- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.081
Saglik calisani cnmZayıflayayımda bi :)) gerisi kolay
Benim ufaklokta öyleydi 2. İstiyorum korkuyorum da valla
Ne iş yapıyor canım eşin bizimkide bazı geceler Yok
Abla baya baya spora başladım sendeselam kızlar menümü vericem ama valla biliyorum su az menü dengesiz bu güne mahsus böyle oldu normalde daha kalitelidir menüm hoş görün :)
menüm
13:00
2 salatalık
15 :40
1 servis k yumurtalı melemen
peynir
domates salatalık
hesabını tutamadığım ekmek ,çeyrekten fazla da olabilir
20 :55
1 dilim kadar armut (içi çürük çıktı zaten yarım parmak kadardı boyutu:))
su galiba 2 litre
2 bardak geçen yaptığım yeşil çaylı kayısı suyu
45 dk yürüyüş
North River
Allah kolaylık versin canım zor tabi benimkide yapışık büyüdü şimdide teyzesini bulunca beni beğenmiyorumZayıflayayımda bi :)) gerisi kolay
Benim ufaklokta öyleydi 2. İstiyorum korkuyorum da valla
Ne iş yapıyor canım eşin bizimkide bazı geceler Yok
Kızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
1 d ekmek,1 d peynir,4 zeytin
Domates salatalık biber 1 halka sucuk
13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
3 kşık yoğurtlu biber patates .fırında.
17.00
3 kayısı
20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun
Su 1.5
Spor yok ama evin etrafnda bahçede yürüdüm baya
Heett ve korumadakilere bak senGünaydın kızlar
Kormanın 2. Günü menümü yazayım
Sabah 9
Biraz peynir salatalık 1 dil ekm 1 kaşık bal
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
4 köfte 3-4 elma dilimli fırında Patates
Salata yoğurtlu semiz otu salatası
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
1 saat tempolu yürüyüşNorth River
Spordan sonra çok acıktım abla spor sonrası benim canım hep tatlı istiyor onun için beklemeden ne varsa onu yedimBen normalde fazla meyve yemiyorum dün biraz meyveli bi gün oldu:))
Yorumun için sağol cnm
çay aslında faydalıda abartılmazsa
Biz abartıyoruz biraz
Bide çay suyun yerini tutmaz cnm
vayyy bahar hanım dün hiç oturmamışın kızzz maşalah :)
Menü güzelde mesela barbunyanın yanında salata olsaydı çorbayıda akşama alsaydın daha iyi olur du sanki
Teşk ederim cnm ama aslında pek ideal bi Menü değildi
Tatlım egzersiz saatlerini süre tutarak yap, tabiki onlarda olur
Ama bütün gün aç kalmışın be cnm
Yemek sana uygun olmadığında en azından bi yumurta haşla salatanın içine koy yada menemen tarzı bişey
bizim kızında daha dili çözülmedi oda geç konuşacak heralde
menünün adını peynirle aşk koyuyorum şeyda :))oh sporada başlanmış
hoşgeldinnn dileğim be yiter bu ayrılık
Maşallah hergün yürüyüşde yapıyosun heralde tatlım
baya hafif olmuş
Tabi evdeki cıssları yemekten iyidir :))
ponim korumada tabiki ölçülü makarna yiyebilirsin ama yanında ekmekle değil :)diğerleri güzel
Diğerleri güzel
Maşallah maşallahŞuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Günaydınnnn dilek hoşgeldin canımGünaydın 9.takimin azimli kızları kaçamaksız sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Uyandım elma sirkeli suyumla çörek otu yagimla güne başladım kahvaltı mı hazirliyim evde gram bişey yok markete gidip alicam a101 de ugruyum diyorum tartı vardır belki bugün alsam ne iyi olur
Tek akilli sen değilsin abla 50dk yürüyüş yapıldı bileMillet uyurken ben yürüyüşe çıkıp geleyim
Dilekkk kendimi tutamıyom anacım
spor çok nankör diyette öyle ikisinde daima sadık kalacaksın yoksa zorla gelen güzellik bir çırpıda eskisine dönüyor en kotu ihtimalle yürüyüş her daim hayatında olacakBen önceki zayiflamamda çok fazla spor yapmıştım. Sporla çok güzel de sikilasmistim. Ama spora devan edemeyince kiloları daha hızlı geri aldım. Spor konusunda her zaman yapabileceğimiz sınırı olmalı diye düşünüyorum. Ya da tam bir hayat tarzı haline gelmeli
Yeter haklisin istemek basarmanin yarisi sen hergun yapicam die koyduysan kafaya daha ne olsunAy münasip bir yerlerimden ter akıyor. 30 dakika leslie anca yapabildim. Uzun zamandır bu kadar terlememiştim. Ayaklar değil de kol hareketleri çok yordu beni. Hamlamamak için daha çok yormadım kendimi. Her gün bu kadar yapsam yeter bana
