Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar nasılsınız bugün biraz halsizim sabah bir pazara gittim geldim onun dışında yatıyorum

Geçmiş olsun kaptan iyisindir inşallah.
Akşama salata yaptım peynirli onu yicem hazır öyle yaptım 2 saate yer 6 da kapatırım muhtemelen

Harikasın.

Menün güzel. Akşam salata da olsa harika olacakmış.

Güzel bir gün olmuş.

Çok güzel...

Çok güzel...
Akşama sadece çorba içtiğin için yanına yoğurtta yeseydin tam olacakmış.
menü
sabah (9:00)
1 yumurta yagsız tavada
1 kk peynir
1 dlm ekmek
yeşillik

ara(12:00)
3 kayısı

öğle(15:00)
1 kepçe yayla çorbası
4 yk mantarlı tavuk

akşam (19:30)
ton balıklı salata

su:3 lt spor: yok
Güzel menü.

Güzel menü...

Aç kalmadın mı:) sanki çok az.

Harika..

Bu ara da dün mü menüyü yazayım
Sabah
Beyaz Peynir
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Öğlen
1 avuç tuzsuz fıstık
3 badem
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Bol peynirli salata
Su 3 tl

Afiyet olsun güzel menü.

Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz

Hoşgeldim aramıza. Ben eda.
Hepimiz istediğimiz sürece vereceğiz bu kiloları gidecek.

@CeruleanSins edacım nerdesin cnm görünmüyosun

Köye gittik. İnternet çok kötüydü.
3 gün 2 gece oradaydım. Geldim:)

Evet et süt ürünleri her zaman daha tok tutar. Benim diyetisyen hergün bir öğün et menüsü veriyor. Yazın et ağır geliyor bazen istemiyor ozaman etli sebze yemeği yaparsan o bile fark ettirir canım.

Az bile olsa olan olmuş. Daha dikkatli olalım. O yiyeceklerle karşı karşıya kaldığında bugün yemezsem kaybetmem kazanırım diye düşün. Başka zaman kilonu verip korumaya geçtiğinde dengeleyecek şekilde yiyeceğini hayal et:)

Lütfen bildirimlerinizi fotolu yapın
Resim büyük gelirse küçültüp dosya yükleden ekliyoruz

Ben bildirimi diyetisyenin tartısına göre yapıyorum. Benim kontrollerim perşembeydi. Cumaya aldırayım. O raporu paylaşırım olur değil mi?
Bu hafta diyetisyene gitmedim diye (normalde istanbulda olacaktımda) o yüzden gelecek perşembe randevum. Haftaya perşembe paylaşayım sonrali randevularımı cuma alacağım...

Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.

Harika başlangıç. :) ilk haftalar böyle gidiyor.

Hoşgeldin aramıza. Ben eda... Hep beraber vereceğiz hepsi gidecek. Pes etmeyelim yeterki...

***9.TAKIM 528. Etap***

Habinar(67,3
Nanekekik(71,7
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/) tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/

Edibe12 (88,4
Askrhpozitif(72,1

Mefkurem (96,5

CeruleanSins( 108,7/108,1/0,6/%0,55)
9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

oneyou89( 103/101,3 /1,7/%1,65)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet

Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)

Ben menümü de yazayım bugün itibari ile bende yazarım yorum şimdilik geçmişe bakmıyorum :)

Sabah : bi uyandım saat 8 evden çıkmam gereken saat ama iyi uyudum :)) tartı günüde olduğu için orada da vakit harcadım pratik bi şeyimde yoktu Mısır ekmeği (Mısır unu karışık hepsi Mısır unundan değil) vardı az aldım ondan içine peynir domates tost yaptım çıkarken elime alıp çıktım

Ara : siyah kuru üzüm

Akşam : mercimek ya da işkembe çorbası çoban salata

Ben erken yazıyorum menümü o zaman tam uyuyorum :)

Normalde Karatay yapıyorum ama bazen etimek vs ekliyorum menüme sporda yaptığım için mi bilmiyorum ama ihtiyacım oluyor baş dönmem vs vardı şimdi düzeldi bazen sabah bazen akşam etimek ya da tam buğday ekmek ekliyorum halsizlik vs de vardı o da gitti alıştığım için mi gitti yoksa karbonhidrat aldığım için mi gitti bilmiyorum

Ayrıca ben akşama kadar ofiste her WC gittiğimde 50 squat 60 sn wall sit yapıyorum tavsiye ederim popom baya güzelleşmeye başladı :)

Çok az yiyorsun. Sağlıklı olmazsın bence..

