- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.061
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam
2 karper peynir
1 bardak süt
1 dilim dukan kek
iftar
1 tabak yoğurt çorbası
1 parça tavuk
2 bardak light ayran
şimdide 2 kase light dondurma yedim. fazla oldu ama özlemişim light dondurma bulamkta kolay değil malum bulunca gözlerim ışıldadı.
eşimde teravihe gitti. biz şu an istanbul taksime yakın bi mahallede oturuyoruz. komşularımızın çoğu turist.o yüzden istanbulun tüm camileri tıklım tıklım bizim camide 1 saf dolmuyormuş.zaten bayanda yyok giden.biz burda hiç ramazan atmosferi yaşayamıyoruz maalesef.akraba vs de olmayınca.dertlendim yaa memleketimi özlediim.
Menün gayet güzel... Su miktarını falan yazmamşsın :) 1 kase dondurma yeseydin daha iyi olacaktı sanki :)
Sahur: :81:
İftar: :81:
Su:
Spor:
Bitkiçayı:
Kitap:
günaydın dün liste çok karışıktı eskiden herkesin kaç kilo oldugu kaç kilo verdi yazılırdı niye böyle düzensiz yapıldı dün merak ettim
ÖNERİ SAHİBİ MAİBEYAZ:
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:
Günaydın günaydın günaydın
Cumartesinin verdiği hafiflikle bugün çalışmayı pek düşünmüyorum.Üstüne bide şefimiz yıllık izine çıktı ofiste bana karışabilecek insan sayısı 0.5 ten sıfıra düştü
Yarın şirinlere gidicem sinemaya aşkım kuzucum yeğenimle.Onu götürme bahanesiyle bende izlicem ... Bayılırımmmm şirinlere :)
Dünkü menüm ;
Sabah ;
Yok
Öğle ;
Izgara köfte
2 yk bulgur pilavı
1 parca lavas
Akşam ;
1 tabak sebze çorbası
2 kaşık paşa böreği
1 litre su
15 dk tempolu yürüyüş
aklından bir sayı tut roman (yeni başladım sayılır 3 ay da anca bıter heralde )
vay bee takımlar arası dereceye girmişim:))
çok şaşırdım vallahi
tebrik eden arkadaslarıma da tesekkür ederim
bu arada herkese günaaaaaaaayyyyyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn
öptüm hepinizi
mursh, kız bu müsli ile spacial k aynı şey mi? Bilgin var mı?
Listenin nesini karıştırdın anlamadım halime abla... Her hafta aynı listeyi yapıyoruz.Karışık birşey görenvarmı?
Eğer 9. takım bireysel derece tablosunu diyorsan , onu her hafta yapmıyorum zaten.Müsait oldugum zamanlar yapıyorum.Bu hafta kilo verdiğin için buna dikkat ettin herhalde,önceki haftalar liste karısık gelmiyoırdu nedense ( ! )... Düzensiz yapılan bir liste yok.. Gayette düzenli oldu.Eğer düzensiz oldugunu söyleyen arkadaşlarım varsa bana bildirsin..
ben hayır diyorum yeni kurallar istemiyorumöneri sahibi maibeyaz:
Arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
Oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
Bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
Bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
Ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. Takım ----- kabul / red
2. Takım ----- kabul / red
3. Takım ----- kabul / red
4. Takım ----- kabul / red
5. Takım ----- kabul / red
6. Takım ----- kabul / red
7. Takım ----- kabul / red
8. Takım ----- kabul / red
9. Takım ----- kabul / red
13. Takım ----- kabul / red
14. Takım ----- kabul / red
not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
arkadaşlar böyle bir öneri daha var.kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.cevaplarınızı bekliyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh: Evet
mütedeyyin: Evet
nurkelebek:
Triptofan:
Hııııımmmmmm demeki zamanın yok oluşundan böyle oldu bakalım haftaya nasıl olur :26:Listenin nesini karıştırdın anlamadım halime abla... Her hafta aynı listeyi yapıyoruz.Karışık birşey görenvarmı?
Eğer 9. takım bireysel derece tablosunu diyorsan , onu her hafta yapmıyorum zaten.Müsait oldugum zamanlar yapıyorum.Bu hafta kilo verdiğin için buna dikkat ettin herhalde,önceki haftalar liste karısık gelmiyoırdu nedense ( ! )... Düzensiz yapılan bir liste yok.. Gayette düzenli oldu.Eğer düzensiz oldugunu söyleyen arkadaşlarım varsa bana bildirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?