Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

heyy heyyy bana diyene de bakın seninki benimkinden de kara :) cidden çok az değil mi gülüm arada bir meyve süt olsa sanki daha sağlıklı olurmuş gibime geldi
abla benim aniden misafir gelecek haberi aldim ondan öyle oldu evi topla sil supur ikramlik hazırla derken anca onları yedim esimde yoktu evde öyle gecistirdim

Günaydın hatunLarım..
Günaydın canım cuma günü bildirim yaptib mi canım
Günaydınnn kızlar
Günaydın canım
Günaydın herkesee
günaydın canım

Ben de bebiş istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olur. Önce biraz zayıflayayım. Gobuste bebeğe yer açayım önce de mi

Göbüşte yer açılmalı lafını beğendim
Bnmde ikinci olacak.
Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin

Mefkurem gel artık, üzme beni, tamam söz cumaya kadar kaçamak filan yok, dosdoğru diyet yapacağım.
Edibe zuhal ablayı tanıyorum bayadır kolay kolay küsmez nasıl başardın küstürmeyi
Millet aç aç gezerken senin rahat rahat yemen bunu da söylemen sinir bozucu oluyo diyim.
İyi niyetinden eminim ama bunu yapma artık su iç sinirlenince ne kendini ne takımı olumsuz etkileme lütfen.

Kızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
1 d ekmek,1 d peynir,4 zeytin
Domates salatalık biber 1 halka sucuk

13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
3 kşık yoğurtlu biber patates .fırında.

17.00
3 kayısı

20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun

Su 1.5
Spor yok ama evin etrafnda bahçede yürüdüm baya

Günaydın kızlar
Kormanın 2. Günü menümü yazayım
Sabah 9
Biraz peynir salatalık 1 dil ekm 1 kaşık bal
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
4 köfte 3-4 elma dilimli fırında Patates
Salata yoğurtlu semiz otu salatası
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
1 saat tempolu yürüyüş @nanekekik

Kaloriyi hem düşürmüş hem de gün içine güzel yaymışsın. Metabolizmanı güzel bir şaşırtma olacaktır eminim
Ben normalde fazla meyve yemiyorum dün biraz meyveli bi gün oldu:))
Yorumun için sağol cnm

Cay faydali degil de benim icin olmazsa olmaz. Öğretmenlik aliskanligi her teneffüs içmezsem sesim çıkmıyor sonraki ders.
çay aslında faydalıda abartılmazsa
Biz abartıyoruz biraz
Bide çay suyun yerini tutmaz cnm

vayyy bahar hanım dün hiç oturmamışın kızzz maşalah :)
Menü güzelde mesela barbunyanın yanında salata olsaydı çorbayıda akşama alsaydın daha iyi olur du sanki

Teşk ederim cnm ama aslında pek ideal bi Menü değildi

Tatlım egzersiz saatlerini süre tutarak yap, tabiki onlarda olur

Ama bütün gün aç kalmışın be cnm
Yemek sana uygun olmadığında en azından bi yumurta haşla salatanın içine koy yada menemen tarzı bişey

Kızlar daha iyi bu konuşma konusunda
Konuşuyor ama öyle bidi bidi değil işine gelmezse hatta dalgaya vuruyor anneanne nennis bana annis babasına babis gibi uydurmasyon
bizim kızında daha dili çözülmedi oda geç konuşacak heralde

menünün adını peynirle aşk koyuyorum şeyda :))oh sporada başlanmış

Kızlar dus alıp yatiyim ben yarın görüşürüz öperim sizi
hoşgeldinnn dileğim be yiter bu ayrılık

Maşallah hergün yürüyüşde yapıyosun heralde tatlım

Bugünün menüsü
09:30
3 ince dilim ev yapımı sucuk
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir

(18:00)
Domates
Kırmızı biber
Keten tohumlu yoğurt

Su: 2lt olmak üzere
Spor yapamadım
baya hafif olmuş
Tabi evdeki cıssları yemekten iyidir :))

ponim korumada tabiki ölçülü makarna yiyebilirsin ama yanında ekmekle değil :)diğerleri güzel
Diğerleri güzel

Bence güzel tatlım sadece öğlen meyve miktarı biraz fazla olmuş

plasticwoman ceyda sabah senin kürden yaptım dünde yaptıydım
Ama benim akıllı kafa zencefil yerine zerdaçal koydum :))limona acıdım dökmedim onu bide içine yine zencefilde koydum :))
Ama ben limonu yarım koyuyorum tümü çok fazla gelir sanki
Tümmü koysam acaba

Sen spor yaptıkça veriyonda benim için aynı şey söz konusu değil
Valla spor yapmaya korkuyom
Acaba vücut alışınca farklı olurmu
O kadar spor ve menüye bugün artı çıktım
Ne yapsamki

Günaydın pazar Kahvaltısı şölenine takılmamak dileğiyle. Evdekiler en bol çeşit kahvaltı hazırlanırken kendime de güzel bir salata yapayım. Ancak beni frenler. Kaçamaksiz pazarlar
Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğim

Korumaya göre uygun ponicik
Plan program nedir senin nezaman tekrar diyete basliycan

Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğim

Şuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür

Günaydın 9.takimin azimli kızları kaçamaksız sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Uyandım elma sirkeli suyumla çörek otu yagimla güne başladım kahvaltı mı hazirliyim evde gram bişey yok markete gidip alicam a101 de ugruyum diyorum tartı vardır belki bugün alsam ne iyi olur

Şuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Senin adına sevindim cnm

Kuvvetli bi kahvaltıyla güne başlarsan hem daha enerjik olursun hemde gün içinde kaçamak riskin olmaz

Daha bizimkiler yatıyor bende meto harekete başlasın diye bişeyler atıştırdım
Kahvaltı öğlen yerine geçecek artık

Almışken biraz iyi bişey olsun cnm
Orda bulamazsan nete bak istersen
Baharda yeni aldıya

şeyda nasıl iyi gelicek tatil helede yürüyüşler sana ohh mis

Hayır canım 40 yaşında 1977 doğumlı
hay maşallah bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur misali demekki:)

@ekim2009 alıntıya yazamadım dondu telefon sürekli valla anımı löp löp yağ mı kas mı desen ırmak derim :)) tercihim öyle olmak olacaklar ve uygulayscağım o yüzden genç gösteriyor
bacım kas yapmak için profesyonel çalışmak gerekir bilmiyorum sen salonami gidiyorsun ,bencede hafif kas güzeldir bunu evde yapabilirmiyiz acaba

aman be gülüm dediğin gibi olsun da öyle olsun baktık hoşumuza gitmedi kas çalışmayı bırakıveririz canımmmm:)
Kaslı değilde şöyle incecik narin bı bayan görüntüsü olsun isterim bende
harika

hoşbulduk ablam mezun olana kadar ayrılık yok bir daha

senin kaslar şişiyor ozaman bugün spor yapma yarın tartı ne diyecek bakalım

kesinlikle haslamalasin olmazsa olmazı yumurta bence diyette

Süper bir kahvaltı yaptım. Karnım tam anlamıyla doydu. Bugün kaçamak yapmam diye düşünüyorum. Salata zeytin peynir ve bir haşlanmış yumurta. 1 dilim de tam buğday ekmegi. Keyif çayı içiyorum şimdi. Sonra tembellik yapmayıp leslie yapayım diyorum. Bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…