Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel tatlım seninde maşallahın var

Eminim artık galeta yerine daha sağlıklı seçimler yapıcan :))

babaanneyle iyice koklaşıp özlem giderin tatlıcım

Listen tam bumuydu edam
Hepsi çok güzelde etiform 1 paket fazla değilmi

Menü güzelde sporcu baharımızda spor yok :))

Kızz şaşırtıyosun beni
Bugün cuma ve edibe kaçamak yapmamış
(sanki cumadan başka gün yapmıyoda
)
Ay bu hafta çok zevkli olacak
Menulerinizi yorumlamaya gelecegim mutlaka. Mutfağım dağınık toplayıp geleyim. Bu arada yarin yemege misafirim var. Mefkurem hiç heveslenme katiyyen bozmam.
Duyda inanma
Yarın dersin yine
Yok iradesizim, yok eşimle tartıştım, yok dayanamadım

Ay nasıl acıkmadın akşam tebrik ederim masallah

Valla tebrik ederim sizi

Bi kere sen en zayıf halini gördün abla tabiki kilo bize yakışmıyor bu son olacak şurda 4-5 ay sonra 2-3 kilonun bahsini yapacaz buralarda :)

Bi kere sen en zayıf halini gördün abla tabiki kilo bize yakışmıyor bu son olacak şurda 4-5 ay sonra 2-3 kilonun bahsini yapacaz buralarda :)
Evet cnm hemde hiç yakışmıyor
Kendimi dev anası gibi hissediyorum
Hadi inş.diyelim

Ay nasıl acıkmadın akşam tebrik ederim masallah
işin aslı benim iştah yine gitti evde pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum normal yemekten yine tiksinti geldi galiba onun için acıkmıyorum bir de regl biteli daha 1-2 gün oluyor onun da etkisi var sanırım

Benim ki dedim zaten abla hepsi aynı kefeye girmez zaten biraz anlaşamıyoz o kadar kımse anlasamıyor gerçi
Neiiinnn anlaşacannnn

Tabiki herşey karşılıklı cnm
Ama insanları değiştiremediğimize göre olduğu gibi kabullenecez
Bazen duymaz görmez olmak en iyisi

Saol canım şükür ki ucuz atlattım
Edibe izine ayrılsamda özel olarak takpçinim haberin olsun gün gelecek ki sen yeni gelenlerin menülerine eleştiride bulunacaksın örnek öğrenci olarak gösterileceksin :))) sende bu ışığı görüyorum

Valla böyle bişey hiç yaşamadığım için anlıyamıyorum :)))
Niyeki cnm hasta falanmısın

Ben tatlıya hayır diyemiyorum popkek yedim
ama gülüm olmaz ki tatlıya hayır diyemesen de paket ürün ambalajlı şeyler yememeye çalış valla sağlığımıza zarar
senin için kısa bir yazı paylaşayım

Tatlı krizinizi dengede tutmak ve daha sağlıklı beslenmek için;

• Meyvelerin içinde bulunan doğal şekerden faydalanabilmek için daha çok meyve tüketmeli. Özellikle demir emilimini arttırmak için portakal ve mandalina, şeker bakımından zengin muz ve üzüm gibi meyveler tüketilebilir.

• Ara öğünlerde kuru meyveler atıştırmalı. Fındık, ceviz, badem ve fıstık bunların başında gelir. Kuru yemişler bol su ile alındığında tokluk hissi de verir. Yüksek oranda E vitamini, magnezyum ve selenyum içerdiklerinden bu dönemde(regl) görülen sıkıntıları hafifletmekte yardımcı olur.

• Kan şekerini dengede tutmak için tam buğday veya çavdar ekmeği tüketmeli. Bu tür gıdaların posa oranı yüksek olup bol su ile tüketildiğinde tokluk hissi verir. Unutulmamalıdır ki beyaz ekmek, beyaz pirinç ve beyaz undan üretilen her türlü gıda hiçbir zaman gerçek tokluk hissi vermediğinden sürekli açlık hissi verir ve kişide sürekli yeme isteği hali bulunur.

Benide Benide takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…