Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramıza hoşgeldin kolaylıklar diliyorum beraber kolayca veririz inşallah

Benimde doğum günüm 15 eylül:)
Gadi bakalım bu motivasyonu hiç düşürmeyelim.

Bana gelirsek hanımlar

Geçen hafta 96.5
Bugün 94.1
Fark 2.4
Yüzde 2.49

Eki Görüntüle 2026780

Harikanın ötesi. Çok kıskandım:)
Benim sana yetişme niyetim vardı ama sen uçuyorsun:)
Cuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
İyi gitmiş yine kaptanım

Dene tabii ki ama 1200 kalorinin altına inmek pek iyi değil unutma.

Hayırlı cumalar canım takimim özledim buralari,yeni canlar gelmişler hoş gelmişler sefalar getirmişler
Yarın dönüyoruz buralardayım artık Allah'ın izniyle..tartilamadim mefkuşum dediği gibi tartii bozuldu bukadar yola dayanamadi garibim rahat bı on senedir benimle beraberdi üzüldüm açıkçası neyse yeni tartı daha iyi gelir inşallah şöyle iyi bir eksi çıkarsa ne güzel olurdu hatta:)
Listeye baktım gayet güzel artı olmayan her rakam başımızın üstünde yeri var
Mefkurem hayırlı olsun ablam listeye hızlı bir giriş yapmışsın sanada bu yakışırdısende listeye girdiğine göre dahada güzel olucak buralarhaftaya tartı durumuna göre birebir yarış istiyorum senden

Aramıza hoşgeldin kolaylıklar diliyorum beraber kolayca veririz inşallah

İnşallah bu enerjiyle veririz Zaten :) hepimiz mezun olalım

Benimde doğum günüm 15 eylül:)
Gadi bakalım bu motivasyonu hiç düşürmeyelim.

Dene tabii ki ama 1200 kalorinin altına inmek pek iyi değil unutma.

AA hadi o zaman 15 Eylül'e mutlu girmeye ve Yen'i yaşımızı da sağlıklı zayıf geçirmeye :)

Kalori takibi yapıyorum canım ben tereyağı, zeytinyağı ve bol yiyince kalori yükseliyor :)) bugün böyle oldu sabah kahvaltım sıkı olamadı geç kalkınca ama hafta sonu güzel bol omlrtler yapacağım :) evdekiler kıskanıyor tabağımı öyle süslüyorum :)) özenerek yapıyorum ki :) bakalım bu hafta öğlene Karatay usulü bi şeyler pişirip getiricem haftaya getirmiycem bakalım neler olacak :) artık düzenimi oturtup hep öyle hayatıma devam etmek istiyorum zayıflayınca salmak yokmak koruma yapacağım hep hedefim o

Benimki anladı :)) gerçekten kendini sevince vücüdünü sevince kendine savaş açmayı kesiyorsun ve beyin obezliğini yeniyorsun

Ben normalde öğlen yemeği yemiyorum öğlen yerine kuru üzüm ile ara öğün yapıyorum yani bu hafta ara öğünü kaldırıp ana öğün yapmayı planlıyorum :) hem vücüdü şaşırtırım Karatay yaptığım için 2 öğün yiyorum Saat uzun olduğu için araya kuru meyve ekliyorum önümüzdeki hafta pratik yiyebileceğini Karataya uygun bi şeyler yiyip deneyeceğim bakalım neler olacak :)

Kızlar sabah plates vardı sonrasonda elmalarım gelmiş öanava gittim sirkemi yapacağım inşallah anca aldım sazı elime
0cak ayı itibariyle 84 kilodan 67 kiloya düştüm aralıksız ramazanın ilk 2 haftası hariç diyet yapıyorum son 1 aydır gram gram gidiyor vücut alıştı bu tempoya ve ciddi anlamda yoruldum özellikle leptin beklemek ve şu içtiğim çaylardan aşırı yoruldum
Yeşil çay anasonlu kiraz saplı
Yeşil çay sade
6 bitkiden karışım
Gece anasonlu bitki çayım
Maydonoz kürü
Filtre kahve
Elma sirkesi
Zencefil zerdeçal karışımı
Arada beyaz çay
Bunları hemen hemen hergün içtim
Gece olanı asla bırakmadım
Ve artık hiçbir işe yaramıyor saolsunlar vücudumu biraz bunlardan uzak tutmak istiyorum ve rölantiye geçmek istiyorum mevcut kilomu korumak ve sabitlemek için izine ayrılmak istiyorum
3-4 hafta sonra kendimi nasıl bulacam bu çaylar işe yarıyormuyumş görecez hep birlikte
Sporu ihmal etmem yüzmeye hafta sonları devam ederim hafta içi plates aerobik seanslarına devam ederim ama onuda fazla yapmak istemiyorum
Kaçamak adına değil normale dönme adına istediğim şeyleri ölçülü bi şekilde yemeyi planlıyorum
Canım takımım sizi hiç bırakmam yeni gelenler takip ederim sizi yardımcı olurum elimden geldiğince
Uzun oldu yazım ama hedeflerinize yaklaştıkça faydası olur sizlere de yaptıklarım diye yazıyorum
Tabi ki hedefim 63 kilo daha bitmedi maceram hızlı bi şekilde gidecek inşallah inanıyorum listeye dönünce

