Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Grupta ikinci sıradaymışım. Mutlu oldum ama yetmedi tabi. Haftaya birinci sırada olmaliyim aksam yemeğinde makarna yedim ama pişman mıyım değilim çok lezzetliydi ama tekrarı olmaması için de elimden geleni yapacağım tabi. Meydanı kimseye birakmamçocuklarla pasta yaptık. Yememek için kendimi frenliyorum insallah basaririm

Edibe12 teşekkür ederim hep beraber hedeflerimize ulaşırız umarım.

Badem, kuru üzüm, kepekli galeta var çekmecemde onlardan ara öğün yapıyorum karataya da uygun galeta hariç :)

Ne yazık ki benimde öyleydi ama artık değil ve bir daha o boşluğa düşmemek için herşeyi yapacağım emeklerimi heba etmeyeceğim

Ben uyuyorum canım planlı olunca benim için iyi oluyor ama bugün uymadım çok az oldu gün boyu yediklerim diye değiştirdim tavuk ve salata yedim + yoğurt

Yooook inanmam kız sen gidip başkasımı gelecek yoksa

Hadi ben kaçtım :))biraz yemediğim keki yakayım
Neyse vazgeçtim keki yeme sonra çok ağır bir yenilgi yaşayıp motivasyonunu kaybetmeni istemem Zuhalciğim. Başka bir Edibe ile karşı karşıyasın bunu bil, resmen içimdeki canavarı açığa çıkardın. Şöyle anlatayım kahvaltıda ekmek yemedim öğle sadece salata. Arada birşey yok. Şimdi spora gidiyorum. Ve bugun daha Cuma. Ona göre ayağını denk al

Aman diyeyim Erva, Cuma deyip de kaçamak yapma. Sonra acısı fena çıkıyor, birincilik hayal olmasin
Aslında yediklerimizi değiştirmek bile kilo vermeye sebep olur diye umuyorum.

Hani sen taze fasülye yicedin kızzz
Makarna yiyerekmi 1.olacan
o yetmemiş bide pasta ye tam olsun
daha iyi olmuş ceydacım

Sen işteyken çocuğa kim bakıyor

Ooooo benim rakip coşuyormu ne

Amannn sen haftasonu yine börekleri onu bunu götürürsün zaten

Ben ilk part sporumu yaptım bebeğim
Akşam yemeğini yedim biraz sindireyim
2.part başlasın

North River bu gün canım çekti ben de menü yazayım :)))
menüm
sabah 10 :35
yağsız tavada sucuklu 2 yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
1.5 d. ekmek

ara
az şekerli türk kahvesi( misafirim vardı:)

ara 17 :10
1.5 bardak kayısı suyu( tarçın karanfille kaynatıp altını kapatınca yeşil çay, zencefil limon kabuğu poşet çayı atıp demlemiştim)

akşam 19:55
1 küçük armut
2.5 kase cacık

su 2.5 lt

spor
100 bacak, 100 er kollar kas yayıyla çalıştım

Uzun yazınca insan bisürü bişey var zannediyor :))
Bi öğün olarak sabah var :)) 2 öğün arası baya fazla olmuş acıkmadınmı
Akşamda hafif olmuş

Aleti baya fazla yapabilmişin cnm
Ölçü alsaydın, bakalım 1 ay sonra nasıl olacak

18 temmuz da aldım ölçülerimi bir de ay sonu alıcam :))
bir sürü şey yedim de ondan liste uzun gülüm :)))
sabah 2 yumurta olunca çok tok tuttu , akşam cacıkta sarımsak vardı pek severim kendilerini bayadır da yememiştim o yüzden fazlaca cacık yedim o da güzel şişirdi tıka basa tokum şimdi
ben zaten gün de 2 öğün yiyorum bu gün acıktım da sabah erken yedim yoksa bende sabah yok öğlen saati kahvaltı var

Kız tavukmusun sen bu saatte ne uykusu :))
benim döküm tencerem yok neyde yapsamki
Aslında yine seveceğini sanmıyorum
Et olarak hindiyi sevmiyor
Tavuğuda sevmiyor :))

daha yeni cevap verebiliyorum.
valla hiç sorma dün gece nasıl uyku bastırdı anlatamam çok yorgundum belki ondan. gidip yattım erkencikten

döküm yoksa toprak güveç tenceren var mı? o da olmadı granit ya da teflonda da yapabilirsin bence. butu zaten kırmızı et gibi oluyor. eşin tavuk sevmiyorsa hindinin beyaz etini sevmiyordur. kırmızı etini sever bence bir dene. yoksa sen yersin salatayla birlikte. birkaç günlük protein yemeği çıkar aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…