Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de katılmak istiyorum. Cafe neresi oluyor?

bu arada kız 2 gündür oksurup kusuyor öyle ateş halsizlik vs side yok neşesi keyfi de yerinde ama yarın bir doktora götüreyim
Geçmiş olsun Merve, keyfi yerindeyse geçici bir durumdur. Bizimkinin de burnu akıyor, hafif ateşi çıkıyor iki gündür ama keyfi yerinde diye pek dikkate almadık

Kalitelisi değilde bol bol eksi çıkaran olsa yeter bana:)

Leptin çalışsın diye iki öğün beslenmeyi kafaya koymuştum ama son zamanlarda kilo vermemi zorladı spor yapmama rağmen
Şimdi planım 2 ana 2 ara öğün besleniyim diyorum bakalım nasil olucak

Ablam iraden karşısında saygıyla eğiliyorum
Ben sanki çok sıkmaya gelmiyorum
Daha relaks takilicam iki ayda değil 4 ayda hedefe ulaşiyim ama yormasin beni istikrarlı olsun yeter diye düşünüyorum suan

Farketmez cnm olur tabiki

Ama arada takımda da yazalımki kaçamak yapmak isteyenlere örnek olsun :))
Tam buğday ekmeği serbest mi?
Kalitelisi değilde bol bol eksi çıkaran olsa yeter bana:)
O da doğru
Leptin çalışsın diye iki öğün beslenmeyi kafaya koymuştum ama son zamanlarda kilo vermemi zorladı spor yapmama rağmen
Değişiklik yapmak metabolizma için iyi. Bir araştırma okumuştum. Normalde kahvaltı yapan ve yapmayan iki gruba alışkanlıklarınin aksine kahvaltı yapmaları veya yapmamaları söylenmiş. Iki grup da zayıflamış.

Kesinlikle vucuda şaşırtmak lazım
Madem o bizle oynuyor bizde onla oynuycaz:)

Mervişim geçmiş olsun
Bende çocuklar hasta olur diye korktum hava değişimden ama maşallah bişey olmadi

Ikisi de çok küçük ama sabret canım zaman çabuk geçiyor, bu zor zamanlar geçecek. Seneye yazın ikisiyle birlikte bile rahat rahat çıkarsın dışarı.

Aynen bir zayıflasak gerisi çok kolay...

Zayıflayacağız olacak :)

Bende yarım koyuyorum canım bahçemizin limonu çok ekşi canım spora uygun beslen bol protein al ondan da veremiyor olabilirsin

Kesinlikle getirilmeli Zaten sporsuz olmamalı olmadığını da yıllardır gördük benim artık hayatımda her zaman spor olacak, spor her yerde :)

Saglik calisani cnm

Evet onlarında gece gündüz karışık

Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi

Uydur canım :) belki 1,5 gitmez ama sen hedefi büyük tut ve onun için çabala sonuçtan her şekilde memnun olursun

Bende öyle besleniyorum ama kg vermem durunca bende değiştirmeyi düşünüyorum şaşırtmak şart vücüdü, bu arada doğru çalışılırsa eğer evde kalsanabilirsin ben şu an evde çalışıyorum salonla uğraşmak istemiyorum instagramda fitdilek var Kıza bak evde kaslanmış

Kızlar benim bacaklarım popom falan baya serttir bi üst kol yumuşaktı birde göbüş ama ben yumuşadım bu kadar spora fakat araştırdım yumuşamak normal ve iyiymiş kilo verirken önce yumuşuyormuşsun bu kilolara ilk kez çıktığım için hiç karşılaşmamıştım bayada ağırlık çalışıyorum biliyorsunuz

Yok küsmedi söz verdim kaçamak yapmayacağım diy
edibe konuyu tekrar açmak istemşyorum ama anlamadın heralde mesele sütlaç yemen değildi (o başka bi sorun)
Sonraki ifadelerin...
Biz yaklaşık 1.5 ay boyunca seni motive etmek için çabalıyoruz
Karşılığı,
gülerek...
"benim kaçamakları görüyosunuz siz daha fazla verin"
Cümlesini okuyunca gerçekten inanamadım bukadar lakayt bi davranış biçimi olamaz
Sonrasında
"ben bütün takım adına kaçamak yapıyorum"

Akşam inan bütün enerjim moralim sıfırlandı başıma ağrı girdi hatta devam spor yapacaktım onu bile yapamadım
Sen kaçamak yaptığın halde ben üstümde terimle yine seni ikna etmeye çalışıyorum
Aldığım cevaba bak

Ablam iraden karşısında saygıyla eğiliyorum
Ben sanki çok sıkmaya gelmiyorum
Daha relaks takilicam iki ayda değil 4 ayda hedefe ulaşiyim ama yormasin beni istikrarlı olsun yeter diye düşünüyorum suan
Bende zaman uzadıkça daha çok sıkılıyorum cnm. En azından bayrama kadar baya bi yol almak istiyorum. Senin fazla değil benim yolum uzun

Tam buğday ekmeği serbest mi?
beyaz ekmek dışındakiler serbest

Diyet grublarında cafe light diye topik var orası

Bende yarım koyuyorum canım bahçemizin limonu çok ekşi canım spora uygun beslen bol protein al ondan da veremiyor olabilirsin
Bende spor çok şişkinlik yapıyor heralde cnm
Yoksa yoğurt peynir yumurta hep oluyor genelde
Belki vücut alışınca gider

Ben Yen'i kalktım yoğurt ve şeftali yiyeceğim akşamda taze fasülye yerim bakacağım :)
çok geç kalkmışın cnm
Geçmi yattıydın

Ben tartıldım sabah tartıyı öpecektim çok mutlu oldum :)) cuma baya iyi bi sonuç gelebilir :)
Çok sevindirici devamı gelir inşallah
Ben bu ağırlık spor filan konularında pek bilgili değilim ama azimle devam edersen istediğin sonucu alacağına eminim.

Kaç kilo ağırlık kullanıyosun ceyda

Zuhal tekrar özür dilerim, kendimce mahcubiyetimden şaka yapıyorum diye saçmalamışım. O yüzden başta tepkinizi bile neye olduğunu anlamdım. Kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu, asla da olamaz. Hepinize çok saygı duyuyorum. Nitekim iradenizin karşılığını alıp ne güzel kilo veriyorsunuz ben ise yerimde sayıyorum. Sözlerimdeki hatayı anladım bir daha tekrar etmeyeceğine emin olabilirsin.

Benimde akşam menümde fasülye var :))

Gider canım sen spora devam et
Taze fasülye candır :) kuru sevmem ama taze aşk :)

Çok sevindirici devamı gelir inşallah

Ben bu ağırlık spor filan konularında pek bilgili değilim ama azimle devam edersen istediğin sonucu alacağına eminim.

Gelir canım ben kendimle olan kavgamı bitirdim, kendimi cezalandırmıyorum yemekle, ya da yemekler benim için dost değil artık sadece hayatımı devam ettirebilmem için gerekli besinler ben onların esiri değilim, bağımlı olmaktan çıkıyorum

Sporla sonuçlar güzel oluyor ben sporu seviyorum

Kaç kilo ağırlık kullanıyosun ceyda

Canım değişiyor kendi vücüt ağırlığında yaptığında ağırlık sayılabiliyor :) ben 1-1,5 ve 5 kg ağırlıklarla çalışıyorum dumbell bar alıcam eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…