- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.841
Hızlandığını biliyodumda yüzde 20 sini bilmiyodum :))bilmeyenler için EK BİLGİ:
regl dönemin de metabolizma yüz de 20 daha hızlanır eğer nefsimize mukayyet olup şeker dengesini koruyup krize girmezsek normal dönemden daha hızlı zayıflarız
benim en hızlı zayıfladığım dönem bu dönem canlı örnek ben
kız rakiplikmi kaldıAbla seniniye takip edeyim zaten gizli rakibinim ya :))
YaniiiAhaha evet yoksa -500 ile ilk üç olmaz
Sen gelecen yanıma abla 2-3 ayda bu kadar kilo alıyorsan kolaycada gider sende hele bu spora yağmı dayanır tebrikler diyorum :)Hızlandığını biliyodumda yüzde 20 sini bilmiyodum :))
kız rakiplikmi kaldı
Artık başka sikletlerdeyiz :))
Aman tanrım DidimMerhabalar,
Cuma itibari ile nasil dikkatli başladığımı ve rakibeme göz açtırmayacağımı görün diye menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim çörekotlu peynir
Öğle
Pancar Salatası @seydan94 çok begendim tesekkurler
Çoban salata
Ara
Siyah üzüm (4-5 tane)
Akşam
1 kase sütlü keten tohumlu chia tohumlu yulaf
3 hurma
1 avuç yer fıstığı
Bugün kahve içemedim ama bol yeşil çay var
Su 2 lt
Spor 25 dk Gilad Bodies in Motion
15 dk LeslieNorth River
Mefkurem az diye güldüğünü duyar gibiyim. Uyarıyorum henüz yatmadım
Vur deyince öldürdün abla maşallahÖnce çalışkan öğrenciler gibi örnek menümü ve sporumu yazayım
Pek bi megolaman gördüm kendimi
10.00 __
2 taze kayısı
10.30 __
Menemen (soğan biber domates maydonoz kıyma 2 yumurta)
Yoğurt
13.45 __
1 kase kısır
Marul
Domates
Salatalık
17.00 __
2 ceviz
19.00__
1 tb fırında kıymalı patlıcan (kızartma değil)
1 bar tuzsuz ev ayranı
Su 2.5 lt
Spor
58 dk tempolu yürüyüş
2 dk hoplama
40 dk aletli gym (istasyon, plates power, bacak aleti, plates çemberi ve bantıyla, plank)
10+10 =20 yürüme bantı (ısınma -soğuma)
Toplam 120 dk 
North River
Oğlun kaç yaşında canım o kismi kacirmisimHmm hiç öyle yapmak aklıma gelmedi :)
Bu arada karşıdan dönüşte oğlan eve girmek istemedi parka götürdük bende basket sahasında koştum ve iç bacak çalıştım aletlerde
Yaptım abla yaptım çok olmasa da terlemeden uyuma dedim annemler geç gitti kuzey bana inat uyumadı bugün bı saat rotor yaptı vs vsÇok güzel tatlım seninde maşallahın var
Eminim artık galeta yerine daha sağlıklı seçimler yapıcan :))
babaanneyle iyice koklaşıp özlem giderin tatlıcım
Listen tam bumuydu edam
Hepsi çok güzelde etiform 1 paket fazla değilmi
Menü güzelde sporcu baharımızda spor yok :))
Kızz şaşırtıyosun beni
Bugün cuma ve edibe kaçamak yapmamış
(sanki cumadan başka gün yapmıyoda
)
Ay bu hafta çok zevkli olacak
Duyda inanma
Yarın dersin yine
Yok iradesizim, yok eşimle tartıştım, yok dayanamadım
Abla ben bu hafta iykeydim reglde anam kist varmış o patladı belirtileriymis meğer aman dikkatişin aslı benim iştah yine gitti evde pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum normal yemekten yine tiksinti geldi galiba onun için acıkmıyorum bir de regl biteli daha 1-2 gün oluyor onun da etkisi var sanırım
