- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.061
abla benim aniden misafir gelecek haberi aldim ondan öyle oldu evi topla sil supur ikramlik hazırla derken anca onları yedim esimde yoktu evde öyle gecistirdimheyy heyyy bana diyene de bakın seninki benimkinden de kara :) cidden çok az değil mi gülüm arada bir meyve süt olsa sanki daha sağlıklı olurmuş gibime geldi
Günaydın canım cuma günü bildirim yaptib mi canımGünaydın hatunLarım..
Günaydın canımGünaydınnn kızlar
günaydın canımGünaydın herkesee
Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de mi
Göbüşte yer açılmalı lafını beğendimValla diyorum da hiç gözü Yok ben zayıflayacaksam Şen'de kas yapacaksın arkadaş :) ben bi zayıflayayımda şimdi demiyorum fazla zayıf olayım diycem ben kaslı istiyorum :) onlar nasıl diyor kırılır mıyız üzülür müyüz düşünmeden bende diycem görür :) intikam soğuk yenen yemektir yemeği soğutuyorum :)) Zaten aynı kiloda olsak bile bu sporla ben daha kaslı olacağım için kaldırmaz :)) hava mı atarım ona haha
Aynen canım yiyorum şimdi hatta bazen canım istiyor şaşırıyorum kendime :))) öyle canım geçen düşündüm doğumu işi evi ne zor kadınlık erkek işe gidiyor geliyor eve uzatıyor ayaklarını oh valla ama ben rahat vermiyorum aşkım burayı çekemedim çeksene şurayı süpürsene giremedim :) o da yapsın ikimiz de çalışıyoruz sonuçta dün mesela tüm gün yattı bugün işe gitti akşam gelsin Yorgun'um diycek :)) bazen hep gündüz çalışıyor hep isyanlarda dokunmuyorum köpürüyor :)) bende hep gündüz çalışıyorum ama alışmışlar işte erkek için güzel valla evlilik
Sağol canım :* sizde süpersiniz evet bencede spor şart hatta 105,1 çıktım 300 gram verdim dün ki sporla :) ben bol spor yapıp her şeyi yemeyi planlamıyorum hedefim o zayıflayınca :))
Ne güzel bende zayıflayayımda 2. İçin plan yapıcam ama 55 olmam istiyorum 6-7 kg alsam sorun olmaz en azından :)
Edibe zuhal ablayı tanıyorum bayadır kolay kolay küsmez nasıl başardın küstürmeyiMefkurem gel artık, üzme beni, tamam söz cumaya kadar kaçamak filan yok, dosdoğru diyet yapacağım.
Ben normalde fazla meyve yemiyorum dün biraz meyveli bi gün oldu:))Kaloriyi hem düşürmüş hem de gün içine güzel yaymışsın. Metabolizmanı güzel bir şaşırtma olacaktır eminim
çay aslında faydalıda abartılmazsaCay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.
vayyy bahar hanım dün hiç oturmamışın kızzz maşalah :)menü
ssabah 8:00
2 dlm lıght ekmekten dil peyniri ile tost
domates salatalık
5 zeytin
ara(12:00)
1 bardak proteınlı sut
ögle(14:30)
7yk barbunya
1 kepçe tavuk çorbası
akşam (20:00)
2dlm peynırle salata
su:3 lt
spor: 10dk elıptık+45dk leslie+30dk yuruyus = 95dk
Teşk ederim cnm ama aslında pek ideal bi Menü değildiarkadaşlar bağışlayın ya bişey soracagım.böyle toplu cvp nasıl yazıyorsunuz ben yeniyim bilmiyorum.
@ERVA44 cnmcım su içemiyorsan içine biraz limon sık yada nane tatlandırması için böyle şeyler kotabilirsin. ama benim gibi su içmeyi unutuyorsan program vardı bir tane hatırlatıcı aklıma gelmior ismi ama. Sanırım google playdan bulabilirsin.
