Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
Hoşgeldin @Pembesepet. Ben Edibe, 35 yaşında, 8 ve 1.5 yaşında iki çocuk annesi (emzirmiyorum), evhanımıyım. Boy 1.60 kilo 88.1. 94 le başladım. Sana da başarılar diliyorum.
Hamilelik kilosu lafına çok güldüm. Ama benimki de 8 yıl öncesine ait hamilelik kilosu sayılır
Gelin kızlar kahve içip iki dedikodu yapalım :))

Mesela kv leri çekiştirebiliriz
Konu geçmiş ama kusur kalmamak adına bir iki kelam edeyim. Şöyle ki kayınvalidem ile ilk karşılaştığımız andan itibaren birbirimize karşı negatif duygular içine girdim. malesef iki tarafında hataları sonucu uzun yıllar sorunlar yaşadık. Çok şükür ki ikimizde akıllandık ve artık sorun yaşamıyoruz, hatta muhabetliyiz desem yalan olmaz. Bunu şunun için söylüyorum, kv ile sorun yaşayan varsa umutsuz olmasın, düzelme umudu her zaman var.
Zuhalciğim benim önümüzdeki hafta yaşayacağım hali anlatmışsınSenin yeni rakibin olarak daha cumadan kendimi jilian'a mı vursam ne yapsam

Bence burası diyetisyen ve terapi ötesi bir şey. Müthiş bir sinerji. Geçmişte cuma yarışmaları ile insanların verdikleri bunca kilo bunun kanıtı.
Bu hafta sanki yoğurdu az yedim kızlar önümüzdeki hafta yoğurda ve proteine yüklenmek istiyorum yine bana o ikisi çok yarıyor
Ben de bu hafta yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum. Eeee rakibim Mefkurem olunca ayağımı denk alıyorum

Söylemesi dile kolay, hele azim ve kararlılık bilemiyorum
inşallah bayrama kadar 5 kg verirsin Bahar, bence dışarıda yarım saatlik yürüyüş yap haftada en az 3 gün. senin bu yazdıklarını ben de yaşıyorum ama açık havada az da olsa yürüyüş beni psikolojik olarak çok olumlu etkiliyor.
Sorma Erva, benim oğlum da sarmayı çok seviyor ama ben de kendimi kontrol edemem diye yapamıyorum Ama sarma miktarı dışında kötü değil, hele yumurtalı ekmeği boşuna dert etmişsin bence.
Ben bu tartı fotosu olayını tartışmaya açmak istiyorum. Ben bazı takımların kurallarında bunu görünce hoşum gitmemişti ve 9. takımı tercih sebeplerimden birisi kurallarda böyle bir şey yazmamasıydı. haa yazalım derseniz uyarım ama gereksiz bir uğraş olduğunu düşünüyorum. Kızım telefonuma saldırırken mesajları bile zor yazıyorum. ya da bazen kahvaltı öncesi acele ile tartılıyorum, telefonu bulup foto çekmek yine bana külfet geliyor. Aslında amacını tam anlayamıyorum. Bir sürü iş güç arası buraya vakit ayıran bir insan kalkıp da olduğundan farklı bir kilo niye söylesin, vaktin boşa harcamış olur. Ya da aklıma gelen ikinci senaryo farklı kilo yazan fotoyu da ona göre ayarlayıp çekemez mi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnşallah hedefine ulaştığın ve bebek beklediğin günleri de hep birlikte burada görürüz
Lütfen senin enerjin, isteğin azalmasın. Canımızsın sen, enerjin telefonun bilgisayarın ekranından fışkırıp içimi ısıtıyor. Kendi adıma daha dikkatli olup daha fazla emek ve zaman ayıracağım. Hele bu hafta rakibim olarak seni mesajlara boğmayı düşünüyorum bitanem
En başta kaçmadan burda her cuma bildirim yapmaya devam edecem :))
Önce bi verme işini halledeyimde Allahın izniyle
Kesinlikle hedefe ulaştıktan sonra kilo bildirimine devam etmeliyiz
Ama sen de kendinle ilgili negatif cümleler kurmuşsun
Hem ben senin pis boğazlıktan değil de bir hikmet üzere geri kilo aldığını düşünüyorum, tecrübelerinle ben ve benim gibi takımda sana muhtaç gariplere zayıflama konusunda rehberlik edip sevap kazanman için
bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz ekim2009 . Ben Edibe bu arada, her zaman bekleriz seni ziyarete.
Ah canım çok geçmiş olsun, trafik kazalarının böyle uzun vadeli etkileri oluyor malesef. Babam beyin cerrahı ve böyle çok hastası oluyor. Yine de şükür Rabbim canınızı bağışlamış.

