- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.661
tmm bir daha öyle konuşmak yok söz:))
elma sirkesi bal sıcak su içiyorum galiba o hızlandırdı önce de içmiştim bu kadar işe yaramamıştı ,bir de siprali çıkarttı doktor eylül de kist yok olduysa takacak o çıktığından beri hızlandı ne alakası var bilmiyorum psikolojik mi nedir ama cidden hızlandı zayıflamam allaha şükürrrr:)
Bana gelirsek hanımlar
Geçen hafta 96.5
Bugün 94.1
Fark 2.4
Yüzde 2.49
Eki Görüntüle 2026780Bu kür cilt yenilenmesi içinmiymiş tatlım
Kız bide sana nasıl hitap edelim adını kullanıyomusun :))plastik pek hoş olmuyor :)
Tavuklu peynirli cevizli salatalar yanınada yopurt süper olur cnm
Aman gitme oraya
Ordaki yemekler hep beee :))
Ben baya hedefi yüksekten attıydım :))
Oooo ne güzel planlar varmış herşey gönlüne göre olsun cnm
Bende gece boyu yiyenlerdendim çok kötü bi bağımlilik
Sağolasın cnmMaşallah sana supersin
Belli bir sürede hedef verip hedefe ulaşma şeklinde yarışalım diyordum. Süre bayrama kadar olsun kendimize hedef kilolar verelim. Tabi sıkı bir şekilde yapınca ulaşılabilecek hedefler. Bakalım hedefe kimler ulaşacak olmaz mi
Memnun oldum ceydacım bende Zühal :))Spirale ben cesaret edemedim valla :) olabilir de vücuda dışardan müdahale sonuçta demek ki etki ediyormuş ilk Doğum yapınca bi daha hamile kalacağım diye korkusuyla gidecektim gidememiştim :)
Çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı bize :)
Kür aslında zayıflamak için metobolizmayı hızlandırıcı kütler ama vücüdü yeniliyor cildi yeniliyor aynı zamanda bi taşla 376272 kuş oluyor gibi :)
Ceyda canım ismim
Evet kavrulmamış kuruyemişim bol bazen yoğurtla bazen salatayla falan yerim hellim peyniri falan alırım koyarım ton balığı vs çeşitlendiririm iyi olacak dolap gelince
Bende yüksek atarım ona ulaşma için var gücümle çalışınca ne olursa mutlu olurum birazdan bi hesap yapayım veririm :)
İnşallah bakalım güzel kilo vereyim mutlu gideyim giyeceğim elbiseyi eliptik bisikletimin karşısına odama astım bakıyorum hep :)
Kesinlikle ama artık hayatım boyunca Yok bitti
Yarşma için muhtemelen etaplar birleştirilir bayram haftasıTabi olur neden olmasın ben varım :) 5 hafta gibi çıkıyor bu ay ama ayın 1 olarak tahmin yapacağım son cuma ayın 1 siz nasıl yaptınız
Hadi bakalım bismillah deyip yola koyulalımbenim bayram hedefim yani 1 eylül tartı günü bildirimine göre hedefim 98 olmakMefkurem
Valla hiç sevinmedim baharım keşke sen eksi olsaydında ben kaybeyseydimKomşu geldi kafa tuttu bı geçmişi bitiremedim malesef buda benim tartı sonucumMefkurem eze eze aldığın galibiyet için tebrik ederim
Eki Görüntüle 2026838
Memnun oldum ceydacım bende Zühal :))
Teşekkür ederim cnm inş.haftaya sendende güzel bi eksi bekliyorum
Kür iyiymiş aslında zorda değil yapılabilir
Yapanların yorumu nasıldı kilo verme hususunda
Ben 2 ay içinde 16 kilo hedef koyduydum :))
1 ay bitti yarısı gitmedi bile
Önceki haftalar listede değildim o yüzden salladım biraz şimdi işi daha sıkı tutacam
Ulaşamasamda yaklaşırım en azından
Hadi bakalım bismillah deyip yola koyulalım
Yarşma için muhtemelen etaplar birleştirilir bayram haftası
Ama yinede biz takım içi bildirim yaparız perşembe yada cuma. Bayram cumaya geliyor
Offf 5 haftamı var
Çook çalışmam lazım çoooook
geçmiş olsun canım valla boynum tutuldu kendimi kötü hissediyorum birde fıtık daha kötü acil şifalarBu alıntı ekleme hala yok bende kızlar
Hepinize teşekkür ederim inşallah fizik tedaviye beraber başlıycaz bende boyun fıtığı düzleşmesi disk kayması mevcut 6 sene önce bi teafik kazasının yadigarı bunlar araba arkadan çarpınca boyunda bi çok hasar oluştu ben baya tedaviyi ihmal ettim şimdi zayıflayınca diye düşünüyorum ufak bi harekette tutuluyor sırtımdan bi ağrı kalkıyor bahane oldu eşim beraber gideriz dedim Allah şifasını versin
ekim2009 hoşgeldin teşekkür ederim iyi dileklerin için
Zuhal abla bebek çok hastaymış yarın yok iyiki yok diyorum zaten :)
Hayırlı geceler hepinize
hayırlı cumalar abla msjlaırnı bilgiilerini özlemişiz
Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
aramıza hoşgeldin inşallah bol eksiler görürüz birlikteMerhaba günaydın herkese 13.takımdan transfer oldum aranıza güncel kilom 105.4 28.06.2017 başladım diyete toplam 7 kg verdim, inşallah Buradan mezun olurum.
