- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.801
Çok güzel tatlım seninde maşallahın varMenümü ve sporumu toparlayayım :)
Sabah : beyaz peynirli domatesli tost
Ara : kuru üzüm ufak Galetalardan 2 tane
Akşam: yağsız pişirilmiş tavuk + bol salata + yoğurt
Spor : @nanekekik 255 squat
270 sn wall sit
45 dk eliptik
15 dk ağırlık çalışmaları ama arada jumping jack de yaptım
3,5 lt su
Detoks çayı thera line
Şimdi Anadolu yakasına geçip geleceğin gelince ya beyaz çay yada Türk kahvesi içerim
babaanneyle iyice koklaşıp özlem giderin tatlıcımMerhaba canlar :)
Ankara'dan selamlar
Menüyü yaziyim dün yazamadım dün ve bugün hemen geliyoooo
@Edibe12 tatlı rakibim ilk zaferinin seninle olması ne güzel :)
Bu arada takıma yeni bir Bahar daha gelmiş hosgelmiş
MMenülerim gece gelecek şuan dışarı çıkcaz
Beni Ankaradayken azcik idare edersiniz dimi sizi coook seviyorum
Listen tam bumuydu edamBugünkü menüm
Sabah:
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
3 zeytin
1 dilim b.peynir
Öğle: b.peynirli domatesli tost
1 bardak ayran
Ara: 1 paket eti form
Akşam:
2 köfte kadar ızgara tavuk
Salata
Ayran
1 dilim tb ekmek
Ara
2 kırmızı erik
Su2 litre
Spor:
45 dk leslie @nanekekik
Menü güzelde sporcu baharımızda spor yok :))Menü
Sabah (9:40)
1yumurta
30g peynir
1/2dlm ekmek
Yeşillik
Ara(12:00)
Filtre kahve 1parmak sütle
Öğle(14:00)
3yk patlıcan salatası
1kepce şehriyeli tavuk çorbası
200g haşlanmış sotelenmis tavuk
Akşam(20:00)
1bardak proteinli süt (%26 protein)
Şu:2lt spor: henüz yok
Kızz şaşırtıyosun beniMerhabalar,
Cuma itibari ile nasil dikkatli başladığımı ve rakibeme göz açtırmayacağımı görün diye menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim çörekotlu peynir
Öğle
Pancar Salatası @seydan94 çok begendim tesekkurler
Çoban salata
Ara
Siyah üzüm (4-5 tane)
Akşam
1 kase sütlü keten tohumlu chia tohumlu yulaf
3 hurma
1 avuç yer fıstığı
Bugün kahve içemedim ama bol yeşil çay var
Su 2 lt
Spor 25 dk Gilad Bodies in Motion
15 dk Leslie @nanekekik
Mefkurem az diye güldüğünü duyar gibiyim. Uyarıyorum henüz yatmadım
Duyda inanmaMenulerinizi yorumlamaya gelecegim mutlaka. Mutfağım dağınık toplayıp geleyim. Bu arada yarin yemege misafirim var.Mefkurem hiç heveslenme katiyyen bozmam.
