Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben listeye katılmadan muhabbetine takılıyorum desem yeridir herhalde buradaki arkadaşlar o kadar iyi o kadar sıcak sevecenler ki ayrı kalamıyorum 2. evim :))faydalı bilgileri paylaşıyoruz bilgi alışverişi muhabbet derken buralardayım işte gülüm :)
önce kısaca kendimi tanıtayım yaş 37 boy 166 , 18 yıllık evliyim 16 yaşın da bir oğlum var malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum :))
111 kg başladım 91 küsürdeyim şu an triod bezim 3.5 sene önce alındı meto normal değil yani yediğim bir salatalığı bile sindirip atmam 28-30 saati buluyor o da kabızlık yoksa (fibromiyalji hastalığının en büyük problemi kabızlık) diyet yapmıyorum diyete bazen haftalarca aynı kiloda sabit kalabiliyorum.. aklıma geleni yazdım merak ettiğin sormak istediğin başka bir şey varsa sor gülüm :)

ben de kıyafet almıyorum nasıl olsa biraz daha zayıflıyacam 46 beden bir kaç parça alırım idare ederim 40 bedene inene kadar az az alırsam alıcam 52 bedenden 48 düştüm pantolonlar totoşumdan düşüyor

Merhaba Poncik, kullandığın ifadeler ne kadar zorlandığını gösteriyor, üzüldüm doğrusu. Biz büyükler hayatın zorlukları içinde boğulurken olan minik yavrulara oluyor. Allah yardımcın olsun. Keşke sana destek olabilecek birileri olsa...
Günaydın. Gece cosmussunuz kızlar. Ben o saatlerde kaçıncı uykumdaydım acaba
Evet malesef ben gece kuşuyum. Çocuklardan ya da günlük telaşlardan ancak fırsat bulup yazıyorum.
Evet geçen hafta altıncıydık, geri gitmeseydik iyiydi. Ne diyelim bu hafta geri ilk üçe yükseliriz umarım. İradesizim dedim de öyle kalıcam mı dedim? Beni çok iyi motive ettiniz, hiç değilse bir hafta seni yenmek için irademi kullanayım dedim. Hem bilinç altıma pozitif mesaj gönderiyorum işte. Bu arada ben de 8.30 da kalktım, yattığım saat düşünülürse o kadar da geç sayılmaz bence.
Günaydın herkese. Çok şükür baba evine geldik dün gece, özledim sizleri
Hoşgeldin Poni, biz de seni özledik... Nasılsın, koruma nasıl gidiyor?
Bilmiyorlar ki ben üç hafta diyette kalabildimse çok daha hırslı olur daha çok kilo veririm hih
Ben de bir aydan fazla diyet yapamadım şimdiye kadar. Bakalım bu hafta benim için bir ilk...

Aaaaa rakibim gelebilmiş nihayet
Bende tam kahvemi içip spora başlıcaktım
Ne güzel canım afiyet olsun. Ben dün kahve içememiştim bak bugün içeyim. Sporla da bol bol yağ yakarsın inşallah.
Ben odaklandigimda spora da güzel asılıyorum. Kilo verdikçe daha çok hırs yapıyorum. 75 kiloya kadar düştüm. Kimse beni tanıyamıyordu. Cok guzel gunlerdi de bitti gitti işte.
O güzel günler geri gelecek merak etme canım...
Böyle bir dolap süper motivasyon kaynağı. Ben arada bir diyorum boşver bu haline uygun yeterince kilon var daha fazla alma yeter. Gerçi artmaya devam ettikçe ettim o da ayrı....
Kızlar selam günaydın tünaydın sabah sporumu yapmış bulunmaktayım kahvaltımı da yaptım bol peynirli canım fena peynir çekti :))
Tünaydın Şeyda. Ooo Alya ve Beren'in güzel anneleri bu hafta atak yapacak gibi... Hadi bakalım... Malesef benim canım hala tatlı hamurişi çekiyor inşallah peynir çekme kıvamına gelirim bir gün...
Ayy benim sevmediğim hiç bir şey yok galiba. Sorunum zararlıları yemekten aklıma sağlıklı yiyeceklerin gelmemesi.
Çok memnun oldum Ekim, ben de başka takımdan misafir geldin zannetmiştim. Bende de hipotiroid var, günlük 75 mg euthyrox kullanıyorum. Seninki fazla çalışıyormuş galiba, o daha tehlikeli aldırmakla iyi yapmışsın. İnşallah hedeflediğin kiloya kolayca ulaşır ve sağlığına kavuşursun. Seni her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Günaydın herkese. Çok şükür baba evine geldik dün gece, özledim sizleri
Ohh ohh keyfini çıkar poni çok kıskandım şimdi seni bide oraya yıldızlı yıldızlı mezun yazmış
valla tartı çok sevindirici :))) 82.400 ama çıplaktım işe gitmeden tartıldım ;Ddddd
zaten öyle canım WC ye çıkmış aç karına cibildak tartiliyoruz

