Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spirale ben cesaret edemedim valla :) olabilir de vücuda dışardan müdahale sonuçta demek ki etki ediyormuş ilk Doğum yapınca bi daha hamile kalacağım diye korkusuyla gidecektim gidememiştim :)

Çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı bize :)

Kür aslında zayıflamak için metobolizmayı hızlandırıcı kütler ama vücüdü yeniliyor cildi yeniliyor aynı zamanda bi taşla 376272 kuş oluyor gibi :)

Ceyda canım ismim

Evet kavrulmamış kuruyemişim bol bazen yoğurtla bazen salatayla falan yerim hellim peyniri falan alırım koyarım ton balığı vs çeşitlendiririm iyi olacak dolap gelince

Bende yüksek atarım ona ulaşma için var gücümle çalışınca ne olursa mutlu olurum birazdan bi hesap yapayım veririm :)

İnşallah bakalım güzel kilo vereyim mutlu gideyim giyeceğim elbiseyi eliptik bisikletimin karşısına odama astım bakıyorum hep :)

Kesinlikle ama artık hayatım boyunca Yok bitti

Tabi olur neden olmasın ben varım :) 5 hafta gibi çıkıyor bu ay ama ayın 1 olarak tahmin yapacağım son cuma ayın 1 siz nasıl yaptınız

Memnun oldum ceydacım bende Zühal :))

Teşekkür ederim cnm inş.haftaya sendende güzel bi eksi bekliyorum

Kür iyiymiş aslında zorda değil yapılabilir
Yapanların yorumu nasıldı kilo verme hususunda

Ben 2 ay içinde 16 kilo hedef koyduydum :))
1 ay bitti yarısı gitmedi bile
Önceki haftalar listede değildim o yüzden salladım biraz şimdi işi daha sıkı tutacam
Ulaşamasamda yaklaşırım en azından

Tabi olur neden olmasın ben varım :) 5 hafta gibi çıkıyor bu ay ama ayın 1 olarak tahmin yapacağım son cuma ayın 1 siz nasıl yaptınız
Yarşma için muhtemelen etaplar birleştirilir bayram haftası
Ama yinede biz takım içi bildirim yaparız perşembe yada cuma. Bayram cumaya geliyor

Offf 5 haftamı var
Çook çalışmam lazım çoooook

Canım bende memnun oldum ilk başlarda isim ezberleme sorunum oluyor :)) zamanla öğrenirim ben onu belirteyim :) inşallah benimde hedefim o artık

Evet kür 5 farklı kürden oluşuyor ve 5 kürün sonunda 100 lü kilolarla başlayıp diyetle birlikte 10 kg veren var yorumlar güzel zayıflatmadı diyelim cilt için bile değer

Evet listede olmayınca insan biraz sıkı tutmayabiliyor :) buranın motivasyona katkısı çok fazla ben 1 ay da 7 kg verdim ama her gün sporda yapıyorum şimdi ay sonuna kadar hiç aralıksız spor yapmak hedefim bakalım jillian yapıyorum 5. Günümü yaptım 5 gün sonra 2.level gecicem dün yapamadım yağışa yakalandım baya kötüydü önünü görememiyordum tem su bastı vs ama durmak istemedim daha kötü olur diye yavaş yavaş gittim geç geldim, şimşek düştü bizim oraya sese kalkarken anı hareket yaptım bacağıma kramp girdi sporu aslında ondan yapamadım ama oğlumla yakalamaca oynadık koştuk baya :)

Hadi bakalım bismillah deyip yola koyulalım

Hedefler güzel o halde sıkı çalışma gerekiyor hedefim jillian 3 level bitirmek, ve aralıksız spor yapmak Perşembe'leri off veririm sadece Zaten hafta yorgunluğu Perşembe günleri çok yorgun oluyorum ama deneme yapacağım bu Perşembe off verip tartılacağım bi daha ki hafta off vermeyip bakalım hangisinde daha çok - olacak ona göre beraber belirleriz ne yapayım diye

Ama yinede biz takım içi bildirim yaparız perşembe yada cuma. Bayram cumaya geliyor

