- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.641
Fazla kiloda 2 öğün ne derece verimli olur bilemiyorum tatlım
Leptin için öğün aralarının 4-5 saat olmasıda yeterli olur
Bence öğle yemeyi eklesen meton daha çok çalışır
Az yedikçe yavaşlar
yaniiii diyosunki....
Haftaya hızlı başladım önümüzdeki cumada rekor kıracam
Aynen öyle diyorum. Bu hafta kaybettiğim zamanı kazanmalıyım. Bayram hedefim için:) kimse önümde duramaz...
Kesinlikle verelim hatta yarışalım mı :) Doğum günüme kadar 94-95 olmak istiyorum
Evet aslında motivede oluyor insan o zaman kaçamak yapmazsan ödül var diye ben öyle baya kilo vermiştim liseye giderken bi süre sonra da kaçamak günümde bi şey yememeye başlamıştım şimdi ki kaçamağım Doğum günümde olacak o yüzden artık hızlanıp sıfır kaçamak ile devam etmeliyim
94 95 olmazsan bile verdiğin kar olacak. O yüzden moral bozmak yok. Hadi bakalım anlaştıkBayram'ın hemen sonrası Doğum günüm var benimde hadi güzel kilolara inelim inşallah
Ben de olmak istiyorummm. Kilom daha fazla ama yakınlardayım94 95 olmazsan bile verdiğin kar olacak. O yüzden moral bozmak yok. Hadi bakalım anlaştık
Ben de ben deeeBayram'ın hemen sonrası Doğum günüm var benimde hadi güzel kilolara inelim inşallah
Doğum günün ne zaman?
Biz yine kaçamak demeyelim. Görece bize sakıncalı yiyecekler:)
Bu şekilde yaparsan diyeti bozmaktan ziyade tercih olduğu için daha pozitif bir anlamı var. :) benim diyetisyenim haftada 1 gün dondurmaya izin veriyor ama ben yememeyi tercih ediyorum şu aşamada. Çünkü kilo fazla ve tatlı bağımlılığından kopmak adına tatlarını hatırlamak istemiyorum. :)
94 95 olmazsan bile verdiğin kar olacak. O yüzden moral bozmak yok. Hadi bakalım anlaştık
Ben de olmak istiyorummm. Kilom daha fazla ama yakınlardayım
Ben de ben deee
tmm bir daha öyle konuşmak yok söz:))Hoşgeldin cnm
Beraber yoldaşlık edip zayıflıcaz inş.
Süpersin ekimim
Bence kilo vermen hızlanmış önceden 1 haftada bu kadar olurdu şimdi bikaç günde
Önce kaçamaksız menülerimiz olsun tabiki sporuda ihmal etmeyelim cnm
Eğer okul açılana kadar ciddi fark istiyorsan disiplinli olman gerekiyor
Kız bidaha böyle konuşursan küsecem amaa :)
Ceydacım madem kilo vermek istiyosun neden oyalanıp zaman kaybedesinki
Aman iyiki gelmişiniz tatlım
Bugünde gelemezsin diye korktuydum baya
tatlım önemli olan herhafta aynı tartıda tartılmak
Hangisinde yapacağına sen karar ver
o kadar hastalık köy ziyareti falan yinede iyi gitmiş cnm
Ama senden haftaya daha iyi bildirim gelecek eminim
Baya göre kilon için menün çok yetersiz cnm
Öğleyin iş yerinde yemek çıkıyormu yoksa evdenmi götürmen gerekiyor
Bu kür cilt yenilenmesi içinmiymiş tatlımbahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zencefil 1 çay kaşığı bal 1 limon sıcak suya yapılıp içiliyor 10 gün boyunca sonra 3 gün ara yarım saat sonra kahvaltı ben bu kür için erken kalktım 10 gün :) ama değdi süper oldu cildim 20 yaşlarımda ki cildim gibi çok beğendim yaşım daha 30 olmadı ama :)) tuhaf oldu 20 yaş cildim diyince :) Doğum ve sonrası cildim çok bozulmuştu
Tavuklu peynirli cevizli salatalar yanınada yopurt süper olur cnmBuzdolabı gelsin salata eklerim diğer tarafta ki yemekler hem çok yağlı hemde alakasız menüler mesela makarna ve mantı çıkıyor salata Yok, şehriye çorbası biber dolması gibi full karbo gidince de yiyorum akşama doğru fena acıkıyordum gitmeyi kestiğimden beri acıkmıyorum
Vayyy Vayyy iddalı insanları severim :))hadi bakalım görelim güzellikAynen öyle diyorum. Bu hafta kaybettiğim zamanı kazanmalıyım. Bayram hedefim için:) kimse önümde duramaz...