Gelelim itiraf kısmına... Dün gece tam yatmadan önce iki yemek kaşığı kadar sütlacı hüplettim malesef. Çok anlık bir olaydı, bir anda kendimi boş sütlaç kasesi ile şaşkın bir halde buldum. Arada olanları, aklımdan geçenleri hatırlamıyorum
Dün Mefkurem spor performansını görünce neyse spor birinciliğini başka hafta alırım demiştim Ama seni yenme planlarım da tehlikeye giriyor

Ohh ohh keyfini çıkar poni çok kıskandım şimdi seni bide oraya yıldızlı yıldızlı mezun yazmış
Naneciğim, bayram hedeflerine musait olduğunda bir el atabilir misin? Sana zahmet benim hedefi de 83 olarak güncelle olur mu?

Unutmadan önce alıntı yapamadıklarıma cevap vereyim :) onların cevap verdiği çok olunca telefondan silmek zor oluyor :)))

North River 2,5 yaşında canım oğlum

Edibe12 tatlım sırtını duvara dayıyorsun sandalyeye oturuyormuş gibi çöküyorsun ellerini uzatıyorsun aslında bi koltuk taklidi yapıyor gibi oluyorsun :)) böyle bekliyorsun :)

Protein tozu alamadığım protein yerine takviye ürün yediklerimizi düşününce sağlıksız değiller, vücüt çalışan kadınlar avuç avuç hormon alıyorlar :) ayrıca karnitin ve cla gayet sağlıklı takviye ürünler karnitin kırmızı etti var fakat kırmızı Eti yiyeyerek karnitin alamıyoruz karnitin depolanmış yağları açığa çıkarıyor Şen'de sporla yakıyorsun sporsuz fayda etmez ikisinde cla gelirsek o da bir yağ asiti, cla yağların depolanmasına izin vermiyor böyle faydalılar yani zararları Yok ayrıca karnitin selülite falan çok iyi geliyor

Insan karnı çok tokken bile canı niye tatlı isterki acaba

Erva sana demedim
Şu anda kendim için diyorum :))ama tabiki yemicem

Tatlı bağımlılığıda kötü ben hamileyken canım hiç tatlı istemiyordu sürekli acı ekşi falan o sayede 6 kg aldım sadece hamilelikte :) Doğumdan sonra kocama baklava vs yapınca gece kalkıp ağzıma atıyordum bi tane :)))

Sarımsak soğan ağzıma sürmezdim eşim yese öff git çok kötü kokuyorsun derdim hamileyken canım sarımsak soğan istiyordu yemiyordum :) eşimde yesene neden yemiyorsun diyordu bi gün sarımsaklı yoğurt yedim yiyiş o yiyiş :) şimdi yiyorum ne güzelmiş meğer :)))

Regl döneminde olduğum için tatlı krizini bastiramadim. Olsun daha cuma. Bundan sonra krizlere dur deyip asılma zamanı.

