- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.001
yaşıtmış miniklerUnutmadan önce alıntı yapamadıklarıma cevap vereyim :) onların cevap verdiği çok olunca telefondan silmek zor oluyor :)))
North River 2,5 yaşında canım oğlum
Edibe12 tatlım sırtını duvara dayıyorsun sandalyeye oturuyormuş gibi çöküyorsun ellerini uzatıyorsun aslında bi koltuk taklidi yapıyor gibi oluyorsun :)) böyle bekliyorsun :)
Protein tozu alamadığım protein yerine takviye ürün yediklerimizi düşününce sağlıksız değiller, vücüt çalışan kadınlar avuç avuç hormon alıyorlar :) ayrıca karnitin ve cla gayet sağlıklı takviye ürünler karnitin kırmızı etti var fakat kırmızı Eti yiyeyerek karnitin alamıyoruz karnitin depolanmış yağları açığa çıkarıyor Şen'de sporla yakıyorsun sporsuz fayda etmez ikisinde cla gelirsek o da bir yağ asiti, cla yağların depolanmasına izin vermiyor böyle faydalılar yani zararları Yok ayrıca karnitin selülite falan çok iyi geliyor
ohh ohh maşallah haftada 5 gun yapsan 1 kg temiz200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
yok yok bu göbekte yer yokEvet abla baya şehir gezdik karadenizde çok güzeldi kızımda güzel durdu süperdi herşey deşarj oldm resmen
Hoşbulduk canm iyiym bizimkileri de özlemişim. Tatilde beslenmem iyiydi özellikle yolculukta çikolata kek bisküvi gazlı içecek çok tüketirdik almadık bu kez iyi oldu. Sadece dondurmayı kaçırmış olabilirim
Sen naptın okudum sütlacı götürmüşsün dün gece ama bnce bu iyi birşey bir kasenin hepsini yememişsn demek ki yavaş yavaş kendini tutmayı öğreniyosn canısı
Aramıza hoşgeldin ben poni. 95 le başladığım takımımdan geçen hafta 71le mezun oldum
Memeleketime geldim korumadayım ama okullar başlaynca 65e düşmek istiyorum
Sen kaç kilosun önceden vermişsn galiba son sayfalarda okudum bu işi biliyosn demek ki
Canm bi süre sonra sende mezun yazıcaksn bebişleri bu kiloda yapmıcaz de mi
Aramıza hoşgeldin canm bn poni
supersın canım sarma cok rısklı birşey valla çerez gibi bi başlayıncaAn itibariyle sarmalarla savaşmış ve savaşı kazanmış durumdayımkızım çorba içiyordu. Yarim kase kadarını ben içtim. Sofrada çok ciss vardı ama ben kalktım yoğurda üç minik kayısı ve iki ceviz ekledimibi . Afiyetle keyifle yedim. Şükür bu saate kadar sıfır kaçamak
oo abla baya sportmen oldun senBende yürüyüşten yeni geldim eve. Yolu baya uzattım sanki bana 2 saat gibi geldi
65 dk mış :)))7.450 adım olmuş
Şimdi bitki çayımı içiyorum
Mutfağı çoktan kapattım
Sporu devam yaparmıyım bilemiyorum
Akşamda işe gidecem
Sizde ne var ne yok
Rakibim bugünmüydü misafirinEdibe12
çok iyi etmişsinizGrupta hep çok konuşma olsun kampanyası başlattık :))
arada azcık cıs olmuş ama miktarı az ve erken saatBugünkü menüm
Sabah 10:30
Kıymalı domatesli melemen
1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir 3-4 dilim salatalık
Ara yarım kaynamış mısır
1 hosbes 1 tutku 1 minik parça tahin helvası((
Öğlen
3 kaşık patates yemeği
4-5 kaşık salata
Aksam 19:30
4 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin çorbası
6 kaşık salata
Su şuan 1.5
Spor 30 dk yürüyüşNorth River
atıstırma tarzı hafif olmuş mnüMonumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz
1.5 litre su
30 dk yürüyüşNorth River
hımm bu hafta en az 2-3 verecegim diyen zuhalin ayak sesleriBende menümü yazayım bugün bşraz değişik oldu
Akşamda brokoli yicektim ama cnm istemedi
8.45 _
Zencefilli limonlu kür
9.00_
1 taze kayısı
10.30 _
10 badem
11.45 _
5-6 üçgen karpuz
1/2 çb.soya sütü
14.00 _
Peynirli maydonozlu 2 yumurtalı omlet
Domates
Biber