Ay nasıl acıkmadın akşam tebrik ederim masallah@nanekekik bu gün canım çekti ben de menü yazayım :)))
menüm
sabah 10 :35
yağsız tavada sucuklu 2 yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
1.5 d. ekmek
ara
az şekerli türk kahvesi( misafirim vardı:)
ara 17 :10
1.5 bardak kayısı suyu( tarçın karanfille kaynatıp altını kapatınca yeşil çay, zencefil limon kabuğu poşet çayı atıp demlemiştim)
akşam 19:55
1 küçük armut
2.5 kase cacık
su 2.5 lt
spor
100 bacak, 100 er kollar kas yayıyla çalıştım
Konuşun ben sizi tutmayımBu hızla gidersen 1. Belli 2.kim onu konuşalım :)
Ben tatlıya hayır diyemiyorum popkek yedimInsan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba
Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem
Bence can değil patlıcan en azından benim kiAhhh ahh bu kv ler can can
Senin daha ilk günün bebeğim kararlı olursan gün gün daha iyi olur menülerin@plasticwoman tebrikler
makarna ve tatlıinş yakmıssındır tatlım ama bende kaçamak yaptım söylemeye korkuyorum
Valla tebrik ederim siziMerhabalar,
Cuma itibari ile nasil dikkatli başladığımı ve rakibeme göz açtırmayacağımı görün diye menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim çörekotlu peynir
Öğle
Pancar Salatası @seydan94 çok begendim tesekkurler
Çoban salata
Ara
Siyah üzüm (4-5 tane)
Akşam
1 kase sütlü keten tohumlu chia tohumlu yulaf
3 hurma
1 avuç yer fıstığı
Bugün kahve içemedim ama bol yeşil çay var
Su 2 lt
Spor 25 dk Gilad Bodies in Motion
15 dk Leslie @nanekekik
Mefkurem az diye güldüğünü duyar gibiyim. Uyarıyorum henüz yatmadım
Karşında bi kv olduğunu hatırlatırım cicimBence can değil patlıcan en azından benim ki
Bi kere sen en zayıf halini gördün abla tabiki kilo bize yakışmıyor bu son olacak şurda 4-5 ay sonra 2-3 kilonun bahsini yapacaz buralarda :)Süpersin tatlım
Yoğurdun içine kuruyemişde koysaydın daha tok tutsrdı
Bende evdeki keke yan gözle bi baktım
Bugün cuma bişey olmaz dedi bi tarafım
Sonrada yok yok hiç bişekilde kaçamak yapmıcam dedim
Beni bekle bi 6 ay sonra yanındayım inş.
benimkiler küçükken çok güzel oynarlardı tabi arada kavgada olurdu
Vayyy 2.mi olmuşum
Habinar tebrikler tatlım
artık kilolu olmayı kabullenemiyorum cnm
Böyle hiç mutlu değilim
Vermeden önce bi alışmışlık vardı ama zayıflığı yaşayınca dahada mutsuz oluyor insan
Inş.bu sefer başarıcam
Çok geçmiş olsun cnm yaa
Baya hasar varmış heralde millette
Sen kimmmm sıkı tutmak kimmmm
yok yok sen boğazını tutamazsın
Tatlım düzenli paylaşım yapamazansan ne bizim sana nede senin bize bi faydan olmaz
Herkesin çoluğu cocuğu işi gücü var ama biz bu yola baş koyduk. O yüzden birbirimize destek olmalıyız
Hayır demeyi öğrenmezsek şişkoluğuda kabul edecez o zaman tatlımBen tatlıya hayır diyemiyorum popkek yedim
Benim ki dedim zaten abla hepsi aynı kefeye girmez zaten biraz anlaşamıyoz o kadar kımse anlasamıyor gerçiKarşında bi kv olduğunu hatırlatırım cicim
Evet cnm hemde hiç yakışmıyorBi kere sen en zayıf halini gördün abla tabiki kilo bize yakışmıyor bu son olacak şurda 4-5 ay sonra 2-3 kilonun bahsini yapacaz buralarda :)
işin aslı benim iştah yine gitti evde pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum normal yemekten yine tiksinti geldi galiba onun için acıkmıyorum bir de regl biteli daha 1-2 gün oluyor onun da etkisi var sanırımAy nasıl acıkmadın akşam tebrik ederim masallah
Neiiinnn anlaşacannnnBenim ki dedim zaten abla hepsi aynı kefeye girmez zaten biraz anlaşamıyoz o kadar kımse anlasamıyor gerçi
Saol canım şükür ki ucuz atlattımHoşgeldinYavrularmherseym . Ben Edibe, 35 yaşında, 8 ve 1.5 yaşında iki çocuk annesi (emzirmiyorum), evhanımıyım. Boy 1.60 kilo 88.1. 94 le başladım. Sana da başarılar diliyorum.
Hamilelik kilosu lafına çok güldüm. Ama benimki de 8 yıl öncesine ait hamilelik kilosu sayılır
Konu geçmiş ama kusur kalmamak adına bir iki kelam edeyim. Şöyle ki kayınvalidem ile ilk karşılaştığımız andan itibaren birbirimize karşı negatif duygular içine girdim. malesef iki tarafında hataları sonucu uzun yıllar sorunlar yaşadık. Çok şükür ki ikimizde akıllandık ve artık sorun yaşamıyoruz, hatta muhabetliyiz desem yalan olmaz. Bunu şunun için söylüyorum, kv ile sorun yaşayan varsa umutsuz olmasın, düzelme umudu her zaman var.
