- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.701
Dileğimmmm seni çok özledim ama benHayırlı cumalar canım takimim özledim buralari,yeni canlar gelmişler hoş gelmişler sefalar getirmişler
Yarın dönüyoruz buralardayım artık Allah'ın izniyle..tartilamadim mefkuşum dediği gibi tartii bozuldu bukadar yola dayanamadi garibim rahat bı on senedir benimle beraberdi üzüldüm açıkçası neyse yeni tartı daha iyi gelir inşallah şöyle iyi bir eksi çıkarsa ne güzel olurdu hatta:)
Listeye baktım gayet güzel artı olmayan her rakam başımızın üstünde yeri var
Mefkurem hayırlı olsun ablam listeye hızlı bir giriş yapmışsın sanada bu yakışırdı sende listeye girdiğine göre dahada güzel olucak buralar haftaya tartı durumuna göre birebir yarış istiyorum senden
Hadi gelde listeleri beraber coşturalım
Bidahaki hafta seve seve yarışırız tatlım
8 lere merhaba dicen ha güzellik
Hadi bismillah
sağlıklı yağlardan kaçma bebeğim tabi abartmadanAA hadi o zaman 15 Eylül'e mutlu girmeye ve Yen'i yaşımızı da sağlıklı zayıf geçirmeye :)
Kalori takibi yapıyorum canım ben tereyağı, zeytinyağı ve bol yiyince kalori yükseliyor :)) bugün böyle oldu sabah kahvaltım sıkı olamadı geç kalkınca ama hafta sonu güzel bol omlrtler yapacağım :) evdekiler kıskanıyor tabağımı öyle süslüyorum :)) özenerek yapıyorum ki :) bakalım bu hafta öğlene Karatay usulü bi şeyler pişirip getiricem haftaya getirmiycem bakalım neler olacak :) artık düzenimi oturtup hep öyle hayatıma devam etmek istiyorum zayıflayınca salmak yokmak koruma yapacağım hep hedefi
Yanında karbon olmadıktan sonra yağ depo edilmez
Yaseminim sadece listede olmıcan yoksa mesajdan izinli değilsin bakKızlar sabah plates vardı sonrasonda elmalarım gelmiş öanava gittim sirkemi yapacağım inşallah anca aldım sazı elime
0cak ayı itibariyle 84 kilodan 67 kiloya düştüm aralıksız ramazanın ilk 2 haftası hariç diyet yapıyorum son 1 aydır gram gram gidiyor vücut alıştı bu tempoya ve ciddi anlamda yoruldum özellikle leptin beklemek ve şu içtiğim çaylardan aşırı yoruldum
Yeşil çay anasonlu kiraz saplı
Yeşil çay sade
6 bitkiden karışım
Gece anasonlu bitki çayım
Maydonoz kürü
Filtre kahve
Elma sirkesi
Zencefil zerdeçal karışımı
Arada beyaz çay
Bunları hemen hemen hergün içtim
Gece olanı asla bırakmadım
Ve artık hiçbir işe yaramıyor saolsunlar vücudumu biraz bunlardan uzak tutmak istiyorum ve rölantiye geçmek istiyorum mevcut kilomu korumak ve sabitlemek için izine ayrılmak istiyorum
3-4 hafta sonra kendimi nasıl bulacam bu çaylar işe yarıyormuyumş görecez hep birlikte
Sporu ihmal etmem yüzmeye hafta sonları devam ederim hafta içi plates aerobik seanslarına devam ederim ama onuda fazla yapmak istemiyorum
Kaçamak adına değil normale dönme adına istediğim şeyleri ölçülü bi şekilde yemeyi planlıyorum
Canım takımım sizi hiç bırakmam yeni gelenler takip ederim sizi yardımcı olurum elimden geldiğince
Uzun oldu yazım ama hedeflerinize yaklaştıkça faydası olur sizlere de yaptıklarım diye yazıyorum
Tabi ki hedefim 63 kilo daha bitmedi maceram hızlı bi şekilde gidecek inşallah inanıyorum listeye dönünce
Beni yalnız bırakmayın :))
yinede gitmiş bitanem
Daha ne olsun
Nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere tatlımmmKızlar bugün evlilik yıldönümümüz kocaman 15 sene bitti inanamıyorum ciddi ciddi 15 senedir evliyim :)
Akşam yemeğe çıkıyoruz
Sonra ordan bahçeye gidecez
Hafta sonu misafirim var gene bahçede
pazarda düğün var yopun bir tempo beni bekliyor
Evi toparlayım sirkeyw başlayım güzel sonuçlar almamız dileğiyle öptüm sizleri
Bizim 30 sene olacak :))
Kız senin popo yakında kardisyana benzicek heraldeAnlık bildiri :) 1,75 su oldu
1 detoks çayı içtim thera line
155 squat
150 sn wall sit oldu akşama kadar 300 tamamların sanırım