Bacısı etlige inemem bugün iş çok yarına bakiyim bulamazsam bugunAbla baya baya spora başladım sende
Allah kolaylık versin canım zor tabi benimkide yapışık büyüdü şimdide teyzesini bulunca beni beğenmiyorum
Heett ve korumadakilere bak senbabamızı sevsinler
Spordan sonra çok acıktım abla spor sonrası benim canım hep tatlı istiyor onun için beklemeden ne varsa onu yedim
Maşallah maşallah
Günaydınnnn dilek hoşgeldin canım
A101de klasik var analog Tefal cidden iyi n11den aldım ben
Dedim sana etlikteymis yakalasaydin aramadın şimdi
Tek akilli sen değilsin abla 50dk yürüyüş yapıldı bile
spor çok nankör diyette öyle ikisinde daima sadık kalacaksın yoksa zorla gelen güzellik bir çırpıda eskisine dönüyor en kotu ihtimalle yürüyüş her daim hayatında olacak
Günaydın ablamGünaydın mutlu huzurlu pazarlar herkese
Kız ögle patates , makarna ekmek bol karbonhidrat olmuş ölçülü yemişsin ama 3u bir arada karbon patlaması olmuşKızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
17.00
3 kayısı
20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun
Su 1.5
Gayet güzel canım dengeli görünüyorGünaydın kızlar
Sabah 9
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
günaydın canım bir ara bende sabahları maydonuzlu dereotlu tavuklu peynirli salata yiyordum güzelde oluyorduGünaydın pazar Kahvaltısı şölenine takılmamak dileğiyle. Evdekiler en bol çeşit kahvaltı hazırlanırken kendime de güzel bir salata yapayım. Ancak beni frenler. Kaçamaksiz pazarlar
günaydın canımGünaydın 9.takimin azimli kızları kaçamaksız sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Uyandım elma sirkeli suyumla çörek otu yagimla güne başladım kahvaltı mı hazirliyim evde gram bişey yok markete gidip alicam a101 de ugruyum diyorum tartı vardır belki bugün alsam ne iyi olur
spor aynen sıkılaştırıyor lakin bırakınca da direk sarkiyorsyb şuan onu yaşıyorum ve tekrar başlamakta sorun yaşıyorumBen önceki zayiflamamda çok fazla spor yapmıştım. Sporla çok güzel de sikilasmistim. Ama spora devan edemeyince kiloları daha hızlı geri aldım. Spor konusunda her zaman yapabileceğimiz sınırı olmalı diye düşünüyorum. Ya da tam bir hayat tarzı haline gelmeli
canım buralara bekleniyorsub artık seni gören cennetlik yabiMerhabalar
Bugün Babannemin evine geçicem orda internet yok uygun bir paket bulup yapicam 2 güne
:)
harikasın canım yaAy münasip bir yerlerimden ter akıyor. 30 dakika leslie anca yapabildim. Uzun zamandır bu kadar terlememiştim. Ayaklar değil de kol hareketleri çok yordu beni. Hamlamamak için daha çok yormadım kendimi. Her gün bu kadar yapsam yeter bana
günaydın tatlımHerkese günaydın mutlu pazarlar benim pazar güzel başladı şükür
her hafta 1 buçuk gitmeyebilir canım kimi hafta 2 gider gibi hafta 600 700 lakin 22 haftada azimli ve kararlı olursan yapılamayacak bişey değil,Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
düşünmekle kalmayıp zaten kaçamak yapmıcaksın cnm :)Süper bir kahvaltı yaptım. Karnım tam anlamıyla doydu. Bugün kaçamak yapmam diye düşünüyorum. Salata zeytin peynir ve bir haşlanmış yumurta. 1 dilim de tam buğday ekmegi. Keyif çayı içiyorum şimdi. Sonra tembellik yapmayıp leslie yapayım diyorum. Bakalım nasip
hem yemeği artırıp hemde sporu bırakınca kaçınılmaz son oluyorBen önceki zayiflamamda çok fazla spor yapmıştım. Sporla çok güzel de sikilasmistim. Ama spora devan edemeyince kiloları daha hızlı geri aldım. Spor konusunda her zaman yapabileceğimiz sınırı olmalı diye düşünüyorum. Ya da tam bir hayat tarzı haline gelmeli
iyice özlem giderin cnmMerhabalar
Bugün Babannemin evine geçicem orda internet yok uygun bir paket bulup yapicam 2 güne
:)
başlangıçta yavaş yavaş başla cnm vücudun alıştıkça artırırsınAy münasip bir yerlerimden ter akıyor. 30 dakika leslie anca yapabildim. Uzun zamandır bu kadar terlememiştim. Ayaklar değil de kol hareketleri çok yordu beni. Hamlamamak için daha çok yormadım kendimi. Her gün bu kadar yapsam yeter bana
Offf bahar yaaa sen oğluşla ilgilensene spor senin neyineTek akilli sen değilsin abla 50dk yürüyüş yapıldı bile
dünde dediğim gibi kararlı ve kaçamaksız olursa tabiki olurAy bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