ilk günün nazar boncuğu olsun kaçamak yapmak istediğinde su iç ve git sana olmayan sevdiğin bı kıyafete bak onun içine girdiğini düşün yemek mı yoksa öğün muMenümü yazayım çenem düşmeden
Sabah 9 da
1yumurta
Peynir
Domates
Bol yeşillik
Yeşil çay
Öğlen 13.00
Adana
Bi kase salata
4 kayısı
Bi parça ekmek
Akşam 19:00
Patlıcan salata
Taze fasulye
23:00 bi tane popkek
35 dk yürüyüş
North River ne çok yemişim yaaaaa
3 lt su
Dua etde vereyim cnmSen gelecen yanıma abla 2-3 ayda bu kadar kilo alıyorsan kolaycada gider sende hele bu spora yağmı dayanır tebrikler diyorum :)
Benim herkonuda pek ortam olamıyorVur deyince öldürdün abla maşallah
ben doğuştan çok şişmanım hiç normal halim olmadı çocukken de çok şişmandım genç kızken de şişmandım :))Ne güzelll cinslikmiş bu :))
Benim hasta olunca bile iştahım kesilmez
Tatlım sen normalde az yiyosun
Önceden konuştukmu hatırlamıyom
Sen fazla yiyerekmi kilo aldın yoksa rahatsızlıktanmı
Ahbefitlady ilk yenilgimi yaşattım. Tebrik ederim, yarım kilo iyi gitmiş. Ben de diyordum şöyle babaanne yanında ancak 200 gr verirsin diye ama şaşırttın beni. Hadi inşallah haftaya daha fazla gider, hemen bugünden hızlı bir şekilde yeni haftaya başla. Benim bu hafta benim sloganım sıfır kaçamak maximum eksi. Rakibim Mefkurem olunca baştan işi sıkı tutacağım
Cıss hariç guzel gorunuyor:6Kızlar ben yatıyorum artık
Menümü yazayım bugünde
Sabah 9
2 ymk kaşığı ile yulaf 1 su bard süt 1 kaşık kayısı marmelatı ile pişirdim
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase fasulye kavurması
1-2 kaşık yoğurt
1-2 tane cısss yazmayım
Akşam 19
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
Salata 3 kaşık püre
Spor 1 saat cardio platesNorth River
Su 2 litreyi geçer
Filtre kahve
Izinin ilk günü süpersin tatlımKızlar ben yatıyorum artık
Menümü yazayım bugünde
Sabah 9
2 ymk kaşığı ile yulaf 1 su bard süt 1 kaşık kayısı marmelatı ile pişirdim
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase fasulye kavurması
1-2 kaşık yoğurt
1-2 tane cısss yazmayım
Akşam 19
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
Salata 3 kaşık püre
Spor 1 saat cardio platesNorth River
Su 2 litreyi geçer
Filtre kahve
Baya zor zamanlar geçmişben doğuştan çok şişmanım hiç normal halim olmadı çocukken de çok şişmandım genç kızken de şişmandım :))
aşırı yediğim zamanlar mutlaka olmuştur asıl kiloyu doğum sonrası aldım stres, mutsuzluk kendinden nefret etme v.s. derken troid hastası oldum hem de hızlı çalışanı hipotroid ama hiç zayıflamadım hatta 4 sene boyu bir kaç kilo daha aldım sonra 2014 martta troidlerim alındı 111 kg dum marttan aralığa kadar çerez tabağıyla yemek yedim diyet yaptım sadece 1 kg falan verdim en son bu işin yemekle değil beyin de (zihin altın da) bittiğini anlamaya başlayıp araştırma okuma günlerimi başlattım öğrendiklerimi zihin altına kabul ettirmem çok uzun sürdü ama oldu şükür şimdi zayıflamanın kolay olduğunu biliyorum yediklerimle çok güzel doyuyorum hiç aç kalmıyorum hiç diyet yapmıyorum stresim yok ne yesem ne yemesem diye genel de düşünmüyorum bile :)
