- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.721
Ben bu sefer hedef kilona ulaşıp bir daha asla geri almayacağına eminim. Bunu şuna benzetiyorum. Ben ve tanıdığım birçok kişi ilk hamileliklerinde çok kilo alıp ikincide dikkat ediyorlar. Ben ilkinde 20 kilo aldım, ikinci de 6 kilo verdim. Bir musibet bin nasihatten evladır misali. O yüzden boşver geçmişi, ver kilonu, merak etme bu sefer koruyacaksınDur Dur sakin bebeğim :)))
O sopa bana lazım. Pis boğazım durmadı
Geç vakitlerde çuko partileri yapınca öyle oldubide ben bi bıraktımmı zor toparlıyom kendimi
Ama artık geçmişi düşünüp pişmanlık yaşamak istemiyorum
Bu hafta listeyede girdim
Yaniii mecbur kilo verilecek
Sorma bu hafta bir ara +100 düm o yüzden Perşembe az yemek zorundaydım. Yine de zorlanmadım aslında. Tabi sürekli böyle yesem zorlanırım.geçen haftada 2 önce artıydın heralde cnm cuma güzel bi sonuç geldiydi
Anamm bugünde az olmuş kızzz :)))öğlen yemedinmi
Akşam litfen ilave olmasın bu menüyle baya eksiye geçersin
Et türü güzel tok tutuyor o yüzden yanında ekmeğe gerek kalmıyor
Bende dün öğlen kıyma kavurma yoğurt yemiştim akşama kadar acıkmadım
Evet çok fena oldu yaa, babamın arabası dışarıdaymış, doludan hasar görmüş. Sigortadan parayı almaya çalışacak olursa. Rabbim afetlerden korusun ülkemizi.Aaaa yağmurdanmı
burdada kaç gündür durmadıydı
Dün öğlen kesildi. Bugünde kapalı ama yağmur yok
iyiyim gülüm çok şükür bayram da memlekete gittim herkes ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dedi şımarmadım 1.5 kilo verip öyle geldim :)bu defa da komşular yüzün incelmiş zayıflamışsın dedi yine şımarmadım üstüne 1 kg daha verdim sevindikçe eriyorum gülüm bende durumlar böyle sen nasılsın kuzum nasıl büyümüştür iyice boy atmıştır teyzesi kurban olsun yaradanına
Bazı çocuklar küçükken çok minyon ufak tefek oluyor ama ergenlik döneminde arayı kapatıp hatta fazlasıyla büyüyorlar. Belli olmaz belki senin oğliş de öyle olur.içinde kötülük yoksa tabiki kötü insanin vasfı ne olursa olsun kötü düşünür çünkü Çok şükür herkes iyilerle karsilassin
Akşamı bende erken kapattım mutfağı sıcak diye toplanmıştır toplayıp hisbikus demleyecegim kuzeyi babası dışarı çıkardı
oo süpersin abla maşallah maşallah
Büyüyor da minyon benimki öyle çok uzun kilolu değil hatta düşük kilolu ama ne yapiyim babasına çekmiş
Ahkızlarbefitlady yolda oldugu için bildirimini ben yapıyorum
gecen cuma:68,3
bu cuma :67,8
fark:0,5
yuzde: 0,73
Tatlım menüleri yazsan daha çok gelse de kaynassakBen bildirim yapmadım yeniyim diye başlangıç tarihi : 27.07.2017 bas kg :84 bu arada hepiniz süpersiniz kızlar kendimi zor tutsamda yemiyorum bakalım haftaya kadar ne kadar gidecek
Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.
NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.
NE YAPMALISINIZ?
Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.
- Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
- Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
- Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
- Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
iyi geceler gülümmm allah rahatlık versin
yarışlara sokmayacaksan her gün damlarım ona göre:))))
Bu alıntı ekleme hala yok bende kızlar
Hepinize teşekkür ederim inşallah fizik tedaviye beraber başlıycaz bende boyun fıtığı düzleşmesi disk kayması mevcut 6 sene önce bi teafik kazasının yadigarı bunlar araba arkadan çarpınca boyunda bi çok hasar oluştu ben baya tedaviyi ihmal ettim şimdi zayıflayınca diye düşünüyorum ufak bi harekette tutuluyor sırtımdan bi ağrı kalkıyor bahane oldu eşim beraber gideriz dedim Allah şifasını versin
ekim2009 hoşgeldin teşekkür ederim iyi dileklerin için
Zuhal abla bebek çok hastaymış yarın yok iyiki yok diyorum zaten :)
Hayırlı geceler hepinize
Yok yok bir tencere değil. Yarim tencere:)
Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
Merhaba günaydın herkese 13.takımdan transfer oldum aranıza güncel kilom 105.4 28.06.2017 başladım diyete toplam 7 kg verdim, inşallah Buradan mezun olurum.
