- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.681
Aramıza hoşgeldin kolaylıklar diliyorum beraber kolayca veririz inşallahMerhaba günaydın herkese 13.takımdan transfer oldum aranıza güncel kilom 105.4 28.06.2017 başladım diyete toplam 7 kg verdim, inşallah Buradan mezun olurum.
Evliyim bi çocuğum var çalışıyorum aynı zamanda örgün okuyorum ikinci öğretim ama bu dönem dersim Yok bubu fırsata çevirip ikinci döneme kadar bitirmeliyim kilo verme işini :) akşam geç çıkıyorum spor zor olacak...
Kilo öyküm ise, uzun süre 65-70 kilolardaydım ve uzun yıllar spor geçmişim var fitness, ağırlık ve kick boks yaptım sürekli hiç aksatmadan sonrası şehir değişikliği yaptım spora ara verdim, babamı kaybettim o süreçte bazı sıkıntılar daha atlattım 80 lere ulaştım şok olmuştum, tekrar verdim aldım ama sürekli düzen oturtamadım sabit bi yerde değildim vs evlendim 80 kilodaydım sanırım eşim zayıf ve Hamur işleri falan bayılır süreklide yaparım hadi yeme :) o zayıf sen neyine güveniyorsun evlilik ile de 10 kg aldım sonra hamile kaldım oğluma hamileyken sağlıklı düzenli beslendim 6-7 kg aldım sadece ama Doğumdan çıktıktan sonra gr veremedim lohusalığım çok ağır geçti, hamileliğim çok güzeldi, o dönem oğlumda zor bi bebekti gece kalkıp ona bakarken ye süt yapar ye :) bi ara tartıya baktım 103 olmuşum kaçtım tartıdan :) sonra diyet yapmaya çalıştıkça aldım, 2 gün diyet yaptım 1 hafta herşeyi yedim 112 kere çıktım kırılma noktam o oldu, ne yapıyorsun kendine dedim, kendine ceza vermeyi bırak artık, yemek yiyerek kendine daha da kötülük yapıyorsun, enerjinin çok gerisinde kalıyor bu kilo sen değilsin artık neler başardın bunu da yaparsın dedim ve önce vücüdümla barıştım onu sevmeye başladım şimdi artık beyin obezliğini yenme yolundayım başarıyorum çok şükür, artık kaçamak yapsamda hemen telafi edeceğimi biliyorum...
Neyse çok uzun oldu böyle işte kilo vermeye girişin hikayem hep beraber sağlıkla zayıflarız inşallah
Tebrikler canımben de yazayım kilo bildirimini
bu salı tartıldım 91.9
bu gün 91.6
fark -300gr
Tebrikler güzel gitmişKilo bildirimim
Geçen hafta:108,7
Bu hafta:108,1
Fark:0,6
Yüzde:0,55
15 eylül canım havuzlu bi ev tutucaz İstanbul'a yakın hafta sonu eşim ve iki arkadaş orada keyif yapmayı düşünüyoruz :) denize giremedik tatile de gitmedik bu sene, her sene gidiyorduk bu kilomla da hayatın normal akışında sorun yaşamıyordum ne kıyafette ne tatilde o yüzden kendime bu sene tatil Yok dedim :) zayıfla seneye daha güzelini hak et, hadi bakim şimdi git seneye gel dedim :)) o yüzden Doğum günümde bari hafta sonu tatilimiz olsun istedim
Benim tatlı bağımlılığımdan çok gece yeme bağımlılığım vardı :) ama uykudan uyanıp değil sabaha kadar oturup yerdim sabah uyanıp yemezdim canım sıkılır tekrar uyurdum oğlumla :) şimdi çalışınca onu atlattım şükür akşamda spora veriyorum kendimi mis :) ama dondurmayı seviyorum kendim yapıcam evde meyveden
İyi gitmiş yine kaptanımCuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
Bi hafta opsie ekmeğinde sandaviç ya da Karatay böreği falan öyle pratik işe getirebileceğim şeyler yapıp öğlen yesem bi hafta da ara öğün gibi yapıp yemesem ikisinde de kaç kg gidecek bi denesem mi ne dersiniz
Wuuuu tebrikler hanım ağam saygıyla eğiliyorum önünde :)
Tebrikler kaptanCuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
Aramıza hoşgeldin kolaylıklar diliyorum beraber kolayca veririz inşallah
Benimde doğum günüm 15 eylül:)
Gadi bakalım bu motivasyonu hiç düşürmeyelim.
