- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.921
ilk 4 sene fazla çalıştı vücudun antikorları troid bezini yabancı madde sanıp yok etmeye çalışıyordu 3.5 sene önce mecbur kaldım aldırdım şimdide hipotroidiyim :) buna şükür diyorum rabbim dermansız dert vermesin benimkin de bişey yok her gün ilaçlarımı alıp ek vitaminleri yutup iğneyi oldum mu tamamdır aşırı unutkanlık çabuk yorulma harici bana bi zararı yok:)Ne güzel canım afiyet olsun. Ben dün kahve içememiştim bak bugün içeyim. Sporla da bol bol yağ yakarsın inşallah.
O güzel günler geri gelecek merak etme canım...
Böyle bir dolap süper motivasyon kaynağı. Ben arada bir diyorum boşver bu haline uygun yeterince kilon var daha fazla alma yeter. Gerçi artmaya devam ettikçe ettim o da ayrı....
Tünaydın Şeyda. Ooo Alya ve Beren'in güzel anneleri bu hafta atak yapacak gibi... Hadi bakalım... Malesef benim canım hala tatlı hamurişi çekiyor inşallah peynir çekme kıvamına gelirim bir gün...
Ayy benim sevmediğim hiç bir şey yok galiba. Sorunum zararlıları yemekten aklıma sağlıklı yiyeceklerin gelmemesi.
Çok memnun oldum Ekim, ben de başka takımdan misafir geldin zannetmiştim. Bende de hipotiroid var, günlük 75 mg euthyrox kullanıyorum. Seninki fazla çalışıyormuş galiba, o daha tehlikeli aldırmakla iyi yapmışsın. İnşallah hedeflediğin kiloya kolayca ulaşır ve sağlığına kavuşursun. Seni her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.
aslın da kilo sorunu olanların sarımsağı yoğurdu menüsünden eksik etmemesi lazım probiyotikler çünkü vücudun 2. beyni bağırsaklardaki faydalı bakterileri arttırmak için bağışıklığı arttırmak için birebirler iyi ki yemişsin ve yemeye devam ediyorsun :)Tatlı bağımlılığıda kötü ben hamileyken canım hiç tatlı istemiyordu sürekli acı ekşi falan o sayede 6 kg aldım sadece hamilelikte :) Doğumdan sonra kocama baklava vs yapınca gece kalkıp ağzıma atıyordum bi tane :)))
Sarımsak soğan ağzıma sürmezdim eşim yese öff git çok kötü kokuyorsun derdim hamileyken canım sarımsak soğan istiyordu yemiyordum :) eşimde yesene neden yemiyorsun diyordu bi gün sarımsaklı yoğurt yedim yiyiş o yiyiş :) şimdi yiyorum ne güzelmiş meğer :)))
Önemli olan kaçamak yapınca diyete devam edebilmek o zaman başarılı oluyoruz battı balık yan gider diyince herşey çöp oluyor :) onu da burada başarıyoruz kaçamak yapınca bence fazla spor yap enerjiye dönüştür
Gelir canım gelsin gelmeli :)))
Canım kaçamak yapınca kendine kızma kendine kızınca beyin obezliğimiz ortaya çıkıyor ve daha çok yiyoruz kendimize kızınca yiyoruz bu kezde en iyisi 35 dk yerine 60 dk yürüyüş yapman olacak telafisi olur sporla
Bende regl olmaya çalışıyorum deliricem :) Doğumdan sonra Böyle oldum olmaya çalışmam 1 ayı buluyor 1 ay regl belirtileri sonra oluyorumama yinede kg verdim sporu bırakmadığım için
En iyisi bencede biz çöp tenekesi değiliz onu da öğrenmemiz lazım aman kalan yemeği ye çöpe gitmesin diye diye
Bende de kist vardı 5 cm olmuş Doğumda aldılar
Annemlere diyordum bak ufacık bebek nasıl onun istediği oluyor :)
Herkes çok zayıfladın kilo al desin istiyorum :)
Bende 90 larda hamile kaldım 6-7 kg aldım 103 idim Doğumdan sonra ama lohusalığım zor geçti ve oğlum kolikti evden çıkamıyordum yemekte yiyemiuordum ama gr vermedim üzerine aldım 112 ile diyete başladım şimdi 105,4 m
Bende dün eşime dedim ki oğlumuzu omzuna almıştı zayıflığında bende binicem omzuna dedim :))) alırım diyor dedim 65 kg n ben 60 olsam nasıl alacaksın :)) 40 falan olmam lazım :)
Olursun canım rahat rahat haftada 1-1,5 versen oo
Bu kısım karışmış nereye yazacağımı bilemedim :) iki kaşık bi şey değil edibecim sen sporla fazlasını verirsin
Sporu çok yapınca ben yiyemiyorum o kadar emek verdim çöpe mi gitsin diyorum direk psikolojik