Evliyim bi çocuğum var çalışıyorum aynı zamanda örgün okuyorum ikinci öğretim ama bu dönem dersim Yok bubu fırsata çevirip ikinci döneme kadar bitirmeliyim kilo verme işini :) akşam geç çıkıyorum spor zor olacak...
Kilo öyküm ise, uzun süre 65-70 kilolardaydım ve uzun yıllar spor geçmişim var fitness, ağırlık ve kick boks yaptım sürekli hiç aksatmadan sonrası şehir değişikliği yaptım spora ara verdim, babamı kaybettim o süreçte bazı sıkıntılar daha atlattım 80 lere ulaştım şok olmuştum, tekrar verdim aldım ama sürekli düzen oturtamadım sabit bi yerde değildim vs evlendim 80 kilodaydım sanırım eşim zayıf ve Hamur işleri falan bayılır süreklide yaparım hadi yeme :) o zayıf sen neyine güveniyorsun evlilik ile de 10 kg aldım sonra hamile kaldım oğluma hamileyken sağlıklı düzenli beslendim 6-7 kg aldım sadece ama Doğumdan çıktıktan sonra gr veremedim lohusalığım çok ağır geçti, hamileliğim çok güzeldi, o dönem oğlumda zor bi bebekti gece kalkıp ona bakarken ye süt yapar ye :) bi ara tartıya baktım 103 olmuşum kaçtım tartıdan :) sonra diyet yapmaya çalıştıkça aldım, 2 gün diyet yaptım 1 hafta herşeyi yedim 112 kere çıktım kırılma noktam o oldu, ne yapıyorsun kendine dedim, kendine ceza vermeyi bırak artık, yemek yiyerek kendine daha da kötülük yapıyorsun, enerjinin çok gerisinde kalıyor bu kilo sen değilsin artık neler başardın bunu da yaparsın dedim ve önce vücüdümla barıştım onu sevmeye başladım şimdi artık beyin obezliğini yenme yolundayım başarıyorum çok şükür, artık kaçamak yapsamda hemen telafi edeceğimi biliyorum...
Neyse çok uzun oldu böyle işte kilo vermeye girişin hikayem hep beraber sağlıkla zayıflarız inşallah
ben de yazayım kilo bildirimini
bu salı tartıldım 91.9
bu gün 91.6
fark -300gr
sıkıntı yapma canım biz buralardayız neti bitirme daha iki gün varKızlar listeye eklemediklerim falan varsa kusura bakmasın net az geçmiş yapamıyorum birazda gelir bildirimler oldukça eklerim bol eksili cumalar olsun inşallah
Kocaman göbeğimi seve seve 13 cm incelttim :)) kesinlikle işin özünün kendini bedenini sevmekten geçtiğini anladım kendimden nefret ederken yaptığım diyetten hep + gördüm tartıda, inşallah olacak buranın faydasının da çok olacağına inanıyorum, disiplin konusu karışık :) düzenim olduğunda disiplinliyim ama düzensiz olunca dağılıyorum rütinim bozulunca karmaşık oluyor herşey ama olacak bu kez :)
bizim kapımız her daim açık aşk olsun@askrhpozitif günaydın gülümm ben yine damladım mefkuremin dediği gibi yazlık evim sankidestursuz gelip gidiyorum affola
tatlım mnüleri paylaşmıyorsun neden artı çıktıgını bilemeyecegim ama biran önce toparlan artık haziranın ortasında gelmişsin hala dnemedesinBen de kilo bildirimi yapayim benim durumum pek parlak deil ama hayirlisi haftaya iyi olcak ins.
Gecen hafta: 79.6
Bu hafta: 80.8
Fark: +1.2
Kilo bildirimim
Geçen hafta:108,7
Bu hafta:108,1
Fark:0,6
Yüzde:0,55
Merhaba arkadaşlar,
Hemen bildirimimi yapayim.
Geçen Cuma: 88.4
Bu Cuma: 88.1
Fark: -300
Yüzde: % 0.34
Malesef sporsuz ve kaçamaklı böyle oldu yine. Damlaya damlaya göl olur tesellisine devam. Haftaya daha iyi olması dileğiyle...
tartıyıda buyuk paylaşmış bahar gözüne girsin der gibi
regl olmana ragmen gayet iyi kaptanCuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
abla panık yapma yahuYarşma için muhtemelen etaplar birleştirilir bayram haftası
Ama yinede biz takım içi bildirim yaparız perşembe yada cuma. Bayram cumaya geliyor
Offf 5 haftamı var
Çook çalışmam lazım çoooook
abla panık yapma ben kaçamaksız 30 gune başlıyorum takıl bana hayatını yasa tabi senin ki kadar katı kurllarım yokValla hiç sevinmedim baharım keşke sen eksi olsaydında ben kaybeyseydim
oglen için olabilir ama hergun olmasın bence oglen için protınli salata getirebilirsin bn öyle yapıyorumdum çalısırknBi hafta opsie ekmeğinde sandaviç ya da Karatay böreği falan öyle pratik işe getirebileceğim şeyler yapıp öğlen yesem bi hafta da ara öğün gibi yapıp yemesem ikisinde de kaç kg gidecek bi denesem mi ne dersiniz
hay maşallah süper giriş yaptın ideal bedenine yolculuğun başın da harikasın
Tebrikler canım çok iyi ödem gitmişGünaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?