Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelelim rakibeme
Menü iyi şekerim beğendim, afiyet olsun. Ama spor O ne öyle , vur deyince öldürmüşsün Sence de biraz abartı olmamış mıNeyse canım yap, benim vücudum alışkın değil spora 15 dk yürüyüp yakacağımı sen anca 1 saate yakarsın. O yüzden sen de haklısın

Bu hızla gidersen 1. Belli 2.kim onu konuşalım :)
Malesef birinciyi yanlış tahmin ettiniz. Mefkurem en iyi ihtimalle ikinci, bu kesin gibi bir şey
Ha ha haaBu hafta sana özel çelik iradeyim bu bir. İkincisi eşimle Allah korusun inşallah kavga etmeyiz. Ben tedbirimi önden aldım. Rica ettim ona bir arkadaşı yenmem lazım bu hafta tartışmayalım diye sağolsun kabul ettiBence sen çok üzülmemek için her sonuca kendini hazırla

Valla tebrik ederim sizi
teşekkür ederim canım inşallah daha iyi menüleri sende görürüz.
Bi kere sen en zayıf halini gördün abla tabiki kilo bize yakışmıyor bu son olacak şurda 4-5 ay sonra 2-3 kilonun bahsini yapacaz buralarda :)
Ayy ne güzel olur Yasemin, inşallah dediğin güzel güp güzel günleri görmek nasip olur
Teşekkür ederim canım benimİnşallah sizin bana ışık olmanız gibi ben de başkalarına faydalı olabilirim.
Aaaa ben şoook :)
İlk üçe girmek süpeeer
Ne güzel bir duygu di mi? İnşallah Baharcığım zirvelerden inme de okul açılınca şöyle ağırlıklarından kurtulmuş bambaşka bir Bahar olarak devam et. DGS kitabı aldın mı bu arada? hazır Ankara'dayken oraya da bir bak bence hem gecikmeden başlarsın çalışmaya.
Çok güzel tavsiyeler, teşekkürler paylaştığın için.
Genel olarak gayet başarılı. Popkeki de boşver unut gitsin. Tekrar etmedikçe zararı olmaz inşallah. Kilo vermek zorlu ve uzun bir süreç hiç moral bozmadan hep ileriye bakmak lazım.
Ayy okuyunca ben de üzüldüm bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim hiç
Bilgin için teşekkürler ama görünce dayanamadım emzirmekten diyecem değil belki ilk gün diye inş yarın olmaz ama önceden olsa neler yerdim sırf buraya yazacam diye korktum

Teşekkür ederim Yasemin ben de elmaları temin eder etmez kuracağım bakalım inşallah ikimizin ki de iyi olur.
Elma sirkesi tatlı isteğini kesiyor kandaki şekeri yüzde 17 düşürüyor ılıksuya kat 1 kaşık iç
Yulaflı muz yap 1 kaşık balla içine hindistan cevizi dök işe yarıyor bide
Yulafı çok seviyorum yaa bak gece gece resmen canım çekti. Ama artık aklıma hemen @mefkurem geliyor ve kendime geliyorum
Ahaha evet yoksa -500 ile ilk üç olmaz
Olsun canım üçüncülük üçüncülüktür, hem bence 500 gr da hiç az değil. Tadını çıkar başarının
Dua etde vereyim cnm
Aman dayanmasın defolup gitsinler :)
Canım en kısa zamanda eskisinden bile zayıf olursun inşallah
Kızlar 30dk eliptik yaptım. Şimdi uykuya geçmişte bitti sabah gelen düşünsün
Süpersin @nanekekik sana da bu yakışırdı

Benim herkonuda pek ortam olamıyor
Al benden de o kadar, ya hep ya hiç mantığı var. İyi mi kötü mü bilmiyorum
Benden de iyi geceler kızlar

Lütfen sağlıklı bi kahvaltıyla güne başlıyalım devamıda öyle gelsin
Merak etme canım rakibem, sağlıklı bir kahvaltı yapacağımdan emin olabilirsin. Sen yarın o kekten yiyeceksen bari sabah erken ye de sonra 3 saat spora verme kendini

Tüh yaa ben gelene kadar hepiniz yatmışsınız. Hele garibim Mefkurem fazla spor sana iyi gelmedi galiba sen bu saatlerde uyanık olurdun. Yarına artık spora pek halin olmaz bence.
Hepinize iyi geceler, incecik halinizi gördüğünüz motive edici rüyalar dilerim@mefkurem sen istersen kek, merciimek köftesi, sarma filan gör rüyanda hani bu hafta yemesen iyi olur bari rüya ile yetin

günaydın dün ne bilidirim yapabildim nede yazabildim kızlar. perşembe günü cocuk uyutmadı sıfır uykuyla geldim zıbardım. Kusura bakmayın nolur.Şimdi geçmişi okucam napmışsınız. benim herzamanki gibiydi kahvaltılarım ama dün akşam yemek yiyemedim. gelir gelmez attım kendimi yataga