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz kocaman 15 sene bitti inanamıyorum ciddi ciddi 15 senedir evliyim :)
Akşam yemeğe çıkıyoruz
Sonra ordan bahçeye gidecez
Hafta sonu misafirim var gene bahçede
pazarda düğün var yopun bir tempo beni bekliyor
Evi toparlayım sirkeyw başlayım güzel sonuçlar almamız dileğiyle öptüm sizleri

Ne güzel darısı başımıza zaman ne çabuk geçiyor ben geçen 3 seneye şaşırıyorum :)

Hobi bahçeniz mi var ne güzel yorucu oluyor sanırım
Kolay gelsin

Bende inş.bu ay spora ağırlık verecem
Ben jillanı 75 kilodayken denediydim 2.levele geçtim ama hoplamalı sporlara benim komdisyonum yetmiyor heralde bide sevemedim
Tabi senin spor geçmişin olduğu için zorlanmazsın
spor hocaları bile of verilmesini tavsiye ediyor cnm
Spor kaslarda yıkım olduğu için onarması için dinlenmesi gerekiyor
Haftada 1-2gün yapılabilir

Evet cnm
Diyelim bayram haftası bildirim yok sonraki hafta yüzdeler 2 ye bölünür

Spor yarışına bu hafta başladuk ama çok iddalı değildi biraz ısınma gibi oldu
Cumadan cumaya kim fazla yaptıysa 1.olur
Spor bakanımız @nanekekik
Günlük Sporunu yapınca menünde yaz naneyi etiketle gözden kaçmasın

1 eylül cuma günü için hedefim 105 kilo olmak. Yanı bir ayda 9 kilo vermek. Haydi bismillah
bence fazla kiloda verilmecek bi hedef değil
Bu benim içinde geçerli ama çok disiplinli olmamız lazım

Zamanla alışıyorsun ama hiç spor yapmadıysan başka alternatiflerle vücüdü alıştırabilirsin bende yarın ölçümü alayım bakalım kür ve jillian sayesinde kaç cm inceleceğim

Ben Zaten spor yapmayayım kesinlikle veremiyorum kg gram oynamıyor, evet canım kasların dinlenmeye ihtiyacı var gelişmesi için, bazen zumba falan yapıyorum her gün ağırlık çalışmak yerine öyle dengeliyorum şimdilik amaç bol kardio tabi sarkmamak için ağırlık yani daha hareketli olmaya çalışıyorum evde olsam yapacak iş varda işim masa başı olunca akşamları kardio yapmak iyi geliyor hareketsizim akşama kadar ama burada squat ve wall sit başladım :) tamam etiketlerim tabi ki

Evet bu ay sonu güzel işler çıkarmış olalım :)

tatlım 2dil. tb yada çavdar ekm.sabah ye peynir yumurta bol yeşiilkle
Öğlen akşam karbon alma
Bi öğün sebze yemeği Bi öğün pro olursa güzel olur

ohh geçmiş bitti sonunda bu arada filtre kahvemide içtim oglum uyuyor biraz daha nette sörf yapayım az sonrada annmler gelecek öğle yemegi için onları bekliyorum
eşim geldi şimdi çay faslına başladım

Ceyda hariç kimsenin artı olmamasıda güzel
Inş.haftaya daha güzel olur

hay maşallah süper giriş yaptın ideal bedenine yolculuğun başın da harikasın
ayy nasıl sevindim sırıtıp duruyorum
10 güne kalmaz beni yakalarsın hızlanmam lazımmmm
Çoook teşekkür ederim bitanem
Son 1 ayı sallayarak geçirdiğim için pek başarı değil aslında geçen hafta artıydım
Ama bundan sonra el ele aşağılara koşucaz :))

Harikanın ötesi. Çok kıskandım:)
Benim sana yetişme niyetim vardı ama sen uçuyorsun:)
Yok tatlım yukardada dediğim gibi geçen hafta artı olduğum için normal giden
Bu hafta görecez hanyayı konyayı :))
Eminim bu hafta sen daha fazla uçacan

Wuuuu tebrikler hanım ağam saygıyla eğiliyorum önünde :)
Teşekkür ederim bitanem

Sana yetişecem dermişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…