- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.541
Dur Dur sakin bebeğim :)))hadiii valla mı o kadar şiştin niye öyle oldu neye üzüldün moralin bozuldu ki kendini yemeklere verdin sen enerji dolu bir hatunsun motivasyon kaynağısın kim bozdu moralini de bana çivili sopamı alıp geleyim :)
hiç takılma beraber nefes egzersizlerini yapıp beraber eririz gülüm
haklısın burası da evim utandım şimdi dediğime
yakınmış araları kardeşe nasıl davranıyor buyugu cok merak ediyorumBirincisi 3 yasında ikincisi 7 aylık ne giysem yakışmıyor göbek fırlıyor fot çektirmek istemiyorum kurallar nerde anladım
Ohh be nete girememek ne kötüymüş :))
Evdeki nete bişey oldu.,olmuyodu mobilde çekmedi
Neyseki düzeldi şimdi
brnde zühal cnm
Önceden takımda 45 kilo vermiştim ama yine aynı hataları yapıp birazını geri aldım
Bende yeni başladım
Inş.sabırla azimle beraber kurtulacaz bu illetten
Benimde hamilelik kilosuydusadece farkı benim 25 sene öncesinde
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuş
Benimkilerde öyle
Bu arada yaşım 45 3 çocuk 1.5 torun var :)
Gelin kızlar kahve içip iki dedikodu yapalım :))
Mesela kv leri çekiştirebiliriz
aynen şimdi ben etiketleyecektim toparlanamadı galiba@CeruleanSins edacım nerdesin cnm görünmüyosun
böyle hayal etmemiştim ama bu hafta daha güzel olabilridi ama kısmet belli olmmazZaten takımdasın cnm
Bu 2 haftalık dönemde örnek öğrenci olman gerekiyorki sınıf listesine girebilesin :))
Hem paylaşımın, takımla uyumun ve menülerin, hepsi rol oynuyor
Takım içi yarışlarda yapıyoruz
Cuma günü kendine bi rakip seç
Kimin yüzdesi fazlaysa o kazanır
Mesela bu hafta benim rakibimNorth River
Kaybedeceğini anlayınca kendini dağlara taşlara vurdu heraldekız bahar belki 100 gr daha veririm diye sporamı koştun
aynen bu hafta bende az yogurt yedimBu hafta sanki yoğurdu az yedim kızlar önümüzdeki hafta yoğurda ve proteine yüklenmek istiyorum yine bana o ikisi çok yarıyor
oo kimler gelmiş kimler nasılsın ablahoş buldum :)))
iyiyim allaha şükür ne yapıyorsunuz diye bir göz atayım dedim
bayram öncesi memlekete gittik 3 hafta kalıp geldik evi kendimi anca toparlayabildim
dün baktım buralardasın gözüm kayıp kayıp iyice bakınmaya başladım sizleri ayy röntgenci gibi hissettim birden kendimi
sen nasılsın cancağızım
Kızlar öisafirim vardı bugün anca geldim
Dün gece hiç uyumadım bide eşim bacağından çok rahatsız yürüyemez durumda kaç gündür beyin cereahiye gidiyor dün gece mr vardı 3 te uyumadık kaçırırız diye sabah 5 te geldi anca eve belinde 2 fıtık çıkmış fizik tedaviye başlıyacak rapor çıkınca üstüne misafir gözümden uyku akıyor resmen anlıycanız
gçemiş olsun yasemin esin kilo vermemişmiydiSaol canım şimdilik gerek yok demiş kilo ver yoksa idrarını tutamazsın demiş fizik tedavi öncelik bakalım Allah dermansız dert vermesin valla bu yaşta kötürüm gibi kaldı üzülüyorum cidden
protein tok tutar edibe mutlaka yogurt proteın olsun ogunlerındeMenü yazayım hem başka birşey yememek için motivasyon olur.
Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ceviz
1 hurma
Akşam
5 kasik kavrulmuş kıyma
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüşNorth River
Çok koşuşturmacali geçti günüm aklıma yemek fazla gelmedi. Et beni çok tok tutuyor onu fark ettim. Menülerimde daha fazla et olmalı diye düşünüyorum.
geçen haftada 2 önce artıydın heralde cnm cuma güzel bi sonuç geldiydiMerhaba Cuma telaşı beni de sardı onca kaçamaktan sonra. Bugün daha dikkat etmeye çalıştım. Bakalım yarın nasıl bir sonuç olacak
Anamm bugünde az olmuş kızzz :)))öğlen yemedinmiMenü yazayım hem başka birşey yememek için motivasyon olur.
Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ceviz
1 hurma
Akşam
5 kasik kavrulmuş kıyma
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüşNorth River
Çok koşuşturmacali geçti günüm aklıma yemek fazla gelmedi. Et beni çok tok tutuyor onu fark ettim. Menülerimde daha fazla et olmalı diye düşünüyorum.