Evliyim bi çocuğum var çalışıyorum aynı zamanda örgün okuyorum ikinci öğretim ama bu dönem dersim Yok bubu fırsata çevirip ikinci döneme kadar bitirmeliyim kilo verme işini :) akşam geç çıkıyorum spor zor olacak...
Kilo öyküm ise, uzun süre 65-70 kilolardaydım ve uzun yıllar spor geçmişim var fitness, ağırlık ve kick boks yaptım sürekli hiç aksatmadan sonrası şehir değişikliği yaptım spora ara verdim, babamı kaybettim o süreçte bazı sıkıntılar daha atlattım 80 lere ulaştım şok olmuştum, tekrar verdim aldım ama sürekli düzen oturtamadım sabit bi yerde değildim vs evlendim 80 kilodaydım sanırım eşim zayıf ve Hamur işleri falan bayılır süreklide yaparım hadi yeme :) o zayıf sen neyine güveniyorsun evlilik ile de 10 kg aldım sonra hamile kaldım oğluma hamileyken sağlıklı düzenli beslendim 6-7 kg aldım sadece ama Doğumdan çıktıktan sonra gr veremedim lohusalığım çok ağır geçti, hamileliğim çok güzeldi, o dönem oğlumda zor bi bebekti gece kalkıp ona bakarken ye süt yapar ye :) bi ara tartıya baktım 103 olmuşum kaçtım tartıdan :) sonra diyet yapmaya çalıştıkça aldım, 2 gün diyet yaptım 1 hafta herşeyi yedim 112 kere çıktım kırılma noktam o oldu, ne yapıyorsun kendine dedim, kendine ceza vermeyi bırak artık, yemek yiyerek kendine daha da kötülük yapıyorsun, enerjinin çok gerisinde kalıyor bu kilo sen değilsin artık neler başardın bunu da yaparsın dedim ve önce vücüdümla barıştım onu sevmeye başladım şimdi artık beyin obezliğini yenme yolundayım başarıyorum çok şükür, artık kaçamak yapsamda hemen telafi edeceğimi biliyorum...
Neyse çok uzun oldu böyle işte kilo vermeye girişin hikayem hep beraber sağlıkla zayıflarız inşallah
ben de yazayım kilo bildirimini
bu salı tartıldım 91.9
bu gün 91.6
fark -300gr
yaş farkı çok olunca da ayrı. Çakallık. YapıyorlarSelam arkadaşlar,
Ayy benim aklım hep forumda ama ara ara bir telaş okuyorum yazmak için sakin bir an bulamıyorum. Yaz tatilleri bana zor geliyor, oğlum bir taraftan kızım bir taraftan. Neyse ki önümüzdeki hafta salı cuma arası oğlumu yüzmeye götüreceğim, biraz enerjisini orada harcar diye umut ediyorum. Oğlum kocaman oldu ama bir buçuk yaşındaki kardeşiyle nasıl didişiyor görseniz şaşırırsınız. Eskiler büyük çocuklara küçükleri baktırırmış, nerede ben şimdi beş dakika yalnız bırakamıyorum.
Neyse bakalım ben çocuklarla boğuşurken ne yazışmalar dönmüş
kız yeni gidiyor yoldaAhbefitlady ilk yenilgimi yaşattım. Tebrik ederim, yarım kilo iyi gitmiş. Ben de diyordum şöyle babaanne yanında ancak 200 gr verirsin diye ama şaşırttın beni. Hadi inşallah haftaya daha fazla gider, hemen bugünden hızlı bir şekilde yeni haftaya başla. Benim bu hafta benim sloganım sıfır kaçamak maximum eksi. Rakibim Mefkurem olunca baştan işi sıkı tutacağım
Ah zaman bulamıyorum ben gündüz girip okuyup çıkıyorum ortamınız iyi kaynaşmayı istiyorum yoksa Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1domates bol yeşillik yedim arada 4 kayısı yedim öğlen bi Adana ve bi kase salata küçük bi parça ekmekTatlım menüleri yazsan daha çok gelse de kaynassak
Canım girip okuduğunda alıntılamalisin mutlaka birinin msji bı yerden dana hitap ediyordur ve akşam 5dk da olsa menünu saatleriyle içtiğini suyu yaptığın sporu yazmalisin zaten kurallarda 5msj zorunluluğu var günlük minimum ki zorunluluk değil gerçekten burası bizi durdurduğu için geliyoruzAh zaman bulamıyorum ben gündüz girip okuyup çıkıyorum ortamınız iyi kaynaşmayı istiyorum yoksa Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1domates bol yeşillik yedim arada 4 kayısı yedim öğlen bi Adana ve bi kase salata küçük bi parça ekmekdayanamadım sporu geceye bıraktım benim kızlardan zaman pek olmaz çünkü
Tebrik ederim kızlar bakalım haftaya bu listede olacak mıyımspor yarılması sonuçları
