- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.101
Fatma_issever... Canım yeni kurallarımız olusmus.Takımlar en az 12 kişi olacak.Biz geri gelecek arkadaşlarla beraber 13 kişiyiz.Sana yerimiz kalmamış :26: İstersen üye ihtiyacı olan takımlara yönlendirebilirim seni..
Edda fotolarına baktım, kız mantılar mı yememiş, dürüm mü tantuni mi yememiş :))) yemişde yemiş yanitabi tatilden kilo alıp dönersin aman ya, tatilde de kiloyu takıcan dimi boşver :))
*** 9. TaKıM 218. eTaP ***
Asya27: ( 54 / 52.3 / 1.7 / % 3.15 )
Beyaz16: ( 65.2 ) yeni üye, hedefi
Ene2004: ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / % 0.62 )
Fadime02: ( 98.8 / 96.7 / 2.1 / % 2.13 )
Gulseker: ( 66.1 / 65.9 / 0.2 / % 0.30) yeni üye, hedefi 60
Hepbera: ( 76 / 76 / 0.0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 83 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: ( 79.9 / 78.7 / 1.2 / % 1.50 )
Mutedeyyin: ( 79 / 78.6 / 0.4 / % 0.51 )
Nurkelebek: ( 85.5 / 87.3 / -1.8 / % - 2.10 )
Pelinkaya: ( 93.5 ) 3 hafta kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye edildi.
Triptofan: ( 75.7 / 75.1 / 0.6 / % % 0.79 ) 14. takımdan transfer oldu, hedefi 59
Zayıflıyorum: ( 72.6 ) Tatil nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı.
9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )
Beyazcım bildirim yapmamışsın hala ve hedef kilonu bilmem lazım.Saat 14.00 kadar bekliyorum.OLmazsa haftaya gireceksin listeye :26:
çok da dobiş değilim dimi muteee
azcık göbeğim var onuda genelde çanta saklamış
mantı çok güzeldi ama mutee cevizliii
herkese günaydınn, iyi haftalar
Dün ilk orucumu tutabildim, biraz zor oldu ama evde olduğum için en azından canavar oğluşlarımdan firsat buldukça yatıp dinlenebildim biraz.. ama malesef hafta içi tutamıcam çünkü iş yerimde ve eve döndüğümde iftara kadar o kadar yoruluyorum ki açıkçası düşer bayılırım diye korkuyorum
hesaplama hakkında ben zaten eskisini daha tam olarak kavrayamadım:) yüzdeler neye göre acaba diye görüp düşünmüştüm kendi kendime:) üstünde durmadım gerçi vardır bi bildikleri dedim:) eğer adil olan yenisisiyse ben kabul ederim no problomee;
Murs şirinlere sen mi gittim demiştin, bende büyük oğlumla gitmek istiyorum nasıl? eğlencelimiydi?
kitap bişey değilmiş ya,13 tl sorun nasıl alacağımda,puffff,eşimle bozuğuz al diyemem kidün resmen ağlattı beni konuşmuyorum,istesem dediklerini kabul etmiş olucam oyy ne zormuş evli olmak,bekarlık sultanlıkmış da haberimiz yokmuş,kızım kayu izliyo bende evi toplayayım,bir iki dükkan var,belki dukanı bulurum şanslıysam inşşşş bakalım,gelince yazarım yine.
cnm benım bende gordum fotolarını cokta begendım hatta kendı kendıme dedım bu kız o kadar tombık deıl aslında dıe :) çok tatlı cıkmıssın bı o puskullu sandaletlerıne bıde eyeliner çekmene bayıldım hıc becerememde ben
teşekkür ederim canım makyaj çok yapmam ama o kalemi eksik etmem
Buarada gözümdeki eyeliner değil kalem :)) eyeliner gibi sürüyorum ve kalemimimim özelliği hiç akmıyo
O kalemın markasını ıstıyorummm
AH CANIM TAM DERDİMİN ÜZERİNE PARNAKKK BASTIN
O KALEM CARMİNA SÜRME KALEMİ... fiyatı 9 tl.AMA CARMİNA KAPATMIŞ VE ÜRÜNLERİNİ HEP GERİ TOPLAMIŞ EN SON KALEM ALMAYA GİTTİĞİMDE ÖĞRENDİMM
TATİLDE BULURUM DİYE SAMSUN SİNOP İSTNBUL HER KOZMETİKÇİYE GİRİP SORDUMM
1 TANESİNDE 5 TANE KALMIŞTI ELLERİNDE ONLARI ALDIM STOK YAPTIM...
İNŞALLAH CARMİNA TEKRAR AÇARR YADA BAŞKA İSİMLE ÇIKAR ÇÜNKÜ KENDİMİ BİLDİM BİLELİ KULLANDIGIM VE HARİKA BİR KALEM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?