hihh çikolata kistin mi vardı o mu patladıAman tanrım Didim
Vur deyince öldürdün abla maşallah
Oğlun kaç yaşında canım o kismi kacirmisim
Yaptım abla yaptım çok olmasa da terlemeden uyuma dedim annemler geç gitti kuzey bana inat uyumadı bugün bı saat rotor yaptı vs vs
Abla ben bu hafta iykeydim reglde anam kist varmış o patladı belirtileriymis meğer aman dikkat
ilk günün nazar boncuğu olsun kaçamak yapmak istediğinde su iç ve git sana olmayan sevdiğin bı kıyafete bak onun içine girdiğini düşün yemek mı yoksa öğün mu
Yada sağlıklı birşeyler ye hala istiyorsa canın ucundan bak tadına ama önce karnını sağlıklı şeylerle sisir
aa ben de yürüyüşe gidip gelmiştim az yarım saat yürüdüm sonra hatunlarla oturup lak lak ettim :)Kızlar 30dk eliptik yaptım. Şimdi uykuya geçmişte bitti sabah gelen düşünsün
inşallah ilk amacım zaten daha sağlıklı güçlü bir bedenim olması , hepimiz sağlıklı ideal bedenlerimize çok beklemeden kavuşacağız biliyorum çünkü cidden istiyoruzBaya zor zamanlar geçmiş
Senin adına gerçekten çok sevindim cnm
Eminim kilo verdikçe vücudundada herşey daha rayına oturacak
Ay seni etiketlemek hoşuma gidiyor, yetkili makama arz eder gibi, daha bir ciddiyet kazandıDİKKAT DİKKAT MENÜLERİNİZİN ALTINA BENİ ETİKETLEYİNİZ NİCK BAŞINA "@" İŞARETİNİ KULLANDIGINIZDA ETİKETLEME İŞLEMİNİ YAPARSINIZ BİLMEYENLER İÇİN
İmkanı yok şekerim. Uyarmadı deme börek yerim beklentisiyle yenilgini iyice ağırlaştırmaHani sen taze fasülye yicedin kızzz
Makarna yiyerekmi 1.olacan
o yetmemiş bide pasta ye tam olsun
daha iyi olmuş ceydacım
Sen işteyken çocuğa kim bakıyor
Ooooo benim rakip coşuyormu ne
Amannn sen haftasonu yine börekleri onu bunu götürürsün zaten
Ben ilk part sporumu yaptım bebeğim
Akşam yemeğini yedim biraz sindireyim
2.part başlasın
Yaa ama bu çok az değil mi? Ekim sen takımın eski uyelerinden misin izinden mi döndün Durumu çözemedim.North River bu gün canım çekti ben de menü yazayım :)))
menüm
sabah 10 :35
yağsız tavada sucuklu 2 yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
1.5 d. ekmek
ara
az şekerli türk kahvesi( misafirim vardı:)
ara 17 :10
1.5 bardak kayısı suyu( tarçın karanfille kaynatıp altını kapatınca yeşil çay, zencefil limon kabuğu poşet çayı atıp demlemiştim)
akşam 19:55
1 küçük armut
2.5 kase cacık
su 2.5 lt
spor
100 bacak, 100 er kollar kas yayıyla çalıştım
Ben bir @mefkurem ikinci Ervacığım ama sen üçüncü neden olmayasınFasulye yeme hayalleri makarna ve pastayla sonuclandiben yine de birinci olurum bi kere. Kalan pastayı çöpe mi atsam acaba
Yeme tabi kız daha hafta başında havlu atmanı istemem doğrusuInsan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba
Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem
Ben de çok işe yarıyor buçok canın çekiyorsa saat geç olmadan 1 lokma al yada bol tarçınlı sıcak süt iç kesilsin isteğin
Kaçamak tekrarlamazsa cumaya hala iyi bir eksi görebilirsin canım.Regl döneminde olduğum için tatlı krizini bastiramadim. Olsun daha cuma. Bundan sonra krizlere dur deyip asılma zamanı.