Zuhalciğim benim önümüzdeki hafta yaşayacağım hali anlatmışsınSenin yeni rakibin olarak daha cumadan kendimi jilian'a mı vursam ne yapsam
Bence burası diyetisyen ve terapi ötesi bir şey. Müthiş bir sinerji. Geçmişte cuma yarışmaları ile insanların verdikleri bunca kilo bunun kanıtı.
Ben de bu hafta yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum. Eeee rakibimMefkurem olunca ayağımı denk alıyorum
Söylemesi dile kolay, hele azim ve kararlılık bilemiyorum
inşallah bayrama kadar 5 kg verirsin Bahar, bence dışarıda yarım saatlik yürüyüş yap haftada en az 3 gün. senin bu yazdıklarını ben de yaşıyorum ama açık havada az da olsa yürüyüş beni psikolojik olarak çok olumlu etkiliyor.
Sorma Erva, benim oğlum da sarmayı çok seviyor ama ben de kendimi kontrol edemem diye yapamıyorumAma sarma miktarı dışında kötü değil, hele yumurtalı ekmeği boşuna dert etmişsin bence.
Ben bu tartı fotosu olayını tartışmaya açmak istiyorum. Ben bazı takımların kurallarında bunu görünce hoşum gitmemişti ve 9. takımı tercih sebeplerimden birisi kurallarda böyle bir şey yazmamasıydı. haa yazalım derseniz uyarım ama gereksiz bir uğraş olduğunu düşünüyorum. Kızım telefonuma saldırırken mesajları bile zor yazıyorum. ya da bazen kahvaltı öncesi acele ile tartılıyorum, telefonu bulup foto çekmek yine bana külfet geliyor. Aslında amacını tam anlayamıyorum. Bir sürü iş güç arası buraya vakit ayıran bir insan kalkıp da olduğundan farklı bir kilo niye söylesin, vaktin boşa harcamış olur. Ya da aklıma gelen ikinci senaryo farklı kilo yazan fotoyu da ona göre ayarlayıp çekemez mi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnşallah hedefine ulaştığın ve bebek beklediğin günleri de hep birlikte burada görürüz
Lütfen senin enerjin, isteğin azalmasın. Canımızsın sen, enerjin telefonun bilgisayarın ekranından fışkırıp içimi ısıtıyor. Kendi adıma daha dikkatli olup daha fazla emek ve zaman ayıracağım. Hele bu hafta rakibim olarak seni mesajlara boğmayı düşünüyorum bitanem
Kesinlikle hedefe ulaştıktan sonra kilo bildirimine devam etmeliyiz
Ama sen de kendinle ilgili negatif cümleler kurmuşsun
Hem ben senin pis boğazlıktan değil de bir hikmet üzere geri kilo aldığını düşünüyorum, tecrübelerinle ben ve benim gibi takımda sana muhtaç gariplere zayıflama konusunda rehberlik edip sevap kazanman için
bu güzel paylaşım için teşekkür ederizekim2009 . Ben Edibe bu arada, her zaman bekleriz seni ziyarete.
Ah canım çok geçmiş olsun, trafik kazalarının böyle uzun vadeli etkileri oluyor malesef. Babam beyin cerrahı ve böyle çok hastası oluyor. Yine de şükür Rabbim canınızı bağışlamış.
Aaaa ben şoook :)
Valla böyle bişey hiç yaşamadığım için anlıyamıyorum :)))işin aslı benim iştah yine gitti evde pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum normal yemekten yine tiksinti geldi galiba onun için acıkmıyorum bir de regl biteli daha 1-2 gün oluyor onun da etkisi var sanırım
Bu hafta genelde kötüydükde ondanAaaa ben şoook :)
İlk üçe girmek süpeeer
ama gülüm olmaz ki tatlıya hayır diyemesen de paket ürün ambalajlı şeyler yememeye çalış valla sağlığımıza zararBen tatlıya hayır diyemiyorum popkek yedim
Benide Benide takip etSaol canım şükür ki ucuz atlattım
Edibe izine ayrılsamda özel olarak takpçinim haberin olsun gün gelecek ki sen yeni gelenlerin menülerine eleştiride bulunacaksın örnek öğrenci olarak gösterileceksin :))) sende bu ışığı görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?