Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hızlandığını biliyodumda yüzde 20 sini bilmiyodum :))

Abla seniniye takip edeyim zaten gizli rakibinim ya :))
kız rakiplikmi kaldı
Artık başka sikletlerdeyiz :))

Aman tanrım Didim
Vur deyince öldürdün abla maşallah
Hmm hiç öyle yapmak aklıma gelmedi :)
Bu arada karşıdan dönüşte oğlan eve girmek istemedi parka götürdük bende basket sahasında koştum ve iç bacak çalıştım aletlerde
Oğlun kaç yaşında canım o kismi kacirmisim
Yaptım abla yaptım çok olmasa da terlemeden uyuma dedim annemler geç gitti kuzey bana inat uyumadı bugün bı saat rotor yaptı vs vs
Abla ben bu hafta iykeydim reglde anam kist varmış o patladı belirtileriymis meğer aman dikkat
ilk günün nazar boncuğu olsun kaçamak yapmak istediğinde su iç ve git sana olmayan sevdiğin bı kıyafete bak onun içine girdiğini düşün yemek mı yoksa öğün mu
Yada sağlıklı birşeyler ye hala istiyorsa canın ucundan bak tadına ama önce karnını sağlıklı şeylerle sisir

Kızlar ben yatıyorum artık
Menümü yazayım bugünde
Sabah 9
2 ymk kaşığı ile yulaf 1 su bard süt 1 kaşık kayısı marmelatı ile pişirdim
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 kase fasulye kavurması
1-2 kaşık yoğurt
1-2 tane cısss yazmayım
Akşam 19
1 porsiyon döner
1 kase yoğurt
Salata 3 kaşık püre
Spor 1 saat cardio plates North River
Su 2 litreyi geçer
Filtre kahve

Ne güzelll cinslikmiş bu :))
Benim hasta olunca bile iştahım kesilmez
Tatlım sen normalde az yiyosun
Önceden konuştukmu hatırlamıyom
Sen fazla yiyerekmi kilo aldın yoksa rahatsızlıktanmı
ben doğuştan çok şişmanım hiç normal halim olmadı çocukken de çok şişmandım genç kızken de şişmandım :))
aşırı yediğim zamanlar mutlaka olmuştur asıl kiloyu doğum sonrası aldım stres, mutsuzluk kendinden nefret etme v.s. derken troid hastası oldum hem de hızlı çalışanı hipotroid ama hiç zayıflamadım hatta 4 sene boyu bir kaç kilo daha aldım sonra 2014 martta troidlerim alındı 111 kg dum marttan aralığa kadar çerez tabağıyla yemek yedim diyet yaptım sadece 1 kg falan verdim en son bu işin yemekle değil beyin de (zihin altın da) bittiğini anlamaya başlayıp araştırma okuma günlerimi başlattım öğrendiklerimi zihin altına kabul ettirmem çok uzun sürdü ama oldu şükür şimdi zayıflamanın kolay olduğunu biliyorum yediklerimle çok güzel doyuyorum hiç aç kalmıyorum hiç diyet yapmıyorum stresim yok ne yesem ne yemesem diye genel de düşünmüyorum bile :)

Daha yeni vardım canım :)) daha yengemgildeyim babanneme daha gecmedim

Cıss hariç guzel gorunuyor:6

Izinin ilk günü süpersin tatlım

Baya zor zamanlar geçmiş

Senin adına gerçekten çok sevindim cnm
Eminim kilo verdikçe vücudundada herşey daha rayına oturacak

hihh çikolata kistin mi vardı o mu patladı
bende kist çıktı zaten gülüm 5 cm over kist 1 aydan fazla kanama oldu doktor siprali çıkardı haziran başında 10 gün sonra kontrole gittim 2.5 santime düşmüştü ilaç bile vermedi 3 ay sonra gel bakalım dedi
benim iştahsızlık yıllardır 3-5 ayda bir tutardı zaten son seneler daha sık oluyor hava da etkiliyor galiba sıcak ve nem çok fazla , valla ben mutfakta yaşıyorum resmen, leptabım mutfak masasının demir başı :)) tezgahın üstün de sürekli atıştırmalıklar hatta benim sıpanın aburcuburu bile oluyor hiç nefsim çekmiyor

