Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım spora alışkın olmayanlara özellikle fazla kiloda kemikleri zorlamıcak spor olması lazım
En iyisi yürüyüş leslie bana göre

Ceydaya bakma sen :)))maşallah o senelerce spor yapmış
Yok zaten bünyem kaldırmıyor. Olur da zayıflarsam inşallah daha sportif olmak istiyorum.
Haa bu sefer eşine kızmadın
Gelmeyen misafire sinir olduğun için yedin 
Çok iyi yapmışın bu sayede sinirin geçmiştir!!!
Sorma yaa. Tabi ki sinirim geçmedi sadece kendime sinir olarak olay noktalandi.
Ben artık bişey demiyorum cnm
Ben de bıktım kendimden. Arkadaşlar kendini sevmekten bahsediyor ama bana şu an çok uzak bu durum
Ara dışında iyi
Özledim siziiiiii internetim az olduğu için geçmiş yapamadım :) ben yokken neler olduuu biri özetlese
Ben bir kase sütlaç yiyerek geleneksel kacamaklarimdan birini yaşadım.
Baharcım ne kadar kalacan orada

Yolda iyi idare etmişin cnm
Aman tatlım lütfen kendini tut bu hafta bari takım iyi sonuç alsın
Dereceden düşmeyen 9.takım altlardan çıkamadı bi türlü
Benim kaçamakları düşünün ve daha çok eksiyle gelmeye çalışın
Monumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz

1.5 litre su
30 dk yürüyüş @nanekekik
Sanki az olmuş. Su da az. Maşallah iyi dayanıyorsun böyle giderse 2 den fazla verirsin bu hafta
Çok kalmam yok ablaam Babannem falan ısrar ediyor ama böyle tadında bırakcam eve gidip düzenime geçmek istiyorum en fazla 10 gün kalcam belki 1 hafta
Mefkurem
Bugün çok kaçamak oldu yaa (
1 tutku derken bir paket degilse çok kötü değil bence moralini bozma

Edibe12 dayanmakta sıkıntı yok. Önemli olan kafada bitirmek. Ben de dün makarna ve pasta kaçamakları yaptım ama şükür bugün iyiyim. Telafi ettim. Sen de bugün oldu. Sütlaç afiyetle yendi. Moral bozmaya gerek yok. Yarin telafi edersin. Peş etmek yerine daha da dikkat et canım. Inşallah iki kilonun üstünde zayıflama hedefim var bakalım nasip

Bende menümü yazayım bugün bşraz değişik oldu
Akşamda brokoli yicektim ama cnm istemedi

8.45 _
Zencefilli limonlu kür

9.00_
1 taze kayısı

10.30 _
10 badem

11.45 _
5-6 üçgen karpuz
1/2 çb.soya sütü

14.00 _
Peynirli maydonozlu 2 yumurtalı omlet
Domates
Biber
1/2 tb sandwich ekm

17.15
1 tb tarçınlı yoğurt içine
Frenk üzümü

Su en az 2.5 lt olur

Spor 65 dk tempolu yürüyüş
@nanekekik

Ben de bıktım kendimden. Arkadaşlar kendini sevmekten bahsediyor ama bana şu an çok uzak bu durum
Bu durumu sadece kendin değiştirebilirsin

Bana cumaya kadar kaçamak yapmıcana söz verirsen barışıcam senle yoksa küstüm

Kaloriyi hem düşürmüş hem de gün içine güzel yaymışsın. Metabolizmanı güzel bir şaşırtma olacaktır eminim

Yoook canım 1 tane

sen tabi sporu aradan çıkardın rahatsın :))kolay gelsin cnm

Ben hep o kampanyayı uyguluyorum

Ay ne rahatı evi temizleyemedim dışarı çıktım arabayla gelip alırım dedim üzerimde ki tişört lekeli :)) geldik bi yere umutsuz ev kadınları gibiyim :)))

Yolculuk olunca yemek zor oluyor sonra ki gün güzel olmuş, ekmeğe yumurta kırmayı bende denemek istiyorum denetlemedim bi türlü :)

Özledim siziiiiii internetim az olduğu için geçmiş yapamadım :) ben yokken neler olduuu biri özetlese

Bol spor var canım :)

Monumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz

1.5 litre su
30 dk yürüyüş @nanekekik

E ervam44 bol meyveli olmuş karpuz çok seviyorum ama şeker çok birde akşam meyve yiyince kilo vermek zor oluyor, su yetiyor mu canım 1,5 lt bana hiç yetmiyor ama ben çay kahve falan içmem sevmem 2-3 fincan bitki Çayı içerim

E ervam44 bol meyveli olmuş karpuz çok seviyorum ama şeker çok birde akşam meyve yiyince kilo vermek zor oluyor, su yetiyor mu canım 1,5 lt bana hiç yetmiyor ama ben çay kahve falan içmem sevmem 2-3 fincan bitki Çayı içerim[/QUOTE]
Suya çok ihtiyaç duymuyorum. Gün içinde çay da çok içerim.acik ve şekersiz. O da su oranını arttırır herhalde ben de bitki çayları içemiyorum bir türlü

Kesinlikle ve önemli olan telafi etmek

Yemeksiz olsa da hafif güzel olmuş bu sıcaklarda

Canım kaçamak yapacağın zaman at kendini buraya sohbet edelim bunun için varız ya da spor yap en güzeli

Suya çok ihtiyaç duymuyorum. Gün içinde çay da çok içerim.acik ve şekersiz. O da su oranını arttırır herhalde ben de bitki çayları içemiyorum bir türlü[/QUOTE]

Canım siyah çay çok faydalı değil aslında annemde çok içiyor ondan su az içiyor ama ödemi artıyor beyaz çay iç tadı çok güzel onunla da alışırsın veya içine limon sık tadı güzelleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…