- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.941
Şu ara öyle bişey pek mümkün değil cnm :))
Çünkü sn de kapıyolar. Genelde takımların üye eksiği var. Haliyle az kişiylede sayfalar ilerlemiyor motivasyon düşüyor
Biz daha çok biraz kilosu olanları tercih ediyoruz uzun soluklu olsun diye
Kimisi 3-5kilo için geliyor
Tabi gelenlerin yarısından fazlası sıkıyı görünce kaçıyolar :)))
Hele bu geçiş dönemi zor oluyor tatlım
Alsan bitürlü almasan bi türlü
Benim yeni cicilerimi doğru dürüst giyemeden şiştiğim için yeni bişey almama gerek yok :))
Kız ben ciddi ciddi senden korkmaya başladım haaa
bi zayıflasan diceksinki bunca sene aklım nerdeymiş
Bana çevremdekiler öyle dediydi
Madem verebiliyodun senelerce niye böyle kaldın diye
olmasa daha iyiydi ama bi 2kş.sütlaç için havlumu atıyon kızzz du bakalım bismillah. Hem senin meton benimkine 5 basar
ben küçüklüğümden beri herzaman tatlı hamurişini severdim malesef
Keşke bide çatlayıncaya kadar yeme alışkanlığım olmasaydı :))
Tatlım pko falanmı var niye dğzensiz regli
Dr a gittinmi
Süpersin Tatlım hadi inş.bu hafta -1 i geçersin
Senin adına çok sevindim cnm bol bol enerji depola gel
Ahhh Ahhh o poni nasıl mezun oldu gelin bide bana sorunömrümü yedi brownileriyle
Öyle tatlım birde benim okul varaynen gülüm zayıflayınca al intikamını hatta zayıflaman yeter intikamını almış olursun gez kuğu gibi salına salına
cidden çalışan kadının işi çok daha zor hem iş hem ev hem eş hem çocuk her şey kadına bakıyor allah yardımcınız olsun
Süper ötesi birşey maşallah sanaSporumu yazayım 30 dk yaptım aşağıda yazdıklarımı
5 dk topukları kalçaya değdirme
5 dk jumping jack
100 ip atlama
Leg raises + russian twist bunları 20*2 süperset olarak yaptım
Prune glute lift + donkey kick back + fire hydant glute 10*4 triset olarak yaptım
30 dk eliptik
30 dk jillian 6.gün. @nanekekik toplam 1,5 saat spor yaptım
Süper ötesi birşey maşallah sana
Hele bu geçiş dönemi zor oluyor tatlım
Benim yeni cicilerimi doğru dürüst giyemeden şiştiğim için yeni bişey almama gerek yok :))
olmasa daha iyiydi ama bi 2kş.sütlaç için havlumu atıyon kızzz du bakalım bismillah. Hem senin meton benimkine 5 basar
Dr a gittinmi
Ahhh Ahhh o poni nasıl mezun oldu gelin bide bana sorunömrümü yedi brownileriyle
Supersin gercekten ozendim dogrusuSporumu yazayım 30 dk yaptım aşağıda yazdıklarımı
5 dk jumping jack
100 ip atlama
Prune glute lift + donkey kick back + fire hydant glute 10*4 triset olarak yaptım
30 dk eliptik
Spor gercekten inceltiyor onemli olan surekliligi yoksa ayni hizla kalinlasiyorsunTeşekkürler canım tartıda bana istediğimi verir inşallah :) ama öncesi sonras ı resmimi çektim arada 2,5 kg olmasına rağmen inanılmaz incelmişim
Tmm cnm nasıl istersenslm hatunlarımm
@mefkuren cx burdan cıkmam. Ben kadere inanırım. diğer yerlere bakmadan niyeyse buraya baktım ilk ;ddd Tom gibi uykusuz kaldıgımda mandal takıp yazarım :))) Canım normalde sabah serviste akşam serviste ilk işim buraya bakmak oluyor ama işte perşembe hiç uyumayıp işe gidince zor oldu.
Edibe12
tele paket alsan ordan çekmezmi acabakv de net yok ki:) olsa leptabımı da götürürüm
okullar galiba 17 eylül de açılacakmış.