sportmenim atom karıncam maşallah maşallah süpersin valla200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
hoş buldum kuzummm
Ne güzel sen mezun olmuşsun dua et bizde olalım :) mezunun duası kabul olurmuş :)
Teşkkür ederim kızlarrPoni Bon teşekkür ederim hoş buldum. Ne güzel mezun olmuşsun darısı başımıza insallah
Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de miTeşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60yılbaşına bebiş istiyorm
aslın da kilo sorunu olanların sarımsağı yoğurdu menüsünden eksik etmemesi lazım probiyotikler çünkü vücudun 2. beyni bağırsaklardaki faydalı bakterileri arttırmak için bağışıklığı arttırmak için birebirler iyi ki yemişsin ve yemeye devam ediyorsun :)
ahh bu kadınlık zor be gülüm kisti şusu bu su bitmiyor buna şükür diyelim
eşine söyle sen 60-65 olunca seni rahat omuzuna alsın diye şimdiden başlasın çalışmaya kas mı apar ağırlık mı çalışır onu bilmembenim ki bel fıtıklı 30 kg olsam bile kaldıramaz beni
sportmenim atom karıncam maşallah maşallah süpersin valla
ee demek ki bundan sonra spor candır cann
Teşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60yılbaşına bebiş istiyorm
Şu ara öyle bişey pek mümkün değil cnm :))Kızlar bi şey sorucam bazen geziniyorum hep görüyorum gruba katılmak isteyenlere kimse yazmamış oluyor bazen vs bizde davet edebiliyor muyuz gruba sadece kaptan yardımcı vs mı davet edebiliyor?
Hele bu geçiş dönemi zor oluyor tatlımben de kıyafet almıyorum nasıl olsa biraz daha zayıflıyacam 46 beden bir kaç parça alırım idare ederim 40 bedene inene kadar az az alırsam alıcam 52 bedenden 48 düştüm pantolonlar totoşumdan düşüyor
Kız ben ciddi ciddi senden korkmaya başladım haaaEvet geçen hafta altıncıydık, geri gitmeseydik iyiydi. Ne diyelim bu hafta geri ilk üçe yükseliriz umarım. İradesizim dedim de öyle kalıcam mı dedim? Beni çok iyi motive ettiniz, hiç değilse bir hafta seni yenmek için irademi kullanayım dedim. Hem bilinç altıma pozitif mesaj gönderiyorum işte. Bu arada ben de 8.30 da kalktım, yattığım saat düşünülürse o kadar da geç sayılmaz bence
bi zayıflasan diceksinki bunca sene aklım nerdeymişBöyle bir dolap süper motivasyon kaynağı. Ben arada bir diyorum boşver bu haline uygun yeterince kilon var daha fazla alma yeter. Gerçi artmaya devam ettikçe ettim o da ay
olmasa daha iyiydi ama bi 2kş.sütlaç için havlumu atıyon kızzz du bakalım bismillah. Hem senin meton benimkine 5 basarGelelim itiraf kısmına... Dün gece tam yatmadan önce iki yemek kaşığı kadar sütlacı hüplettim malesef. Çok anlık bir olaydı, bir anda kendimi boş sütlaç kasesi ile şaşkın bir halde buldum. Arada olanları, aklımdan geçenleri hatırlamıyorum
DünMefkurem spor performansını görünce neyse spor birinciliğini başka hafta alırım demiştim Ama seni yenme planlarım da tehlikeye giriyor
ben küçüklüğümden beri herzaman tatlı hamurişini severdim malesefTatlı bağımlılığıda kötü ben hamileyken canım hiç tatlı istemiyordu sürekli acı ekşi falan o sayede 6 kg aldım sadece hamilelikte :) Doğumdan sonra kocama baklava vs yapınca gece kalkıp ağzıma atıyordum bi tane :)))
Tatlım pko falanmı var niye dğzensiz regliBende regl olmaya çalışıyorum deliricem :) Doğumdan sonra Böyle oldum olmaya çalışmam 1 ayı buluyor 1 ay regl belirtileri sonra oluyorumama yinede kg verdim sporu bırakmadığım için
Süpersin Tatlım hadi inş.bu hafta -1 i geçersin200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
Senin adına çok sevindim cnm bol bol enerji depola gelEvet abla baya şehir gezdik karadenizde çok güzeldi kızımda güzel durdu süperdi herşey deşarj oldm resmen
Ne güzel sen mezun olmuşsun dua et bizde olalım :) mezunun duası kabul olurmuş :)
Ahhh Ahhh o poni nasıl mezun oldu gelin bide bana sorunPoni Bon teşekkür ederim hoş buldum. Ne güzel mezun olmuşsun darısı başımıza insallah