Geçmiş olsun tatlımKahvaltı Faslı ev toplama Faslı ve kızı uyutma Faslı bitti bugün Internetime de kavuştum gerçi şimdilik hala eşimden bağlanıyorum onun mb karı gitsin benimkiler kalsınbu arada kız 2 gündür oksurup kusuyor öyle ateş halsizlik vs side yok neşesi keyfi de yerinde ama yarın bir doktora götüreyim diyorum
Günaydın ablam
Kız ögle patates , makarna ekmek bol karbonhidrat olmuş ölçülü yemişsin ama 3u bir arada karbon patlaması olmuş
Gayet güzel canım dengeli görünüyor
günaydın canım bir ara bende sabahları maydonuzlu dereotlu tavuklu peynirli salata yiyordum güzelde oluyordu
günaydın canım
spor aynen sıkılaştırıyor lakin bırakınca da direk sarkiyorsyb şuan onu yaşıyorum ve tekrar başlamakta sorun yaşıyorum
canım buralara bekleniyorsub artık seni gören cennetlik yabi
harikasın canım ya
günaydın tatlım
her hafta 1 buçuk gitmeyebilir canım kimi hafta 2 gider gibi hafta 600 700 lakin 22 haftada azimli ve kararlı olursan yapılamayacak bişey değil,
Umarım abla öyledir teşekkür ederimGeçmiş olsun tatlım
Keyfi yerindeyse, demekki geçici bişey
ben varım abla başka türlüsu bu tatlılar hep durtecek beniKızlar biz sevgiliAnka ylle şeker orucuna başlıyoruz
Bayrama kadar
Ben zaten kaç gündür kaçamak yapmıyodum ama yarını 1.gün olarak alıyoruz
Meyve hariç hetürlü tatlı hamurişi p.liavı makarna beyaz ekm.yok
Ben sadece arada patates günü yada pirinç lapası yaparsam onlar sayılmıyor
Bize katılmak isteyen varmı
Farketmez cnm olur tabikiBizden de miu katılacak 4 kişi olduk. Bu konu hakkında cafe de mi yazışsak.
Zaten senin evet diyeceğini biliyodum :))yılbaşı güzelim benim :)ben varım abla başka türlüsu bu tatlılar hep durtecek beni
Yok küsmedi söz verdim kaçamak yapmayacağım diye.Göbüşte yer açılmalı lafını beğendim
Bnmde ikinci olacak.
Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin
Edibe zuhal ablayı tanıyorum bayadır kolay kolay küsmez nasıl başardın küstürmeyi
Millet aç aç gezerken senin rahat rahat yemen bunu da söylemen sinir bozucu oluyo diyim.
İyi niyetinden eminim ama bunu yapma artık su iç sinirlenince ne kendini ne takımı olumsuz etkileme lütfen.
Gayet güzel. Benim şimdiki menülerden iyi. Yalnız makarna yemeseydin daha iyi olurdu sanki.Kızlar koruma dönemindeyim malum menümü yazayım olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
9.00
13.00
1 d ekmek
3 kaşık makarna
17.00
3 kayısı
20.00
5 parça ızgara tavuk
Köz biber
Ayran salata
2 üçgen d kavun
Su 1.5
Çok süper olmuş sporda var daha ne olsun bence böyle koruma yaparsan zayıflarsınGünaydın kızlar
Sabah 9
Öğlen 14.30
6-7 yaprak sarması
1 kase yoğurt
1 şeftali 4-5 kayısı
Akşam 19
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk yüzme
Artı olması mümkün değil geçici bir şişlik bence@plasticwoman ceyda sabah senin kürden yaptım dünde yaptıydım
Ama benim akıllı kafa zencefil yerine zerdaçal koydum :))limona acıdım dökmedim onu bide içine yine zencefilde koydum :))
Ama ben limonu yarım koyuyorum tümü çok fazla gelir sanki
Tümmü koysam acaba
Sen spor yaptıkça veriyonda benim için aynı şey söz konusu değil
Valla spor yapmaya korkuyom
Acaba vücut alışınca farklı olurmu
O kadar spor ve menüye bugün artı çıktım
Ne yapsamki
Katılıyorum yumurta diyette çok hayati önem taşıyor.Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğim
Ne güzel eksiler hızla çoğalsın...Şuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Sonradan sinir olmamak için başta kaliteli düzgün birşey al.Günaydın 9.takimin azimli kızları kaçamaksız sporlu bir haftasonu olsun inşallah
Tutma canım yürü ne güzel işte. Başka ağır spor yapma sadece.Millet uyurken ben yürüyüşe çıkıp geleyim
Dilekkk kendimi tutamıyom anacım
Ben de doyurucu bur kahvaltı yaptım iyi hissediyorum kendimi.Süper bir kahvaltı yaptım. Karnım tam anlamıyla doydu. Bugün kaçamak yapmam diye düşünüyorum. Salata zeytin peynir ve bir haşlanmış yumurta. 1 dilim de tam buğday ekmegi. Keyif çayı içiyorum şimdi. Sonra tembellik yapmayıp leslie yapayım diyorum. Bakalım nasip
Çok rahat verirsin bence. Ben de Şubata kadar 70 olmak istiyorum, inşallah hedeflerimizi tuttururuz.Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?