Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh güzelim gece oturup bütün aburcuburu yersen o zavallı beyin ne etsin :))

Işimiz şaka Tabiki haklısın cnm önce beyinde bitirmek gerekiyor.
Işte kilo verince benim konsantrem bozuluyor heralde
Neyse bu sefer beraber koruruz

Başka şeyde değil ama ben kilo vermede kıskancım kızzz
Bak şimdi ilk hedefim sana yetişip seni geçmek olacak

Ama beraber verirsek dahada mutlu olurum

beyin de bitirdiğin de o zaten seni yönlendiriyor zamanı ve sağlıklı beslenmeyi kendi kendine tercih eder oluyorsun canın hiç abur cubur çekmiyor
ohh ohh bu yönden kıskançlık çok güzel meziyet ol gülüm kıskan valla
2 hafta bile sürmez beni sollar geçersin benimim meto ilaçla çalışıyor biliyorsun troid bezi olmayınca yediğim salatalığı bile sindirip atmam 28 saati buluyor o da normali, bir de kabızlık belası var :) ben tın tın sen son sürat tam gaz eksilere koşalımmmm

Geçen cuma 96.5 du
Yarın görücez artık

Sende kilonu buraya bildirde gelip sizin topiği karıştırmayım yine
hehheheh tamam cumaları ben de gelir yazarım kilomu
ben de en son 6 haziran da 96 kiloymuşum neredeyse 2 ayda anca 4 kilo vermişim o da yazın sıcağı terleme yürüyüş olunca hızlanmış hali :) bakalım yarın sen kaça inmişsin beni kaç gün de yakalayacaksın hem ben de durup beklemem ona göre

Senin emeğin çaban takdire şayan zaten bebeğim
Bence Senin verdiğin kilo çok daha kıymetli

Korumaya geçelimde senden özel terapi alayım cnm :))

Olsun cnm kötü değilki
Bak ne almışın, ne yerinde saymışın daha ne Olsun
Benim gibi olsan ne kadar eklenecekti üstüne
Bu günümüz dünden iyiyse kârdayız demektir

Senin emeğin çaban takdire şayan zaten bebeğim
Bence Senin verdiğin kilo çok daha kıymetli

Korumaya geçelimde senden özel terapi alayım cnm :))
estağfirullah gülüm ben kim terapi vermek kim benim tek yaptığım sağlıklı olmaya çalışıp kas kütlesini arttırmaya uğraşmak (fibromiyalji ağrıları azalsın diye) o arada zayıflamakta bir taşla iki kuş oluyor
nefsimle asla savaşa girmiyorum açsam canım gerçekten istiyorsa yiyorum ama dozun da ve tabi yemek arası en azından 5-6 saat olmasına dikkat ediyorum leptin hormonu çalışsın diye
enerjimi nefsimle savaşmaya harcamak yerine zihin altıma doğru komutları vermeye harcıyorum artık kendimi cidden çok seviyorum insan herşeyiyle kendini olduğu gibi kabul edip tüm içtenliğiyle sevince her şey zamanla kendiliğinden oluyor
bu arada toplam 20 kg vermiş oldum aferin bana demii:))kendimi seviyorum yaffff

Olsun cnm kötü değilki
Bak ne almışın, ne yerinde saymışın daha ne Olsun
Benim gibi olsan ne kadar eklenecekti üstüne
Bu günümüz dünden iyiyse kârdayız demektir
aslına bakarsan zayıflamak çok kolay asıl zor olan kilo alması bunu fark edince günü birlik ödem artışı hariç kilo alınmıyor keşke şu aklım, hiç olmadı bundan 3 sene önce olsaymış al ver al verleri saysam 50 kg dan fazla vermiş olurdum
olsun ikimiz için de zararın neresinden dönsek kardayız dediğin gibi dünden iyiyiz şükür:)

ben eşimle çıktım 40-45 dk yürüdüm
gündüz de avondan dandik gibi görünen basit bir bacak arasında kullanılan yaylı bir alet almıştım baya etkili bişey çıktı onunla 60 kez bacak kası çalıştırdım 10 dk da basit egzersiz yapmıştım

Hemde kocaaaaaman aferim bitanem

Valla bunları başarabilmen çok güzel cnm
Işte ben o dozu ayarlıyamıyorum
Pis boğaz olduğum içinde kendimden nefret ediyorum

Şaka demedim tatlım gerçek dedim
Belki yavaş yavaş bende seni örnek alırım bu telkinler konusunda

Ama öncelik olarak hedefe ulaşmak var

ben bu konuda sibel canı geçmişimdir :))hiç o hesaplara girmiyom

Aynen öyle cnm bugünümüze bakıp geleceği hayal edelim

bildim hangi aleti dediğini
Düzenli kullanırsan çok etkili olur cnm

Bende bu hafta biraz yürüyüşe başladım
Hafta ya birazdaha artırmayı düşünüyorum sporu

ben de pis boğazdım şimdi çok nadiren pis boğazlık yapıyorum o da 1 normal tabak yemek oluyor yada herhangi bir cıs bişey ama miktarlar baya azaldı doyuyorum bedenime ihtiyacın kadar al diyorum gerisini düşünmüyorum o doydum diye şişiriyor beni hemen :)
derin nefes tekniklerini her gün yapıyorum sen de yap gülüm zayıflama sürecin çok hızlanır yazıyı bulup hemen yapıştırayım

Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.

NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.

NE YAPMALISINIZ?

Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.

• Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
  • Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
  • Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
  • Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.

Bu alıntı ekleme hala yok bende kızlar
Hepinize teşekkür ederim inşallah fizik tedaviye beraber başlıycaz bende boyun fıtığı düzleşmesi disk kayması mevcut 6 sene önce bi teafik kazasının yadigarı bunlar araba arkadan çarpınca boyunda bi çok hasar oluştu ben baya tedaviyi ihmal ettim şimdi zayıflayınca diye düşünüyorum ufak bi harekette tutuluyor sırtımdan bi ağrı kalkıyor bahane oldu eşim beraber gideriz dedim Allah şifasını versin
ekim2009 hoşgeldin teşekkür ederim iyi dileklerin için
Zuhal abla bebek çok hastaymış yarın yok iyiki yok diyorum zaten :)
Hayırlı geceler hepinize

Sanada geçmiş olsun Allah korumuş tatlım
Ne gerekiyorsa yaptır, yaş ilerledikçe sorunlar daha artar

Bebişe üzüldüm çabuk iyileşir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…