- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.761
Yooook inanmamHa haaa sen öyle zannet. Bu hafta hem seni yenip hem de sporda birinci olmayı hedefliyorum bi kere
Haftaya senide ilk 3 de beklşyorum cnm
Neyse vazgeçtim keki yeme sonra çok ağır bir yenilgi yaşayıp motivasyonunu kaybetmeni istemem Zuhalciğim. Başka bir Edibe ile karşı karşıyasın bunu bil, resmen içimdeki canavarı açığa çıkardın. Şöyle anlatayım kahvaltıda ekmek yemedim öğle sadece salata. Arada birşey yok. Şimdi spora gidiyorum. Ve bugun daha Cuma. Ona göre ayağını denk alYooook inanmamkız sen gidip başkasımı gelecek yoksa
Hadi ben kaçtım :))biraz yemediğim keki yakayım
Aman diyeyim Erva, Cuma deyip de kaçamak yapma. Sonra acısı fena çıkıyor, birincilik hayal olmasinGrupta ikinci sıradaymışım. Mutlu oldum ama yetmedi tabi. Haftaya birinci sırada olmaliyimaksam yemeğinde makarna yedim ama pişman mıyım değilim çok lezzetliydi ama tekrarı olmaması için de elimden geleni yapacağım tabi. Meydanı kimseye birakmam çocuklarla pasta yaptık. Yememek için kendimi frenliyorum insallah basaririm
Aslında yediklerimizi değiştirmek bile kilo vermeye sebep olur diye umuyorum.Edibe12 teşekkür ederim hep beraber hedeflerimize ulaşırız umarım.
Badem, kuru üzüm, kepekli galeta var çekmecemde onlardan ara öğün yapıyorum karataya da uygun galeta hariç :)
Ne yazık ki benimde öyleydi ama artık değil ve bir daha o boşluğa düşmemek için herşeyi yapacağım emeklerimi heba etmeyeceğim
Ben uyuyorum canım planlı olunca benim için iyi oluyor ama bugün uymadım çok az oldu gün boyu yediklerim diye değiştirdim tavuk ve salata yedim + yoğurt
Aman diyeyim Erva, Cuma deyip de kaçamak yapma. Sonra acısı fena çıkıyor, birincilik hayal olmasin
Aslında yediklerimizi değiştirmek bile kilo vermeye sebep olur diye umuyorum.
Hani sen taze fasülye yicedin kızzzGrupta ikinci sıradaymışım. Mutlu oldum ama yetmedi tabi. Haftaya birinci sırada olmaliyimaksam yemeğinde makarna yedim ama pişman mıyım değilim çok lezzetliydi ama tekrarı olmaması için de elimden geleni yapacağım tabi. Meydanı kimseye birakmam çocuklarla pasta yaptık. Yememek için kendimi frenliyorum insallah basaririm
daha iyi olmuş ceydacımEdibe12 teşekkür ederim hep beraber hedeflerimize ulaşırız umarım.
Badem, kuru üzüm, kepekli galeta var çekmecemde onlardan ara öğün yapıyorum karataya da uygun galeta hariç :)
Ne yazık ki benimde öyleydi ama artık değil ve bir daha o boşluğa düşmemek için herşeyi yapacağım emeklerimi heba etmeyeceğim
Ben uyuyorum canım planlı olunca benim için iyi oluyor ama bugün uymadım çok az oldu gün boyu yediklerim diye değiştirdim tavuk ve salata yedim + yoğurt
Ooooo benim rakip coşuyormu neNeyse vazgeçtim keki yeme sonra çok ağır bir yenilgi yaşayıp motivasyonunu kaybetmeni istemem Zuhalciğim. Başka bir Edibe ile karşı karşıyasın bunu bil, resmen içimdeki canavarı açığa çıkardın. Şöyle anlatayım kahvaltıda ekmek yemedim öğle sadece salata. Arada birşey yok. Şimdi spora gidiyorum. Ve bugun daha Cuma. Ona göre ayağını denk al
Kız pstayıdamı yedinnnnFasulye yeme hayalleri makarna ve pastayla sonuclandiben yine de birinci olurum bi kere. Kalan pastayı çöpe mi atsam acaba
Uzun yazınca insan bisürü bişey var zannediyor :))North River bu gün canım çekti ben de menü yazayım :)))
menüm
sabah 10 :35
yağsız tavada sucuklu 2 yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
1.5 d. ekmek
ara
az şekerli türk kahvesi( misafirim vardı:)
ara 17 :10
1.5 bardak kayısı suyu( tarçın karanfille kaynatıp altını kapatınca yeşil çay, zencefil limon kabuğu poşet çayı atıp demlemiştim)
akşam 19:55
1 küçük armut
2.5 kase cacık
su 2.5 lt
spor
100 bacak, 100 er kollar kas yayıyla çalıştım
18 temmuz da aldım ölçülerimi bir de ay sonu alıcam :))Uzun yazınca insan bisürü bişey var zannediyor :))
Bi öğün olarak sabah var :)) 2 öğün arası baya fazla olmuş acıkmadınmı
Akşamda hafif olmuş
Aleti baya fazla yapabilmişin cnm
Ölçü alsaydın, bakalım 1 ay sonra nasıl olacak
çok canın çekiyorsa saat geç olmadan 1 lokma al yada bol tarçınlı sıcak süt iç kesilsin isteğinInsan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba
Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem
Kız tavukmusun sen bu saatte ne uykusu :))
benim döküm tencerem yok neyde yapsamki
Aslında yine seveceğini sanmıyorum
Et olarak hindiyi sevmiyor
Tavuğuda sevmiyor :))
Yok cnm ben o istediğin kafasına bi patlattımmı susarçok canın çekiyorsa saat geç olmadan 1 lokma al yada bol tarçınlı sıcak süt iç kesilsin isteğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?