özlemek ne kelime her gün aklım da olursunuz bayram tatlı yemekler demeden nasıl dikkat ediyorum memlekette gelince artı bildirim vermeyeyim diye :)ee sorumluluk 2 oldu artık size karşı utanmayayım diye daha daha dikkat ederim
ayyy ben yürüyüş yapıp geldim yoruldum ama bu sporu görünce devam ekleme yapmam lazım :)))Sporumu yazayım 30 dk yaptım aşağıda yazdıklarımı
5 dk jumping jack
100 ip atlama
30 dk eliptik
Dur bi bismillah tatlım ne detoksu daha yeni başladınYarin karpuz detoksu yapayım diyordum tarihlere bi baktım ki 6-7-8 ağustos marankinin önerdiği tarihlermiş. Haftaya pazar yapacağım. Belki siz de yapmak istersiniz diye hatırlatayım dedim
Bence takıma yeni üye almayalım az ama öz daha iyi. Kalabalıkta birbirimizi motive etmek takip etmek daha zor. Üstelik baya zor durumda olan takımlar var. Bize kendi gelen olursa bile başka takımlara yönlendirelim bir süre diye düşünüyorum.Şu ara öyle bişey pek mümkün değil cnm :))
Çünkü sn de kapıyolar. Genelde takımların üye eksiği var. Haliyle az kişiylede sayfalar ilerlemiyor motivasyon düşüyor
Biz daha çok biraz kilosu olanları tercih ediyoruz uzun soluklu olsun diye
Kimisi 3-5kilo için geliyor
Tabi gelenlerin yarısından fazlası sıkıyı görünce kaçıyolar :)))
Yok Zuhal yaa korkma benden. Bir gün esip gürledim gerisi gelmedi malesef. Mesela bugün her yerim ağrıyor demek ki o kadar hammışım ki. Bugün artık spor yalan oldu. Ikincisi o iki kasik sütlaç çok lezzetliydi bugün bir kase sütlaça dönüştü malesefHele bu geçiş dönemi zor oluyor tatlım
Dr a gittinmi
Aynen Spor arada kolay kaynıyor. Bir de dereotu metabolizmayı hizlandiriyormushoooop ekim hanım niye bayrama kadar?????
Zaten hafta içi güne erken başladığın için haftsonu biraz geç olması sorun olmaz
Ama erken kalktıysan ağzına bişeyler at yinede
Menü bu haliyle güzel cnm
Kahvaltıda maydonoz dereotu da olsa güzel olur
Bizim burda doğrudürüst dereotu bulamıyorum. Geçen baktım küçücük demet çok pahalı
Bide dünde sonradan spor yaptım dediydin heralde
Onlarında dk sını yazda boşa gitmesin
Valla en iyisi hiç bi işe girişmeden spor yapmak
Ben onuda bunuda yapayım dedim daha sıra gelmedi
Oooo azimli erva hanım hoşgeldinizzz :)))çorbayı 1 kase yeseydinya kuzum
Bence diyet açısından ev hanımlığı daha zor. Evde sürekli yiyeceğe erişim var sonra diyet yaparken resmen zaman geçmiyor.aynen gülüm zayıflayınca al intikamını hatta zayıflaman yeter intikamını almış olursun gez kuğu gibi salına salına
cidden çalışan kadının işi çok daha zor hem iş hem ev hem eş hem çocuk her şey kadına bakıyor allah yardımcınız olsun
Daha verilecek çok kilo var geldiğinde buralarda olurum yine inşallah. Sen yine de fırsat bulursan uğra. Maşallah sen aşmışsin bize de destek ol. Ben geçen bayram baklava katliamı yaptım malaesefbayramda izne ayrılıp memlekete gidebiliriz bayram sonrası da okul açılıncaya kadar gelmeyiz büyük ihtimal ondan dedim gülüm
Maşallah yine spor çok iyiSporumu yazayım 30 dk yaptım aşağıda yazdıklarımı
5 dk jumping jack
100 ip atlama
30 dk eliptik
O kadar fark ediyor mu yaaaTeşekkürler canım tartıda bana istediğimi verir inşallah :) ama öncesi sonras ı resmimi çektim arada 2,5 kg olmasına rağmen inanılmaz incelmişim
Fit brownie idi inşallah Poni?abla yaa
Ben de duymuştum benim için süreklilik zor o yüzden şimdiden temkinli gidiyorum.Spor gercekten inceltiyor onemli olan surekliligi yoksa ayni hizla kalinlasiyorsun
Sadece karpuz mu yeniyor?Yarin karpuz detoksu yapayım diyordum tarihlere bi baktım ki 6-7-8 ağustos marankinin önerdiği tarihlermiş. Haftaya pazar yapacağım. Belki siz de yapmak istersiniz diye hatırlatayım dedim
Nasıl bişeymiş bide ne işe yarıyomuşDetoksu zayıflamaktan çok sağlık için yapıyorum. Marankinin verdiği tarihlerde yapmayı tercih ediyorum. Kilo duraklamasinda da gerektikce yaparım tabi
Supersin gercekten ozendim dogrusu