tatlım aslında bu kural değil hiç bi takımdada yok
Kendimizce savunma mekanizması diyelim
Çünkü özellikle yüksek kilolar verilince bu durum diğer takımlarda dedikoduya neden oluyor yoksa tabiki yanlış bildirim yapan en başta kendini kandırır
Tartıyı da bi şekilde farklı gösterendede hiç vicdan yok demektir

Zaten tartılmak için soyunup dökünmek gerekiyor
Ben giriyom banyoya tartılınca 1sn.de resmi çekiyom oldu bitti

Ben ve biçoğumuzda eminim öyledir gazla çalışırız
Birbirimize zaman emek harcarsak daha çok motivayonumuz artar

Senden taciz bombardımanı bekliyorum o zaman
gör bakalım hırslı zühal nasıl oluyomuş
neyse artık geçmişe sünger çekip önümüze bakalım tatlım
Dediğin gibi her şerde bi hayır vardır
Sizlerle beraber yol almak varmış kaderde

Toparlicam ins. Menulerim bu hafta iyi deildi paylasmadim o yuzden. Hakkaten ben neden denemedeyim. Paylasim muhabbetinden dolayi mi ben bu isi pek cozemedim

Kızlar rakiplerimizi belirleyelim
Ama havada kalmasın eşler birbiriyle ilgilensin
Geçen hafta fazla rakip olmadığı için listeyi yapmadım

Bahar edibeyi yendi biline.... haftayada bana yenilecek

BU HAFTANIN RAKİPLERİ

Mefkurem --- Edibe12

Eş olmak isteyenleri listeye ekliyelim

Tebrik ederim kızlar bakalım haftaya bu listede olacak mıyım
Tabi ki canım ben spor yaparım yarışmaya varım diyen herkesi ekliyoruz
Eline sağlık baharım gider ayak birnciliği kapmışım :)
Aynen canım süpersin
Spor listesinde ilk 3 giren arkadaşları tebrik ederim

Bende iş yeri sporumu yazayım 255 squat
270 sn wall sit
3 lt su ile iş yeri mesaimi kapatıyorum :) North River
Valla ne güzel her anı değerlendirmek
Zühal ablanin dediği gibi canım verilen kilolara inanmayan laf söyleyenler oldu hatta tartı fotolarına bile inanmayıp laf eden
Kız yanlış foto nasıl olacak evdeki baskasinimi tartacagiz

Toparlicam ins. Menulerim bu hafta iyi deildi paylasmadim o yuzden. Hakkaten ben neden denemedeyim. Paylasim muhabbetinden dolayi mi ben bu isi pek cozemedim
Evet cnm hem paylaşımın hiç yeterli değil hemde kilo vermek için bi düzen otutrmadın
Burda çoğu kişi birbirine destek olmak için çok emek veriyor aynı zamanda en başta kendimiz sonra takım listesi için çok çaba sarfediyor

Mesela bu hafta listede olsaydın ARTI bildirimin listeyi çok kötü etkilecekti

Bilemiyorum belkide biz seni yeterince motive edemiyoruz
Sana şöyle bi seçenekde sunabiliriz
Paylaşım zorunluluğu olmayan daha relaks takımlar var
Eğer gitmek istersen biz alınmayız
Önemli olan nerde olduğu değil, hedefe ulaşmak

Dur kızzz burdada çıkma hemen bu hafta bütün yarışlar çekişmeli olacak heralde :))

Hayırlısı diyelim madem :)

plasticwoman rakip olalım mı :)

evlilik yıl dönümüznüz kutlu olsun rabbim nice nice 15 seneleri beraber sağlıkla huzurla mutlulukla görmeyi nasip etsin
çok fazla yüklenmişsin bedenine bitki çayları sirke baharatlar böbrekler yorulmuştur 1 ay bi mola ver bunlara sonra ufak ufak başlarsın benim yandan böbrekler tutunca hepsini bırakmıştım 2 ay
allah kolaylık versin bahçe oldu mu yazın misafir eksik olmaz muhabbeti güzel de yorgunluğu da çok oluyor :)

ben de önce biraz gevşiyordum şimdi daha çok moralim motivasyonum artıyor zamanla senin de öyle olur gevşemeler gider hırs gelir :)

