- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.041
Tamam Merve daha fazla gayret göstereceğim inan. Ben sütlü tatlı diye o kadar ciddi bir kaçamak olarak görmemiştim inan şoktayım. Ama biliyorum ki bu mantık hatalarım beni bu kiloya getirdi. Size tabiyim, kaçamaklara tövbe artık, sizin için, kendim için...Kızlar herkese iyi geceler .
İnternetim yarın yenilecek inşallah misafirim vardı yeni gitti yaptığım ikramların hiç birinin tadına bile bakmadim lakin kaçamaklar görüyorum ve artık diyecek söz bulamıyorum kırmamak için çabaladikca ben demoralize oluyor son kez rica ediyorumEdibe12 bunu kendine ve bize yapmaktan vazgec hadi kendini düşünmüyorsun yerken bizi düşün diyorum noktaliyorum geçmiş yapmaya çalışayım fırsat bulmuşken
Her zamanki gibi süper canım. Leslie kaç mil?Sabah
Beyaz peynir
Tel peyniri
Örgü peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata
Akşam
2 tavuk pirzola derisiz ızgara
1 kase cacık
Salata az
2 çatal zeytinyağlı fasulye
Su 3 lt
Spor leslie
Sağol Dilekciğim, sözlerini aklıma kalbime kazıdım. Gösterdiğim gayretin daha fazlasını göstereceğim bundan sonra. Sizden biri olmak, sizin gibi başarmak istiyorum. Bu domino taşı artık daha sağlam duracakEdibe ya aslında kizilacak kadınsın ama bı şeytan tüyü var sende kizamiyorum:)
Canım diyetdasim birbirimizi motive etmenin en güzel yolu kaçamaksız menulerden geçiyor
Domino taşı misali birimiz başlarsak kacamaklara diğer arkadaşlar dada arkası gelir ve tek tek yikiliriz yapma canım benim bizim için yeme bir hafta zaten cumalari ödül günü ki çoğu takımda yok bu oyuzden sabret bekle cumayi kurban olduğum:)
öyle oldu gülüm benimkileri bekledim azıcık işleri vardı dışarı da aşırı uzun sürdü gelmeleri yeme işi gecikti :)Abla sabah çok geç yemişsin akşami geçiştirmissin
heyy heyyy bana diyene de bakın seninki benimkinden de kara :) cidden çok az değil mi gülüm arada bir meyve süt olsa sanki daha sağlıklı olurmuş gibime geldiBugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt
Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
Kahvaltı ve akşam yemeği yok gibi. Diğer günler daha dengeli olur inşallah.selam kızlar menümü vericem ama valla biliyorum su az menü dengesiz bu güne mahsus böyle oldu normalde daha kalitelidir menüm hoş görün :)
menüm
13:00
2 salatalık
15 :40
1 servis k yumurtalı melemen
peynir
domates salatalık
hesabını tutamadığım ekmek ,çeyrekten fazla da olabilir
20 :55
1 dilim kadar armut (içi çürük çıktı zaten yarım parmak kadardı boyutu:))
su galiba 2 litre
2 bardak geçen yaptığım yeşil çaylı kayısı suyu
45 dk yürüyüş
@nanekekik
Merve çok az. Kahvaltıdan taa 18.00 e kadar acıkmadın mi? Valla sen bugün karin üstü yatacak gibisin...Bugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt
Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
Tamam Merve daha fazla gayret göstereceğim inan. Ben sütlü tatlı diye o kadar ciddi bir kaçamak olarak görmemiştim inan şoktayım. Ama biliyorum ki bu mantık hatalarım beni bu kiloya getirdi. Size tabiyim, kaçamaklara tövbe artık, sizin için, kendim için...
Her zamanki gibi süper canım. Leslie kaç mil?