Dene tabii ki ama 1200 kalorinin altına inmek pek iyi değil unutma.
cici gmbek tatlı göbek bende popişimi seveyim bari demk ki tatlı dilden anlıyorlar
oglen için olabilir ama hergun olmasın bence oglen için protınli salata getirebilirsin bn öyle yapıyorumdum çalısırkn
ama ara ögune fazla gelebıilir sandvich vs yarısı seklinde ikindi ögününde ara sıra ama haftalık surecte vucut alışır
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz kocaman 15 sene bitti inanamıyorum ciddi ciddi 15 senedir evliyim :)
Akşam yemeğe çıkıyoruz
Sonra ordan bahçeye gidecez
Hafta sonu misafirim var gene bahçede
pazarda düğün var yopun bir tempo beni bekliyor
Evi toparlayım sirkeyw başlayım güzel sonuçlar almamız dileğiyle öptüm sizleri
Bende inş.bu ay spora ağırlık verecemCanım bende memnun oldum ilk başlarda isim ezberleme sorunum oluyor :)) zamanla öğrenirim ben onu belirteyim :) inşallah benimde hedefim o artık
Evet kür 5 farklı kürden oluşuyor ve 5 kürün sonunda 100 lü kilolarla başlayıp diyetle birlikte 10 kg veren var yorumlar güzel zayıflatmadı diyelim cilt için bile değer
Evet listede olmayınca insan biraz sıkı tutmayabiliyor :) buranın motivasyona katkısı çok fazla ben 1 ay da 7 kg verdim ama her gün sporda yapıyorum şimdi ay sonuna kadar hiç aralıksız spor yapmak hedefim bakalım jillian yapıyorum 5. Günümü yaptım 5 gün sonra 2.level gecicem dün yapamadım yağışa yakalandım baya kötüydü önünü görememiyordum tem su bastı vs ama durmak istemedim daha kötü olur diye yavaş yavaş gittim geç geldim, şimşek düştü bizim oraya sese kalkarken anı hareket yaptım bacağıma kramp girdi sporu aslında ondan yapamadım ama oğlumla yakalamaca oynadık koştuk baya :)
spor hocaları bile of verilmesini tavsiye ediyor cnmHedefler güzel o halde sıkı çalışma gerekiyor hedefim jillian 3 level bitirmek, ve aralıksız spor yapmak Perşembe'leri off veririm sadece Zaten hafta yorgunluğu Perşembe günleri çok yorgun oluyorum ama deneme yapacağım bu Perşembe off verip tartılacağım bi daha ki hafta off vermeyip bakalım hangisinde daha çok - olacak ona göre beraber belirleriz ne yapayım diye
Evet cnmEtap birleştirmek nasıl oluyor :) gelecek hafta ile sonra ki hafta mı birleşir bayram nedeni ile, evet bizim grup içi olan için hedefim 98 olsun ben girerim Zaten bayramda benim eşim çalışıyor bize bayram yok hiç olmadı Zaten :) arada evde oluyor onda da kurban falan kesilecek ancak ona yeter
Bi şey kalmadı spor 1. Falan seçiliyor mu grup içi onu da yapalım herkes daha çok yapar belki eğer yapılmıyorsa teşvik :)
bence fazla kiloda verilmecek bi hedef değil1 eylül cuma günü için hedefim 105 kilo olmak. Yanı bir ayda 9 kilo vermek. Haydi bismillah
Bende inş.bu ay spora ağırlık verecem
Ben jillanı 75 kilodayken denediydim 2.levele geçtim ama hoplamalı sporlara benim komdisyonum yetmiyor heralde bide sevemedim
Tabi senin spor geçmişin olduğu için zorlanmazsın
spor hocaları bile of verilmesini tavsiye ediyor cnm
Spor kaslarda yıkım olduğu için onarması için dinlenmesi gerekiyor
Haftada 1-2gün yapılabilir
Evet cnm
Diyelim bayram haftası bildirim yok sonraki hafta yüzdeler 2 ye bölünür
Spor yarışına bu hafta başladuk ama çok iddalı değildi biraz ısınma gibi oldu
Cumadan cumaya kim fazla yaptıysa 1.olur
Spor bakanımız @nanekekik
tatlım 2dil. tb yada çavdar ekm.sabah ye peynir yumurta bol yeşiilkleBi hafta opsie ekmeğinde sandaviç ya da Karatay böreği falan öyle pratik işe getirebileceğim şeyler yapıp öğlen yesem bi hafta da ara öğün gibi yapıp yemesem ikisinde de kaç kg gidecek bi denesem mi ne dersiniz
eşim geldi şimdi çay faslına başladımohh geçmiş bitti sonunda bu arada filtre kahvemide içtim oglum uyuyor biraz daha nette sörf yapayım az sonrada annmler gelecek öğle yemegi için onları bekliyorum
Ceyda hariç kimsenin artı olmamasıda güzel***9.TAKIM 528. Etap***
Habinar(67,3
Nanekekik(71,7/71,7/0/%0) kilosu sabit
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/) tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/
Edibe12 (88,4/88,1/0,3/%0,34)
Askrhpozitif(72,1/71,6/0,5/%0,69)
Mefkurem (96,5/94,1/2,4/2,49)
CeruleanSins( 108,7/108,1/0,6/%0,55)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
pufss(79,6 /80,8/+1,2/%-1,51) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:
oneyou89( 101,3)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet
Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)
Çoook teşekkür ederim bitanemhay maşallah süper giriş yaptın ideal bedenine yolculuğun başın da harikasın
ayy nasıl sevindim sırıtıp duruyorum
10 güne kalmaz beni yakalarsın hızlanmam lazımmmm
Yok tatlım yukardada dediğim gibi geçen hafta artı olduğum için normal gidenHarikanın ötesi. Çok kıskandım:)
Benim sana yetişme niyetim vardı ama sen uçuyorsun:)
Teşekkür ederim bitanemWuuuu tebrikler hanım ağam saygıyla eğiliyorum önünde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?