- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.561
Adım bahar senin ne cnm valla merakla bekliyorum yarını doğru söylediğin şeyler aslında ama insan bi sır bekliyor
iyiyim zühalcim sen nasılsın? sitede dolaşıyorum. uykum bugün erken bastırdı da açmaya çalışıyorum60kiloyum kız fulya beğenini gördüm :))ne yapıyon ne ediyon
Yaaa onuda normal et gibi doğrayıp kavuruyom ben soğanlı biberli falan
Başka tarifleri varmı bakmak lazım
Benim adam pek sevmiyor o yüzden sık yapmıyom
Ama dün aldım yapıcam bi ara
Ben Zühal baharcımAdım bahar senin ne cnm valla merakla bekliyorum yarını doğru söylediğin şeyler aslında ama insan bi sır bekliyorben meyveye çok bağlıyım ve çok hareketsizim evden dışarı çıkmak istemiyorum aynalardan soğudum kıyafetlerim igrenç duruyor hele su sıcaklarda daha çok terliyorum artık yeter eşim ve çocuklarım ve en çokda kendim için yeter bu kadar kilo . en azından kurban bayramında kadar 5 kg vermek istiyorum
Kız tavukmusun sen bu saatte ne uykusu :))iyiyim zühalcim sen nasılsın? sitede dolaşıyorum. uykum bugün erken bastırdı da açmaya çalışıyorum
benim döküm tencerem yok neyde yapsamkiMefkurem biz bazen hindi butu alıyoruz. butu bütün halde baharatlayıp az yağ sürüp döküm tencereye alıyoruz ve kısık ateşte ağır ağır pişiriyoruz. tandır gibi oluyor. çok güzel. belki eşin öyle sever.
Bilmiyomki cnm olan yerler vardır belkiBurda markette falan Yok olsa ben bayılırım
Başlangıçta düzen oturtmak biraz zor oluyor cnmBugün dikkat etmeliyim dedikce sanki cozuttum(
Sabah 10.00
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Salatalık domates havuç
Yarim dilim yumurtalı ekmek(
Öğle 14.00
Fırında sebze yemeği
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 18.00
Sarma-elimden geldiğince az
Salata
Karalahana çorbası
2 litre su
Spor 30dk yürüyüşNorth River
AminnnTikkat tikkat listedekilere sesleniyorum
Lütfen bildirimlerinizi fotolu yapın
Resim büyük gelirse küçültüp dosya yükleden ekliyoruz
Evde olanlar erkenden tartılmasına gerek yok bikaç saat bekleyin hoplayın zıplayın
Vücuttaki fazlalıkları atıp öyle tartılın :))
Gruba yeni katılan arkadaşlarda tartılmayı unutmasın
Başlangıç
Bugün
Fark
Olarak yazabilirsiniz
Hadi bakalım yarın güzel eksiler görüp halayları çekmek dileğiyle
Tanışıp kaynaştıkça takım ruhunu daha iyi hissedeceksin baharcımAminnnanlaşılmıştır
böyle böyle tecrübe ediniyoruz bu defa nasıl koruyacağını biliyorsun çünkü hatalarının farkındasın bu defa kesin koruyacaksınBenimkide psikolojik
Insan doyduğu halde, kilo alacağını bile ble neden yemeye devam ederki
Beyin obezliğini yenemedim
Ama Allahın hakkı 3 dür deyip inş.bu sefer hem verip hem koruyacam
sev sev bitiremiyoruz valla büyüdü teyzesi WC egitimide tamam artık kısa kadar annesi zayıflatarak kardeş gelecek Allah izin verirseayy tam mıncık mıncık sevmelikkkk
sağlığı yerinde mi sen ona bak çok uzun olup ne olacak hem büyüyünce normal yatağa sığmıyorlar yatağın büyüğünü bulup alıyorsun çarşafı nevresimi arıyorsun netlerden, hepten masraf
Tarife bakılırsa baya etkili bir şeyde tadını bilemeyecegimsen hibuskus demle ben de kayısı kaynattım yarısını meyve suyu yaptım oğlum için
kalan yarısına karanfil çubuk tarçın koyup kaynattım iyice, altını kapatıp içine 2 poşet yeşil çay 1 poşet zencefil limon kabuğu çayı attım şimdi süzüyorum inşallah içilir bir şey olmuştur :)
Benimki çılgın ama benden çok babasıyla çıldırıyorNorth River benimkiler akıllı ondan kilo veremiyom iyi anlaşıyorlar büyüğü çok seviyor ama çevredekiler sevince kıskançlık yapıyor sizin çocuk var mı
Canım suyu zaten sağlıklı beslenme ve su yapıyor ben yanarım yanarım paket paket yediğim helvalar yanarımPeki hatunlar Nasıl beslenmeliyim pek emen bebek değil benim ki sırlarınız var mı bide bu grup kaç kişi
hoşgeldin bahar sen sonuncu baharsin ben varım ilk baharAdım bahar senin ne cnm valla merakla bekliyorum yarını doğru söylediğin şeyler aslında ama insan bi sır bekliyorben meyveye çok bağlıyım ve çok hareketsizim evden dışarı çıkmak istemiyorum aynalardan soğudum kıyafetlerim igrenç duruyor hele su sıcaklarda daha çok terliyorum artık yeter eşim ve çocuklarım ve en çokda kendim için yeter bu kadar kilo . en azından kurban bayramında kadar 5 kg vermek istiyorum
ben artık valla hiç çekmiyorum zayıflamak yemeyle içmeyle değil önce beyin de zihin altını ikna da bitiyor , şımarmadım daha 8 li rakamları görünce şımarıcam inşallahhhOyyy Oyyy bizim hatun kilo vermişde bide şımarmış :))
Tabi hakkındır bebeğim biz o kiloları verinceye kadar ne çekiyoz
Çok sevindim senin adına
Kaç kilosun kızzz söylede kıskanayım :))
En başta kaçmadan burda her cuma bildirim yapmaya devam edecem :))böyle böyle tecrübe ediniyoruz bu defa nasıl koruyacağını biliyorsun çünkü hatalarının farkındasın bu defa kesin koruyacaksın
aaa cidden mi hadi hakkınıza hayırlısı tez canlı cesur hatunsev sev bitiremiyoruz valla büyüdü teyzesi WC egitimide tamam artık kısa kadar annesi zayıflatarak kardeş gelecek Allah izin verirse
Tarife bakılırsa baya etkili bir şeyde tadını bilemeyecegim
Benimki çılgın ama benden çok babasıyla çıldırıyor
Canım suyu zaten sağlıklı beslenme ve su yapıyor ben yanarım yanarım paket paket yediğim helvalar yanarım
hoşgeldin bahar sen sonuncu baharsin ben varım ilk baharbefitlady var minik bahar
sen şimdi kaç kilosunEn başta kaçmadan burda her cuma bildirim yapmaya devam edecem :))
Önce bi verme işini halledeyimde Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?