1/2 tb sandwich ekm
17.15
1 tb tarçınlı yoğurt içine
Frenk üzümü
Su en az 2.5 lt olur
Spor 65 dk tempolu yürüyüş
North River
Niye yaa iyi motivasyon kaynağıyım kendimi feda edip takımın haftalık kaçamak haklarını tüketiyorum
Gelelim itiraf kısmına... Dün gece tam yatmadan önce iki yemek kaşığı kadar sütlacı hüplettim malesef. Çok anlık bir olaydı, bir anda kendimi boş sütlaç kasesi ile şaşkın bir halde buldum. Arada olanları, aklımdan geçenleri hatırlamıyorum
DünMefkurem spor performansını görünce neyse spor birinciliğini başka hafta alırım demiştim Ama seni yenme planlarım da tehlikeye giriyor
Süpersiim Bahar'ım Masallahmenü
ssabah 8:00
2 dlm lıght ekmekten dil peyniri ile tost
domates salatalık
5 zeytin
ara(12:00)
1 bardak proteınlı sut
ögle(14:30)
7yk barbunya
1 kepçe tavuk çorbası
akşam (20:00)
2dlm peynırle salata
su:3 lt
spor: 10dk elıptık+45dk leslie+30dk yuruyus = 95dk
Su ve spor çok iyi. Darısı basimamenü
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak proteınlı sut
7yk barbunya
1 kepçe tavuk çorbası
2dlm peynırle salata
arkadaşlar bağışlayın ya bişey soracagım.böyle toplu cvp nasıl yazıyorsunuz ben yeniyim bilmiyorum.
E ERVA44 cnmcım su içemiyorsan içine biraz limon sık yada nane tatlandırması için böyle şeyler kotabilirsin. ama benim gibi su içmeyi unutuyorsan program vardı bir tane hatırlatıcı aklıma gelmior ismi ama. Sanırım google playdan bulabilirsin.
Edibe12 cnm benim pes etmek yok öyle birşey yok. hepimiz aynı sorunu yaşadık kaçamak yaptıysan telefi et. Yedim diye o günü hiç etme nolur.
tutku kaçamagı yapan arkadaş :))))) menün iyiydi onlar hariç
ben encok amaMefkurem in menüsüne bayıldım. tam kilo vermelik..
spor yürüyüş harici olmuyo dediniz diye yazmıyorum ama ben oluyor muNorth River
oluyor canım bölgesellerimi diyorsun ev temizliği ve onları spor saymiyorum yada salına salına gezinme mağaza bakmalarıbende menümü yazayım.
sabah 7.20
bir dilim ekmek
bir yumurta haslanmış
üç zeytin bir dilim peynir
saat 10 kahve şekersiz
öğle
malesef hiç birşey yitemedim yemeğe yogun diye göndermediler.
saat 14:
portakal suyu bi bardak ( mecbur kaldım şekerim düştü gibi oldu)
Akşam 19.30
annem makarna yapmış yine yiyemedim.Söz vermişsiniz grupca mmakarna ve prinç yok die bende söz vermiştim geçen :)))
İki paket aktive yogurdun içine yarım şeftali dogradım onu yedim
su üç litreyi geçti
spor 15 dakika yürüyüş @nanekekik diğerleri oluyorsa onlarıda yazıcam cnmcm
canım şimdi büyük ilgi istiyor küçük bakım tabiki zordur benim şuan bı tane sürekli oyun sürekli yeni şeyler istiyor birde küçükten dolayı dışarı cikaramiyorsan enerjisini atamiyirdur burada iş babaya düşüyor çok geç gelmiyorsaplasticwoman malesef 2 cocukla yapamiyorum cnm.
Kizlar kucuk cocugu olanlar napiosunuz sizler. Benim kafami kasiyacak vaktim yok. Lavaboya bile zor gidiyorum. Bu yil ocaga kadar annem yok ve ben tek basima olacagim cocuklarla. Acayip stresliyim. Onlarada yansiyor bu durum cok uzuluyorum. Benim buyuk olani krese gondercem okullar acilinca belki biraz daha rahatlarim.
Ben de çay müptelâsiyimCay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.
Kesinlikle büyük kreşe giderse rahatlarsın.plasticwoman malesef 2 cocukla yapamiyorum cnm.
Kizlar kucuk cocugu olanlar napiosunuz sizler. Benim kafami kasiyacak vaktim yok. Lavaboya bile zor gidiyorum. Bu yil ocaga kadar annem yok ve ben tek basima olacagim cocuklarla. Acayip stresliyim. Onlarada yansiyor bu durum cok uzuluyorum. Benim buyuk olani krese gondercem okullar acilinca belki biraz daha rahatlarim.
