- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.581
Ahhh güzelim gece oturup bütün aburcuburu yersen o zavallı beyin ne etsin :))ben artık valla hiç çekmiyorum zayıflamak yemeyle içmeyle değil önce beyin de zihin altını ikna da bitiyor , şımarmadım daha 8 li rakamları görünce şımarıcam inşallahhh
çarşamba tartıldım 91.9 um senelerdir bu rakamı görmemiştim inşallah uzun süre de görmeyip hızlıca 8 lere inicem
keşke cidden sen de ben de hepimiz de kıskanç olsaymışız o zaman hiç bu kadar yükü bedenimize yüklemezdik be mefkurem öyle değil mi :)
Geçen cuma 96.5 dusen şimdi kaç kilosun
senin kilo vermen çok hızlı olur taze gelen hızlı gider
beyin de bitirdiğin de o zaten seni yönlendiriyor zamanı ve sağlıklı beslenmeyi kendi kendine tercih eder oluyorsun canın hiç abur cubur çekmiyorAhhh güzelim gece oturup bütün aburcuburu yersen o zavallı beyin ne etsin :))
Işimiz şaka Tabiki haklısın cnm önce beyinde bitirmek gerekiyor.
Işte kilo verince benim konsantrem bozuluyor heralde
Neyse bu sefer beraber koruruz
Başka şeyde değil ama ben kilo vermede kıskancım kızzz
Bak şimdi ilk hedefim sana yetişip seni geçmek olacak
Ama beraber verirsek dahada mutlu olurum
hehheheh tamam cumaları ben de gelir yazarım kilomuGeçen cuma 96.5 du
Yarın görücez artık
Sende kilonu buraya bildirde gelip sizin topiği karıştırmayım yine
Senin emeğin çaban takdire şayan zaten bebeğimbeyin de bitirdiğin de o zaten seni yönlendiriyor zamanı ve sağlıklı beslenmeyi kendi kendine tercih eder oluyorsun canın hiç abur cubur çekmiyor
ohh ohh bu yönden kıskançlık çok güzel meziyet ol gülüm kıskan valla
2 hafta bile sürmez beni sollar geçersin benimim meto ilaçla çalışıyor biliyorsun troid bezi olmayınca yediğim salatalığı bile sindirip atmam 28 saati buluyor o da normali, bir de kabızlık belası var :) ben tın tın sen son sürat tam gaz eksilere koşalımmmm
Olsun cnm kötü değilkihehheheh tamam cumaları ben de gelir yazarım kilomu
ben de en son 6 haziran da 96 kiloymuşum neredeyse 2 ayda anca 4 kilo vermişim o da yazın sıcağı terleme yürüyüş olunca hızlanmış hali :) bakalım yarın sen kaça inmişsin beni kaç gün de yakalayacaksın hem ben de durup beklemem ona göre
estağfirullah gülüm ben kim terapi vermek kim benim tek yaptığım sağlıklı olmaya çalışıp kas kütlesini arttırmaya uğraşmak (fibromiyalji ağrıları azalsın diye) o arada zayıflamakta bir taşla iki kuş oluyorSenin emeğin çaban takdire şayan zaten bebeğim
Bence Senin verdiğin kilo çok daha kıymetli
Korumaya geçelimde senden özel terapi alayım cnm :))
aslına bakarsan zayıflamak çok kolay asıl zor olan kilo alması bunu fark edince günü birlik ödem artışı hariç kilo alınmıyor keşke şu aklım, hiç olmadı bundan 3 sene önce olsaymış al ver al verleri saysam 50 kg dan fazla vermiş olurdumOlsun cnm kötü değilki
Bak ne almışın, ne yerinde saymışın daha ne Olsun
Benim gibi olsan ne kadar eklenecekti üstüne
Bu günümüz dünden iyiyse kârdayız demektir
Hemde kocaaaaaman aferim bitanemestağfirullah gülüm ben kim terapi vermek kim benim tek yaptığım sağlıklı olmaya çalışıp kas kütlesini arttırmaya uğraşmak (fibromiyalji ağrıları azalsın diye) o arada zayıflamakta bir taşla iki kuş oluyor
nefsimle asla savaşa girmiyorum açsam canım gerçekten istiyorsa yiyorum ama dozun da ve tabi yemek arası en azından 5-6 saat olmasına dikkat ediyorum leptin hormonu çalışsın diye
enerjimi nefsimle savaşmaya harcamak yerine zihin altıma doğru komutları vermeye harcıyorum artık kendimi cidden çok seviyorum insan herşeyiyle kendini olduğu gibi kabul edip tüm içtenliğiyle sevince her şey zamanla kendiliğinden oluyor
bu arada toplam 20 kg vermiş oldum aferin bana demii:))kendimi seviyorum yaffff
ben bu konuda sibel canı geçmişimdir :))hiç o hesaplara girmiyomaslına bakarsan zayıflamak çok kolay asıl zor olan kilo alması bunu fark edince günü birlik ödem artışı hariç kilo alınmıyor keşke şu aklım, hiç olmadı bundan 3 sene önce olsaymış al ver al verleri saysam 50 kg dan fazla vermiş olurdum
olsun ikimiz için de zararın neresinden dönsek kardayız dediğin gibi dünden iyiyiz şükür:)
bildim hangi aleti dediğiniben eşimle çıktım 40-45 dk yürüdüm
gündüz de avondan dandik gibi görünen basit bir bacak arasında kullanılan yaylı bir alet almıştım baya etkili bişey çıktı onunla 60 kez bacak kası çalıştırdım 10 dk da basit egzersiz yapmıştım
ben de pis boğazdım şimdi çok nadiren pis boğazlık yapıyorum o da 1 normal tabak yemek oluyor yada herhangi bir cıs bişey ama miktarlar baya azaldı doyuyorum bedenime ihtiyacın kadar al diyorum gerisini düşünmüyorum o doydum diye şişiriyor beni hemen :)Hemde kocaaaaaman aferim bitanem
Valla bunları başarabilmen çok güzel cnm
Işte ben o dozu ayarlıyamıyorum
Pis boğaz olduğum içinde kendimden nefret ediyorum
Şaka demedim tatlım gerçek dedim
Belki yavaş yavaş bende seni örnek alırım bu telkinler konusunda
Ama öncelik olarak hedefe ulaşmak var
iyi geceler gülümmm allah rahatlık versinekim2009 ekimcim iyi geceler tatlım
Iyiki geldinvakit buldukça gelirsen seviniriz
Söz, yarışlara sokmucam seni
Yarın inş.güzel eksiler görelim
Ohhh Ohhh çok sevindimmmmiyi geceler gülümmm allah rahatlık versin
yarışlara sokmayacaksan her gün damlarım ona göre:))))
Sanada geçmiş olsun Allah korumuş tatlımBu alıntı ekleme hala yok bende kızlar
Hepinize teşekkür ederim inşallah fizik tedaviye beraber başlıycaz bende boyun fıtığı düzleşmesi disk kayması mevcut 6 sene önce bi teafik kazasının yadigarı bunlar araba arkadan çarpınca boyunda bi çok hasar oluştu ben baya tedaviyi ihmal ettim şimdi zayıflayınca diye düşünüyorum ufak bi harekette tutuluyor sırtımdan bi ağrı kalkıyor bahane oldu eşim beraber gideriz dedim Allah şifasını versin
ekim2009 hoşgeldin teşekkür ederim iyi dileklerin için
Zuhal abla bebek çok hastaymış yarın yok iyiki yok diyorum zaten :)
Hayırlı geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?