Çok az yiyorsun. Sağlıklı olmazsın bence..

Aslında dün biraz kaçamak yaptım o yüzden bugün dengeleyeyim diye böyle yapıyorum :) normalde akşamları salata tavuk ya da bol sebze et,balık yiyorum

Dondurmaya dayanamıyorum hiç dün bi dondurma almışlar aşk yaşadım resmen :)) hiç pişman olmadım ilk kez kaçamaktan :)) Eve alınmasını yasakladım sonra da :)

Hoşgeldin cnm
Beraber yoldaşlık edip zayıflıcaz inş.

ben de yazayım kilo bildirimini

bu salı tartıldım 91.9
bu gün 91.6
fark -300gr
Süpersin ekimim
Bence kilo vermen hızlanmış önceden 1 haftada bu kadar olurdu şimdi bikaç günde
Teşekkür ederim. 3 günde ıki kilo gitmesi güzel oldu benim için. Ciddi spor ekleyebilsem tamamdır bu iş
Önce kaçamaksız menülerimiz olsun tabiki sporuda ihmal etmeyelim cnm
Eğer okul açılana kadar ciddi fark istiyorsan disiplinli olman gerekiyor

@askrhpozitif günaydın gülümm ben yine damladım mefkuremin dediği gibi yazlık evim sanki destursuz gelip gidiyorum affola
Kız bidaha böyle konuşursan küsecem amaa :)

Ben de kilo bildirimi yapayim benim durumum pek parlak deil ama hayirlisi haftaya iyi olcak ins.
Gecen hafta: 79.6
Bu hafta: 80.8
Fark: +1.2
Ceydacım madem kilo vermek istiyosun neden oyalanıp zaman kaybedesinki

Köye gittik. İnternet çok kötüydü.
3 gün 2 gece oradaydım. Geldim:)
Aman iyiki gelmişiniz tatlım
Bugünde gelemezsin diye korktuydum baya

tatlım önemli olan herhafta aynı tartıda tartılmak
Hangisinde yapacağına sen karar ver

Kilo bildirimim
Geçen hafta:108,7
Bu hafta:108,1
Fark:0,6
Yüzde:0,55
o kadar hastalık köy ziyareti falan yinede iyi gitmiş cnm
Ama senden haftaya daha iyi bildirim gelecek eminim

Baya göre kilon için menün çok yetersiz cnm

Öğleyin iş yerinde yemek çıkıyormu yoksa evdenmi götürmen gerekiyor

İnternetim kötü olduğu için yazamadığım eksik menülerim.

Çarşamba:
Sabah: 9:30
2 yk menemen
Yarım simit
Yarım kk tulumba peyniri
Yarım kk beyaz peynir
Bol domates ( 2 orta boy domates olmuştur)

Öğle14.00
6 üçgen dilim kavun
3 yk yoğurt
2 yk bulgur pilavı

Akşam:
1 tabak ev mantısı

Su: 2 litre
Spor: yok

** kötü bir gün oldu biliyorum. Kendi evimde kalmadığım için böyle olmak durumunda kaldı.

Dünkü menüm:
Sabah11.00
2 dilim beyaz peynir
3 çeri domates
Yarım salatalık
1 haş. Yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek
2 çb çay

Öğle: yok kahvaltıyı geç yaptık zaten.

Ara: 15:30
1 soda
1 türk kahvesi

Akşam
5 köfte
Salata
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Su: 2 litre
Spor: yok

***menülerim diyetisyen menüsüne uymadığı için başarısız günler oldu.

Vicdan azabından tartılıp hemen sporuma başladım.