Aşkolsun Bahar bir sütlaç için böyle dalman çok abartı bence. Asla dalga geçmek gibi bir kastım yoktu. Muhabbet olsun diye yazdım. Istemeden kırdıysam özür dilerim.yaşıtmış minikler
ohh ohh maşallah haftada 5 gun yapsan 1 kg temiz
yok yok bu göbekte yer yok
supersın canım sarma cok rısklı birşey valla çerez gibi bi başlayınca
oo abla baya sportmen oldun sen
çok iyi etmişsiniztamda benim yogun oldugum gun
arada azcık cıs olmuş ama miktarı az ve erken saat
atıstırma tarzı hafif olmuş mnü
hımm bu hafta en az 2-3 verecegim diyen zuhalin ayak sesleri
aksine demoralize kaynagısın zuhal abla seni kırmamak için gruptan çıktı bir çogumuz kaçamak yapıp birde iyice dalgaya almana sinir oluyoruz
bu yaptıgın takım kurallarına uymuyor zaten ve sana diyecek sözüm kalmadı çunku senin menulerın beni demoralize ediyor hepimizin evinde birşeyler var hepimiz zaten onlara karşı savasırken birde seninkiileri gözümüze sokup dalga geçiyorsun kimseye saygı duymuyorsun
Her yönden mükemmel bir gün olmuş tebrik ederimmenü
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak proteınlı sut
7yk barbunya
1 kepçe tavuk çorbası
2dlm peynırle salata
Yok canım tökezledim ama pes etmedim. Yarın daha iyi bir gün olacak inşallah.arkadaşlar bağışlayın ya bişey soracagım.böyle toplu cvp nasıl yazıyorsunuz ben yeniyim bilmiyorum.
E ERVA44 cnmcım su içemiyorsan içine biraz limon sık yada nane tatlandırması için böyle şeyler kotabilirsin. ama benim gibi su içmeyi unutuyorsan program vardı bir tane hatırlatıcı aklıma gelmior ismi ama. Sanırım google playdan bulabilirsin.
Edibe12 cnm benim pes etmek yok öyle birşey yok. hepimiz aynı sorunu yaşadık kaçamak yaptıysan telefi et. Yedim diye o günü hiç etme nolur.
tutku kaçamagı yapan arkadaş :))))) menün iyiydi onlar hariç
ben encok amaMefkurem in menüsüne bayıldım. tam kilo vermelik..
spor yürüyüş harici olmuyo dediniz diye yazmıyorum ama ben oluyor muNorth River
Böyle hiç sağlıklı olmamış bence, akşam diyete uygun başka birşeyler yeseydin keşke. Nasıl yemek molası olmaz, başka iş mi baksan?bende menümü yazayım.
sabah 7.20
bir dilim ekmek
bir yumurta haslanmış
üç zeytin bir dilim peynir
saat 10 kahve şekersiz
öğle
malesef hiç birşey yitemedim yemeğe yogun diye göndermediler.
saat 14:
portakal suyu bi bardak ( mecbur kaldım şekerim düştü gibi oldu)
Akşam 19.30
annem makarna yapmış yine yiyemedim.Söz vermişsiniz grupca mmakarna ve prinç yok die bende söz vermiştim geçen :)))
İki paket aktive yogurdun içine yarım şeftali dogradım onu yedim
su üç litreyi geçti
spor 15 dakika yürüyüş @nanekekik diğerleri oluyorsa onlarıda yazıcam cnmcm
Yanında götüremez misin?bide şu karpuz detoksunu uygulamak çok istedim kabızlık sorunu var bende ama üç günde karpuz üst üste çıkarırlarmı menüde bilmiyorum. off
Cay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.
plasticwoman malesef 2 cocukla yapamiyorum cnm.
menü
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak proteınlı sut
7yk barbunya
1 kepçe tavuk çorbası
2dlm peynırle salata
Mesele sütlaç mı Edibe ve bu ilk uyarımı ikincinin üç mu dört mu beş mı bilemedimBen de çay müptelâsiyim
Kesinlikle büyük kreşe giderse rahatlarsın.
Aşkolsun Bahar bir sütlaç için böyle dalman çok abartı bence. Asla dalga geçmek gibi bir kastım yoktu. Muhabbet olsun diye yazdım. Istemeden kırdıysam özür dilerim.
Her yönden mükemmel bir gün olmuş tebrik ederim
Yok canım tökezledim ama pes etmedim. Yarın daha iyi bir gün olacak inşallah.
Böyle hiç sağlıklı olmamış bence, akşam diyete uygun başka birşeyler yeseydin keşke. Nasıl yemek molası olmaz, başka iş mi baksan?
Yanında götüremez misin?
Yeni girdim eve canım yarın menülerle sporla bismillah diyorum bakalımAmin. Ben de hayırlı cumalar dilerim.
