- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.961
sen tabi sporu aradan çıkardın rahatsın :))kolay gelsin cnmSüpersin bende kalkıcam şimdi temizlik yapıcam :) erkek olmak vardı ah ah :)))
Ben hep o kampanyayı uyguluyorumGrupta hep çok konuşma olsun kampanyası başlattık :))
Nasıl bişeymiş bide ne işe yarıyomuş
Daha önce yapmışmıydın cnmÜç gün sadece karpuz su ve bitki çayları var. Bağırsak temizliği yapmış oluyorsun. Detokstan sonra ben genelde daha.dikkatli olabiliyorum. Mide ve bağırsak bos olunca açlık hissi çok olmuyor. O durumda nefsini kontrol ettin mi daha.planli yiyebiliyorum. Ben çok faydasını gördüm o konuda
Daha önce yaptım. Hatta kayinvalidemle birlikte yaptık. Ona da çok yaradı. 70 kilonun altındakiler 500gr üstündekiler 1000gr yiyor. Zayıflamaya yardımcı herhangi bitki çayları olabilir. Sınır yok. Çay ve kahve ben tüketmemiştim. Zaten onca karpuz bitki çayı ve sudan sonra birşey tüketmiyorsun istesen deDaha önce yapmışmıydın cnm
Karpuz miktarı varmı
Bide hangi bitki çayları
Çay kahve??
Akşamları zorlanınca yine de annen baksın kendini çok hırpalama. Yavrulara mutlu anneler lazım.Edibe12 Canım Annem bakıyor aslında allah razı olsun ama akşamları biraz dinlensin diye ona bırakmamaya çalışıyorum. ama başarıcam inşallah hem zayıflamayı hem ayakta kalmayı..
Zormus ben dayanamam galibaKarpuz detoksunda sabah öğle ve aksam bitki çaylarından sonra karpuz yiyorsun sadece
Çok iyiymiş. Ama ben azıcık fazla hareket etsem dizlerim ayaklarım ağrımaya başlıyor. Ip atlama bile en fazla 30 yapabiliyorum.Sende yap canım
Öyle sürekli yapmak gerekiyor ben yıllarca hiç ara vermeden 6 gün spor yapıyordum kilom 70 di ama 38 beden giyiyordum spor sayesinde ve o zamanlar hiç tartılmazdım aynaya bakardım sadece
Mefkurem yap canım sadece yürüyüş olmaz :))
Edibe12 sizlerden de bekliyoruz :) canım fark etmez mi :) göbeğim görünüyordu ilk aşağı doğru bakınca şu an göremiyorum :)) sezeryan dikiş izlerim açığa çıktı :)) squat sayesinde ve spor popom küçükmüş ve bel resmim var yanlar gitmiş ve kat görünüyormuş o gitmiş
Offf yaa ben haftasonları niye böyle oluyorumEdibeeee kızmaya başlıcam amaaa
Inan dünkü halin okadar mutlu ettiki beni
Şu anda da üzüldüm
Lütfeeeeen bugünden sonra kaçamak olmasın
Sana izin Cuma öğlen istediğin bişeyi doyuncaya kadar ye
Bitanem herhafta 200 300 le bu yol bitermi
O zaman yine sıkılıp bırakacan
Sen kaçamaksız 1 hafta geçir eminim en az -2 olursun
Hem bizim emeklerimize yazık değilmi kuzum
Bak takım derece alsın diye çırpınıyoruz
Haaa elden gelen yapılır ama veremez amenna ona zaten lafımız olmaz
Sen hep yaz canım mesajların beni çok mutlu ediyorsen tabi sporu aradan çıkardın rahatsın :))kolay gelsin cnm
Ben hep o kampanyayı uyguluyorum
Ayy kusura bakma çok sordum amaDaha önce yaptım. Hatta kayinvalidemle birlikte yaptık. Ona da çok yaradı. 70 kilonun altındakiler 500gr üstündekiler 1000gr yiyor. Zayıflamaya yardımcı herhangi bitki çayları olabilir. Sınır yok. Çay ve kahve ben tüketmemiştim. Zaten onca karpuz bitki çayı ve sudan sonra birşey tüketmiyorsun istesen de
Bir öğün o miktar. Amaç zayıflamaktan çok temizlik dediğim gibi. En az üç kilo vermiştim. Bir kilosu geri geldi sadece. Kabızlık problemi olanlar için de çok büyük rahatlama olur.Ayy kusura bakma çok sordum ama
Bu miktar günlükmü yoksa 1 öğünmü
Ne kadar kaybın olmuştu
Bide sonrasında hemen geri alma olmasın?