Önemli olan kaçamak yapınca diyete devam edebilmek o zaman başarılı oluyoruz battı balık yan gider diyince herşey çöp oluyor :) onu da burada başarıyoruz kaçamak yapınca bence fazla spor yap enerjiye dönüştür

Konuşun ben sizi tutmayım

Bugün öyle oldu ama inş.devamı gelir cnm

Gelir canım gelsin gelmeli :)))

Canım kaçamak yapınca kendine kızma kendine kızınca beyin obezliğimiz ortaya çıkıyor ve daha çok yiyoruz kendimize kızınca yiyoruz bu kezde en iyisi 35 dk yerine 60 dk yürüyüş yapman olacak telafisi olur sporla

Bende regl olmaya çalışıyorum deliricem :) Doğumdan sonra Böyle oldum olmaya çalışmam 1 ayı buluyor 1 ay regl belirtileri sonra oluyorum ama yinede kg verdim sporu bırakmadığım için

En iyisi bencede biz çöp tenekesi değiliz onu da öğrenmemiz lazım aman kalan yemeği ye çöpe gitmesin diye diye

Bende de kist vardı 5 cm olmuş Doğumda aldılar

Annemlere diyordum bak ufacık bebek nasıl onun istediği oluyor :)

Biçok yönlerimiz benziyor seninle

O günler geri gelip bidaha gitmeyecek cnm
Şu al -ver lanetinden kurtulacaz

Herkes çok zayıfladın kilo al desin istiyorum :)

Bende 90 larda hamile kaldım 6-7 kg aldım 103 idim Doğumdan sonra ama lohusalığım zor geçti ve oğlum kolikti evden çıkamıyordum yemekte yiyemiuordum ama gr vermedim üzerine aldım 112 ile diyete başladım şimdi 105,4 m

Geçen gün eşim zayıf olduğum fotoğrafları bakmış bana gösteriyordu ne zaman böyle olacaksın diye.

Bende dün eşime dedim ki oğlumuzu omzuna almıştı zayıflığında bende binicem omzuna dedim :))) alırım diyor dedim 65 kg n ben 60 olsam nasıl alacaksın :)) 40 falan olmam lazım :)

79 muuuu ağzın bal yesin en kalorisizinden

Olursun canım rahat rahat haftada 1-1,5 versen oo

Bu kısım karışmış nereye yazacağımı bilemedim :) iki kaşık bi şey değil edibecim sen sporla fazlasını verirsin

Sporu çok yapınca ben yiyemiyorum o kadar emek verdim çöpe mi gitsin diyorum direk psikolojik

Ohhh gözün aydın cnm
Baya geze geze gittiniz heralde
Sende özlendinnnnn
Evet abla baya şehir gezdik karadenizde çok güzeldi kızımda güzel durdu süperdi herşey deşarj oldm resmen
Hoşbulduk canm iyiym bizimkileri de özlemişim. Tatilde beslenmem iyiydi özellikle yolculukta çikolata kek bisküvi gazlı içecek çok tüketirdik almadık bu kez iyi oldu. Sadece dondurmayı kaçırmış olabilirim
Sen naptın okudum sütlacı götürmüşsün dün gece ama bnce bu iyi birşey bir kasenin hepsini yememişsn demek ki yavaş yavaş kendini tutmayı öğreniyosn canısı
79 muuuu ağzın bal yesin en kalorisizinden
Aramıza hoşgeldin ben poni. 95 le başladığım takımımdan geçen hafta 71le mezun oldum
Memeleketime geldim korumadayım ama okullar başlaynca 65e düşmek istiyorum
Sen kaç kilosun önceden vermişsn galiba son sayfalarda okudum bu işi biliyosn demek ki
Canm bi süre sonra sende mezun yazıcaksn bebişleri bu kiloda yapmıcaz de mi

Aramıza hoşgeldin canm bn poni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…