Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ilk 4 sene fazla çalıştı vücudun antikorları troid bezini yabancı madde sanıp yok etmeye çalışıyordu 3.5 sene önce mecbur kaldım aldırdım şimdide hipotroidiyim :) buna şükür diyorum rabbim dermansız dert vermesin benimkin de bişey yok her gün ilaçlarımı alıp ek vitaminleri yutup iğneyi oldum mu tamamdır aşırı unutkanlık çabuk yorulma harici bana bi zararı yok:)
ben de burada olmaktan çok mutluyum bayrama kadar galiba düzenli aranızdayım

aslın da kilo sorunu olanların sarımsağı yoğurdu menüsünden eksik etmemesi lazım probiyotikler çünkü vücudun 2. beyni bağırsaklardaki faydalı bakterileri arttırmak için bağışıklığı arttırmak için birebirler iyi ki yemişsin ve yemeye devam ediyorsun :)
ahh bu kadınlık zor be gülüm kisti şusu bu su bitmiyor buna şükür diyelim

eşine söyle sen 60-65 olunca seni rahat omuzuna alsın diye şimdiden başlasın çalışmaya kas mı apar ağırlık mı çalışır onu bilmem benim ki bel fıtıklı 30 kg olsam bile kaldıramaz beni

Teşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60 yılbaşına bebiş istiyorm
Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de mi

Valla diyorum da hiç gözü Yok ben zayıflayacaksam Şen'de kas yapacaksın arkadaş :) ben bi zayıflayayımda şimdi demiyorum fazla zayıf olayım diycem ben kaslı istiyorum :) onlar nasıl diyor kırılır mıyız üzülür müyüz düşünmeden bende diycem görür :) intikam soğuk yenen yemektir yemeği soğutuyorum :)) Zaten aynı kiloda olsak bile bu sporla ben daha kaslı olacağım için kaldırmaz :)) hava mı atarım ona haha

Aynen canım yiyorum şimdi hatta bazen canım istiyor şaşırıyorum kendime :))) öyle canım geçen düşündüm doğumu işi evi ne zor kadınlık erkek işe gidiyor geliyor eve uzatıyor ayaklarını oh valla ama ben rahat vermiyorum aşkım burayı çekemedim çeksene şurayı süpürsene giremedim :) o da yapsın ikimiz de çalışıyoruz sonuçta dün mesela tüm gün yattı bugün işe gitti akşam gelsin Yorgun'um diycek :)) bazen hep gündüz çalışıyor hep isyanlarda dokunmuyorum köpürüyor :)) bende hep gündüz çalışıyorum ama alışmışlar işte erkek için güzel valla evlilik

sportmenim atom karıncam maşallah maşallah süpersin valla
ee demek ki bundan sonra spor candır cann

Sağol canım :* sizde süpersiniz evet bencede spor şart hatta 105,1 çıktım 300 gram verdim dün ki sporla :) ben bol spor yapıp her şeyi yemeyi planlamıyorum hedefim o zayıflayınca :))

Teşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60 yılbaşına bebiş istiyorm

Ne güzel bende zayıflayayımda 2. İçin plan yapıcam ama 55 olmam istiyorum 6-7 kg alsam sorun olmaz en azından :)

Menümü yazayım : kahvaltı 13:00 gibi ilaç içiyorum hemen yiyemiyorum uyanınca
1 şekersiz Türk kahvesi 1 saat sonra kahvaltı

2 yumurtadan lor peynirli omlet (tereyağlı)
1 domates + 1 salatalık + 2 acı siyah taze biber
1 dilim etimek

Ara olmaz Zaten geç yaptım acıkmam

Akşam : taze fasülye + salata + yoğurt

15:30 gibi spora başlarım ardından temizlik yaparım o da spor niyetine :) akşam eşim gelene kadar bitireyim hepsini

An itibariyle sarmalarla savaşmış ve savaşı kazanmış durumdayım kızım çorba içiyordu. Yarim kase kadarını ben içtim. Sofrada çok ciss vardı ama ben kalktım yoğurda üç minik kayısı ve iki ceviz ekledim. Afiyetle keyifle yedim. Şükür bu saate kadar sıfır kaçamak

Kızlar bi şey sorucam bazen geziniyorum hep görüyorum gruba katılmak isteyenlere kimse yazmamış oluyor bazen vs bizde davet edebiliyor muyuz gruba sadece kaptan yardımcı vs mı davet edebiliyor?
Şu ara öyle bişey pek mümkün değil cnm :))
Çünkü sn de kapıyolar. Genelde takımların üye eksiği var. Haliyle az kişiylede sayfalar ilerlemiyor motivasyon düşüyor
Biz daha çok biraz kilosu olanları tercih ediyoruz uzun soluklu olsun diye
Kimisi 3-5kilo için geliyor

