Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mesele sütlaç mı Edibe ve bu ilk uyarımı ikincinin üç mu dört mu beş mı bilemedim
Tamam farkındayım bocalıyorum ama baklavalardan sütlaça doğru bile bir gelişim gösterdiğimi düşünüyorum. Hop diye super bir beslenmeye geçsem takıma girmez kendim zayıflardım. Uyarılarınız başım üstüne. Ama dalga geçtiğimin düşünülmesi beni üzdü. Ben buradaki herkesin zayıflamasını en az kendim için istediğim kadar istiyorum. Moral bozmamak konusunda daha dikkatli olacağım söz. Senin de benim iyiliğim için söylediğini biliyorum
Yeni girdim eve canım yarın menülerle sporla bismillah diyorum bakalım
Yaşasın Dilek hoşgeldin
Dönüş işlerinde kolay gelsin. Yaseminle Poni az giriyor, Merve'nin interneti yok. Şeyda da kayıplarda. Ben de Nane ve Mefkuşu çıldırttım maalesef. Gelmene sevindim.

Benimkide çok zor erkek canım inat ki ne inat anasına çekmiş hareketli ki nasıl babasına çekmiş

Valla zor canım konuşuyor mu seninki benimki daha başlamadı

Meraba canım ben dilek 9.takimin daim üyesi:)
On günlük bı tatil molası verdim şimdi düzenli burdayım artık ,ismini ogrenebilurmiyim

Merhaba canım hoşgeldin, Ceyda ben

Olaylı menümü yazayım:

Sabah
1 kase sütlü yulaf
Yarım muz

Ara
1 kase xxx (daha fazla adını söyleyip canınızı çektirmeyeyim)

Öğle
Kaşar peynirli tost
3 hurma
1 avuç yer fıstığı

Akşam
1 tabak Sulu köfte
3 kasik yoğurt

Su 2 lt
Spor yok North River
malesef dün azıcık yaptığım her yerimi ağrıttı resmen ağrı kesici aldım

Olacak olacak. Ben inanıyorum

Valla zor canım konuşuyor mu seninki benimki daha başlamadı

Merhaba canım hoşgeldin, Ceyda ben
Kızlar daha iyi bu konuşma konusunda
Konuşuyor ama öyle bidi bidi değil işine gelmezse hatta dalgaya vuruyor anneanne nennis bana annis babasına babis gibi uydurmasyon

Kızlar herkese iyi geceler .
İnternetim yarın yenilecek inşallah misafirim vardı yeni gitti yaptığım ikramların hiç birinin tadına bile bakmadim lakin kaçamaklar görüyorum ve artık diyecek söz bulamıyorum kırmamak için çabaladikca ben demoralize oluyor son kez rica ediyorum Edibe12 bunu kendine ve bize yapmaktan vazgec hadi kendini düşünmüyorsun yerken bizi düşün diyorum noktaliyorum geçmiş yapmaya çalışayım fırsat bulmuşken

Edibe ya aslında kizilacak kadınsın ama bı şeytan tüyü var sende kizamiyorum:)
Canım diyetdasim birbirimizi motive etmenin en güzel yolu kaçamaksız menulerden geçiyor
Domino taşı misali birimiz başlarsak kacamaklara diğer arkadaşlar dada arkası gelir ve tek tek yikiliriz yapma canım benim bizim için yeme bir hafta zaten cumalari ödül günü ki çoğu takımda yok bu oyuzden sabret bekle cumayi kurban olduğum:)

Kızlar daha iyi bu konuşma konusunda
Konuşuyor ama öyle bidi bidi değil işine gelmezse hatta dalgaya vuruyor anneanne nennis bana annis babasına babis gibi uydurmasyon

Evet canım kızlar iyi ben erken konuşmuşum erkek kardeşim baya geç konuşmuş dayıya çekti herhalde :)) konuşan çocuk anneleriyle konuşunca olsun olsun hiç acele etme bizimki susmuyor diyorlar :))

Çok memnun oldum ceydacigim

Bende canım

Kızlar ırmak Ünal'ı gördüm hatun kişi 40 yaşında spor yapıyor kaslanmış ve 40 demek imkansız idolüm o dur bundan sonra hiç sporu bırakmıycam ve kaslanıcam

selam kızlar menümü vericem ama valla biliyorum su az menü dengesiz bu güne mahsus böyle oldu normalde daha kalitelidir menüm hoş görün :)

menüm
13:00
2 salatalık

15 :40
1 servis k yumurtalı melemen
peynir
domates salatalık
hesabını tutamadığım ekmek ,çeyrekten fazla da olabilir

20 :55
1 dilim kadar armut (içi çürük çıktı zaten yarım parmak kadardı boyutu:))

su galiba 2 litre
2 bardak geçen yaptığım yeşil çaylı kayısı suyu

45 dk yürüyüş
North River

Abla sabah çok geç yemişsin akşami geçiştirmissin

kimmiş bu ırmak ünal diye baktım tanıyrmuşum da adını bilmiyormuşum :) kız bu hatun benden büyük ama yan yana dursak kızım kardeşim zannedilir yaşını hiç göstermiyor maşallah veeeee o kaslar helal dedirtir amaaa bence bir kadın da öyle belirgin baklava kas hoş değil hafif kas cidden çok güzel de bunun ki çok fazla kendi sevdiyse sorun yok yine de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…