Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

plasticwoman malesef 2 cocukla yapamiyorum cnm.
Kizlar kucuk cocugu olanlar napiosunuz sizler. Benim kafami kasiyacak vaktim yok. Lavaboya bile zor gidiyorum. Bu yil ocaga kadar annem yok ve ben tek basima olacagim cocuklarla. Acayip stresliyim. Onlarada yansiyor bu durum cok uzuluyorum. Benim buyuk olani krese gondercem okullar acilinca belki biraz daha rahatlarim.

yaşıtmış minikler

200 gram vermişim her spordan sonra 200 gr veriyorum :))
ohh ohh maşallah haftada 5 gun yapsan 1 kg temiz
yok yok bu göbekte yer yok

supersın canım sarma cok rısklı birşey valla çerez gibi bi başlayınca
oo abla baya sportmen oldun sen
Grupta hep çok konuşma olsun kampanyası başlattık :))
çok iyi etmişsiniz tamda benim yogun oldugum gun

arada azcık cıs olmuş ama miktarı az ve erken saat
Monumu yazayım hemen
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Yarim dilim ekmek
14.00
Yarim kase çorba
Yoğurt içine 3 kayısı ve 2 ceviz
18.00
Karpuz

1.5 litre su
30 dk yürüyüş North River
atıstırma tarzı hafif olmuş mnü
hımm bu hafta en az 2-3 verecegim diyen zuhalin ayak sesleri
Niye yaa iyi motivasyon kaynağıyım kendimi feda edip takımın haftalık kaçamak haklarını tüketiyorum

aksine demoralize kaynagısın zuhal abla seni kırmamak için gruptan çıktı bir çogumuz kaçamak yapıp birde iyice dalgaya almana sinir oluyoruz
bu yaptıgın takım kurallarına uymuyor zaten ve sana diyecek sözüm kalmadı çunku senin menulerın beni demoralize ediyor hepimizin evinde birşeyler var hepimiz zaten onlara karşı savasırken birde seninkiileri gözümüze sokup dalga geçiyorsun kimseye saygı duymuyorsun

Süpersiim Bahar'ım Masallah

Su ve spor çok iyi. Darısı basima

arkadaşlar bağışlayın ya bişey soracagım.böyle toplu cvp nasıl yazıyorsunuz ben yeniyim bilmiyorum.
E ERVA44 cnmcım su içemiyorsan içine biraz limon sık yada nane tatlandırması için böyle şeyler kotabilirsin. ama benim gibi su içmeyi unutuyorsan program vardı bir tane hatırlatıcı aklıma gelmior ismi ama. Sanırım google playdan bulabilirsin.
Edibe12 cnm benim pes etmek yok öyle birşey yok. hepimiz aynı sorunu yaşadık kaçamak yaptıysan telefi et. Yedim diye o günü hiç etme nolur.

tutku kaçamagı yapan arkadaş :))))) menün iyiydi onlar hariç

ben encok ama Mefkurem in menüsüne bayıldım. tam kilo vermelik..

spor yürüyüş harici olmuyo dediniz diye yazmıyorum ama ben oluyor mu North River

bende menümü yazayım.
sabah 7.20
bir dilim ekmek
bir yumurta haslanmış
üç zeytin bir dilim peynir

saat 10 kahve şekersiz

öğle
malesef hiç birşey yitemedim yemeğe yogun diye göndermediler.
saat 14:
portakal suyu bi bardak ( mecbur kaldım şekerim düştü gibi oldu)
Akşam 19.30
annem makarna yapmış yine yiyemedim.Söz vermişsiniz grupca mmakarna ve prinç yok die bende söz vermiştim geçen :)))
İki paket aktive yogurdun içine yarım şeftali dogradım onu yedim

su üç litreyi geçti
spor 15 dakika yürüyüş @nanekekik diğerleri oluyorsa onlarıda yazıcam cnmcm

oluyor canım bölgesellerimi diyorsun ev temizliği ve onları spor saymiyorum yada salına salına gezinme mağaza bakmaları

canım şimdi büyük ilgi istiyor küçük bakım tabiki zordur benim şuan bı tane sürekli oyun sürekli yeni şeyler istiyor birde küçükten dolayı dışarı cikaramiyorsan enerjisini atamiyirdur burada iş babaya düşüyor çok geç gelmiyorsa

Cay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.
Ben de çay müptelâsiyim
Kesinlikle büyük kreşe giderse rahatlarsın.
Aşkolsun Bahar bir sütlaç için böyle dalman çok abartı bence. Asla dalga geçmek gibi bir kastım yoktu. Muhabbet olsun diye yazdım. Istemeden kırdıysam özür dilerim.
Her yönden mükemmel bir gün olmuş tebrik ederim
Yok canım tökezledim ama pes etmedim. Yarın daha iyi bir gün olacak inşallah.
Böyle hiç sağlıklı olmamış bence, akşam diyete uygun başka birşeyler yeseydin keşke. Nasıl yemek molası olmaz, başka iş mi baksan?
bide şu karpuz detoksunu uygulamak çok istedim kabızlık sorunu var bende ama üç günde karpuz üst üste çıkarırlarmı menüde bilmiyorum. off
Yanında götüremez misin?

Cay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.

Benimde işim masa başı ve şantiyeler herkes şaşırıyor nasıl çay ve kahve içmiyorsun diye :))

Elbette zordur canım ama kendine zaman yaratmalısın akşamları ver babasına yap sporunu onunda sorumluluğunda ayrıca kadın isterse herşeyi yapar çocuklarla güzel oyunlar oyna dans et yaşları ne bilmiyorum ama ben oğlumla eliptik yapıyorum durunca gelip hadi hadi diyor :) Leslie yapınca o da videoya bakıp hareketleri yapmaya çalışıyor :) çorap katlarken squat yapan anneler var, kahvaltı hazırlarken spor hareketleri yapan vs spor her an her zaman aslında

Süper proteinli süt bitirmeye devam :) ama faydası olur bol protein olmuş oluyor

P poncikZeYyy canım mesajların altında çoklu altınıyla ekle yazıyor alıntı istediğin mesajlara ona tıklıyorsun sonra mesaj yazma penceresinde alıntıları ekle diyorsun ekleniyor mesaj aralarında quete gibi bi şey yazıyor ve ismi o aralığa yazıyorsun mesajını o kişinin altısına yazmış oluyor

Mesele sütlaç mı Edibe ve bu ilk uyarımı ikincinin üç mu dört mu beş mı bilemedim

Yeni girdim eve canım yarın menülerle sporla bismillah diyorum bakalım

Selam kızlar tatil diye diye onuda bitirdik ..
Kaldığımız yerden tam gaz devam edelim yarın kaçamaksız menumle başlarım sporu yapabilirmiyim bilmiyorum iş çok kaç makina çamaşır var bı kaç gün iyi yorulucam
Ama pazartesi sporuma giderim özledim valla

Meraba canım ben dilek 9.takimin daim üyesi:)
On günlük bı tatil molası verdim şimdi düzenli burdayım artık ,ismini ogrenebilurmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…