Sağol Dilekciğim, sözlerini aklıma kalbime kazıdım. Gösterdiğim gayretin daha fazlasını göstereceğim bundan sonra. Sizden biri olmak, sizin gibi başarmak istiyorum. Bu domino taşı artık daha sağlam duracak
Iyi olmuş canım. Eşin çocuklara bakarken sen de dışarda yürürsün rahat rahat. Leslieden daha iyi olur.2 canım yavaş yavaş başladım bakalım haftaya yürüyüş yapcam yazlığa gitcez eşimde olcak çalışmicağı için kızlarla ilgilenip ben 1 saat falan yürüyüşümü yapabilicem şimdiden vücudu spora alıştırıyorum ufaktan
Irmak Ünal 33 yaşındaymış, 1984 doğumlu.Kızlar ırmak Ünal'ı gördüm hatun kişi 40 yaşında spor yapıyor kaslanmış ve 40 demek imkansız idolüm o dur bundan sonra hiç sporu bırakmıycam ve kaslanıcam
Hayır canım 40 yaşında 1977 doğumlıIrmak Ünal 33 yaşındaymış, 1984 doğumlu.
Aaa pardon Yağmur Ünal ile karıştırmışım.Hayır canım 40 yaşında 1977 doğumlı
aman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)ekim2009 alıntıya yazamadım dondu telefon sürekli valla anımı löp löp yağ mı kas mı desen ırmak derim :)) tercihim öyle olmak olacaklar ve uygulayscağım o yüzden genç gösteriyor
Yok cnm yaa babaya yemk hazirlarken verebiliyorum sadece ufakligi 2 aylik oldu suan. Yoksa yapisik ikiz modundayiz hic durmuyor. Birde kizim 3 yasinda esim genelde onunla ilgileniyor. Bazen yuruyus yapmak istiyorum ama kizim cok yavas oglum bebek arabasinda olsa bile kiza bir care bulamiyorum. Oglen yemk yiyemiyorum genelde hazir söylüyorum. Vakitbulmak ck sikintiliBenimde işim masa başı ve şantiyeler herkes şaşırıyor nasıl çay ve kahve içmiyorsun diye :))
Elbette zordur canım ama kendine zaman yaratmalısın akşamları ver babasına yap sporunu onunda sorumluluğunda ayrıca kadın isterse herşeyi yapar çocuklarla güzel oyunlar oyna dans et yaşları ne bilmiyorum ama ben oğlumla eliptik yapıyorum durunca gelip hadi hadi diyor :) Leslie yapınca o da videoya bakıp hareketleri yapmaya çalışıyor :) çorap katlarken squat yapan anneler var, kahvaltı hazırlarken spor hareketleri yapan vs spor her an her zaman aslında
Süper proteinli süt bitirmeye devam :) ama faydası olur bol protein olmuş oluyor
Baba buyukle ilgileniyor genelde kicuk duymuyor zaten benim kokumu duymadan. Birde haftanin 2 gunu babamiz yok. Buda fazla dezavantaj oluyorcanım şimdi büyük ilgi istiyor küçük bakım tabiki zordur benim şuan bı tane sürekli oyun sürekli yeni şeyler istiyor birde küçükten dolayı dışarı cikaramiyorsan enerjisini atamiyirdur burada iş babaya düşüyor çok geç gelmiyorsa
aman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)
Yok cnm yaa babaya yemk hazirlarken verebiliyorum sadece ufakligi 2 aylik oldu suan. Yoksa yapisik ikiz modundayiz hic durmuyor. Birde kizim 3 yasinda esim genelde onunla ilgileniyor. Bazen yuruyus yapmak istiyorum ama kizim cok yavas oglum bebek arabasinda olsa bile kiza bir care bulamiyorum. Oglen yemk yiyemiyorum genelde hazir söylüyorum. Vakitbulmak ck sikintili
Baba buyukle ilgileniyor genelde kicuk duymuyor zaten benim kokumu duymadan. Birde haftanin 2 gunu babamiz yok. Buda fazla dezavantaj oluyor
Günaydın hatunLarım..
GünaydınGünaydınnn kızlar
Ikisi de çok küçük ama sabret canım zaman çabuk geçiyor, bu zor zamanlar geçecek. Seneye yazın ikisiyle birlikte bile rahat rahat çıkarsın dışarı.Baba buyukle ilgileniyor genelde kicuk duymuyor zaten benim kokumu duymadan. Birde haftanin 2 gunu babamiz yok. Buda fazla dezavantaj oluyor
Aynen bir zayıflasak gerisi çok kolay...Zayıflayayımda bi :)) gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?