Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben hayır diyorum yeni kurallar istemiyorum

Kuralları ben koymuyorum zaten.. Bütün takımlar arası öneriler var.Sırf ben sunuyorum diye hayır diyorsan iyice oku derim... Neden kilo veremeyen biri takımı etkilemesin ki? Bence gayet mantıklı.. Ama hayır diyorsan sorun yok..
Hııııımmmmmm demeki zamanın yok oluşundan böyle oldu bakalım haftaya nasıl olur :26:

Tabiki zamanım olmadıgı için.. Zaten her zaman yaptıgım bi tablo değildi.Kolay aslında, istiyorsan kendinde hazırlayabilirsin zaten.

arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Ene2004:
Fadime02: HAYIR
Gulseker:
Hepbera:
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:

Son düzenleme:
Bugün annemleri, babaannmleri,halamı ve amcamları iftara çağırdım.Ay soluklanırken buraya bakayım dedim :))

Menümde şunlar var:

Köfteli nohutlu yoğurt çorbası
Tavuklu nohutlu pilav
Patates ve bezelyeli sulu köfte
Karışık salata
Hindistancevizli Kemalpaşa tatlısı

Kızlar birde sarma gibi çerezlik bişi yapmak istiyorum ama ne yapayım acaba :26:

Son düzenleme:
ooooooffffffff kalori sepeti bakıma alınmış 12 sine kadar :84: :84: :84: ben nerden hesaplıcam kalorimi şimdi

Arseda kız gelmişsin hiç ses vermiyon :))

herkese slm. internet bulur bulmaz buraya gelip neler yapmışsınız bakmak istiyorum. sabırsızlıkla da aranıza dönmeyi bekliyorum. valla kızlar bu takım yarışı gerçekten çok işe yarıyordu birbirimize destek oluyorduk kilodan konuşmak bile motivasyonumuzun sağlam durmasını sağlıyordu. 1 gün yesek hemen 2. gün telafi etmeye çalışıyorduk. tatile çıkarken ne ümitlerle çıktım ama ümitlerim suya düştü. keşke burda da internet imkanım olsaydı da sizlerin desteğiyle kilo vermeye devam etseydim. kilo verme işinde kararlıyım ama bakalım ne zaman olacak.

hepinize hayırlı ramazanlar ve kilo vermeler diliyorum...

ooooooffffffff kalori sepeti bakıma alınmış 12 sine kadar :84: :84: :84: ben nerden hesaplıcam kalorimi şimdi

Arseda kız gelmişsin hiç ses vermiyon :))

kaptancım dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. bayramdan sonra dönücem. eşimin işleri ramazanda çok yoğun oluyor 11 den önce eve gelemiyor ben de sıkılırım bütün gün evde diye ramazanı da burda geçireyim dedim. bu yıl oruç da tutamıyorum. benim oğlan diş çıkarıyor çok iştahsız hiç birşey yediremiyorum sadec emiyor o yüzden yememe dikkat edemiyorm.burda çok acıkıyorum birde temiz hava diyemidir nedir anlamadım gitti. kendime hakim olamıyorum sabırsızlıkla bursaya dönmeyi bekliyorum.bayram dönüşü de hemen işe başlıycam.

mutedeyyin iftar listene bayıldım.tebrikler..kilo veremeyenlerin ortalamaya etkisi...iyi düşünülmüş bence.kabul ediyorum.böyle daha adil olacak.

Dünkü menüm:

Sahur:

2 dilim kepekli ekmek
1 şekerli 1 çay
1/2 porsiyon sucuklu yumurta
30 gr. vişne reçeli

İftar:

1 kase yoğurt çorbası
1 dilim pide ekmek
1 tabak patatesli sulu köfte
3 4 kaşık pilav
Salata
3 Kemalpaşa tatlısı

Tam bilmiyorum ama kendimce internetten hesapladım fazla fazla..
Toplam: 1250 falan olabilir :))
İdare eder.Limiti 6 kaloricik aşmışım :)
3 lt.su, spor yok ama cok gezindim bugün...

dünkü menüm
iftar 1 kase tavuklu şehriyeli çorba
yarım haşlama but
3 arnavut biberi 1 çüçük kase çoban slata
avucumun yarısı kadar pide
2 bardak acılı ayran
1 saat sonra azıcık güllaç
1 saat sonra karpuz
1 saat sonra 1 bardak kefir
SAHUR
1 porsiyon güveç 1 bardak komposto
7fındık 4 dilim karpuz
çay 1 haley
su ölçüsüz

kimsecikler yok ama ben yinede anlatayım.dün çoookkk gezdiikk kendime elbise baktım düğünlerimiz var eylülde. 44 beden abiyeler cuk oldu,42 bazıları oldu.ama göbüşüm çıkmadı,ve yakıştı.o kadar mutlu oldum ki kilo verdiğime.eğer bu işe girişmesem şimidye 90 olmuştum ve düğünlere gitmemek için bahane arayacaktım.neyse sonra görümceme gittik küçükçekmeceye 2 saatten fazla sürüyor yol oruç oruç çekilmiyor.

neden kimse yok yaa. olmaz ki böyle ama

yedikelrimi yazayım bari.

sahurdan 1 saat önce yarım dilim güllaç (görümcemlerde olduğum için dukana uyamadım hemen tartıda yüksek çıktım üzgünüm)
sahurda
2 dilim ekmek
menemen
biraz patates haşlanmış

akşam

kuzu eti 1 pors

light ayran 2 bardak
1 bardak zero kola
1 adet aktivia

suyum 2 lt
spor birazdan yarım saat yaparım.
yeşilçayım kayısılı form çay
kitap okumadım tu bana

yine kimse yok buralarda =) yarın adam akıllı bi diyete başlayacağım.. herhangi bi adı yok.. buraya yazarım artık ne yediğimi. gecen gün ender saraçın programında dinledim.. sahurda ılık limonlu su içmek harareti azaltıyormuş. gün içinde susamayı azaltıyormuş. oruç tutanların bilgisine..

bazı menülerde patates gördüm arkdşlar çok bilmişlik yapıyo diye düşünmeyin lütfen... bildiğim kadarıyla patates ister haşlanmış ister kızartma her şekilde diyette olmamalı.. ani şekeri yükseltip düşmesine sebep oluyor.

ahh canım ahhh çook haklısın patatesi mecburen yedim misafirdim o yüzden ne umduğumu değil bulduğumu yedim. hemen de etki etti zaten tartıda arttı bi 600 gr kadar sudur ama yinede moralim bozuldu.

bozma moralini cnm.. bi seferden bişey olmaz... senin dukan diyeti ne oldu devam ediyormusun ?

evet bu gün evime geldim. devam edecem inşallah. zaten bu şehirde 1 akrabamız vardı ona da gittim artık davet yok o yüzden kaçamak ta yok. amaa ben eşimina rkadaşlarını davet edecem arada bir onda da inşallah bırakmaycam.zor geçmiyor ramazan ya protein tok tutuyor.ama şu sususzlukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…