Bak sana söyleyeyim kaçamak göz göre göre gelmişBol kaçamaklı mönü mü yazayım
10.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
14.00
4 minik yaş kayısı
Yoğurt
18.00
Makarna
20.00
Pasta
2 litre su
Yarim saat yürüyüş
North River
SüperYok cnm ben o istediğin kafasına bi patlattımmı susarzaten çok tokum
Menü gözüme az gözüktü ama böyle rahatsan sorun yok. Yalnız ben bu spor olayından kopmaya başlıyorum, çok cahil kaldım valla wall sit filan ne hiç bilmiyorum. Squatı duymuşluğum var ama öyle gözümde birşey canlanmadı. o düzeyde fransız kaldım yaniMenümü ve sporumu toparlayayım :)
Sabah : beyaz peynirli domatesli tost
Ara : kuru üzüm ufak Galetalardan 2 tane
Akşam: yağsız pişirilmiş tavuk + bol salata + yoğurt
Spor :North River 255 squat
270 sn wall sit
45 dk eliptik
15 dk ağırlık çalışmaları ama arada jumping jack de yaptım
3,5 lt su
Detoks çayı thera line
Şimdi Anadolu yakasına geçip geleceğin gelince ya beyaz çay yada Türk kahvesi içerim
Benim kafa iyice gitmiş, geçen hafta babaannendesin zannediyorumMerhaba canlar :)
Ankara'dan selamlar
Menüyü yaziyim dün yazamadım dün ve bugün hemen geliyoooo
Edibe12 tatlı rakibim ilk zaferinin seninle olması ne güzel :)
Bu arada takıma yeni bir Bahar daha gelmiş hosgelmiş
MMenülerim gece gelecek şuan dışarı çıkcaz
Beni Ankaradayken azcik idare edersiniz dimi sizi coook seviyorum
Gayet iyi olmuş devamı da iyi gelir umarım.Bugünkü menüm
Sabah:
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
3 zeytin
1 dilim b.peynir
Öğle: b.peynirli domatesli tost
1 bardak ayran
Ara: 1 paket eti form
Akşam:
2 köfte kadar ızgara tavuk
Salata
Ayran
1 dilim tb ekmek
Ara
2 kırmızı erik
Su2 litre
Spor:
45 dk leslieNorth River
Ay ben kendim yemeyeyim deyince konu komşuya da yazık onlar da yemesinler diye atıyorumAfiyet olsun abla bı sürü şey demişsin de nerde onlar ben niye görmedim
Valla canım bugün cuma hadi gitmeyelim ama bundan sonra pür dikkat ki telafi edebilesin konu komşuya dağıt onlar sissin
Benim inusilinden dolayı oluyor o his
afiyet olsun gayet güzel
süper eda listene sporuna dönmüşsun
Akşam az gibi geldi bana o proteinli süt o kadar tok tutuyor muMenü
Sabah (9:40)
1yumurta
30g peynir
1/2dlm ekmek
Yeşillik
Ara(12:00)
Filtre kahve 1parmak sütle
Öğle(14:00)
3yk patlıcan salatası
1kepce şehriyeli tavuk çorbası
200g haşlanmış sotelenmis tavuk
Akşam(20:00)
1bardak proteinli süt (%26 protein)
Şu:2lt spor: henüz yok
Ay bunlar ne böyle hiç duymadım bile. Protein tozu filan deyince benim aklıma aşırı yapay çok zararlı geliyor. Araştırmadım ama psikolojik olarak direk öyle düşünüyorum. Zayıflamak için mi kullanıyorsun bunlarıValla kesinlikle öyle çok faydaları var bana iyi ki varlar annemde kayınvalidem de :)
Teşekkürler canım yorumlar üzerine akşam menümü değiştirdim :)
Teşekkürler :)
Menü bol proteinli olmuş ne güzel
Proteinli sütü beğendin mi ben beğenmedim Zaten içinde protein tozu varmış benim evde kocaman var kullanmıyorum :) ama karnitin ve cla kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?