- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.901
ben listeye katılmadan muhabbetine takılıyorum desem yeridir herhalde buradaki arkadaşlar o kadar iyi o kadar sıcak sevecenler ki ayrı kalamıyorum 2. evim :))faydalı bilgileri paylaşıyoruz bilgi alışverişi muhabbet derken buralardayım işte gülüm :)Hadi Bismillah bugün ikinci defa bilgisayar başına kamp kurup geçmiş yapıyorum
Ay seni etiketlemek hoşuma gidiyor, yetkili makama arz eder gibi, daha bir ciddiyet kazandı
İmkanı yok şekerim. Uyarmadı deme börek yerim beklentisiyle yenilgini iyice ağırlaştırma
Yaa ama bu çok az değil mi? Ekim sen takımın eski uyelerinden misin izinden mi döndün Durumu çözemedim. @askrhpozitif free liste diye yazmış ama bilemedim Kendini tanıtır mısın
Ben bir @mefkurem ikinci Ervacığım ama sen üçüncü neden olmayasınAma kaçamak cumada kalsın yoksa üçüncülük de elden gider karışmam. @mefkurem bak kıyamadım seni de ikinci yaptım
Yeme tabi kız daha hafta başında havlu atmanı istemem doğrusu
Ben de çok işe yarıyor bu
Kaçamak tekrarlamazsa cumaya hala iyi bir eksi görebilirsin canım.
Bak sana söyleyeyim kaçamak göz göre göre gelmişMakarna yeme hatasına düşmeyip sebze ya da et yeseydin şöyle yoğurt ve salata ile pastada kendini frenleyebilirdin
SüperBen rakibin iradelisin severim
Menü gözüme az gözüktü ama böyle rahatsan sorun yok. Yalnız ben bu spor olayından kopmaya başlıyorum, çok cahil kaldım valla wall sit filan ne hiç bilmiyorum. Squatı duymuşluğum var ama öyle gözümde birşey canlanmadı. o düzeyde fransız kaldım yani@mefkurem bu durum seni boşuna sevindirmesin. İp atlama vb. klasik yöntemlerle de alt ederim seni ben
Benim kafa iyice gitmiş, geçen hafta babaannendesin zannediyorum
Gayet iyi olmuş devamı da iyi gelir umarım.
Ay ben kendim yemeyeyim deyince konu komşuya da yazık onlar da yemesinler diye atıyorum
Akşam az gibi geldi bana o proteinli süt o kadar tok tutuyor mu
Ay bunlar ne böyle hiç duymadım bile. Protein tozu filan deyince benim aklıma aşırı yapay çok zararlı geliyor. Araştırmadım ama psikolojik olarak direk öyle düşünüyorum. Zayıflamak için mi kullanıyorsun bunları
ben de kıyafet almıyorum nasıl olsa biraz daha zayıflıyacam 46 beden bir kaç parça alırım idare ederim 40 bedene inene kadar az az alırsam alıcam 52 bedenden 48 düştüm pantolonlar totoşumdan düşüyorErva kızz sen benim dolabı görsen
Ne güzel verdim diye büyük gelen herşeyi atıp yenileri aldıydım
Şimdi bakıp iç geçiriyom
Bu kiloyu kabullenmemek içinde büyük beden almıyorum
Hiç giyecek bişeyim yok
O yüzden biyere gitmek bile istemiyorum
Bikaç elbise tayt tşört idare ediyom
Bi an önce ilk etapta 78 e düşmem lazım. Çoğu olur O zaman
Merhaba Poncik, kullandığın ifadeler ne kadar zorlandığını gösteriyor, üzüldüm doğrusu. Biz büyükler hayatın zorlukları içinde boğulurken olan minik yavrulara oluyor. Allah yardımcın olsun. Keşke sana destek olabilecek birileri olsa...günaydın dün ne bilidirim yapabildim nede yazabildim kızlar. perşembe günü cocuk uyutmadı sıfır uykuyla geldim zıbardım. Kusura bakmayın nolur.Şimdi geçmişi okucam napmışsınız. benim herzamanki gibiydi kahvaltılarım ama dün akşam yemek yiyemedim. gelir gelmez attım kendimi yataga
Evet malesef ben gece kuşuyum. Çocuklardan ya da günlük telaşlardan ancak fırsat bulup yazıyorum.Günaydın. Gece cosmussunuz kızlar. Ben o saatlerde kaçıncı uykumdaydım acaba
Evet geçen hafta altıncıydık, geri gitmeseydik iyiydi. Ne diyelim bu hafta geri ilk üçe yükseliriz umarım. İradesizim dedim de öyle kalıcam mı dedim? Beni çok iyi motive ettiniz, hiç değilse bir hafta seni yenmek için irademi kullanayım dedim. Hem bilinç altıma pozitif mesaj gönderiyorum işte. Bu arada ben de 8.30 da kalktım, yattığım saat düşünülürse o kadar da geç sayılmaz bence.Günaydınnnn sevgili takımım