@Edibe12 cnm benim pes etmek yok öyle birşey yok. hepimiz aynı sorunu yaşadık kaçamak yaptıysan telefi et. Yedim diye o günü hiç etme nolur.
tutku kaçamagı yapan arkadaş :))))) menün iyiydi onlar hariç
ben encok amaMefkurem in menüsüne bayıldım. tam kilo vermelik..
spor yürüyüş harici olmuyo dediniz diye yazmıyorum ama ben oluyor mu @nanekekik
Tatlım egzersiz saatlerini süre tutarak yap, tabiki onlarda olurbende menümü yazayım.
sabah 7.20
bir dilim ekmek
bir yumurta haslanmış
üç zeytin bir dilim peynir
saat 10 kahve şekersiz
öğle
malesef hiç birşey yitemedim yemeğe yogun diye göndermediler.
saat 14:
portakal suyu bi bardak ( mecbur kaldım şekerim düştü gibi oldu)
Akşam 19.30
annem makarna yapmış yine yiyemedim.Söz vermişsiniz grupca mmakarna ve prinç yok die bende söz vermiştim geçen :)))
İki paket aktive yogurdun içine yarım şeftali dogradım onu yedim
su üç litreyi geçti
spor 15 dakika yürüyüş @nanekekik diğerleri oluyorsa onlarıda yazıcam cnmcm
bizim kızında daha dili çözülmedi oda geç konuşacak heraldeKızlar daha iyi bu konuşma konusunda
Konuşuyor ama öyle bidi bidi değil işine gelmezse hatta dalgaya vuruyor anneanne nennis bana annis babasına babis gibi uydurmasyon
menünün adını peynirle aşk koyuyorum şeyda :))oh sporada başlanmışSabah
Beyaz peynir
Tel peyniri
Örgü peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata
Akşam
2 tavuk pirzola derisiz ızgara
1 kase cacık
Salata az
2 çatal zeytinyağlı fasulye
Su 3 lt
Spor leslie
hoşgeldinnn dileğim be yiter bu ayrılıkKızlar dus alıp yatiyim ben yarın görüşürüz öperim sizi
Maşallah hergün yürüyüşde yapıyosun heralde tatlımselam kızlar menümü vericem ama valla biliyorum su az menü dengesiz bu güne mahsus böyle oldu normalde daha kalitelidir menüm hoş görün :)
menüm
13:00
2 salatalık
15 :40
1 servis k yumurtalı melemen
peynir
domates salatalık
hesabını tutamadığım ekmek ,çeyrekten fazla da olabilir
20 :55
1 dilim kadar armut (içi çürük çıktı zaten yarım parmak kadardı boyutu:))
su galiba 2 litre
2 bardak geçen yaptığım yeşil çaylı kayısı suyu
45 dk yürüyüş
@nanekekik
baya hafif olmuşBugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt
Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
ponim korumada tabiki ölçülü makarna yiyebilirsin ama yanında ekmekle değil :)diğerleri güzelKızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
1 d ekmek,1 d peynir,4 zeytin
Domates salatalık biber 1 halka sucuk
13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
3 kşık yoğurtlu biber patates .fırında.
17.00
3 kayısı
20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun
Su 1.5
Spor yok ama evin etrafnda bahçede yürüdüm baya
Bence güzel tatlım sadece öğlen meyve miktarı biraz fazla olmuşGünaydın kızlar
Kormanın 2. Günü menümü yazayım
Sabah 9
Biraz peynir salatalık 1 dil ekm 1 kaşık bal
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
4 köfte 3-4 elma dilimli fırında Patates
Salata yoğurtlu semiz otu salatası
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
1 saat tempolu yürüyüş @nanekekik
Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğimGünaydın pazar Kahvaltısı şölenine takılmamak dileğiyle. Evdekiler en bol çeşit kahvaltı hazırlanırken kendime de güzel bir salata yapayım. Ancak beni frenler. Kaçamaksiz pazarlar
Korumaya göre uygun ponicikKızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
1 d ekmek,1 d peynir,4 zeytin
Domates salatalık biber 1 halka sucuk
13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
3 kşık yoğurtlu biber patates .fırında.