Baya zor zamanlar geçmiş

Senin adına gerçekten çok sevindim cnm
Eminim kilo verdikçe vücudundada herşey daha rayına oturacak
inşallah ilk amacım zaten daha sağlıklı güçlü bir bedenim olması , hepimiz sağlıklı ideal bedenlerimize çok beklemeden kavuşacağız biliyorum çünkü cidden istiyoruz

Hadi Bismillah bugün ikinci defa bilgisayar başına kamp kurup geçmiş yapıyorum
DİKKAT DİKKAT MENÜLERİNİZİN ALTINA BENİ ETİKETLEYİNİZ NİCK BAŞINA "@" İŞARETİNİ KULLANDIGINIZDA ETİKETLEME İŞLEMİNİ YAPARSINIZ BİLMEYENLER İÇİN
Ay seni etiketlemek hoşuma gidiyor, yetkili makama arz eder gibi, daha bir ciddiyet kazandı
İmkanı yok şekerim. Uyarmadı deme börek yerim beklentisiyle yenilgini iyice ağırlaştırma
Yaa ama bu çok az değil mi? Ekim sen takımın eski uyelerinden misin izinden mi döndün Durumu çözemedim. askrhpozitif free liste diye yazmış ama bilemedim Kendini tanıtır mısın
Fasulye yeme hayalleri makarna ve pastayla sonuclandi ben yine de birinci olurum bi kere. Kalan pastayı çöpe mi atsam acaba
Ben bir @mefkurem ikinci Ervacığım ama sen üçüncü neden olmayasınAma kaçamak cumada kalsın yoksa üçüncülük de elden gider karışmam. @mefkurem bak kıyamadım seni de ikinci yaptım
Insan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba

Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem
Yeme tabi kız daha hafta başında havlu atmanı istemem doğrusu
çok canın çekiyorsa saat geç olmadan 1 lokma al yada bol tarçınlı sıcak süt iç kesilsin isteğin
Ben de çok işe yarıyor bu
Regl döneminde olduğum için tatlı krizini bastiramadim. Olsun daha cuma. Bundan sonra krizlere dur deyip asılma zamanı.
Kaçamak tekrarlamazsa cumaya hala iyi bir eksi görebilirsin canım.
Bol kaçamaklı mönü mü yazayım

10.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek

14.00
4 minik yaş kayısı
Yoğurt

18.00
Makarna

20.00
Pasta

2 litre su
Yarim saat yürüyüş
North River
Bak sana söyleyeyim kaçamak göz göre göre gelmiş Makarna yeme hatasına düşmeyip sebze ya da et yeseydin şöyle yoğurt ve salata ile pastada kendini frenleyebilirdin
Yok cnm ben o istediğin kafasına bi patlattımmı susar zaten çok tokum
Süper Ben rakibin iradelisin severim
Menü gözüme az gözüktü ama böyle rahatsan sorun yok. Yalnız ben bu spor olayından kopmaya başlıyorum, çok cahil kaldım valla wall sit filan ne hiç bilmiyorum. Squatı duymuşluğum var ama öyle gözümde birşey canlanmadı. o düzeyde fransız kaldım yani@mefkurem bu durum seni boşuna sevindirmesin. İp atlama vb. klasik yöntemlerle de alt ederim seni ben

Benim kafa iyice gitmiş, geçen hafta babaannendesin zannediyorum
Gayet iyi olmuş devamı da iyi gelir umarım.
Ay ben kendim yemeyeyim deyince konu komşuya da yazık onlar da yemesinler diye atıyorum
Akşam az gibi geldi bana o proteinli süt o kadar tok tutuyor mu
Ay bunlar ne böyle hiç duymadım bile. Protein tozu filan deyince benim aklıma aşırı yapay çok zararlı geliyor. Araştırmadım ama psikolojik olarak direk öyle düşünüyorum. Zayıflamak için mi kullanıyorsun bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…