Bu hafta 7.olduğumuzu hatırlatayımda
Bişey canımız istediğinde belki aklımıza gelir :))
kız sende çelik irade vardıda şu 1 aydır nerdeydi
Hani sen iradesizim deyip öyle volta atıyodun
Ben incelip olduğumdan zayıf görünecem bikerem
sonra ortalarda, ben dünyanın en güzel garısıyam diye hava atacam
Yağ yakmak için erken yatıp erken kalktım şekerim
Sen daha yatıyonmu yoksa
Benim meto çokdan çalışmaya başladı
Bugünümüz güzel olacak dimi tatlım
Hoşgeldin Poni, biz de seni özledik... Nasılsın, koruma nasıl gidiyor?Günaydın herkese. Çok şükür baba evine geldik dün gece, özledim sizleri
Ben de bir aydan fazla diyet yapamadım şimdiye kadar. Bakalım bu hafta benim için bir ilk...Bilmiyorlar ki ben üç hafta diyette kalabildimse çok daha hırslı olur daha çok kilo veririm hih
Ne 90 nı kızzz sen ona en az 79 de
(tabi kaçamaksız gidersen)
Eşin fesmi giyor
Ne güzel canım afiyet olsun. Ben dün kahve içememiştim bak bugün içeyim. Sporla da bol bol yağ yakarsın inşallah.Aaaaa rakibim gelebilmiş nihayet
Bende tam kahvemi içip spora başlıcaktım
O güzel günler geri gelecek merak etme canım...Ben odaklandigimda spora da güzel asılıyorum. Kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum. 75 kiloya kadar düştüm. Kimse beni tanıyamıyordu. Cok guzel gunlerdi de bitti gitti işte.
Böyle bir dolap süper motivasyon kaynağı. Ben arada bir diyorum boşver bu haline uygun yeterince kilon var daha fazla alma yeter. Gerçi artmaya devam ettikçe ettim o da ayrı....Erva kızz sen benim dolabı görsen
Ne güzel verdim diye büyük gelen herşeyi atıp yenileri aldıydım
Şimdi bakıp iç geçiriyom
Bu kiloyu kabullenmemek içinde büyük beden almıyorum
Hiç giyecek bişeyim yok
O yüzden biyere gitmek bile istemiyorum
Bikaç elbise tayt tşört idare ediyom
Bi an önce ilk etapta 78 e düşmem lazım. Çoğu olur O zaman
Tünaydın Şeyda. Ooo Alya ve Beren'in güzel anneleri bu hafta atak yapacak gibi... Hadi bakalım... Malesef benim canım hala tatlı hamurişi çekiyor inşallah peynir çekme kıvamına gelirim bir gün...Kızlar selam günaydın tünaydın sabah sporumu yapmış bulunmaktayım kahvaltımı da yaptım bol peynirli canım fena peynir çekti :))
Ayy benim sevmediğim hiç bir şey yok galiba. Sorunum zararlıları yemekten aklıma sağlıklı yiyeceklerin gelmemesi.Kafanı hiç hamişliğe falan takma cnm zaten vakti saati gelince Allah nasip ederse olur
Sen şimdi sadece kendine odaklan
Ne yersem daha sağlıklı kilo veririm, hangisi bana yarıyor, yaramıyor, hangisi yağ yakar
Boş zararlı kalorilerle vücudumuza işgence yapmıyalım
Valla ben normalde sevmediğim o kadar çok şey yiyorumki
Mesela dereotu roka brokoli hiç sevmem
Ama brokoli bana çok iyi geliyor hemde özellikle kadın hastalıkları için çok faydalıymış
Bugün yiyecemmm :))
Çok memnun oldum Ekim, ben de başka takımdan misafir geldin zannetmiştim. Bende de hipotiroid var, günlük 75 mg euthyrox kullanıyorum. Seninki fazla çalışıyormuş galiba, o daha tehlikeli aldırmakla iyi yapmışsın. İnşallah hedeflediğin kiloya kolayca ulaşır ve sağlığına kavuşursun. Seni her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.ben listeye katılmadan muhabbetine takılıyorum desem yeridir herhalde buradaki arkadaşlar o kadar iyi o kadar sıcak sevecenler ki ayrı kalamıyorum 2. evim :))faydalı bilgileri paylaşıyoruz bilgi alışverişi muhabbet derken buralardayım işte gülüm :)
önce kısaca kendimi tanıtayım yaş 37 boy 166 , 18 yıllık evliyim 16 yaşın da bir oğlum var malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum :))
111 kg başladım 91 küsürdeyim şu an triod bezim 3.5 sene önce alındı meto normal değil yani yediğim bir salatalığı bile sindirip atmam 28-30 saati buluyor o da kabızlık yoksa (fibromiyalji hastalığının en büyük problemi kabızlık) diyet yapmıyorum diyete bazen haftalarca aynı kiloda sabit kalabiliyorum.. aklıma geleni yazdım merak ettiğin sormak istediğin başka bir şey varsa sor gülüm :)
