Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle diyorum. Bu hafta kaybettiğim zamanı kazanmalıyım. Bayram hedefim için:) kimse önümde duramaz...

Doğum günün ne zaman?
Biz yine kaçamak demeyelim. Görece bize sakıncalı yiyecekler:)
Bu şekilde yaparsan diyeti bozmaktan ziyade tercih olduğu için daha pozitif bir anlamı var. :) benim diyetisyenim haftada 1 gün dondurmaya izin veriyor ama ben yememeyi tercih ediyorum şu aşamada. Çünkü kilo fazla ve tatlı bağımlılığından kopmak adına tatlarını hatırlamak istemiyorum. :)

15 eylül canım havuzlu bi ev tutucaz İstanbul'a yakın hafta sonu eşim ve iki arkadaş orada keyif yapmayı düşünüyoruz :) denize giremedik tatile de gitmedik bu sene, her sene gidiyorduk bu kilomla da hayatın normal akışında sorun yaşamıyordum ne kıyafette ne tatilde o yüzden kendime bu sene tatil Yok dedim :) zayıfla seneye daha güzelini hak et, hadi bakim şimdi git seneye gel dedim :)) o yüzden Doğum günümde bari hafta sonu tatilimiz olsun istedim

Benim tatlı bağımlılığımdan çok gece yeme bağımlılığım vardı :) ama uykudan uyanıp değil sabaha kadar oturup yerdim sabah uyanıp yemezdim canım sıkılır tekrar uyurdum oğlumla :) şimdi çalışınca onu atlattım şükür akşamda spora veriyorum kendimi mis :) ama dondurmayı seviyorum kendim yapıcam evde meyveden

94 95 olmazsan bile verdiğin kar olacak. O yüzden moral bozmak yok. Hadi bakalım anlaştık

Elbette canım ama hedefi yukarıda tutup koşturmak istiyorum 99.99 da olsa olur :))

tmm bir daha öyle konuşmak yok söz:))
elma sirkesi bal sıcak su içiyorum galiba o hızlandırdı önce de içmiştim bu kadar işe yaramamıştı ,bir de siprali çıkarttı doktor eylül de kist yok olduysa takacak o çıktığından beri hızlandı ne alakası var bilmiyorum psikolojik mi nedir ama cidden hızlandı zayıflamam allaha şükürrrr:)

Bu kür cilt yenilenmesi içinmiymiş tatlım

Kız bide sana nasıl hitap edelim adını kullanıyomusun :))plastik pek hoş olmuyor :)

Tavuklu peynirli cevizli salatalar yanınada yopurt süper olur cnm

Aman gitme oraya
Ordaki yemekler hep beee :))

Aynen öyle diyorum. Bu hafta kaybettiğim zamanı kazanmalıyım. Bayram hedefim için:) kimse önümde duramaz...
Vayyy Vayyy iddalı insanları severim :))hadi bakalım görelim güzellik
Bayram'ın hemen sonrası Doğum günüm var benimde hadi güzel kilolara inelim inşallah
bsyram hedeflerimizde var tatlım
Sonra hedefini söyle senide eklesinler oraya

Ben baya hedefi yüksekten attıydım :))

Gerçekten bende de öyle
Tatlıyı bisüre sabredip yemezsem cnm istemiyor ama bi tadını hatırlarsam Allah muhafaza :)

Oooo ne güzel planlar varmış herşey gönlüne göre olsun cnm

Bende gece boyu yiyenlerdendim çok kötü bi bağımlilik

Bende unutmazsam genelde sirkeli su içiyorum ama bal koymuyorum

Sebep herneyse inş.devam etsin cnm
Belki kilo verdikçe insilün direnci düşüyordur

Evet kötünün iyisi tatlım ama senden beklentim daha fazla
Çünkü bunu verebilecek meton var

Yarışımız başlıyomu kızzz

***9.TAKIM 528. Etap***

Habinar(67,3
Nanekekik(71,7
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/) tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/

Edibe12 (88,4/88,1/0,3/%0,34)
Askrhpozitif(72,1/71,6/0,5/%0,69)

Mefkurem (96,5/94,1/2,4/2,49)

CeruleanSins( 108,7/108,1/0,6/%0,55)
9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6 /80,8/+1,2/%) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

oneyou89( 101,3)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet

Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)

Zaten bi spor yarışı var sanırım arttıralım bayrama kadar güzel kilolar verelim ne dersin

Belli bir sürede hedef verip hedefe ulaşma şeklinde yarışalım diyordum. Süre bayrama kadar olsun kendimize hedef kilolar verelim. Tabi sıkı bir şekilde yapınca ulaşılabilecek hedefler. Bakalım hedefe kimler ulaşacak olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…