Offf 5 haftamı var

Etap birleştirmek nasıl oluyor :) gelecek hafta ile sonra ki hafta mı birleşir bayram nedeni ile, evet bizim grup içi olan için hedefim 98 olsun ben girerim Zaten bayramda benim eşim çalışıyor bize bayram yok hiç olmadı Zaten :) arada evde oluyor onda da kurban falan kesilecek ancak ona yeter
Bi şey kalmadı spor 1. Falan seçiliyor mu grup içi onu da yapalım herkes daha çok yapar belki eğer yapılmıyorsa teşvik :)

geçmiş olsun canım valla boynum tutuldu kendimi kötü hissediyorum birde fıtık daha kötü acil şifalar
bebegede geçmiş olsun inşallah cabuk toparlar kuzucuklar hasta olmasın hiç dayanamıyorum
günaydın bol eksi rakamların olduğu bir cuma olsun inşallah
hayırlı cumalar abla msjlaırnı bilgiilerini özlemişiz
Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
ponponlarımı çıkardım teyy teyy de teyy teyyy
aramıza hoşgeldin inşallah bol eksiler görürüz birlikte
ben de yazayım kilo bildirimini

bu salı tartıldım 91.9
bu gün 91.6
fark -300gr
ekim dönüş yapmış aramıza

Kızlar listeye eklemediklerim falan varsa kusura bakmasın net az geçmiş yapamıyorum birazda gelir bildirimler oldukça eklerim bol eksili cumalar olsun inşallah
sıkıntı yapma canım biz buralardayız neti bitirme daha iki gün var
cici gmbek tatlı göbek bende popişimi seveyim bari demk ki tatlı dilden anlıyorlar
@askrhpozitif günaydın gülümm ben yine damladım mefkuremin dediği gibi yazlık evim sanki destursuz gelip gidiyorum affola
bizim kapımız her daim açık aşk olsun
Ben de kilo bildirimi yapayim benim durumum pek parlak deil ama hayirlisi haftaya iyi olcak ins.
Gecen hafta: 79.6
Bu hafta: 80.8
Fark: +1.2
tatlım mnüleri paylaşmıyorsun neden artı çıktıgını bilemeyecegim ama biran önce toparlan artık haziranın ortasında gelmişsin hala dnemedesin
Kilo bildirimim
Geçen hafta:108,7
Bu hafta:108,1
Fark:0,6
Yüzde:0,55
hastalıga ve kv ye ragmen gayet iiyi edacım
anldın sen beni
Bana gelirsek hanımlar

Geçen hafta 96.5
Bugün 94.1
Fark 2.4
Yüzde 2.49

Eki Görüntüle 2026780
tartıyıda buyuk paylaşmış bahar gözüne girsin der gibi

Cuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
regl olmana ragmen gayet iyi kaptan

Offf 5 haftamı var
abla panık yapma yahu

Valla hiç sevinmedim baharım keşke sen eksi olsaydında ben kaybeyseydim
abla panık yapma ben kaçamaksız 30 gune başlıyorum takıl bana hayatını yasa tabi senin ki kadar katı kurllarım yok
hakkınla kazandın abla tekrar tebrikler bu hafta az tartılacagım stressiz no stress :
oglen için olabilir ama hergun olmasın bence oglen için protınli salata getirebilirsin bn öyle yapıyorumdum çalısırkn
ama ara ögune fazla gelebıilir sandvich vs yarısı seklinde ikindi ögününde ara sıra ama haftalık surecte vucut alışır

***9.TAKIM 528. Etap***

Habinar(67,3
Nanekekik(71,7/71,7/0/%0) kilosu sabit
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/)
tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/
Edibe12 (88,4/88,1/0,3/%0,34)
Askrhpozitif(72,1/71,6/0,5/%0,69)

Mefkurem (96,5/94,1/2,4/2,49)

CeruleanSins( 108,7/108,1/0,6/%0,55)
9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6 /80,8/+1,2/%-1,51) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

oneyou89( 101,3)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet

Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…