Koruma için gayet iyi Yasemin sporu bırakma yeter bu süreçte
3-4 cmden küçüktü abla ria bende taktırmış tüm ama olmuyor sürekli kayıyor o var diye güvenirken meğer yokmuş
aa ben de yürüyüşe gidip gelmiştim az yarım saat yürüdüm sonra hatunlarla oturup lak lak ettim :)
Muhabbete lazım ruha spor
Yoğun bir süt canım durumdu oeynirimsi birşey vanilyalı tok tuttu öğlen biraz çok yemiştim çünkü
tatlım cuma öğlene kadar mutlaka bildirim yapmak gerek şuan denemedesin sorun olmaz ama liste için katı kural eee tartildim mı tartı ne diyor

Günaydınnnn sevgili takımım

Bu hafta 7.olduğumuzu hatırlatayımda
Bişey canımız istediğinde belki aklımıza gelir :))

kız sende çelik irade vardıda şu 1 aydır nerdeydi
Hani sen iradesizim deyip öyle volta atıyodun

Ben incelip olduğumdan zayıf görünecem bikerem
sonra ortalarda, ben dünyanın en güzel garısıyam diye hava atacam Yağ yakmak için erken yatıp erken kalktım şekerim
Sen daha yatıyonmu yoksa
Benim meto çokdan çalışmaya başladı

Günaydın. Gece cosmussunuz kızlar. Ben o saatlerde kaçıncı uykumdaydım acaba
Bugünümüz güzel olacak dimi tatlım

Güzel olacak inşallah. Listede olsaydım 7. Olmazdık
O yüzden yeni gelenleri almıyolarya
Yani bu bizim elimizde değil, istesekde alamayız, yarışma genel kuralı
Başlangıçta normal olarak fazla veriliyor buda yeni üyesi olan takımlara avantaj sağlıyor

Ancak 3.cuma bildiriminde
Üyenin paylaşımı, takımla uyumu, diyetteki kararlılığı varsa güven veriyosa öyle giriyor listeye

Bilmiyorlar ki ben üç hafta diyette kalabildimse çok daha hırslı olur daha çok kilo veririm hih

Bilmiyorlar ki ben üç hafta diyette kalabildimse çok daha hırslı olur daha çok kilo veririm hih
Bu güzel işteeee daha bizde kilo çok cnm bol bol verip takımı 1.yaparız

Senin önceki kilo vermelerin nasıldı

valla tartı çok sevindirici :))) 82.400 ama çıplaktım işe gitmeden tartıldım ;Ddddd

Bu güzel işteeee daha bizde kilo çok cnm bol bol verip takımı 1.yaparız

Senin önceki kilo vermelerin nasıldı

Ben odaklandigimda spora da güzel asılıyorum. Kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum. 75 kiloya kadar düştüm. Kimse beni tanıyamıyordu. Cok guzel gunlerdi de bitti gitti işte.

valla tartı çok sevindirici :))) 82.400 ama çıplaktım işe gitmeden tartıldım ;Ddddd
Melekcim takıma dahil olmak istiyosan düzenli paylaşım ve bildirim şart cnm
Istersen ilk sayfadaki kuralları bidaha oku

Ben yapamam dersen de, baştan daha relaks bi takıma geçebilirsin

Ben odaklandigimda spora da güzel asılıyorum. Kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum. 75 kiloya kadar düştüm. Kimse beni tanıyamıyordu. Cok guzel gunlerdi de bitti gitti işte.
Biçok yönlerimiz benziyor seninle

O günler geri gelip bidaha gitmeyecek cnm
Şu al -ver lanetinden kurtulacaz

Biçok yönlerimiz benziyor seninle

O günler geri gelip bidaha gitmeyecek cnm
Şu al -ver lanetinden kurtulacaz
Inşallah bir daha gelmemek üzere kurtuluruz. Sağlık sıkıntılarım var onlardan da kurtulurum. Sevdiğim tarzda kıyafetler de giyebilirim insallah. Şuan üstüme bulduğumu giyiyorum yeter ki olsun da ne olduğu önemli değil. Ikıncı bebek istiyorum nasip olursa bu kiloyla zor. Pcos hastasiyim kilo vermeyince hamile kalmam zor. Vs vs vs o kadar çok neden var ki kilo vermek için. Rabbim hepimize nasip etsin.

Biz ne kadar önce görüntüye takılsakda fazla kilo herşeyin belası cnm
Zaten kilo vermeden hamile kalmayı düşünme
Bu kiloyla kalmış olsan üstüne bi 20 kilo daha gelecek işin daha zorlaşacak

Kendimize bi 5-6 ay ayırmışız çokmu
Sabredelim verip kurtulalım
Hem vücut sağlığımız Hem psikolojimiz hemde göründümüz düzelecek
Akşamda dediğim gibi, bi verip geri almak daha koyuyor insana
Bu sefer eminim bunu bidaha yaşamamak için insan gibi yemeyide öğrenecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…