Hoşgeldin Ceyda. Biraz önce @Pembesepet için tanıtmıştım kendimi okumuşsundur. zaten zamanla daha çok kaynaşırız. Kilo vermede başarılar dilerim.
Sağol canım internet sıkıntına rağmen uğraşıp emek veriyorsun.
Olamaz Ceyda, inşallah haftaya telafi edersin.
Hasta olunca daha çok verirsin diye düşünmüştüm Eda ama hiç yoktan iyidir diyelim. Haftaya daha iyi olacak eminim. hem spor da yaparsın.
Belirlediğin menüye uyabiliryorsan ne güzel. Ben pek başaramıyorum öyle.
O kadar uğraşıp diyetisyene gidiyorsun bence listene uy canım.
Umarım hayal ettiğin gibi güzel bir hafta olur Edacığım.
Aman pek fena yemeklermiş. Yanına elma badem filan mı alsan
Ben de uyku düzensizlikleri sürekli geç yatma ve malesef geç saatlerde çılgınlar gibi tıkınma sorunu yaşıyordum. Hala geç yatıyorum ama artık yemiyorum çok şükür. Git gide hepimiz daha iyi olacağız inşallah.
Vay dostum çok iyi vermişsin. Doğrusu bu kadar beklemiyordum. Bu sonucu gördükten sonra yeni rakibin olarak yemeden içmeden kesilmezsem iyiŞaka bir yana tebrik ederim, Hep artarak devam eder inşallah. Ama haftaya benden az verirsin diye umuyorum tabi
Aynen dostum çok heyecanlıyım
Valla bravo kaç haftadır kilona göre gayet iyi bir eksi alınca bu hafta sabit olursun sanmıştım ama yarım kilo gitmiş bak. Senin de meto iyi bence Merve
Kolay gelsin canım inşallah çabucak zaman geçer ve internetin gelir.
Acaba hedef güncelleme mi yapsak
İnşallah hedefine ulaşırsın canım.
Eksi değil en azından Bahar. İnşallah haftaya acısını çıkarırsın.
9 kilo çok gibi daha yavaştan mı gitsen?
Gidilecek yol uzun, ben de bazen diyorum bi onu deneyeyim bi bunu. Olsun hedefe ulaşalım da....
Anladım
ah ben de kaçamaksız 30 gün yapsam keşke
Ay Dilek yokluğun çok fark ediliyor gel artık. Tartıyı boşver fit dilek'e yeni tartı yakışır
Çok üzüldüm Yasemin, senin motivasyon mesajlarının eşi benzeri yok valla. bence hatta derle onları kitap çıkar, herkes faydalansınHadi biraz dinlen, ama her zamanki kadar sık gel takıma lütfeeenn...
300 gr az mı kız niye moral bozuyorsun. 300 300 derken hedefe ulaşırsın. Bence hemen iki hafta sonra geri dön sen.
Nice 15 yıllara... Yuvanızdan mutluluk huzur ve sağlık eksik olmasın.
Sirkeyi tarif etmeyi unutma ben de yapmak istiyorum. İnternetten baktım hep farklı şeyler yazıyor.
Maşallah 30 sene, ne güzel....
Gerçekten seni yenmek için benim de cumadan itibaren hergün 500 gr vermem lazım. ne yapsam ki
Ben de rastgele tartılıp ama açlık tokluk bile bir iki kilo fark ediyor diye burun kıvırıyordum tartıda hoşuma gitmeyen sonuçlar görünce. Ama şimdi her hafta aynı gün aynı saatte tartılmak bence net bir sonuç veriyor.
Benimkide çok zor erkek canım inat ki ne inat anasına çekmiş hareketli ki nasıl babasına çekmişNorth River oğlum çok zordu canım bazen Hale'n çok zorluyor ama alıştım :)) senin ki kız mı erkek mi canım
Meraba canım ben dilek 9.takimin daim üyesi:)Benimde işim masa başı ve şantiyeler herkes şaşırıyor nasıl çay ve kahve içmiyorsun diye :))
Elbette zordur canım ama kendine zaman yaratmalısın akşamları ver babasına yap sporunu onunda sorumluluğunda ayrıca kadın isterse herşeyi yapar çocuklarla güzel oyunlar oyna dans et yaşları ne bilmiyorum ama ben oğlumla eliptik yapıyorum durunca gelip hadi hadi diyor :) Leslie yapınca o da videoya bakıp hareketleri yapmaya çalışıyor :) çorap katlarken squat yapan anneler var, kahvaltı hazırlarken spor hareketleri yapan vs spor her an her zaman aslında
Süper proteinli süt bitirmeye devam :) ama faydası olur bol protein olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?