bsyram hedeflerimizde var tatlımBayram'ın hemen sonrası Doğum günüm var benimde hadi güzel kilolara inelim inşallah
Gerçekten bende de öyleDoğum günün ne zaman?
Biz yine kaçamak demeyelim. Görece bize sakıncalı yiyecekler:)
Bu şekilde yaparsan diyeti bozmaktan ziyade tercih olduğu için daha pozitif bir anlamı var. :) benim diyetisyenim haftada 1 gün dondurmaya izin veriyor ama ben yememeyi tercih ediyorum şu aşamada. Çünkü kilo fazla ve tatlı bağımlılığından kopmak adına tatlarını hatırlamak istemiyorum. :)
Oooo ne güzel planlar varmış herşey gönlüne göre olsun cnm15 eylül canım havuzlu bi ev tutucaz İstanbul'a yakın hafta sonu eşim ve iki arkadaş orada keyif yapmayı düşünüyoruz :) denize giremedik tatile de gitmedik bu sene, her sene gidiyorduk bu kilomla da hayatın normal akışında sorun yaşamıyordum ne kıyafette ne tatilde o yüzden kendime bu sene tatil Yok dedim :) zayıfla seneye daha güzelini hak et, hadi bakim şimdi git seneye gel dedim :)) o yüzden Doğum günümde bari hafta sonu tatilimiz olsun istedim
Benim tatlı bağımlılığımdan çok gece yeme bağımlılığım vardı :) ama uykudan uyanıp değil sabaha kadar oturup yerdim sabah uyanıp yemezdim canım sıkılır tekrar uyurdum oğlumla :) şimdi çalışınca onu atlattım şükür akşamda spora veriyorum kendimi mis :) ama dondurmayı seviyorum kendim yapıcam evde meyveden
Elbette canım ama hedefi yukarıda tutup koşturmak istiyorum 99.99 da olsa olur :))
Bende unutmazsam genelde sirkeli su içiyorum ama bal koymuyorumtmm bir daha öyle konuşmak yok söz:))
elma sirkesi bal sıcak su içiyorum galiba o hızlandırdı önce de içmiştim bu kadar işe yaramamıştı ,bir de siprali çıkarttı doktor eylül de kist yok olduysa takacak o çıktığından beri hızlandı ne alakası var bilmiyorum psikolojik mi nedir ama cidden hızlandı zayıflamam allaha şükürrrr:)
Evet kötünün iyisi tatlım ama senden beklentim daha fazlaMerhaba arkadaşlar,
Hemen bildirimimi yapayim.
Geçen Cuma: 88.4
Bu Cuma: 88.1
Fark: -300
Yüzde: % 0.34
Malesef sporsuz ve kaçamaklı böyle oldu yine. Damlaya damlaya göl olur tesellisine devam. Haftaya daha iyi olması dileğiyle...
Sende rgli megli dedin ama yinede iyi gitmiş tatlımCuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
Zaten bi spor yarışı var sanırım arttıralım bayrama kadar güzel kilolar verelim ne dersin
Gönul daha fazlasını isterdi abla bu hafta spora daha çok asilicam inşallahSende rgli megli dedin ama yinede iyi gitmiş tatlım
Maşallah sana supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?