Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam Merve daha fazla gayret göstereceğim inan. Ben sütlü tatlı diye o kadar ciddi bir kaçamak olarak görmemiştim inan şoktayım. Ama biliyorum ki bu mantık hatalarım beni bu kiloya getirdi. Size tabiyim, kaçamaklara tövbe artık, sizin için, kendim için...
Her zamanki gibi süper canım. Leslie kaç mil?
Sağol Dilekciğim, sözlerini aklıma kalbime kazıdım. Gösterdiğim gayretin daha fazlasını göstereceğim bundan sonra. Sizden biri olmak, sizin gibi başarmak istiyorum. Bu domino taşı artık daha sağlam duracak

Bugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir

(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt

Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
heyy heyyy bana diyene de bakın seninki benimkinden de kara :) cidden çok az değil mi gülüm arada bir meyve süt olsa sanki daha sağlıklı olurmuş gibime geldi

Kahvaltı ve akşam yemeği yok gibi. Diğer günler daha dengeli olur inşallah.
Bugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir

(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt

Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
Merve çok az. Kahvaltıdan taa 18.00 e kadar acıkmadın mi? Valla sen bugün karin üstü yatacak gibisin...

2 canım yavaş yavaş başladım bakalım haftaya yürüyüş yapcam yazlığa gitcez eşimde olcak çalışmicağı için kızlarla ilgilenip ben 1 saat falan yürüyüşümü yapabilicem şimdiden vücudu spora alıştırıyorum ufaktan

Iyi olmuş canım. Eşin çocuklara bakarken sen de dışarda yürürsün rahat rahat. Leslieden daha iyi olur.

ekim2009 alıntıya yazamadım dondu telefon sürekli valla anımı löp löp yağ mı kas mı desen ırmak derim :)) tercihim öyle olmak olacaklar ve uygulayscağım o yüzden genç gösteriyor
aman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)

Yok cnm yaa babaya yemk hazirlarken verebiliyorum sadece ufakligi 2 aylik oldu suan. Yoksa yapisik ikiz modundayiz hic durmuyor. Birde kizim 3 yasinda esim genelde onunla ilgileniyor. Bazen yuruyus yapmak istiyorum ama kizim cok yavas oglum bebek arabasinda olsa bile kiza bir care bulamiyorum. Oglen yemk yiyemiyorum genelde hazir söylüyorum. Vakitbulmak ck sikintili

Baba buyukle ilgileniyor genelde kicuk duymuyor zaten benim kokumu duymadan. Birde haftanin 2 gunu babamiz yok. Buda fazla dezavantaj oluyor

aman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)

Zayıflayayımda bi :)) gerisi kolay

Benim ufaklokta öyleydi 2. İstiyorum korkuyorum da valla

Baba buyukle ilgileniyor genelde kicuk duymuyor zaten benim kokumu duymadan. Birde haftanin 2 gunu babamiz yok. Buda fazla dezavantaj oluyor

Ne iş yapıyor canım eşin bizimkide bazı geceler Yok

Ikisi de çok küçük ama sabret canım zaman çabuk geçiyor, bu zor zamanlar geçecek. Seneye yazın ikisiyle birlikte bile rahat rahat çıkarsın dışarı.
Zayıflayayımda bi :)) gerisi kolay
Aynen bir zayıflasak gerisi çok kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…