günaydın bol eksi rakamların olduğu bir cuma olsun inşallah

Günaydın. Tartıldım ve geldim. Salı günü 116.5 ile başladım. Şuan 114.3 olarak tartıldım.
Amin. Ben de hayırlı cumalar dilerim.
Hoşgeldin Ceyda. Biraz önce @Pembesepet için tanıtmıştım kendimi okumuşsundur. zaten zamanla daha çok kaynaşırız. Kilo vermede başarılar dilerim.
Kızlar listeye eklemediklerim falan varsa kusura bakmasın net az geçmiş yapamıyorum birazda gelir bildirimler oldukça eklerim bol eksili cumalar olsun inşallah
Sağol canım internet sıkıntına rağmen uğraşıp emek veriyorsun.
Ben de kilo bildirimi yapayim benim durumum pek parlak deil ama hayirlisi haftaya iyi olcak ins.
Gecen hafta: 79.6
Bu hafta: 80.8
Fark: +1.2
Olamaz Ceyda, inşallah haftaya telafi edersin.
Kilo bildirimim
Geçen hafta:108,7
Bu hafta:108,1
Fark:0,6
Yüzde:0,55
Hasta olunca daha çok verirsin diye düşünmüştüm Eda ama hiç yoktan iyidir diyelim. Haftaya daha iyi olacak eminim. hem spor da yaparsın.
Belirlediğin menüye uyabiliryorsan ne güzel. Ben pek başaramıyorum öyle.
O kadar uğraşıp diyetisyene gidiyorsun bence listene uy canım.
Umarım hayal ettiğin gibi güzel bir hafta olur Edacığım.
Aman pek fena yemeklermiş. Yanına elma badem filan mı alsan
Ben de uyku düzensizlikleri sürekli geç yatma ve malesef geç saatlerde çılgınlar gibi tıkınma sorunu yaşıyordum. Hala geç yatıyorum ama artık yemiyorum çok şükür. Git gide hepimiz daha iyi olacağız inşallah.
Bana gelirsek hanımlar

Geçen hafta 96.5
Bugün 94.1
Fark 2.4
Yüzde 2.49

Eki Görüntüle 2026780
Vay dostum çok iyi vermişsin. Doğrusu bu kadar beklemiyordum. Bu sonucu gördükten sonra yeni rakibin olarak yemeden içmeden kesilmezsem iyi Şaka bir yana tebrik ederim, Hep artarak devam eder inşallah. Ama haftaya benden az verirsin diye umuyorum tabi
Evet kötünün iyisi tatlım ama senden beklentim daha fazla
Çünkü bunu verebilecek meton var

Yarışımız başlıyomu kızzz
Aynen dostum çok heyecanlıyım
Cuma:72,1
Bu cuma 71,6
Fark 0,5
Yüzde %0,69
Bu hafta resim yuklemeyemicem kızlar 100mb internet kaldı
Valla bravo kaç haftadır kilona göre gayet iyi bir eksi alınca bu hafta sabit olursun sanmıştım ama yarım kilo gitmiş bak. Senin de meto iyi bence Merve
Canlar ben yine neti kapatıp gidiyorum bir an önce ayın 30 u olsa iyi olacak
Kolay gelsin canım inşallah çabucak zaman geçer ve internetin gelir.
Acaba hedef güncelleme mi yapsak
benim bayram hedefim yani 1 eylül tartı günü bildirimine göre hedefim 98 olmak Mefkurem
İnşallah hedefine ulaşırsın canım.
Komşu geldi kafa tuttu bı geçmişi bitiremedim malesef buda benim tartı sonucum Mefkurem eze eze aldığın galibiyet için tebrik ederim
Eki Görüntüle 2026838
Eksi değil en azından Bahar. İnşallah haftaya acısını çıkarırsın.
1 eylül cuma günü için hedefim 105 kilo olmak. Yanı bir ayda 9 kilo vermek. Haydi bismillah
9 kilo çok gibi daha yavaştan mı gitsen?
Gidilecek yol uzun, ben de bazen diyorum bi onu deneyeyim bi bunu. Olsun hedefe ulaşalım da....
Anladım
ah ben de kaçamaksız 30 gün yapsam keşke
Ay Dilek yokluğun çok fark ediliyor gel artık. Tartıyı boşver fit dilek'e yeni tartı yakışır
Çok üzüldüm Yasemin, senin motivasyon mesajlarının eşi benzeri yok valla. bence hatta derle onları kitap çıkar, herkes faydalansın Hadi biraz dinlen, ama her zamanki kadar sık gel takıma lütfeeenn...
Eki Görüntüle 2026891 Bildirimi yapayım
Geçen hafta 67.3
Bu cuma 67
Fark -300
300 gr az mı kız niye moral bozuyorsun. 300 300 derken hedefe ulaşırsın. Bence hemen iki hafta sonra geri dön sen.
Nice 15 yıllara... Yuvanızdan mutluluk huzur ve sağlık eksik olmasın.
Sirkeyi tarif etmeyi unutma ben de yapmak istiyorum. İnternetten baktım hep farklı şeyler yazıyor.
Maşallah 30 sene, ne güzel....
Kız sen daha bugünden vermeye başlamışın ya :))hadi bakalım haftaya süper bi sonuç bekliyorum senden

