- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.881
Inşallah öğreneceğiz. Kızıma 100 kilo ile hamile kaldım. Doğumdan bir ay sonra 100 kiloydum ama boşverince üstüne geliyor işte. Bu kiloda hamile kalmak istemiyorum ayrı birşey hamile kalmam da zor o da ayrı. Ama üstesinden geleceğim insallah. Hırslı bir karakterim var. O yüzden burda zayıflamak kolay olur diye düşündüm. Inşallah da öyle olurBiz ne kadar önce görüntüye takılsakda fazla kilo herşeyin belası cnm
Zaten kilo vermeden hamile kalmayı düşünme
Bu kiloyla kalmış olsan üstüne bi 20 kilo daha gelecek işin daha zorlaşacak
Kendimize bi 5-6 ay ayırmışız çokmu
Sabredelim verip kurtulalım
Hem vücut sağlığımız Hem psikolojimiz hemde göründümüz düzelecek
Akşamda dediğim gibi, bi verip geri almak daha koyuyor insana
Bu sefer eminim bunu bidaha yaşamamak için insan gibi yemeyide öğrenecez
Merhabalar,
Cuma itibari ile nasil dikkatli başladığımı ve rakibeme göz açtırmayacağımı görün diye menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim çörekotlu peynir
Öğle
Pancar Salatası @seydan94 çok begendim tesekkurler
Çoban salata
Ara
Siyah üzüm (4-5 tane)
Akşam
1 kase sütlü keten tohumlu chia tohumlu yulaf
3 hurma
1 avuç yer fıstığı
Bugün kahve içemedim ama bol yeşil çay var
Su 2 lt
Spor 25 dk Gilad Bodies in Motion
15 dk Leslie @nanekekik
Mefkurem az diye güldüğünü duyar gibiyim. Uyarıyorum henüz yatmadım
Inşallah yakın zamanda girersin o kıyafetlere. Ben ilk zayıflarken çok beğendiğim bir tunik almıştım küçük beden. Ona gireceğim günleri hayal ettim hep. Şık sık deneyip giymeme ne kadar kaldı diye hesap yapıp durdum. Zayıf olduğumda çok güzel bir ceket almıştım aslında onu çıkartıp gözümün önüne mi koysam. Ben zayıfladığımda aldığım kıyafetleri bazanin altına gomdum moralim bozulmasın diye ama aslında çıkartmak gerek. Kendime yaptığım haksızlığı daha net görmek icinErva kızz sen benim dolabı görsen
Ne güzel verdim diye büyük gelen herşeyi atıp yenileri aldıydım
Şimdi bakıp iç geçiriyom
Bu kiloyu kabullenmemek içinde büyük beden almıyorum
Hiç giyecek bişeyim yok
O yüzden biyere gitmek bile istemiyorum
Bikaç elbise tayt tşört idare ediyom
Bi an önce ilk etapta 78 e düşmem lazım. Çoğu olur O zaman
Kafanı hiç hamişliğe falan takma cnm zaten vakti saati gelince Allah nasip ederse olurInşallah öğreneceğiz. Kızıma 100 kilo ile hamile kaldım. Doğumdan bir ay sonra 100 kiloydum ama boşverince üstüne geliyor işte. Bu kiloda hamile kalmak istemiyorum ayrı birşey hamile kalmam da zor o da ayrı. Ama üstesinden geleceğim insallah. Hırslı bir karakterim var. O yüzden burda zayıflamak kolay olur diye düşündüm. Inşallah da öyle olur
Günaydın. Afiyet olsunKızlar selam günaydın tünaydın sabah sporumu yapmış bulunmaktayım kahvaltımı da yaptım bol peynirli canım fena peynir çekti :))
Bencede gözünün önüne koyInşallah yakın zamanda girersin o kıyafetlere. Ben ilk zayıflarken çok beğendiğim bir tunik almıştım küçük beden. Ona gireceğim günleri hayal ettim hep. Şık sık deneyip giymeme ne kadar kaldı diye hesap yapıp durdum. Zayıf olduğumda çok güzel bir ceket almıştım aslında onu çıkartıp gözümün önüne mi koysam. Ben zayıfladığımda aldığım kıyafetleri bazanin altına gomdum moralim bozulmasın diye ama aslında çıkartmak gerek. Kendime yaptığım haksızlığı daha net görmek icin
Haklısın. Bundan sonra bana ne yarıyorsa elimden geldiğince onla ilgileneceğim. Sporu eklemem gerek en çok sporla kilo veriyorum ben. Bu sefer sağlıklı olmayı öğrenmeliyim sadece kilo vermek yetmez banaKafanı hiç hamişliğe falan takma cnm zaten vakti saati gelince Allah nasip ederse olur
Sen şimdi sadece kendine odaklan
Ne yersem daha sağlıklı kilo veririm, hangisi bana yarıyor, yaramıyor, hangisi yağ yakar
Boş zararlı kalorilerle vücudumuza işgence yapmıyalım
Valla ben normalde sevmediğim o kadar çok şey yiyorumki
Mesela dereotu roka brokoli hiç sevmem
Ama brokoli bana çok iyi geliyor hemde özellikle kadın hastalıkları için çok faydalıymış
Bugün yiyecemmm :))
Vayyy güne hızlı başlanmışKızlar selam günaydın tünaydın sabah sporumu yapmış bulunmaktayım kahvaltımı da yaptım bol peynirli canım fena peynir çekti :))
Kesinlikle. Önceki zayıfladığımda öyle yapmıştım. Aslında şuan avantajdayım eşim de diyette. Evde mecbur sağlıklı şeyler pişiyor.Bencede gözünün önüne koy
Tekrar ona girmek için hırs yaparsın
Aslında canımız bişey istediğinde olmayan kıyafeti denesek ne iyi olur
Hertaraftan fışkıran yağları, bacağımızdan sokamadığımız pantolonları görünce
Daha nerene yicen,deriz
Tabiki cnm biz zayıf değil fit olmak istiyoruzHaklısın. Bundan sonra bana ne yarıyorsa elimden geldiğince onla ilgileneceğim. Sporu eklemem gerek en çok sporla kilo veriyorum ben. Bu sefer sağlıklı olmayı öğrenmeliyim sadece kilo vermek yetmez bana
Eeee ne güzel avantajın varmış tatlım bunu iyi değerlendirKesinlikle. Önceki zayıfladığımda öyle yapmıştım. Aslında şuan avantajdayım eşim de diyette. Evde mecbur sağlıklı şeyler pişiyor.
Tabiki cnm biz zayıf değil fit olmak istiyoruz
Yoksa kimilerini görüyorum çöp gibi bacaklar hiç çekici gelmiyor
Orası burası sarkıncada kötü bi görüntü oluyor
Hem sağlık, Hem kilo vermek, hemde güzellik için spor şart
Geçen gün eşim zayıf olduğum fotoğrafları bakmış bana gösteriyordu ne zaman böyle olacaksın diye.Eeee ne güzel avantajın varmış tatlım bunu iyi değerlendir
Bide zayıf yada en şişko resmini buzdolabına asabilirsin. Hangisi seni motive edecekse
Vayyy güne hızlı başlanmışbu hafta böyle olursa eminim kiloda atak yapacaktır şeydam
Yılbaşına öyleyim deseydin :))Geçen gün eşim zayıf olduğum fotoğrafları bakmış bana gösteriyordu ne zaman böyle olacaksın diye.
Yılbaşına 90 olsam fesini göğe atarmis :)Yılbaşına öyleyim deseydin :))
Ne 90 nı kızzz sen ona en az 79 deYılbaşına 90 olsam fesini göğe atarmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?