Çok kalabalık bana görede iyi değil cnmdaha iyi. Kalabalıkta birbirimizi motive etmek takip etmek daha zor. Üstelik baya zor durumda olan takımlar var. Bize kendi gelen olursa bile başka takımlara yönlendirelim bir süre diye düşünüyorum
Bende yürüyüşten yeni geldim eve. Yolu baya uzattım sanki bana 2 saat gibi geldi
65 dk mış :)))7.450 adım olmuş
Şimdi bitki çayımı içiyorum
Mutfağı çoktan kapattım
Sporu devam yaparmıyım bilemiyorum
Akşamda işe gidecem
Sizde ne var ne yok
Rakibim bugünmüydü misafirinEdibe12
Ne çok şey konuşmussunuz ben sporumu yaptım ütü yapacağım
Rabbim dermansız dert vermesin.ilk 4 sene fazla çalıştı vücudun antikorları troid bezini yabancı madde sanıp yok etmeye çalışıyordu 3.5 sene önce mecbur kaldım aldırdım şimdide hipotroidiyim :) buna şükür diyorum rabbim dermansız dert vermesin benimkin de bişey yok her gün ilaçlarımı alıp ek vitaminleri yutup iğneyi oldum mu tamamdır aşırı unutkanlık çabuk yorulma harici bana bi zararı yok:)
ben de burada olmaktan çok mutluyumbayrama kadar galiba düzenli aranızdayım
Inşallah canım burada 60 olup bebek beklediğin günleri görürüz. Inşallah ben de o zaman ben de hedefime yaklaşmış olurum.Teşkkür ederim kızlarr
Burdn mezunum ama diyetten değil aramızda kalsın asıl hedefim 60yılbaşına bebiş istiyorm
Evet inşallah yavruna hayırlısı ile kardeş gelir.Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de mi
55 olabilirsen super olur.Valla diyorum da hiç gözü Yok ben zayıflayacaksam Şen'de kas yapacaksın arkadaş :) ben bi zayıflayayımda şimdi demiyorum fazla zayıf olayım diycem ben kaslı istiyorum :) onlar nasıl diyor kırılır mıyız üzülür müyüz düşünmeden bende diycem görür :) intikam soğuk yenen yemektir yemeği soğutuyorum :)) Zaten aynı kiloda olsak bile bu sporla ben daha kaslı olacağım için kaldırmaz :)) hava mı atarım ona haha
Aynen canım yiyorum şimdi hatta bazen canım istiyor şaşırıyorum kendime :))) öyle canım geçen düşündüm doğumu işi evi ne zor kadınlık erkek işe gidiyor geliyor eve uzatıyor ayaklarını oh valla ama ben rahat vermiyorum aşkım burayı çekemedim çeksene şurayı süpürsene giremedim :) o da yapsın ikimiz de çalışıyoruz sonuçta dün mesela tüm gün yattı bugün işe gitti akşam gelsin Yorgun'um diycek :)) bazen hep gündüz çalışıyor hep isyanlarda dokunmuyorum köpürüyor :)) bende hep gündüz çalışıyorum ama alışmışlar işte erkek için güzel valla evlilik
Sağol canım :* sizde süpersiniz evet bencede spor şart hatta 105,1 çıktım 300 gram verdim dün ki sporla :) ben bol spor yapıp her şeyi yemeyi planlamıyorum hedefim o zayıflayınca :))
Ne güzel bende zayıflayayımda 2. İçin plan yapıcam ama 55 olmam istiyorum 6-7 kg alsam sorun olmaz en azından :)
Yazdığın gibi olduysa menun çok iyiMenümü yazayım : kahvaltı 13:00 gibi ilaç içiyorum hemen yiyemiyorum uyanınca
1 şekersiz Türk kahvesi 1 saat sonra kahvaltı
2 yumurtadan lor peynirli omlet (tereyağlı)
1 domates + 1 salatalık + 2 acı siyah taze biber
1 dilim etimek
Ara olmaz Zaten geç yaptım acıkmam
Akşam : taze fasülye + salata + yoğurt
15:30 gibi spora başlarım ardından temizlik yaparım o da spor niyetine :) akşam eşim gelene kadar bitireyim hepsini
Ahh benim de ütü yapmam lazım.Ne çok şey konuşmussunuz ben sporumu yaptım ütü yapacağım
Sarmaları yendiğine sevindim. Ben sütlaça yenildim.An itibariyle sarmalarla savaşmış ve savaşı kazanmış durumdayımkızım çorba içiyordu. Yarim kase kadarını ben içtim. Sofrada çok ciss vardı ama ben kalktım yoğurda üç minik kayısı ve iki ceviz ekledim. Afiyetle keyifle yedim. Şükür bu saate kadar sıfır kaçamak
Edibeeee kızmaya başlıcam amaaaYok Zuhal yaa korkma benden. Bir gün esip gürledim gerisi gelmedi malesef. Mesela bugün her yerim ağrıyor demek ki o kadar hammışım ki. Bugün artık spor yalan oldu. Ikincisi o iki kasik sütlaç çok lezzetliydi bugün bir kase sütlaça dönüştü malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?