Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben önceki zayiflamamda çok fazla spor yapmıştım. Sporla çok güzel de sikilasmistim. Ama spora devan edemeyince kiloları daha hızlı geri aldım. Spor konusunda her zaman yapabileceğimiz sınırı olmalı diye düşünüyorum. Ya da tam bir hayat tarzı haline gelmeli

Ay münasip bir yerlerimden ter akıyor. 30 dakika leslie anca yapabildim. Uzun zamandır bu kadar terlememiştim. Ayaklar değil de kol hareketleri çok yordu beni. Hamlamamak için daha çok yormadım kendimi. Her gün bu kadar yapsam yeter bana

Abla baya baya spora başladım sende
Zayıflayayımda bi :)) gerisi kolay

Benim ufaklokta öyleydi 2. İstiyorum korkuyorum da valla

Ne iş yapıyor canım eşin bizimkide bazı geceler Yok
Allah kolaylık versin canım zor tabi benimkide yapışık büyüdü şimdide teyzesini bulunca beni beğenmiyorum

Heett ve korumadakilere bak sen babamızı sevsinler
Spordan sonra çok acıktım abla spor sonrası benim canım hep tatlı istiyor onun için beklemeden ne varsa onu yedim
Şuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Maşallah maşallah
Günaydınnnn dilek hoşgeldin canım
A101de klasik var analog Tefal cidden iyi n11den aldım ben
Dedim sana etlikteymis yakalasaydin aramadın şimdi
Millet uyurken ben yürüyüşe çıkıp geleyim

Dilekkk kendimi tutamıyom anacım
Tek akilli sen değilsin abla 50dk yürüyüş yapıldı bile
spor çok nankör diyette öyle ikisinde daima sadık kalacaksın yoksa zorla gelen güzellik bir çırpıda eskisine dönüyor en kotu ihtimalle yürüyüş her daim hayatında olacak

Yeter haklisin istemek basarmanin yarisi sen hergun yapicam die koyduysan kafaya daha ne olsun

Dışarda günlük yarim saat orta tempo yürüyüş yapıyorum. Evde de leslie yapsam hergun ömür boyu yapacağım düzeyde bir spor. Okul başlayınca da düzenli olsam benden iyisi yok.

Bacısı etlige inemem bugün iş çok yarına bakiyim bulamazsam bugun

Kahvaltı Faslı ev toplama Faslı ve kızı uyutma Faslı bitti bugün Internetime de kavuştum gerçi şimdilik hala eşimden bağlanıyorum onun mb karı gitsin benimkiler kalsın bu arada kız 2 gündür oksurup kusuyor öyle ateş halsizlik vs side yok neşesi keyfi de yerinde ama yarın bir doktora götüreyim diyorum
Günaydın mutlu huzurlu pazarlar herkese
Günaydın ablam
Kız ögle patates , makarna ekmek bol karbonhidrat olmuş ölçülü yemişsin ama 3u bir arada karbon patlaması olmuş
Gayet güzel canım dengeli görünüyor
Günaydın pazar Kahvaltısı şölenine takılmamak dileğiyle. Evdekiler en bol çeşit kahvaltı hazırlanırken kendime de güzel bir salata yapayım. Ancak beni frenler. Kaçamaksiz pazarlar
günaydın canım bir ara bende sabahları maydonuzlu dereotlu tavuklu peynirli salata yiyordum güzelde oluyordu

günaydın canım

spor aynen sıkılaştırıyor lakin bırakınca da direk sarkiyorsyb şuan onu yaşıyorum ve tekrar başlamakta sorun yaşıyorum

Merhabalar
Bugün Babannemin evine geçicem orda internet yok uygun bir paket bulup yapicam 2 güne
:)
canım buralara bekleniyorsub artık seni gören cennetlik yabi

harikasın canım ya

Herkese günaydın mutlu pazarlar benim pazar güzel başladı şükür
günaydın tatlım

Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
her hafta 1 buçuk gitmeyebilir canım kimi hafta 2 gider gibi hafta 600 700 lakin 22 haftada azimli ve kararlı olursan yapılamayacak bişey değil,

düşünmekle kalmayıp zaten kaçamak yapmıcaksın cnm :)

hem yemeği artırıp hemde sporu bırakınca kaçınılmaz son oluyor
Aslında haftada 3-4 kez en azından yürüyüş olsa bu kadar hızlı alınmaz
Tabi 1 gün yemeği abarttıysak ertesi gün dengelemek lazım
Hergün Hergün cısslar olursa kilo alınması çok normal

Merhabalar
Bugün Babannemin evine geçicem orda internet yok uygun bir paket bulup yapicam 2 güne
:)
iyice özlem giderin cnm
Babaanneye selamlar :)

başlangıçta yavaş yavaş başla cnm vücudun alıştıkça artırırsın

Tek akilli sen değilsin abla 50dk yürüyüş yapıldı bile
Offf bahar yaaa sen oğluşla ilgilensene spor senin neyine

Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
dünde dediğim gibi kararlı ve kaçamaksız olursa tabiki olur
Bazı hafta daha az Bazı hafta daha fazla eksi olur
Bide spor yaparsan olduğundan zayıf görünürsün

Tatlım kilonu boyunu nickinin altına yazsana kim kaç kilo unutuyoruz

Geçmiş olsun tatlım
Keyfi yerindeyse, demekki geçici bişey

Kızlar biz sevgili Anka ylle şeker orucuna başlıyoruz
Bayrama kadar
Ben zaten kaç gündür kaçamak yapmıyodum ama yarını 1.gün olarak alıyoruz

Meyve hariç hetürlü tatlı hamurişi p.liavı makarna beyaz ekm.yok

Ben sadece arada patates günü yada pirinç lapası yaparsam onlar sayılmıyor

Bize katılmak isteyen varmı

ben varım abla başka türlüsu bu tatlılar hep durtecek beni

Yok küsmedi söz verdim kaçamak yapmayacağım diye.
Gayet güzel. Benim şimdiki menülerden iyi. Yalnız makarna yemeseydin daha iyi olurdu sanki.
Çok süper olmuş sporda var daha ne olsun bence böyle koruma yaparsan zayıflarsın
Artı olması mümkün değil geçici bir şişlik bence
Salatanın yanında zeytin peynir yumurtada olsun bebeğim
Katılıyorum yumurta diyette çok hayati önem taşıyor.
Şuan tüm ciss larla evdekiler kahvaltı yapıyor. Sonra mutfağa girip salata peynir zeytin yerim diyordum. Yumurta da haslasam mi acaba. Ay bugün mutlu uyandım ben tartıda eksiler gelmeye başladı şükür
Ne güzel eksiler hızla çoğalsın...
Sonradan sinir olmamak için başta kaliteli düzgün birşey al.
Millet uyurken ben yürüyüşe çıkıp geleyim

Dilekkk kendimi tutamıyom anacım
Tutma canım yürü ne güzel işte. Başka ağır spor yapma sadece.
Ben de doyurucu bur kahvaltı yaptım iyi hissediyorum kendimi.
Çok rahat verirsin bence. Ben de Şubata kadar 70 olmak istiyorum, inşallah hedeflerimizi tuttururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…