Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yavrularmherseym adın neydi tatlım

Yarın cuma herkes bildirim yapar takım listesini görürsün
Adım bahar senin ne cnm valla merakla bekliyorum yarını doğru söylediğin şeyler aslında ama insan bi sır bekliyor ben meyveye çok bağlıyım ve çok hareketsizim evden dışarı çıkmak istemiyorum aynalardan soğudum kıyafetlerim igrenç duruyor hele su sıcaklarda daha çok terliyorum artık yeter eşim ve çocuklarım ve en çokda kendim için yeter bu kadar kilo . en azından kurban bayramında kadar 5 kg vermek istiyorum

Mefkurem biz bazen hindi butu alıyoruz. butu bütün halde baharatlayıp az yağ sürüp döküm tencereye alıyoruz ve kısık ateşte ağır ağır pişiriyoruz. tandır gibi oluyor. çok güzel. belki eşin öyle sever.

Bugün dikkat etmeliyim dedikce sanki cozuttum(
Sabah 10.00
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Salatalık domates havuç
Yarim dilim yumurtalı ekmek(
Öğle 14.00
Fırında sebze yemeği
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 18.00
Sarma-elimden geldiğince az
Salata
Karalahana çorbası

2 litre su
Spor 30dk yürüyüş North River

Ben Zühal baharcım
Kız seninle 3 ledik baharları :))

Tatlım kiloyla ilgili bütün olumsuzlukları hepimiz yaşadık yaşıyoruz
Bundan kurtulmak istiyosak önce yeme düzenimizi değiştirecez sonrada totoyu kaldıracaz :))yata yata karpuz gibi olduk
Biz artık sivri biber olmak istiyoz

Kendini kilo vermeye odaklıcan burdan kopmıcan
Zaten biraz vermeye başlayınca kendine güvenin gelecek
Cısslara hayır demesini öğreneceksin

Bide akşam menü yazacağın için zararlı bişey yemeye utanıcan
Yersende hepimiz birden üstüne çullanıcaz
Burda hepimizin desteğe motivasyona ihtiyacı var o yüzden birbirimize destek olmalıyız

iyiyim zühalcim sen nasılsın? sitede dolaşıyorum. uykum bugün erken bastırdı da açmaya çalışıyorum
Kız tavukmusun sen bu saatte ne uykusu :))

benim döküm tencerem yok neyde yapsamki
Aslında yine seveceğini sanmıyorum
Et olarak hindiyi sevmiyor
Tavuğuda sevmiyor :))

Başlangıçta düzen oturtmak biraz zor oluyor cnm
Ama çokda kötü değil bence
Tabi sarmayı 1 tencere yemediysen :))

Tikkat tikkat listedekilere sesleniyorum
Lütfen bildirimlerinizi fotolu yapın
Resim büyük gelirse küçültüp dosya yükleden ekliyoruz

Evde olanlar erkenden tartılmasına gerek yok bikaç saat bekleyin hoplayın zıplayın
Vücuttaki fazlalıkları atıp öyle tartılın :))

Gruba yeni katılan arkadaşlarda tartılmayı unutmasın
Başlangıç
Bugün
Fark
Olarak yazabilirsiniz

Hadi bakalım yarın güzel eksiler görüp halayları çekmek dileğiyle

Aminnn anlaşılmıştır

Aminnn anlaşılmıştır
Tanışıp kaynaştıkça takım ruhunu daha iyi hissedeceksin baharcım
Sadece kendimizin kilo vermesi mutlu etmiyor bizi, istiyoruzki takım arkadaşlarımızda kilo versin hedeflerine bir adım daha yaklaşsınlar
Tabi veremeyenler içinde üzülüyoruz
O yüzden menülerimize çok dikkat ediyoruz

Kızlar askrhpozitif mervenin neti bitmek üzereymiş 30 unda yenilenecekmiş
O yüzden aktif olamıyor

@ayulduzz dilekde cumartesi dönüyor inş.
Tatilde tartıyı ordan oraya taşırken bozulmuş
O yüzden yarın bildirim yapamıcak
Onun açığını kapatmak için diğerlerinin daha iyi sonuç alması lazım
Gelince yeni tartı alıcak

Bilginize...

Benimkide psikolojik
Insan doyduğu halde, kilo alacağını bile ble neden yemeye devam ederki
Beyin obezliğini yenemedim
Ama Allahın hakkı 3 dür deyip inş.bu sefer hem verip hem koruyacam
böyle böyle tecrübe ediniyoruz bu defa nasıl koruyacağını biliyorsun çünkü hatalarının farkındasın bu defa kesin koruyacaksın

sev sev bitiremiyoruz valla büyüdü teyzesi WC egitimide tamam artık kısa kadar annesi zayıflatarak kardeş gelecek Allah izin verirse

Tarife bakılırsa baya etkili bir şeyde tadını bilemeyecegim
North River benimkiler akıllı ondan kilo veremiyom iyi anlaşıyorlar büyüğü çok seviyor ama çevredekiler sevince kıskançlık yapıyor sizin çocuk var mı
Benimki çılgın ama benden çok babasıyla çıldırıyor
Peki hatunlar Nasıl beslenmeliyim pek emen bebek değil benim ki sırlarınız var mı bide bu grup kaç kişi
Canım suyu zaten sağlıklı beslenme ve su yapıyor ben yanarım yanarım paket paket yediğim helvalar yanarım
hoşgeldin bahar sen sonuncu baharsin ben varım ilk bahar befitlady var minik bahar

Üşenmedim bu haftaki şimdiye kadar olan mesajlarımı saydım. Çoklu Alıntılar hariç 220 den fazla

Yani diyorumki hepimiz birlik olup birazdaha emek ve zaman versek nasıl olur
Yoksa bisüre sonra benim enerjim, isteğimde kalmıyor

Oyyy Oyyy bizim hatun kilo vermişde bide şımarmış :))
Tabi hakkındır bebeğim biz o kiloları verinceye kadar ne çekiyoz
Çok sevindim senin adına

Kaç kilosun kızzz söylede kıskanayım :))
ben artık valla hiç çekmiyorum zayıflamak yemeyle içmeyle değil önce beyin de zihin altını ikna da bitiyor , şımarmadım daha 8 li rakamları görünce şımarıcam inşallahhh
çarşamba tartıldım 91.9 um senelerdir bu rakamı görmemiştim inşallah uzun süre de görmeyip hızlıca 8 lere inicem
keşke cidden sen de ben de hepimiz de kıskanç olsaymışız o zaman hiç bu kadar yükü bedenimize yüklemezdik be mefkurem öyle değil mi :)

böyle böyle tecrübe ediniyoruz bu defa nasıl koruyacağını biliyorsun çünkü hatalarının farkındasın bu defa kesin koruyacaksın
En başta kaçmadan burda her cuma bildirim yapmaya devam edecem :))
Önce bi verme işini halledeyimde Allahın izniyle

aaa cidden mi hadi hakkınıza hayırlısı tez canlı cesur hatun
şükür wc eğitimi tamammış en zor süreçlerden birini başarmışsınız ee artık kardeşi hak etmiş :)))
kayısıyı wc sorunu için kaynatayım dedim aklıma düştü azıcık daha etkili nasıl yaparım diye katıştırdım geri kalanı tadına hala bakmadım kötüyse de içicem iyiyse de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…