Hoşgeldin cnm
Beraber yoldaşlık edip zayıflıcaz inş.
Baya göre kilon için menün çok yetersiz cnm

Öğleyin iş yerinde yemek çıkıyormu yoksa evdenmi götürmen gerekiyor

Çıkıyor canım ama yemeğe gitmiyorum Karatay yaptığım için iki öğün yiyorum leptini hormonu çalışsın diye ara öğün de saat uzun diye onu ekledim burada buzdolabı Yok gelmiş ama henüz ofise gelmedi, yemekhane diğer blokta uzak biraz dolap gelsin ara öğüne yoğurt süt vs ekleyeceğim ama tam ana öğün gibi olmayabilir yine de, ben bunu hayatımın sonuna kadar uygulayacak şekilde düşünüyorum artık hep iki ana öğün olacak sürekli onu aşılıyorum bilinç altıma :)

Sabah tam kahvaltı yapıyorum ama bugün geç kaldım mecbur kaldım birde dün dondurma yediğim için akşam çorba içeyim diyorum ama değiştirebilirim de

Merhaba hoşbuldum, grubun kattığı sorumluluk duygusu ile de artık pes etmek Yok gelecek yaz bizim yazımız olsun :)

Bak hemen hemen kilomuz aynı. Benim 3 kilo fazlam var senden. Pes etme beraber yaza kalmadan verelim bu kiloyu.

Ne geliyorsa başımıza tatlıdan geliyor. Ayda 2 kere kendine sütlü tatlı izni ver. Ama bu belli bir tarih olsun. Mesela ay ortası ay ortası ve ay başı. Böylece kontrollü olursun. Kilo almadanda yemiş olursun. Küçük bir kase ev kendi yaptığın sütlü muhallebiyi yersin yada 2 top dondurma. Ama spontane olmamalı.

Aman iyiki gelmişiniz tatlım
Bugünde gelemezsin diye korktuydum baya

Gelmez miyim?
Ben istikrarlı üyeyim. Öyle hemen kaçmam:)
tatlım önemli olan herhafta aynı tartıda tartılmak
Hangisinde yapacağına sen karar ver

Tamam diyetisyeninkinden devam etmeyi tercih ediyorum. Raporuyla bildiririm:)

o kadar hastalık köy ziyareti falan yinede iyi gitmiş cnm
Ama senden haftaya daha iyi bildirim gelecek eminim

Kv köyde yaşıyor. Orada kalmam icabetti. O menümü paylaştım mantılı olan. O olmasaydı daha iyi olacağına eminim. Ama haftaya bomba gibi olacak.
:) pazar gününe deniz organize ettik. Kesin aralısız 3,4 saat yüzeceğim:)
Bu sabahta kalktım sporumu yaptım. Harika olacak.

umarım bu hafta daha iyi olur cnm

hangi kür tatlım

Fazla kiloda 2 öğün ne derece verimli olur bilemiyorum tatlım
Leptin için öğün aralarının 4-5 saat olmasıda yeterli olur
Bence öğle yemeyi eklesen meton daha çok çalışır
Az yedikçe yavaşlar

yaniiii diyosunki....
Haftaya hızlı başladım önümüzdeki cumada rekor kıracam

Kesinlikle verelim hatta yarışalım mı :) Doğum günüme kadar 94-95 olmak istiyorum

Evet aslında motivede oluyor insan o zaman kaçamak yapmazsan ödül var diye ben öyle baya kilo vermiştim liseye giderken bi süre sonra da kaçamak günümde bi şey yememeye başlamıştım şimdi ki kaçamağım Doğum günümde olacak o yüzden artık hızlanıp sıfır kaçamak ile devam etmeliyim

umarım bu hafta daha iyi olur cnm

hangi kür tatlım

Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zencefil 1 çay kaşığı bal 1 limon sıcak suya yapılıp içiliyor 10 gün boyunca sonra 3 gün ara yarım saat sonra kahvaltı ben bu kür için erken kalktım 10 gün :) ama değdi süper oldu cildim 20 yaşlarımda ki cildim gibi çok beğendim yaşım daha 30 olmadı ama :)) tuhaf oldu 20 yaş cildim diyince :) Doğum ve sonrası cildim çok bozulmuştu.

Buzdolabı gelsin salata eklerim diğer tarafta ki yemekler hem çok yağlı hemde alakasız menüler mesela makarna ve mantı çıkıyor salata Yok, şehriye çorbası biber dolması gibi full karbo gidince de yiyorum akşama doğru fena acıkıyordum gitmeyi kestiğimden beri acıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…