Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dileğimmmm seni çok özledim ama ben
Hadi gelde listeleri beraber coşturalım

Bidahaki hafta seve seve yarışırız tatlım

1 eylüle kadar hedef mi koyuyoruz kızlar ben de belirledim hedefimi 8 li rakamlar 89 olsam off offf şirin aklımdan olurum
tam 5 hafta 35 gün var geri sayım başladı hadi bismillah
8 lere merhaba dicen ha güzellik
Hadi bismillah

sağlıklı yağlardan kaçma bebeğim tabi abartmadan
Yanında karbon olmadıktan sonra yağ depo edilmez

Yaseminim sadece listede olmıcan yoksa mesajdan izinli değilsin bak

Beni yalnız bırakmayın :))

Eki Görüntüle 2026891 Bildirimi yapayım
Geçen hafta 67.3
Bu cuma 67
Fark -300
yinede gitmiş bitanem
Daha ne olsun

Nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere tatlımmm

Bizim 30 sene olacak :))

Anlık bildiri :) 1,75 su oldu
1 detoks çayı içtim thera line
155 squat
150 sn wall sit oldu akşama kadar 300 tamamların sanırım
Kız senin popo yakında kardisyana benzicek heralde

Ben bildirim yapmadım yeniyim diye başlangıç tarihi : 27.07.2017 bas kg :84 bu arada hepiniz süpersiniz kızlar kendimi zor tutsamda yemiyorum bakalım haftaya kadar ne kadar gidecek​
Herkes bildirim yapmak zorunda cnm takım kuralları gereği
Listeye girerken bu bilgiler gerekli oluyor

Mefkurem tamam canım tam buğday ekmeğim bitmişti ondan alacağım etimek çok severim ondan yiyordum :) kahvaltımı bu hafta bol yumurtalı yapacağım :) geçen hafta müsli ile yaptım ilaç içmeye başladım erken kalktım daha da alışamamıştım ama şimdi alıştım birde şöyle bi şey duydum ve uygulayan baya güzel kilo verdi 15 günde bir kahvaltını değiştirirsen duraksama yaşamıyorsun bunu da yapmayı düşünüyorum yağ alınca ekmek yemiyordum :) abartı olmasın diye o halde iyi yapıyormuşum :)

Ay o popo da kötü olur be :)) onu ben araştırdım kadınların öyle olması için ağırlık ile yapmaları lazım mış ama erkeklerin baya fayda ediyormuş o yüzden içim rahat yapıyorum yoksa yapmazdım :))

artık düzenimi oturtup hep öyle hayatıma devam etmek istiyorum zayıflayınca salmak yokmak koruma yapacağım hep hedefim o

Zaten amaç o olmalı. Bunu başarırsak bir daha olmaz. :)

İzine ihtiyacın varsa kullanmalısın ama bence buralardan kopma. Gneellikle kilo alınıp geri geliniyor.

Yok tatlım yukardada dediğim gibi geçen hafta artı olduğum için normal giden
Bu hafta görecez hanyayı konyayı :))
Eminim bu hafta sen daha fazla uçacan

Az önce evden çıkmadan tartıldım. Sabah göre 200 gr daha azım.

Zaten yediğimiz ekmekleride arada değiştirmemiz gerekiyor cnm
Aslında çoğu kişiye tb yaramıyor çavdar daha iyi oluyor
Istersen wasa da alabilirsin arada değişiklik olarak oda çok hafif
Benim son aldığım wasa çavdar ve mayasız

Tabi hep aynı beslenince vücut alışıyor arada değişiklik iyi olur
1 meyve ve yoğurtlada kahvaltı olur arada içine kuruyemiş

Tatlım bazılarında sabah şişliği olabiliyor
Ama herhafta aynı saatte tartılınca aynı hesaba geliyor

O zaman çeşit ekmek alayım evde bulunsun wasa bi ara çok alırdım güzel ama Migros'a gitmem lazım Migros sipariş verince ondan da alayım aslında ofis için öğlen öğünü olmaz mı wasa 1 dilim peynir chery domates falan, meyve denedim kahvaltıda bana iyi gelmiyor çok acıkıyorum ama öğlen yesem meyve yoğurt kuruyemiş pratık ya hemen öğlene atıyorum topu :)))

Her gün değilde arada olabilir cnm

Mesela ekmekli kahvaltı yaptın o gün öğlene tavuklu salata yoğurt yada 1 meyveli kuruyemişli yoğurt gibi

Bugün çok güzel başladım. Süper hissediyorum. Sabah 10 da kaçamaksiz bir kahvaltı az önce de meyveli yoğurt yedim. Tabi kaseye dört küçük yaş kayısinin üstüne yoğurt ekleyerek kendim hazırladım. Hazır gida cisse:) aksam yemeği olarak da zeytinyağlı fasulye ve salata düşünüyorum insallah

Her gün değilde arada olabilir cnm

Mesela ekmekli kahvaltı yaptın o gün öğlene tavuklu salata yoğurt yada 1 meyveli kuruyemişli yoğurt gibi

Evet sabah ne yediğimde önemli tabi pratik öğünler bulurum kendime sanırım hafta sonu araştıracağım :)

Adı üstünde cuma yarışması :)))
Çalışanlar için daha iyi olurdu tabi
Ama bazıları cumarteside çalışıyor :)

Ben yıllarca çalıştım hafta sonları bu kez Yok çok şükür :)

Ne güzel darısı başımıza zaman ne çabuk geçiyor ben geçen 3 seneye şaşırıyorum :)

Hobi bahçeniz mi var ne güzel yorucu oluyor sanırım
Kolay gelsin
Hobi bahçesi gibi ufak bişeyken hayalimiz 11 dönümlük bir araziyle uğraşıyoruz :)
Ekmesi kayınvalideden toplaması bizden güzel ama yorucu birde misafirimiz çok oluyor haftasonu eksik olmasınlar yazları koşturmayla geçiyor :)

Gittide abla ne zorluklarla ben diyetin başında bunları yapsam bu süre 3 aya inerdi
Bana yetişirsin abla eminim yanlız bırakmam seni

Hobiyi geçmiş biraz :) bende istiyorum bakalım nerede benim düşündüğüm yer uzak hafta sonu gidip gelemeyiz ama orada olsak bizimde aynı olur :) eşimin tarafı çok kalabalık ve hep görüşürler memlekete gidince yoruluyorum misafirliğe gitmekten :)

***9.TAKIM 528. Etap***

Habinar(67,3/67/0,3/%0,45) 1. kez izne ayrılıyor
Nanekekik(71,7/71,7/0/%0) kilosu sabit
Seydan94 (60,7/60,6/0,1/%0,16)
ayulduzz(66/)
tartı bozulduğundan dolayı bildirimde bulunamadi
befitlady(68,3/
Edibe12 (88,4/88,1/0,3/%0,34)
Askrhpozitif(72,1/71,6/0,5/%0,69)

Mefkurem (96,5/94,1/2,4/2,49)

CeruleanSins( 108,7/108,1/0,6/%0,55)

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6 /80,8/+1,2/%-1,51) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 116,5/114,3/2,2/%1,89)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

oneyou89( 101,3)yeni üye baş.tar. 20/07/17 b.kilo: 103 hedef:70
Pembesepet

Freeliste
Ekim2009(91,9/91,6/0,3/%0,33)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…