Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş buldum gülüm
fizik tedaviden sonra ev de de kendinizi kollayıp dikkat etmeniz lazım ki tam fayda görebilesiniz , eşin 1 kg bile verse bele binen yük azalacak sen artık tecrübelisin onun da kilo vermesine yardımcı olursun inşallah ikiniz de şifa bulursunuz

günaydın bol eksi rakamların olduğu bir cuma olsun inşallah
hayırlı cumalar bitanem

Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
vavvv sayfa ne güzel bi bildirimle açılmış
Tebrikler cnm süper bi başlangıç inş.böyle devam eder
Sen ayağını sürümüş ol da gelen bildirimlerde güzel olsun

Merhaba günaydın herkese 13.takımdan transfer oldum aranıza güncel kilom 105.4 28.06.2017 başladım diyete toplam 7 kg verdim, inşallah Buradan mezun olurum.

Evliyim bi çocuğum var çalışıyorum aynı zamanda örgün okuyorum ikinci öğretim ama bu dönem dersim Yok bubu fırsata çevirip ikinci döneme kadar bitirmeliyim kilo verme işini :) akşam geç çıkıyorum spor zor olacak...

Kilo öyküm ise, uzun süre 65-70 kilolardaydım ve uzun yıllar spor geçmişim var fitness, ağırlık ve kick boks yaptım sürekli hiç aksatmadan sonrası şehir değişikliği yaptım spora ara verdim, babamı kaybettim o süreçte bazı sıkıntılar daha atlattım 80 lere ulaştım şok olmuştum, tekrar verdim aldım ama sürekli düzen oturtamadım sabit bi yerde değildim vs evlendim 80 kilodaydım sanırım eşim zayıf ve Hamur işleri falan bayılır süreklide yaparım hadi yeme :) o zayıf sen neyine güveniyorsun evlilik ile de 10 kg aldım sonra hamile kaldım oğluma hamileyken sağlıklı düzenli beslendim 6-7 kg aldım sadece ama Doğumdan çıktıktan sonra gr veremedim lohusalığım çok ağır geçti, hamileliğim çok güzeldi, o dönem oğlumda zor bi bebekti gece kalkıp ona bakarken ye süt yapar ye :) bi ara tartıya baktım 103 olmuşum kaçtım tartıdan :) sonra diyet yapmaya çalıştıkça aldım, 2 gün diyet yaptım 1 hafta herşeyi yedim 112 kere çıktım kırılma noktam o oldu, ne yapıyorsun kendine dedim, kendine ceza vermeyi bırak artık, yemek yiyerek kendine daha da kötülük yapıyorsun, enerjinin çok gerisinde kalıyor bu kilo sen değilsin artık neler başardın bunu da yaparsın dedim ve önce vücüdümla barıştım onu sevmeye başladım şimdi artık beyin obezliğini yenme yolundayım başarıyorum çok şükür, artık kaçamak yapsamda hemen telafi edeceğimi biliyorum...

Neyse çok uzun oldu böyle işte kilo vermeye girişin hikayem hep beraber sağlıkla zayıflarız inşallah

hayırlı cumalar bitanem

vavvv sayfa ne güzel bi bildirimle açılmış
Tebrikler cnm süper bi başlangıç inş.böyle devam eder

Sen ayağını sürümüş ol da gelen bildirimlerde güzel olsun

Teşekkür ederim. 3 günde ıki kilo gitmesi güzel oldu benim için. Ciddi spor ekleyebilsem tamamdır bu iş

***9.TAKIM 528. Etap***

Habinar(67,3
Nanekekik(71,7
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/) tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/

Edibe12 (88,4
Askrhpozitif(72,1

Mefkurem (96,5

CeruleanSins( 108,7
9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

oneyou89( 103/101,3 /1,7/%1,65)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet

Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)

Son düzenleme:
hoş geldin gülüm sen bu defa altın madalyonu alacaksın hatalarını anlayıp kendini sevmeyi seçmişsin bir kere yolun da ilerlemene hiç bir şey engel olmaz artık ,spor geçmişinin olması da ayrı bir artı sporcu disiplini vardır :)

Hoşgeldin. Birlikte çok kilolar veririz insallah

Çok teşekkür ederim. Inşallah okul başlayana kadar ikili sayıları görürüm
tabi ki görürsün daha çok var okulların açılmasına sen yeter ki iste ama gerçekten iste zihin altın gerçekleştirmek için yollar oluşturur zaten

Kocaman göbeğimi seve seve 13 cm incelttim :)) kesinlikle işin özünün kendini bedenini sevmekten geçtiğini anladım kendimden nefret ederken yaptığım diyetten hep + gördüm tartıda, inşallah olacak buranın faydasının da çok olacağına inanıyorum, disiplin konusu karışık :) düzenim olduğunda disiplinliyim ama düzensiz olunca dağılıyorum rütinim bozulunca karmaşık oluyor herşey ama olacak bu kez :)

vallaha da olacak sen bu işi kökten çözmüşsün kendini sevmişsin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…