Ohh ohh keyfini çıkar poni çok kıskandım şimdi seni bide oraya yıldızlı yıldızlı mezun yazmışGünaydın herkese. Çok şükür baba evine geldik dün gece, özledim sizleri
zaten öyle canım WC ye çıkmış aç karına cibildak tartiliyoruzvalla tartı çok sevindirici :))) 82.400 ama çıplaktım işe gitmeden tartıldım ;Ddddd
Naneciğim, bayram hedeflerine musait olduğunda bir el atabilir misin? Sana zahmet benim hedefi de 83 olarak güncelle olur mu?Ohh ohh keyfini çıkar poni çok kıskandım şimdi seni bide oraya yıldızlı yıldızlı mezun yazmış
zaten öyle canım WC ye çıkmış aç karına cibildak tartiliyoruz
Insan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba
Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem
18 temmuz da aldım ölçülerimi bir de ay sonu alıcam :))
bir sürü şey yedim de ondan liste uzun gülüm :)))
sabah 2 yumurta olunca çok tok tuttu , akşam cacıkta sarımsak vardı pek severim kendilerini bayadır da yememiştim o yüzden fazlaca cacık yedim o da güzel şişirdi tıka basa tokum şimdi
ben zaten gün de 2 öğün yiyorum bu gün acıktım da sabah erken yedim yoksa bende sabah yok öğlen saati kahvaltı var
Regl döneminde olduğum için tatlı krizini bastiramadim. Olsun daha cuma. Bundan sonra krizlere dur deyip asılma zamanı.
Konuşun ben sizi tutmayım
Bugün öyle oldu ama inş.devamı gelir cnm
Menümü yazayım çenem düşmeden
Sabah 9 da
1yumurta
Peynir
Domates
Bol yeşillik
Yeşil çay
Öğlen 13.00
Adana
Bi kase salata
4 kayısı
Bi parça ekmek
Akşam 19:00
Patlıcan salata
Taze fasulye
23:00 bi tane popkek
35 dk yürüyüş
North River ne çok yemişim yaaaaa
3 lt su
bilmeyenler için EK BİLGİ:
regl dönemin de metabolizma yüz de 20 daha hızlanır eğer nefsimize mukayyet olup şeker dengesini koruyup krize girmezsek normal dönemden daha hızlı zayıflarız
benim en hızlı zayıfladığım dönem bu dönem canlı örnek ben
Canım ne pastalar ne börekler ne dolmalar ne baklavalar attım çöpe inan bak
Benim gece uykudan kalkıp tatlı yeme abur cunur yeme huyum vardı
Bunu yenmek için mideme gideceğime çöpe gönderiyordum beni dürtüyor aklım orda kalıyordu
At gitsin yoksa akşın orda kalacak bu bile beyini olumsuz yönlendiriyor
hihh çikolata kistin mi vardı o mu patladı
bende kist çıktı zaten gülüm 5 cm over kist 1 aydan fazla kanama oldu doktor siprali çıkardı haziran başında 10 gün sonra kontrole gittim 2.5 santime düşmüştü ilaç bile vermedi 3 ay sonra gel bakalım dedi
benim iştahsızlık yıllardır 3-5 ayda bir tutardı zaten son seneler daha sık oluyor hava da etkiliyor galiba sıcak ve nem çok fazla , valla ben mutfakta yaşıyorum resmen, leptabım mutfak masasının demir başı :)) tezgahın üstün de sürekli atıştırmalıklar hatta benim sıpanın aburcuburu bile oluyor hiç nefsim çekmiyor
günaydın dün ne bilidirim yapabildim nede yazabildim kızlar. perşembe günü cocuk uyutmadı sıfır uykuyla geldim zıbardım. Kusura bakmayın nolur.Şimdi geçmişi okucam napmışsınız. benim herzamanki gibiydi kahvaltılarım ama dün akşam yemek yiyemedim. gelir gelmez attım kendimi yataga
Biçok yönlerimiz benziyor seninle
O günler geri gelip bidaha gitmeyecek cnm
Şu al -ver lanetinden kurtulacaz
Inşallah öğreneceğiz. Kızıma 100 kilo ile hamile kaldım. Doğumdan bir ay sonra 100 kiloydum ama boşverince üstüne geliyor işte. Bu kiloda hamile kalmak istemiyorum ayrı birşey hamile kalmam da zor o da ayrı. Ama üstesinden geleceğim insallah. Hırslı bir karakterim var. O yüzden burda zayıflamak kolay olur diye düşündüm. Inşallah da öyle olur
Geçen gün eşim zayıf olduğum fotoğrafları bakmış bana gösteriyordu ne zaman böyle olacaksın diye.
