Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman kilosu fazla denk gelirse bende yazarım görünce :)

Yok canım bi şey gittim doktora herşey normal sanırım kist ve Doğumdan dolayı böyle oldu kendi doktoruma gidicem üniversite hastanesinde Doğum yaptığım en iyi o bulur Prof. Bulur herhalde ama hormonlarım vs normal ultrasonla baktı rahimde bi sorun yok bilmiyorum ama 1 sene hiç olmadım annemde böyle olmuş bana Doğumdan sonra 2 seneyi geçmiş düzenlenmesi sanırım annemle aynıyız :)

Benim gece yeme alışkanlığım var hamur işi falan aramam ama eşim sevince yapınca gömüyordum :))

Canım sporumun dk yazdım diye hatırlıyorum -_- @nanekekik canım var öı sorun dün spor dakikalarımda yazdım diye aklımda

Öyle tatlım birde benim okul var

Sporumu yazayım 30 dk yaptım aşağıda yazdıklarımı

5 dk topukları kalçaya değdirme
5 dk jumping jack
100 ip atlama
Leg raises + russian twist bunları 20*2 süperset olarak yaptım
Prune glute lift + donkey kick back + fire hydant glute 10*4 triset olarak yaptım

30 dk eliptik

30 dk jillian 6.gün. @nanekekik toplam 1,5 saat spor yaptım

Süper ötesi birşey maşallah sana

abla yaa

Supersin gercekten ozendim dogrusu

Tmm cnm nasıl istersen

Allah işlerinde kolaylık versin

tele paket alsan ordan çekmezmi acaba

Valla bayramdan hiç artıyla döneceğine inanmam senin
Hadi ben olsam neyse :))

ayyy ben yürüyüş yapıp geldim yoruldum ama bu sporu görünce devam ekleme yapmam lazım :)))
Maşallah cnm çok güzel

Yarin karpuz detoksu yapayım diyordum tarihlere bi baktım ki 6-7-8 ağustos marankinin önerdiği tarihlermiş. Haftaya pazar yapacağım. Belki siz de yapmak istersiniz diye hatırlatayım dedim
Dur bi bismillah tatlım ne detoksu daha yeni başladın
Bi menülerin otursun biraz kilo ver
Daha ilerde duraklama falan olursa bu detokslara ihtiyacın olacak
Listeye girince isteyen perşembede yapabilir

Bence takıma yeni üye almayalım az ama öz daha iyi. Kalabalıkta birbirimizi motive etmek takip etmek daha zor. Üstelik baya zor durumda olan takımlar var. Bize kendi gelen olursa bile başka takımlara yönlendirelim bir süre diye düşünüyorum.
Yok Zuhal yaa korkma benden. Bir gün esip gürledim gerisi gelmedi malesef. Mesela bugün her yerim ağrıyor demek ki o kadar hammışım ki. Bugün artık spor yalan oldu. Ikincisi o iki kasik sütlaç çok lezzetliydi bugün bir kase sütlaça dönüştü malesef
Aynen Spor arada kolay kaynıyor. Bir de dereotu metabolizmayı hizlandiriyormus
Bence diyet açısından ev hanımlığı daha zor. Evde sürekli yiyeceğe erişim var sonra diyet yaparken resmen zaman geçmiyor.
bayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülüm
Daha verilecek çok kilo var geldiğinde buralarda olurum yine inşallah. Sen yine de fırsat bulursan uğra. Maşallah sen aşmışsin bize de destek ol. Ben geçen bayram baklava katliamı yaptım malaesef
Maşallah yine spor çok iyi
Teşekkürler canım tartıda bana istediğimi verir inşallah :) ama öncesi sonras ı resmimi çektim arada 2,5 kg olmasına rağmen inanılmaz incelmişim
O kadar fark ediyor mu yaaa
Fit brownie idi inşallah Poni?
Spor gercekten inceltiyor onemli olan surekliligi yoksa ayni hizla kalinlasiyorsun
Ben de duymuştum benim için süreklilik zor o yüzden şimdiden temkinli gidiyorum.
Yarin karpuz detoksu yapayım diyordum tarihlere bi baktım ki 6-7-8 ağustos marankinin önerdiği tarihlermiş. Haftaya pazar yapacağım. Belki siz de yapmak istersiniz diye hatırlatayım dedim
Sadece karpuz mu yeniyor?

Bende yürüyüşten yeni geldim eve. Yolu baya uzattım sanki bana 2 saat gibi geldi
65 dk mış :)))7.450 adım olmuş
Şimdi bitki çayımı içiyorum
Mutfağı çoktan kapattım
Sporu devam yaparmıyım bilemiyorum
Akşamda işe gidecem

Sizde ne var ne yok

Rakibim bugünmüydü misafirin Edibe12

Supersin gercekten ozendim dogrusu

Sende yap canım

Öyle sürekli yapmak gerekiyor ben yıllarca hiç ara vermeden 6 gün spor yapıyordum kilom 70 di ama 38 beden giyiyordum spor sayesinde ve o zamanlar hiç tartılmazdım aynaya bakardım sadece

Mefkurem yap canım sadece yürüyüş olmaz :))

Edibe12 sizlerden de bekliyoruz :) canım fark etmez mi :) göbeğim görünüyordu ilk aşağı doğru bakınca şu an göremiyorum :)) sezeryan dikiş izlerim açığa çıktı :)) squat sayesinde ve spor popom küçükmüş ve bel resmim var yanlar gitmiş ve kat görünüyormuş o gitmiş

daha iyi. Kalabalıkta birbirimizi motive etmek takip etmek daha zor. Üstelik baya zor durumda olan takımlar var. Bize kendi gelen olursa bile başka takımlara yönlendirelim bir süre diye düşünüyorum
Çok kalabalık bana görede iyi değil cnm
Ama bazı arkadaşlarda yeterli katılım göstermiyor o yüzden listeye girebilirlermi muamma
O yüzden 1-2 tane sağlam üye gelse iyi olur
Çünkü listemizde azalıyor

Süpersin bende kalkıcam şimdi temizlik yapıcam :) erkek olmak vardı ah ah :)))

Rabbim dermansız dert vermesin.
Teşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60 yılbaşına bebiş istiyorm
Inşallah canım burada 60 olup bebek beklediğin günleri görürüz. Inşallah ben de o zaman ben de hedefime yaklaşmış olurum.
Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de mi
Evet inşallah yavruna hayırlısı ile kardeş gelir.
55 olabilirsen super olur.
Yazdığın gibi olduysa menun çok iyi
Ne çok şey konuşmussunuz ben sporumu yaptım ütü yapacağım
Ahh benim de ütü yapmam lazım.
Sarmaları yendiğine sevindim. Ben sütlaça yenildim.

Edibeeee kızmaya başlıcam amaaa

Inan dünkü halin okadar mutlu ettiki beni
Şu anda da üzüldüm
Lütfeeeeen bugünden sonra kaçamak olmasın
Sana izin Cuma öğlen istediğin bişeyi doyuncaya kadar ye

Bitanem herhafta 200 300 le bu yol bitermi
O zaman yine sıkılıp bırakacan
Sen kaçamaksız 1 hafta geçir eminim en az -2 olursun
Hem bizim emeklerimize yazık değilmi kuzum
Bak takım derece alsın diye çırpınıyoruz
Haaa elden gelen yapılır ama veremez amenna ona zaten lafımız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…