takım birincisiHabinar
takım ikincisiMefkurem
takım üçüncüsüNorth River
Eline sağlık baharım gider ayak birnciliği kapmışım :)Spor Listesi
askrhpozitif = 0+45+0+0+90+x+x=135dk
Mefkurem = 0+50+53+50+0+0+0=153dk
Habinar = 0+60+0+60+0+60+x=180dk
North River = 30+50+31+40+0+0+x=151dk
befitlady = 0+0+60+40+0+x+x=100dk
Edibe12 = 0 +0+0+0+30+30+30=90dk
@CeruleanSins = 45+0+0+0+0+0+0=45dk
Poni Bon = 0+0+0+120+0+x+x=120dk
@oneyou89 = 0+ ×+×+x+x+x=0dk
@seydan94 (60+)@pufss yeni sezeryan @ayulduzz evinde olmadığı için muaftır
× = menü paylasilmadigini gösterir
spor yarılması sonuçları
takım birincisiHabinar
takım ikincisiMefkurem
Süpersin tatlımBugün çok güzel başladım. Süper hissediyorum. Sabah 10 da kaçamaksiz bir kahvaltı az önce de meyveli yoğurt yedim. Tabi kaseye dört küçük yaş kayısinin üstüne yoğurt ekleyerek kendim hazırladım. Hazır gida cisse:) aksam yemeği olarak da zeytinyağlı fasulye ve salata düşünüyorum insallah
Beni bekle bi 6 ay sonra yanındayım inş.Gittide abla ne zorluklarla ben diyetin başında bunları yapsam bu süre 3 aya inerdi
Bana yetişirsin abla eminim yanlız bırakmam seni
benimkiler küçükken çok güzel oynarlardı tabi arada kavgada olurduSelam arkadaşlar,
Ayy benim aklım hep forumda ama ara ara bir telaş okuyorum yazmak için sakin bir an bulamıyorum. Yaz tatilleri bana zor geliyor, oğlum bir taraftan kızım bir taraftan. Neyse ki önümüzdeki hafta salı cuma arası oğlumu yüzmeye götüreceğim, biraz enerjisini orada harcar diye umut ediyorum. Oğlum kocaman oldu ama bir buçuk yaşındaki kardeşiyle nasıl didişiyor görseniz şaşırırsınız. Eskiler büyük çocuklara küçükleri baktırırmış, nerede ben şimdi beş dakika yalnız bırakamıyorum.
Neyse bakalım ben çocuklarla boğuşurken ne yazışmalar dönmüş
Vayyy 2.mi olmuşumspor yarılması sonuçları
takım birincisiHabinar
takım ikincisiMefkurem
artık kilolu olmayı kabullenemiyorum cnmBen bu sefer hedef kilona ulaşıp bir daha asla geri almayacağına eminim. Bunu şuna benzetiyorum. Ben ve tanıdığım birçok kişi ilk hamileliklerinde çok kilo alıp ikincide dikkat ediyorlar. Ben ilkinde 20 kilo aldım, ikinci de 6 kilo verdim. Bir musibet bin nasihatten evladır misali. O yüzden boşver geçmişi, ver kilonu, merak etme bu sefer koruyacaks
Çok geçmiş olsun cnm yaaEvet çok fena oldu yaa, babamın arabası dışarıdaymış, doludan hasar görmüş. Sigortadan parayı almaya çalışacak olursa. Rabbim afetlerden korusun ülke
Sen kimmmm sıkı tutmak kimmmmAhbefitlady ilk yenilgimi yaşattım. Tebrik ederim, yarım kilo iyi gitmiş. Ben de diyordum şöyle babaanne yanında ancak 200 gr verirsin diye ama şaşırttın beni. Hadi inşallah haftaya daha fazla gider, hemen bugünden hızlı bir şekilde yeni haftaya başla. Benim bu hafta benim sloganım sıfır kaçamak maximum eksi. Rakibim Mefkurem olunca baştan işi sıkı tutacağım
Tatlım düzenli paylaşım yapamazansan ne bizim sana nede senin bize bi faydan olmazAh zaman bulamıyorum ben gündüz girip okuyup çıkıyorum ortamınız iyi kaynaşmayı istiyorum yoksa Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1domates bol yeşillik yedim arada 4 kayısı yedim öğlen bi Adana ve bi kase salata küçük bi parça ekmekdayanamadım sporu geceye bıraktım benim kızlardan zaman pek olmaz çünkü
Tatlım eğer başka spor yapacaksan hepsini toplu şekilde ve toplam dk sını belirterek yazarsan iyi olurSpor listesinde ilk 3 giren arkadaşları tebrik ederim
Bende iş yeri sporumu yazayım 255 squat
270 sn wall sit
3 lt su ile iş yeri mesaimi kapatıyorum :)North River
Dur kızzz burdada çıkma hemenHarikasınız kızlar. Tebrik ederim.
Lakin bu haftanın birincisi ben olacağım:)
Tatlım eğer başka spor yapacaksan hepsini toplu şekilde ve toplam dk sını belirterek yazarsan iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?