırırız diye sabah 5 te geldi anca eve belinde 2 fıtık çıkmış fizik tedaviye başlıyacak rapor çıkınca üstüne misafir gözümden uyku akıyor resmen anlıycanız
Yaaa onuda normal et gibi doğrayıp kavuruyom ben soğanlı biberli falanBen öyle gelinlerden değilim pek kız ben isteye isteye kayınvalidemin dibinde oturuyorum çok yakın oturuyoruz birbirimize biz
Hindi Etine bayılırım ama nasıl pişirilir o
Bi de abla salata falan yedim peynirli vs öğlen değil de akşam yiyince bi de her öğüne yoğurt koyunca daha iyi oluyor tabi haftasonu kaçamaklarını da saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?