Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün gayet güzel... Su miktarını falan yazmamşsın :) 1 kase dondurma yeseydin daha iyi olacaktı sanki :)

Sahur: :81:

İftar: :81:

Su:

Spor:

Bitkiçayı:

Kitap:

Son düzenleme:
Menün gayet güzel... Su miktarını falan yazmamşsın :) 1 kase dondurma yeseydin daha iyi olacaktı sanki :)

Sahur: :81:

İftar: :81:

Su:

Spor:

Bitkiçayı:

Kitap:

su ,spor bitkiçayı olayı artık bende rutine oturduğu için yazmaya gerek bile görmemişimsu şişesi düşmez elimden.bitkiçayıda kabızlık olduğu için hep içiyorum.sporda birazdan 30 dk eliptik püsüklet yaparım.kitap mıı? kem kümmm şeyyy.

Günaydın günaydın günaydın

Cumartesinin verdiği hafiflikle bugün çalışmayı pek düşünmüyorum.Üstüne bide şefimiz yıllık izine çıktı ofiste bana karışabilecek insan sayısı 0.5 ten sıfıra düştü

Yarın şirinlere gidicem sinemaya aşkım kuzucum yeğenimle.Onu götürme bahanesiyle bende izlicem ... Bayılırımmmm şirinlere :)

Dünkü menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle ;

Izgara köfte
2 yk bulgur pilavı
1 parca lavas

Akşam ;

1 tabak sebze çorbası
2 kaşık paşa böreği

1 litre su

15 dk tempolu yürüyüş

aklından bir sayı tut roman (yeni başladım sayılır 3 ay da anca bıter heralde )

günaydın dün liste çok karışıktı eskiden herkesin kaç kilo oldugu kaç kilo verdi yazılırdı niye böyle düzensiz yapıldı dün merak ettim

vay bee takımlar arası dereceye girmişim:))
çok şaşırdım vallahi
tebrik eden arkadaslarıma da tesekkür ederim
bu arada herkese günaaaaaaaayyyyyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn
öptüm hepinizi

ÖNERİ SAHİBİ MAİBEYAZ:

arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh:
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:

Son düzenleme:
günaydın dün liste çok karışıktı eskiden herkesin kaç kilo oldugu kaç kilo verdi yazılırdı niye böyle düzensiz yapıldı dün merak ettim

Listenin nesini karıştırdın anlamadım halime abla... Her hafta aynı listeyi yapıyoruz.Karışık birşey görenvarmı?
Eğer 9. takım bireysel derece tablosunu diyorsan , onu her hafta yapmıyorum zaten.Müsait oldugum zamanlar yapıyorum.Bu hafta kilo verdiğin için buna dikkat ettin herhalde,önceki haftalar liste karısık gelmiyoırdu nedense ( ! )... Düzensiz yapılan bir liste yok.. Gayette düzenli oldu.Eğer düzensiz oldugunu söyleyen arkadaşlarım varsa bana bildirsin..

Bana uyar sorun yaok KABUL EDİYORUM....

Sabah:

Öğle: :81:

Akşam: :81:

Su: :81: Çok az içmişsin sanki :)

Bitki çayı:

Spor: :81:

Kitap: :81:

Dukan yalan oldu herhalde Mursh :) Madem dün hastaydın salata falan neden hiç yemedin kız? Protein zaten hiç almamışsın.:)

Günaydın canım..Tebrik ederim Nasıl verdin kiloları bi ara gel anlat :))

Son düzenleme:
ÖNERİ SAHİBİ MAİBEYAZ:

arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02:
Gulseker:
Hepbera:
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:

Fatma_issever... Canım yeni kurallarımız olusmus.Takımlar en az 12 kişi olacak.Biz geri gelecek arkadaşlarla beraber 13 kişiyiz.Sana yerimiz kalmamış :26: İstersen üye ihtiyacı olan takımlara yönlendirebilirim seni..

bu aralar topikimiz çok gerginn
neden anlayamadımmm
neyseeeee
kızlarrrr kimsecikelr yok malum haftasonuuu
bende kimse yok diye diger başlıklarda dolanıyomm

ben hayır diyorum yeni kurallar istemiyorum

Hııııımmmmmm demeki zamanın yok oluşundan böyle oldu bakalım haftaya nasıl olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…