- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.741
Hoşgeldin @Pembesepet. Ben Edibe, 35 yaşında, 8 ve 1.5 yaşında iki çocuk annesi (emzirmiyorum), evhanımıyım. Boy 1.60 kilo 88.1. 94 le başladım. Sana da başarılar diliyorum.Hosbulduk 29 yasında 1.63 boyunda 84 kg iki kız annesiyim Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak için geldim inş vereceğim azimliyim kurallarınız neler kızlar ne yapıyonuz
Hamilelik kilosu lafına çok güldüm. Ama benimki de 8 yıl öncesine ait hamilelik kilosu sayılırOhh be nete girememek ne kötüymüş :))
Evdeki nete bişey oldu.,olmuyodu mobilde çekmedi
Neyseki düzeldi şimdi
brnde zühal cnm
Önceden takımda 45 kilo vermiştim ama yine aynı hataları yapıp birazını geri aldım
Bende yeni başladım
Inş.sabırla azimle beraber kurtulacaz bu illetten
Benimde hamilelik kilosuydusadece farkı benim 25 sene öncesinde
Seninkilerinde yaş farkı fazla yokmuş
Benimkilerde öyle
Bu arada yaşım 45 3 çocuk 1.5 torun var :)
Konu geçmiş ama kusur kalmamak adına bir iki kelam edeyim. Şöyle ki kayınvalidem ile ilk karşılaştığımız andan itibaren birbirimize karşı negatif duygular içine girdim. malesef iki tarafında hataları sonucu uzun yıllar sorunlar yaşadık. Çok şükür ki ikimizde akıllandık ve artık sorun yaşamıyoruz, hatta muhabetliyiz desem yalan olmaz. Bunu şunun için söylüyorum, kv ile sorun yaşayan varsa umutsuz olmasın, düzelme umudu her zaman var.Gelin kızlar kahve içip iki dedikodu yapalım :))
Mesela kv leri çekiştirebiliriz
Zuhalciğim benim önümüzdeki hafta yaşayacağım hali anlatmışsınZaten takımdasın cnm
Bu 2 haftalık dönemde örnek öğrenci olman gerekiyorki sınıf listesine girebilesin :))
Hem paylaşımın, takımla uyumun ve menülerin, hepsi rol oynuyor
Takım içi yarışlarda yapıyoruz
Cuma günü kendine bi rakip seç
Kimin yüzdesi fazlaysa o kazanır
Mesela bu hafta benim rakibimNorth River
Kaybedeceğini anlayınca kendini dağlara taşlara vurdu heraldekız bahar belki 100 gr daha veririm diye sporamı koştun
Bence burası diyetisyen ve terapi ötesi bir şey. Müthiş bir sinerji. Geçmişte cuma yarışmaları ile insanların verdikleri bunca kilo bunun kanıtı.Hoşgeldin canım beraber veririz hiç öerak etme
Hepimiz aynı sorunları yaşadık yalnız değilsin
İsmim yasemin ocak ayında 84 ile başladım 67 lerdeyim kolay değil ama burası kontrol mekanizması oluyor her akşam hesap verecem korkusuyla yemiyorsun takımı düşünüyor yemiyorsun
Cuma günü benimde katkım olsun yüzdeye diye emek veriyorsun
Kıymetini bilirsen bedava terapi bedava diyetisyen takımımızda mevcut :)
Kolaylıklar diliyorum
Ben de bu hafta yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum. Eeee rakibimBu hafta sanki yoğurdu az yedim kızlar önümüzdeki hafta yoğurda ve proteine yüklenmek istiyorum yine bana o ikisi çok yarıyor
Söylemesi dile kolay, hele azim ve kararlılık bilemiyorumBugün bende evde ne varsa koydum bu sefer sıcak su ekledim tadı güzeldi
Güzelim aslında sır falan yok hepimizin bildiği şeyler
Tatlı yağlı hamurişi pilav makarna yemeyoruz
Öğünlerimiz sağlıklı şeylerden oluşuyor
Sabah yumurta peynşr zeytin bol yeşilik 1-2 dil tb yada çavdar ekm.
Öğlen -akşam
Sebze yemeği salata yoğurt yada et türü salata yoğurt ayran vs.
Isteyen ara öğün yapıyor 1 meyve, ölçülü kuruyemiş, yoğurt vs.