79 muuuu ağzın bal yesin en kalorisizinden
Gelelim itiraf kısmına... Dün gece tam yatmadan önce iki yemek kaşığı kadar sütlacı hüplettim malesef. Çok anlık bir olaydı, bir anda kendimi boş sütlaç kasesi ile şaşkın bir halde buldum. Arada olanları, aklımdan geçenleri hatırlamıyorum
DünMefkurem spor performansını görünce neyse spor birinciliğini başka hafta alırım demiştim Ama seni yenme planlarım da tehlikeye giriyor
Evet abla baya şehir gezdik karadenizde çok güzeldi kızımda güzel durdu süperdi herşey deşarj oldm resmenOhhh gözün aydın cnm
Baya geze geze gittiniz heralde
Sende özlendinnnnn
Hoşbulduk canm iyiym bizimkileri de özlemişim. Tatilde beslenmem iyiydi özellikle yolculukta çikolata kek bisküvi gazlı içecek çok tüketirdik almadık bu kez iyi oldu. Sadece dondurmayı kaçırmış olabilirimMerhaba Poncik, kullandığın ifadeler ne kadar zorlandığını gösteriyor, üzüldüm doğrusu. Biz büyükler hayatın zorlukları içinde boğulurken olan minik yavrulara oluyor. Allah yardımcın olsun. Keşke sana destek olabilecek birileri olsa...
Evet malesef ben gece kuşuyum. Çocuklardan ya da günlük telaşlardan ancak fırsat bulup yazıyorum.
Evet geçen hafta altıncıydık, geri gitmeseydik iyiydi. Ne diyelim bu hafta geri ilk üçe yükseliriz umarım. İradesizim dedim de öyle kalıcam mı dedim? Beni çok iyi motive ettiniz, hiç değilse bir hafta seni yenmek için irademi kullanayım dedim. Hem bilinç altıma pozitif mesaj gönderiyorum işte. Bu arada ben de 8.30 da kalktım, yattığım saat düşünülürse o kadar da geç sayılmaz bence.
Hoşgeldin Poni, biz de seni özledik... Nasılsın, koruma nasıl gidiyor?
Ben de bir aydan fazla diyet yapamadım şimdiye kadar. Bakalım bu hafta benim için bir ilk...
Aramıza hoşgeldin ben poni. 95 le başladığım takımımdan geçen hafta 71le mezun oldum79 muuuu ağzın bal yesin en kalorisizinden
Canm bi süre sonra sende mezun yazıcaksn bebişleri bu kiloda yapmıcaz de miOhh ohh keyfini çıkar poni çok kıskandım şimdi seni bide oraya yıldızlı yıldızlı mezun yazmış
zaten öyle canım WC ye çıkmış aç karına cibildak tartiliyoruz
Aramıza hoşgeldin canm bn poniUnutmadan önce alıntı yapamadıklarıma cevap vereyim :) onların cevap verdiği çok olunca telefondan silmek zor oluyor :)))
North River 2,5 yaşında canım oğlum
Edibe12 tatlım sırtını duvara dayıyorsun sandalyeye oturuyormuş gibi çöküyorsun ellerini uzatıyorsun aslında bi koltuk taklidi yapıyor gibi oluyorsun :)) böyle bekliyorsun :)
Protein tozu alamadığım protein yerine takviye ürün yediklerimizi düşününce sağlıksız değiller, vücüt çalışan kadınlar avuç avuç hormon alıyorlar :) ayrıca karnitin ve cla gayet sağlıklı takviye ürünler karnitin kırmızı etti var fakat kırmızı Eti yiyeyerek karnitin alamıyoruz karnitin depolanmış yağları açığa çıkarıyor Şen'de sporla yakıyorsun sporsuz fayda etmez ikisinde cla gelirsek o da bir yağ asiti, cla yağların depolanmasına izin vermiyor böyle faydalılar yani zararları Yok ayrıca karnitin selülite falan çok iyi geliyor
Yarıyor demek ki hemen200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
Yarıyor demek ki hemen
Edeblirsin tabi canım. Yeni üye ilk kapanın yani davet edenin takımında kalırKızlar bi şey sorucam bazen geziniyorum hep görüyorum gruba katılmak isteyenlere kimse yazmamış oluyor bazen vs bizde davet edebiliyor muyuz gruba sadece kaptan yardımcı vs mı davet edebiliyor?
Edeblirsin tabi canım. Yeni üye ilk kapanın yani davet edenin takımında kalır
Yarıyor demek ki hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?