Aaaa yağmurdanmıwaoww istanbul felç olmuş kırmızı alarm verilmiş kızlar biz Ankara da yanalım
Yok kızzz çocuğuma suç atma :))en torundan sonra klo aldın abla pıskolojı
Anne Baba, hepsi aynı şeyi düşünür heraldebenim kv uzakta yılda iki kere gmrüyorum bol bolda telde konuşuruz
kv de kp de siz iyi olun bize yeter diyorlar hep çok şükür
vayyyy restini gördüm bebek :))bende akşamı erken kapadımböyle hayal etmemiştim ama bu hafta daha güzel olabilridi ama kısmet belli olmmaz
inşallah fizik tedavi iyi sonuç verir eşin rahatlar , sen de fırsatını buldun mu uyu dinlen gülüm sen de perişan olmaKızlar öisafirim vardı bugün anca geldim
Dün gece hiç uyumadım bide eşim bacağından çok rahatsız yürüyemez durumda kaç gündür beyin cereahiye gidiyor dün gece mr vardı 3 te uyumadık kaçırırız diye sabah 5 te geldi anca eve belinde 2 fıtık çıkmış fizik tedaviye başlıyacak rapor çıkınca üstüne misafir gözümden uyku akıyor resmen anlıycanız
oo listeye girmişsin bile hadi hayırlı uğurlu bol eksili olsunDur Dur sakin bebeğim :)))
O sopa bana lazım. Pis boğazım durmadı
Geç vakitlerde çuko partileri yapınca öyle oldubide ben bi bıraktımmı zor toparlıyom kendimi
Ama artık geçmişi düşünüp pişmanlık yaşamak istemiyorum
Bu hafta listeyede girdim
Yaniii mecbur kilo verilecek
iyiyim gülüm çok şükür bayram da memlekete gittim herkes ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dedi şımarmadım 1.5 kilo verip öyle geldim :)bu defa da komşular yüzün incelmiş zayıflamışsın dedi yine şımarmadım üstüne 1 kg daha verdim sevindikçe eriyorum gülüm bende durumlar böyle sen nasılsın kuzum nasıl büyümüştür iyice boy atmıştır teyzesi kurban olsun yaradanınayakınmış araları kardeşe nasıl davranıyor buyugu cok merak ediyorum
sen torundan sonra klo aldın abla pıskolojık
benim kv uzakta yılda iki kere gmrüyorum bol bolda telde konuşuruz
kv de kp de siz iyi olun bize yeter diyorlar hep çok şükür
aynen şimdi ben etiketleyecektim toparlanamadı galiba
böyle hayal etmemiştim ama bu hafta daha güzel olabilridi ama kısmet belli olmmaz
aynen bu hafta bende az yogurt yedim
oo kimler gelmiş kimler nasılsın abla
gçemiş olsun yasemin esin kilo vermemişmiydi
protein tok tutar edibe mutlaka yogurt proteın olsun ogunlerınde
içinde kötülük yoksa tabiki kötü insanin vasfı ne olursa olsun kötü düşünür çünkü Çok şükür herkes iyilerle karsilassinAnne Baba, hepsi aynı şeyi düşünür heralde
vayyyy restini gördüm bebek :))bende akşamı erken kapadım
Hayırlısı bakalım
oo süpersin abla maşallah maşallahiyiyim gülüm çok şükür bayram da memlekete gittim herkes ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dedi şımarmadım 1.5 kilo verip öyle geldim :)bu defa da komşular yüzün incelmiş zayıflamışsın dedi yine şımarmadım üstüne 1 kg daha verdim sevindikçe eriyorum gülüm bende durumlar böyle sen nasılsın kuzum nasıl büyümüştür iyice boy atmıştır teyzesi kurban olsun yaradanına
ayy tam mıncık mıncık sevmelikkkkiçinde kötülük yoksa tabiki kötü insanin vasfı ne olursa olsun kötü düşünür çünkü Çok şükür herkes iyilerle karsilassin
Akşamı bende erken kapattım mutfağı sıcak diye toplanmıştır toplayıp hisbikus demleyecegim kuzeyi babası dışarı çıkardı
oo süpersin abla maşallah maşallah
Büyüyor da minyon benimki öyle çok uzun kilolu değil hatta düşük kilolu ama ne yapiyim babasına çekmiş
Benimkide psikolojikoo listeye girmişsin bile hadi hayırlı uğurlu bol eksili olsun
ben kilo almanın sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum ya onun için seni üzdüler sandım gerçi mutlulukta psikolojik :))
inşallah yarına gzel bir eksi bildirimle başlangıcını şahlandırırsın gülüm
Oyyy Oyyy bizim hatun kilo vermişde bide şımarmış :))iyiyim gülüm çok şükür bayram da memlekete gittim herkes ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dedi şımarmadım 1.5 kilo verip öyle geldim :)bu defa da komşular yüzün incelmiş zayıflamışsın dedi yine şımarmadım üstüne 1 kg daha verdim sevindikçe eriyorum gülüm bende durumlar böyle sen nasılsın kuzum nasıl büyümüştür iyice boy atmıştır teyzesi kurban olsun yaradanına
Bugün bende evde ne varsa koydum bu sefer sıcak su ekledim tadı güzeldisen hibuskus demle ben de kayısı kaynattım yarısını meyve suyu yaptım oğlum için
kalan yarısına karanfil çubuk tarçın koyup kaynattım iyice, altını kapatıp içine 2 poşet yeşil çay 1 poşet zencefil limon kabuğu çayı attım şimdi süzüyorum inşallah içilir bir şey olmuştur :)
Güzelim aslında sır falan yok hepimizin bildiği şeylerPeki hatunlar Nasıl beslenmeliyim pek emen bebek değil benim ki sırlarınız var mı bide bu grup kaç kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?