Bol su ve spor
Sonuççç istediğin bedene ulaşıyosun
Tabi azimli ve kararlı olursan
inşallah bayrama kadar 5 kg verirsin Bahar, bence dışarıda yarım saatlik yürüyüş yap haftada en az 3 gün. senin bu yazdıklarını ben de yaşıyorum ama açık havada az da olsa yürüyüş beni psikolojik olarak çok olumlu etkiliyor.Adım bahar senin ne cnm valla merakla bekliyorum yarını doğru söylediğin şeyler aslında ama insan bi sır bekliyorben meyveye çok bağlıyım ve çok hareketsizim evden dışarı çıkmak istemiyorum aynalardan soğudum kıyafetlerim igrenç duruyor hele su sıcaklarda daha çok terliyorum artık yeter eşim ve çocuklarım ve en çokda kendim için yeter bu kadar kilo . en azından kurban bayramında kadar 5 kg vermek istiyorum
Sorma Erva, benim oğlum da sarmayı çok seviyor ama ben de kendimi kontrol edemem diye yapamıyorumBugün dikkat etmeliyim dedikce sanki cozuttum(
Sabah 10.00
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Salatalık domates havuç
Yarim dilim yumurtalı ekmek(
Öğle 14.00
Fırında sebze yemeği
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 18.00
Sarma-elimden geldiğince az
Salata
Karalahana çorbası
2 litre su
Spor 30dk yürüyüşNorth River
Ben bu tartı fotosu olayını tartışmaya açmak istiyorum. Ben bazı takımların kurallarında bunu görünce hoşum gitmemişti ve 9. takımı tercih sebeplerimden birisi kurallarda böyle bir şey yazmamasıydı. haa yazalım derseniz uyarım ama gereksiz bir uğraş olduğunu düşünüyorum. Kızım telefonuma saldırırken mesajları bile zor yazıyorum. ya da bazen kahvaltı öncesi acele ile tartılıyorum, telefonu bulup foto çekmek yine bana külfet geliyor. Aslında amacını tam anlayamıyorum. Bir sürü iş güç arası buraya vakit ayıran bir insan kalkıp da olduğundan farklı bir kilo niye söylesin, vaktin boşa harcamış olur. Ya da aklıma gelen ikinci senaryo farklı kilo yazan fotoyu da ona göre ayarlayıp çekemez mi. Siz ne düşünüyorsunuz?Tikkat tikkat listedekilere sesleniyorum
Lütfen bildirimlerinizi fotolu yapın
Resim büyük gelirse küçültüp dosya yükleden ekliyoruz
Evde olanlar erkenden tartılmasına gerek yok bikaç saat bekleyin hoplayın zıplayın
Vücuttaki fazlalıkları atıp öyle tartılın :))
Gruba yeni katılan arkadaşlarda tartılmayı unutmasın
Başlangıç
Bugün
Fark
Olarak yazabilirsiniz
Hadi bakalım yarın güzel eksiler görüp halayları çekmek dileğiyle
İnşallah hedefine ulaştığın ve bebek beklediğin günleri de hep birlikte burada görürüzsev sev bitiremiyoruz valla büyüdü teyzesi WC egitimide tamam artık kısa kadar annesi zayıflatarak kardeş gelecek Allah izin verirse
Tarife bakılırsa baya etkili bir şeyde tadını bilemeyecegim
Benimki çılgın ama benden çok babasıyla çıldırıyor
Canım suyu zaten sağlıklı beslenme ve su yapıyor ben yanarım yanarım paket paket yediğim helvalar yanarım
hoşgeldin bahar sen sonuncu baharsin ben varım ilk baharbefitlady var minik bahar
Lütfen senin enerjin, isteğin azalmasın. Canımızsın sen, enerjin telefonun bilgisayarın ekranından fışkırıp içimi ısıtıyor. Kendi adıma daha dikkatli olup daha fazla emek ve zaman ayıracağım. Hele bu hafta rakibim olarak seni mesajlara boğmayı düşünüyorum bitanemÜşenmedim bu haftaki şimdiye kadar olan mesajlarımı saydım. Çoklu Alıntılar hariç 220 den fazla
Yani diyorumki hepimiz birlik olup birazdaha emek ve zaman versek nasıl olur
Yoksa bisüre sonra benim enerjim, isteğimde kalmıyor
Kesinlikle hedefe ulaştıktan sonra kilo bildirimine devam etmeliyizEn başta kaçmadan burda her cuma bildirim yapmaya devam edecem :))
Önce bi verme işini halledeyimde Allahın izniyle
Ama sen de kendinle ilgili negatif cümleler kurmuşsunHemde kocaaaaaman aferim bitanem
Valla bunları başarabilmen çok güzel cnm
Işte ben o dozu ayarlıyamıyorum
Pis boğaz olduğum içinde kendimden nefret ediyorum
Şaka demedim tatlım gerçek dedim
Belki yavaş yavaş bende seni örnek alırım bu telkinler konusunda
Ama öncelik olarak hedefe ulaşmak var
Hem ben senin pis boğazlıktan değil de bir hikmet üzere geri kilo aldığını düşünüyorum, tecrübelerinle ben ve benim gibi takımda sana muhtaç gariplere zayıflama konusunda rehberlik edip sevap kazanman için
bu güzel paylaşım için teşekkür ederizJapon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.
NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.
NE YAPMALISINIZ?
Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.
- Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
- Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
- Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
- Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
Ah canım çok geçmiş olsun, trafik kazalarının böyle uzun vadeli etkileri oluyor malesef. Babam beyin cerrahı ve böyle çok hastası oluyor. Yine de şükür Rabbim canınızı bağışlamış.Bu alıntı ekleme hala yok bende kızlar
Hepinize teşekkür ederim inşallah fizik tedaviye beraber başlıycaz bende boyun fıtığı düzleşmesi disk kayması mevcut 6 sene önce bi teafik kazasının yadigarı bunlar araba arkadan çarpınca boyunda bi çok hasar oluştu ben baya tedaviyi ihmal ettim şimdi zayıflayınca diye düşünüyorum ufak bi harekette tutuluyor sırtımdan bi ağrı kalkıyor bahane oldu eşim beraber gideriz dedim Allah şifasını versin
ekim2009 hoşgeldin teşekkür ederim iyi dileklerin için
Zuhal abla bebek çok hastaymış yarın yok iyiki yok diyorum zaten :)
Hayırlı geceler hepinize