Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen ekimcim çok yordum farkındayım böbreklerim ağrıyor arada sebebini buna veriyorum biraz dinlenmek adona zaten bıraktım belki tekrar başlayınca hızlı gider inşallah
Kızşarybu arada sirkemi yaptım ama 2 ay bekliyecekmişim yaaaa :)
Sirke 2 ayda oluyormuş marankinin tarifine göre yaptım organik bişeyler yapmayı çok seviyorum

Sağolasın cnm bende okudum kendime örnek aldım

Valla böyle bişey hiç yaşamadığım için anlıyamıyorum :)))
Niyeki cnm hasta falanmısın
yok gülüm benim dönem dönem iştah kaybım olur son seneler de regl dönemine denk geliyor :) iştah gider hislerim aşırı güçlenir eskiden böyle oldum mu canım yemek istemiyor ama acıkıyorum ya, ekmek arası peynir yerdim şimdi onun yerine bir kaç badem çiğ fındık yiyorum ben azıcık cinsim işte :))

Baharcım önce öğünlerinin arasında boşluk bırakki okumakda zorluk çekmeyelim

Aslında güne güzel başlamışın öylede devam etmişin ama gece gece pop kek kelalaka olmuş
Ilk günün nazarlığı olsun

Bak normalde bukadar anlayışlı değilim

inşallah olur sağlıkla mutlulukla kullanırsın .olursa yaz gülüm ben de yapayım nette hep okuyorum ev sirkesiyle market sirkesi arasında çok fark varmış ev sirkesinin içimi çok yumuşakmış

Bilgin için teşekkürler ama görünce dayanamadım emzirmekten diyecem değil belki ilk gün diye inş yarın olmaz ama önceden olsa neler yerdim sırf buraya yazacam diye korktum

Bilgin için teşekkürler ama görünce dayanamadım emzirmekten diyecem değil belki ilk gün diye inş yarın olmaz ama önceden olsa neler yerdim sırf buraya yazacam diye korktum
aa bebiş mi vardı emziriyor muydun rabbim analı babalı büyüyüp hayırlı evlat olmayı nasip etsin gülüm :)

aa bebiş mi vardı emziriyor muydun rabbim analı babalı büyüyüp hayırlı evlat olmayı nasip etsin gülüm :)
Evet cnm emiyor ama çok düşkün değil zorumla emiyor saol amin cümlemizin burdan öğreneceğim çok şey var öpüyorum sizi kızlar benimkiler uyumusken bende gideyim AEo

Canım hemen biraz da olsa çürük elma bul 2 kilo yeterli
Elmaları küçük küçük 4 e 5 e böl
Cam 5 kglik kavanoza at
Biraz bulgur 10 tane diyebilirim mayalanması için. Ekmek içide koyuyorlar ben bulguru tercih ettim
6-7 nohut at içine
Kişniş dök birazda
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı bal yada şeker ben bal tercih ettim
Üzerine hazır su ya da kaynamış soğumuş su üstünü geçsin karıştırmak için yer kalsın
Karıştır kapağını kapatma bez koy lastikle yoksa patlarmış
1 ay boyunca haftada 3-4 kere karıştır geri bezle kapat karanlık bi ortamda bekleyecek bu kadar şimdilik
1 ay sonra süzecez tekrar 1 ay bekleyecez sirke anası oluşacak bu süreçte :)
28 Ağustos'ta görüşmek üzere :)

Evet cnm emiyor ama çok düşkün değil zorumla emiyor saol amin cümlemizin burdan öğreneceğim çok şey var öpüyorum sizi kızlar benimkiler uyumusken bende gideyim AEo
iyi geceler allah rahatlık versin veee emzirme dönemin de ki tatlı krizleri için bir diyetisyenin önerisi şöyle:
Tatlı krizlerinin olmaması için gün içerisinde dengeli beslenmek gerekir. Susuzluk bazen enerjimizi düşürebilir. Günde 2,5 litre su içmek ve şekersiz komposto tüketmek gerekir.

Bebeği emzirmeden önce kahvaltı, öğlen, ikindi ve akşam öğünlerini atlamamak gerekir. Tatlı isteği arttığında bir bardak su içip, üzerine kuru kayısı, kuru incir veya bitter çikolata gibi doğal gıdalar tüketmek faydalı olur. Ev yapımı sütlü bir tatlı, tahin pekmez, balkabağı tatlısı, elma tatlısı, armut tatlısı, havuçlu kek yenebilir.

Ne güzelll cinslikmiş bu :))
Benim hasta olunca bile iştahım kesilmez
Tatlım sen normalde az yiyosun
Önceden konuştukmu hatırlamıyom
Sen fazla yiyerekmi kilo aldın yoksa rahatsızlıktanmı

Fasulye yeme hayalleri makarna ve pastayla sonuclandi ben yine de birinci olurum bi kere. Kalan pastayı çöpe mi atsam acaba
Canım ne pastalar ne börekler ne dolmalar ne baklavalar attım çöpe inan bak
Benim gece uykudan kalkıp tatlı yeme abur cunur yeme huyum vardı
Bunu yenmek için mideme gideceğime çöpe gönderiyordum beni dürtüyor aklım orda kalıyordu
At gitsin yoksa akşın orda kalacak bu bile beyini olumsuz yönlendiriyor

Işte menü yazmanında amacı bu tatlım
Buraya yazmaya Utandığımızdan neleri geri çeviriyoz
Bide cuma artıyla gelip onu yazmak ölüm geliyor :))

Regl döneminde olduğum için tatlı krizini bastiramadim. Olsun daha cuma. Bundan sonra krizlere dur deyip asılma zamanı.
Elma sirkesi tatlı isteğini kesiyor kandaki şekeri yüzde 17 düşürüyor ılıksuya kat 1 kaşık iç
Yulaflı muz yap 1 kaşık balla içine hindistan cevizi dök işe yarıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…