Bak bende heyecanlandım şimdi :)
Gerçekten seni yenmek için benim de cumadan itibaren hergün 500 gr vermem lazım. ne yapsam ki
Tatlım bazılarında sabah şişliği olabiliyor
Ama herhafta aynı saatte tartılınca aynı hesaba geliyor
Ben de rastgele tartılıp ama açlık tokluk bile bir iki kilo fark ediyor diye burun kıvırıyordum tartıda hoşuma gitmeyen sonuçlar görünce. Ama şimdi her hafta aynı gün aynı saatte tartılmak bence net bir sonuç veriyor.

Aslinda bu haftaya kadar hic kilo almadim her hafta verdim. Menulerim tam duzenli degil ama demistim anca oturuyor. Ben bu takimdan ayrilmak istemiyorum. En azindan siz kovana kadar:) Paylasimlari artirmaya calisiyorum bakalim ne olacak sonucta bende merak ediyorum..

Biz niye kovalım kızzz :))
Aslında listede olmakda teferruat
Asıl olan kilo verip hedefe ulaşmak

Ama motivasyonsuz kilo verilmşyor
Motivasyonda bol paylaşımla oluyor :))
Hep dediğim gibi bu karşılıklı iletişim etkileşim
Sen birisi için emek verir, ona değer verir, onun için yorum yaparsan o kişide senin için yapar

Tam uyduysan harika bir menü

kolay gelsin zor ama güzel bir uğraş. Misafir de bereket olur inşallah.
Gittide abla ne zorluklarla ben diyetin başında bunları yapsam bu süre 3 aya inerdi
Bana yetişirsin abla eminim yanlız bırakmam seni
beni de yalnız bırakma
spor yarılması sonuçları

takım birincisi @Habinar
takım ikincisi Mefkurem
takım üçüncüsü North River
Tebrik ederim kızlar. Haftaya inşallah adımı yazdırabilirim listeye. Emek verdim Baharcığım sana da ayrıca teşekkür ederiz.
yaş farkı çok olunca da ayrı. Çakallık. Yapıyorlar

kız yeni gidiyor yolda
Biliyorum yolda olduğunu ama gelince okur diye yazayım dedim. maalesef yazım hatası yapmışım, ilk yenilgimi yaşattın diyecektim. Buradan düzeltmiş olayım.
Gün sonunda yazıyorum canım yoksa dağınık olur bütün günü değerlendirmek daha mantıklı.
Eline sağlık baharım gider ayak birnciliği kapmışım :)
Evet Yasemin tebrikler dönüşün de muhteşem olur inşallah.
Ya ben gibi kaçamaklar sultanı bir rakibin var sen hala bir dilim kek diyorsun. Git ye bence canım bugün cuma diğer günler sıkı tutarsın hem bi metabolizman şaşırsın di mi

9.TAKIM BU HAFTANIN EN İYİLERİ

1. Mefkurem %2.49

2. E ervam44 %1.89

3. befitlady % 0.73

Harikasınız bu hafta 9. takımın gururu oldunuz. Tıpış tıpış gitsin yağlar. Başarılarınızın devamını diliyorum. Mefkurem 'e benim bir tık altımda başarı dilerim tabi ki

Ooo diğer takımları düşünmemiştim, o zaman mantıklı. Eee haftaya seni yenmek için yüksek bir kilo vereceğim için kesin foto yollamalıyım
Evet yaa bir yazım yanlışı yapmışım tekrar canım rakibem Baharı tebrik ediyorum. Takım üçüncülüğünü de kapmış
Senden sonra da askrhpozitif 'i rezerve edebilir miyim, hazır bu hafta hızı düştü, fırsatı değerlendireyim
ben de önce biraz gevşiyordum şimdi daha çok moralim motivasyonum artıyor zamanla senin de öyle olur gevşemeler gider hırs gelir :)
İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…