Sabah 8.30 da mesaj attılar. Eşinin işi cıkmış bir de çocukları hastaymış gelemeyeceklermiş. Çok canım sıkıldı. O kadar hazırlık yaptım boşu boşuna sütlaça maruz kaldım. Aslında sütlacı da sinirden yedimBende yürüyüşten yeni geldim eve. Yolu baya uzattım sanki bana 2 saat gibi geldi
65 dk mış :)))7.450 adım olmuş
Şimdi bitki çayımı içiyorum
Mutfağı çoktan kapattım
Sporu devam yaparmıyım bilemiyorum
Akşamda işe gidecem
Sizde ne var ne yok
Rakibim bugünmüydü misafirinEdibe12
Tatlım spora alışkın olmayanlara özellikle fazla kiloda kemikleri zorlamıcak spor olması lazımÇok iyiymiş. Ama ben azıcık fazla hareket etsem dizlerim ayaklarım ağrımaya başlıyor. Ip atlama bile en fazla 30 yapabiliyorum
Haa bu sefer eşine kızmadınSabah 8.30 da mesaj attılar. Eşinin işi cıkmış bir de çocukları hastaymış gelemeyeceklermiş. Çok canım sıkıldı. O kadar hazırlık yaptım boşu boşuna sütlaça maruz kaldım. Aslında sütlacı da sinirden yedim
O gün gelsinde düşünelim cnmBir öğün o miktar. Amaç zayıflamaktan çok temizlik dediğim gibi. En az üç kilo vermiştim. Bir kilosu geri geldi sadece. Kabızlık problemi olanlar için de çok büyük rahatlama olur.
Ben artık bişey demiyorum cnmOfff yaa ben haftasonları niye böyle oluyorumÜstelik dediğin gibi takımı bırakmak bile geçti aklımdan. Hem bırakmak istemiyorum hem kendimi tutamıyorum
Baharcım ne kadar kalacan oradaSelamlar
Ben geldimm Nasılsınız canlar
Hemen birikmis menülerimi yazayım özetle
27/07
Sabah
1 tam buğday ekmeğinin ortasını çıkarıp yumurta kırdım bol baharat ekledim
1 bardak tarçınlı süt 1 dilim peynir
3 yeşil zeytin
Öğle
Hatırlayamıyorumama kaçamak yoktu
Aksam
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorba salata
Spor yok Su 2 litreye yakın
28/07
Sabah 08:00
Ev yapımı dereotlu poğaça
1 açık çay şekersiz
Spor yok Su 1.5 litre
Yolculukta 1 paket eti form limonlu ve 2 si bir arada kahve
Aksam
1 kase salata
4 kaşık tavuklu pilav
4 kaşık kuru fasulye
Ara 1 bardak açık çay şekersiz
Bugünkü menüm
Sabah 10:30
Kıymalı domatesli melemen
1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir 3-4 dilim salatalık
Ara yarım kaynamış mısır
1 hosbes 1 tutku 1 minik parça tahin helvası((
Öğlen
3 kaşık patates yemeği
4-5 kaşık salata
Aksam 19:30
4 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin çorbası
6 kaşık salata
Su şuan 1.5
Spor 30 dk yürüyüş @nanekekik
Özet olarak takım 7.oldu cnmÖzledim siziiiiii internetim az olduğu için geçmiş yapamadım :) ben yokken neler olduuu biri özetlese
Suyu daha içersin heralde cnm çünkü kilona göre çok azMonumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz
1.5 litre su
30 dk yürüyüş @nanekekik
Malesef öyle olmuşÇok kalmam yok ablaam Babannem falan ısrar ediyor ama böyle tadında bırakcam eve gidip düzenime geçmek istiyorum en fazla 10 gün kalcam belki 1 hafta
Mefkurem
Bugün çok kaçamak oldu yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?