hoooop ekim hanım niye bayrama kadar?????ilk 4 sene fazla çalıştı vücudun antikorları troid bezini yabancı madde sanıp yok etmeye çalışıyordu 3.5 sene önce mecbur kaldım aldırdım şimdide hipotroidiyim :) buna şükür diyorum rabbim dermansız dert vermesin benimkin de bişey yok her gün ilaçlarımı alıp ek vitaminleri yutup iğneyi oldum mu tamamdır aşırı unutkanlık çabuk yorulma harici bana bi zararı yok:)
ben de burada olmaktan çok mutluyumbayrama kadar galiba düzenli aranızdayım
Zaten hafta içi güne erken başladığın için haftsonu biraz geç olması sorun olmazMenümü yazayım : kahvaltı 13:00 gibi ilaç içiyorum hemen yiyemiyorum uyanınca
1 şekersiz Türk kahvesi 1 saat sonra kahvaltı
2 yumurtadan lor peynirli omlet (tereyağlı)
1 domates + 1 salatalık + 2 acı siyah taze biber
1 dilim etimek
Ara olmaz Zaten geç yaptım acıkmam
Akşam : taze fasülye + salata + yoğurt
15:30 gibi spora başlarım ardından temizlik yaparım o da spor niyetine :) akşam eşim gelene kadar bitireyim hepsini
Valla en iyisi hiç bi işe girişmeden spor yapmakNe çok şey konuşmussunuz ben sporumu yaptım ütü yapacağım
Oooo azimli erva hanım hoşgeldinizzz :)))çorbayı 1 kase yeseydinya kuzumAn itibariyle sarmalarla savaşmış ve savaşı kazanmış durumdayımkızım çorba içiyordu. Yarim kase kadarını ben içtim. Sofrada çok ciss vardı ama ben kalktım yoğurda üç minik kayısı ve iki ceviz ekledim. Afiyetle keyifle yedim. Şükür bu saate kadar sıfır kaçamak
aynen gülüm zayıflayınca al intikamını hatta zayıflaman yeter intikamını almış olursun gez kuğu gibi salına salınaValla diyorum da hiç gözü Yok ben zayıflayacaksam Şen'de kas yapacaksın arkadaş :) ben bi zayıflayayımda şimdi demiyorum fazla zayıf olayım diycem ben kaslı istiyorum :) onlar nasıl diyor kırılır mıyız üzülür müyüz düşünmeden bende diycem görür :) intikam soğuk yenen yemektir yemeği soğutuyorum :)) Zaten aynı kiloda olsak bile bu sporla ben daha kaslı olacağım için kaldırmaz :)) hava mı atarım ona haha
Aynen canım yiyorum şimdi hatta bazen canım istiyor şaşırıyorum kendime :))) öyle canım geçen düşündüm doğumu işi evi ne zor kadınlık erkek işe gidiyor geliyor eve uzatıyor ayaklarını oh valla ama ben rahat vermiyorum aşkım burayı çekemedim çeksene şurayı süpürsene giremedim :) o da yapsın ikimiz de çalışıyoruz sonuçta dün mesela tüm gün yattı bugün işe gitti akşam gelsin Yorgun'um diycek :)) bazen hep gündüz çalışıyor hep isyanlarda dokunmuyorum köpürüyor :)) bende hep gündüz çalışıyorum ama alışmışlar işte erkek için güzel valla evlilik
Sağol canım :* sizde süpersiniz evet bencede spor şart hatta 105,1 çıktım 300 gram verdim dün ki sporla :) ben bol spor yapıp her şeyi yemeyi planlamıyorum hedefim o zayıflayınca :))
Ne güzel bende zayıflayayımda 2. İçin plan yapıcam ama 55 olmam istiyorum 6-7 kg alsam sorun olmaz en azından :)
bayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülümhoooop ekim hanım niye bayrama kadar?????
Zaten hafta içi güne erken başladığın için haftsonu biraz geç olması sorun olmaz
Ama erken kalktıysan ağzına bişeyler at yinede
Menü bu haliyle güzel cnm
Kahvaltıda maydonoz dereotu da olsa güzel olur
Bizim burda doğrudürüst dereotu bulamıyorum. Geçen baktım küçücük demet çok pahalı
Bide dünde sonradan spor yaptım dediydin heralde
Onlarında dk sını yazda boşa gitmesin
Valla en iyisi hiç bi işe girişmeden spor yapmak
Ben onuda bunuda yapayım dedim daha sıra gelmedi
Oooo azimli erva hanım hoşgeldinizzz :)))çorbayı 1 kase yeseydinya kuzum
Haaa öyleyse tmm o azaman :))bayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülüm
kv de net yok ki:) olsa leptabımı da götürürümHaaa öyleyse tmm o azaman :))
Ordanda girersin be kuzum, özlersin bizi
Okullar ne zaman açılıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?