17.00
3 kayısı
20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun
Su 1.5
Spor yok ama evin etrafnda bahçede yürüdüm baya
Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğim
Senin adına sevindim cnmŞuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Almışken biraz iyi bişey olsun cnmGünaydın 9.takimin azimli kızları kaçamaksız sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Uyandım elma sirkeli suyumla çörek otu yagimla güne başladım kahvaltı mı hazirliyim evde gram bişey yok markete gidip alicam a101 de ugruyum diyorum tartı vardır belki bugün alsam ne iyi olur
şeyda nasıl iyi gelicek tatil helede yürüyüşler sana ohh mis2 canım yavaş yavaş başladım bakalım haftaya yürüyüş yapcam yazlığa gitcez eşimde olcak çalışmicağı için kızlarla ilgilenip ben 1 saat falan yürüyüşümü yapabilicem şimdiden vücudu spora alıştırıyorum ufaktan
hay maşallah bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur misali demekki:)Hayır canım 40 yaşında 1977 doğumlı
bacım kas yapmak için profesyonel çalışmak gerekir bilmiyorum sen salonami gidiyorsun ,bencede hafif kas güzeldir bunu evde yapabilirmiyiz acaba@ekim2009 alıntıya yazamadım dondu telefon sürekli valla anımı löp löp yağ mı kas mı desen ırmak derim :)) tercihim öyle olmak olacaklar ve uygulayscağım o yüzden genç gösteriyor
Kaslı değilde şöyle incecik narin bı bayan görüntüsü olsun isterim bendeaman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)
harikaGünaydın kızlar
Kormanın 2. Günü menümü yazayım
Sabah 9
Biraz peynir salatalık 1 dil ekm 1 kaşık bal
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
4 köfte 3-4 elma dilimli fırında Patates
Salata yoğurtlu semiz otu salatası
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
1 saat tempolu yürüyüş @nanekekik
hoşbulduk ablam mezun olana kadar ayrılık yok bir dahaBen normalde fazla meyve yemiyorum dün biraz meyveli bi gün oldu:))
Yorumun için sağol cnm
çay aslında faydalıda abartılmazsa
Biz abartıyoruz biraz
Bide çay suyun yerini tutmaz cnm
vayyy bahar hanım dün hiç oturmamışın kızzz maşalah :)
Menü güzelde mesela barbunyanın yanında salata olsaydı çorbayıda akşama alsaydın daha iyi olur du sanki
Teşk ederim cnm ama aslında pek ideal bi Menü değildi
Tatlım egzersiz saatlerini süre tutarak yap, tabiki onlarda olur
Ama bütün gün aç kalmışın be cnm
Yemek sana uygun olmadığında en azından bi yumurta haşla salatanın içine koy yada menemen tarzı bişey
bizim kızında daha dili çözülmedi oda geç konuşacak heralde
menünün adını peynirle aşk koyuyorum şeyda :))oh sporada başlanmış
hoşgeldinnn dileğim be yiter bu ayrılık
Maşallah hergün yürüyüşde yapıyosun heralde tatlım
baya hafif olmuş
Tabi evdeki cıssları yemekten iyidir :))
ponim korumada tabiki ölçülü makarna yiyebilirsin ama yanında ekmekle değil :)diğerleri güzel
Diğerleri güzel
senin kaslar şişiyor ozaman bugün spor yapma yarın tartı ne diyecek bakalımplasticwoman ceyda sabah senin kürden yaptım dünde yaptıydım
Ama benim akıllı kafa zencefil yerine zerdaçal koydum :))limona acıdım dökmedim onu bide içine yine zencefilde koydum :))
Ama ben limonu yarım koyuyorum tümü çok fazla gelir sanki
Tümmü koysam acaba
Sen spor yaptıkça veriyonda benim için aynı şey söz konusu değil
Valla spor yapmaya korkuyom
Acaba vücut alışınca farklı olurmu
O kadar spor ve menüye bugün artı çıktım
Ne yapsamki
kesinlikle haslamalasin olmazsa olmazı yumurta bence diyetteŞuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Anaaa spor yarışı varya kızzsenin kaslar şişiyor ozaman bugün spor yapma yarın tartı ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?