Tabi gelenlerin yarısından fazlası sıkıyı görünce kaçıyolar :)))

Hele bu geçiş dönemi zor oluyor tatlım
Alsan bitürlü almasan bi türlü

Benim yeni cicilerimi doğru dürüst giyemeden şiştiğim için yeni bişey almama gerek yok :))

Kız ben ciddi ciddi senden korkmaya başladım haaa

Böyle bir dolap süper motivasyon kaynağı. Ben arada bir diyorum boşver bu haline uygun yeterince kilon var daha fazla alma yeter. Gerçi artmaya devam ettikçe ettim o da ay
bi zayıflasan diceksinki bunca sene aklım nerdeymiş

Bana çevremdekiler öyle dediydi
Madem verebiliyodun senelerce niye böyle kaldın diye

olmasa daha iyiydi ama bi 2kş.sütlaç için havlumu atıyon kızzz du bakalım bismillah. Hem senin meton benimkine 5 basar

ben küçüklüğümden beri herzaman tatlı hamurişini severdim malesef
Keşke bide çatlayıncaya kadar yeme alışkanlığım olmasaydı :))

Bende regl olmaya çalışıyorum deliricem :) Doğumdan sonra Böyle oldum olmaya çalışmam 1 ayı buluyor 1 ay regl belirtileri sonra oluyorum ama yinede kg verdim sporu bırakmadığım için
Tatlım pko falanmı var niye dğzensiz regli
Dr a gittinmi

200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
Süpersin Tatlım hadi inş.bu hafta -1 i geçersin
Evet abla baya şehir gezdik karadenizde çok güzeldi kızımda güzel durdu süperdi herşey deşarj oldm resmen
Senin adına çok sevindim cnm bol bol enerji depola gel

Ne güzel sen mezun olmuşsun dua et bizde olalım :) mezunun duası kabul olurmuş :)

Poni Bon teşekkür ederim hoş buldum. Ne güzel mezun olmuşsun darısı başımıza insallah
Ahhh Ahhh o poni nasıl mezun oldu gelin bide bana sorun ömrümü yedi brownileriyle

hoooop ekim hanım niye bayrama kadar?????

Zaten hafta içi güne erken başladığın için haftsonu biraz geç olması sorun olmaz
Ama erken kalktıysan ağzına bişeyler at yinede

Menü bu haliyle güzel cnm
Kahvaltıda maydonoz dereotu da olsa güzel olur

Bizim burda doğrudürüst dereotu bulamıyorum. Geçen baktım küçücük demet çok pahalı

Bide dünde sonradan spor yaptım dediydin heralde
Onlarında dk sını yazda boşa gitmesin

Ne çok şey konuşmussunuz ben sporumu yaptım ütü yapacağım
Valla en iyisi hiç bi işe girişmeden spor yapmak
Ben onuda bunuda yapayım dedim daha sıra gelmedi
Oooo azimli erva hanım hoşgeldinizzz :)))çorbayı 1 kase yeseydinya kuzum

aynen gülüm zayıflayınca al intikamını hatta zayıflaman yeter intikamını almış olursun gez kuğu gibi salına salına
cidden çalışan kadının işi çok daha zor hem iş hem ev hem eş hem çocuk her şey kadına bakıyor allah yardımcınız olsun

bayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülüm

bayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülüm
Haaa öyleyse tmm o azaman :))
Ordanda girersin be kuzum, özlersin bizi
Okullar ne zaman açılıyoki

slm hatunlarımm
@mefkuren cx burdan cıkmam. Ben kadere inanırım. diğer yerlere bakmadan niyeyse buraya baktım ilk ;ddd Tom gibi uykusuz kaldıgımda mandal takıp yazarım :))) Canım normalde sabah serviste akşam serviste ilk işim buraya bakmak oluyor ama işte perşembe hiç uyumayıp işe gidince zor oldu.

Edibe12

Haaa öyleyse tmm o azaman :))
Ordanda girersin be kuzum, özlersin bizi
Okullar ne zaman açılıyoki
kv de net yok ki:) olsa leptabımı da götürürüm
okullar galiba 17 eylül de açılacakmış.
özlemek ne kelime her gün aklım da olursunuz bayram tatlı yemekler demeden nasıl dikkat ediyorum memlekette gelince artı bildirim vermeyeyim diye :)ee sorumluluk 2 oldu artık size karşı utanmayayım diye daha daha dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…