- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.101
Ben de katılmak istiyorum. Cafe neresi oluyor?Kızlar biz sevgiliAnka ylle şeker orucuna başlıyoruz
Bayrama kadar
Ben zaten kaç gündür kaçamak yapmıyodum ama yarını 1.gün olarak alıyoruz
Meyve hariç hetürlü tatlı hamurişi p.liavı makarna beyaz ekm.yok
Ben sadece arada patates günü yada pirinç lapası yaparsam onlar sayılmıyor
Bize katılmak isteyen varmı
Olur tabii canımFarketmez cnm olur tabiki
Ama arada takımda da yazalımki kaçamak yapmak isteyenlere örnek olsun :))
Geçmiş olsun Merve, keyfi yerindeyse geçici bir durumdur. Bizimkinin de burnu akıyor, hafif ateşi çıkıyor iki gündür ama keyfi yerinde diye pek dikkate almadıkbu arada kız 2 gündür oksurup kusuyor öyle ateş halsizlik vs side yok neşesi keyfi de yerinde ama yarın bir doktora götüreyim
Kalitelisi değilde bol bol eksi çıkaran olsa yeter bana:)Yok küsmedi söz verdim kaçamak yapmayacağım diye.
Gayet güzel. Benim şimdiki menülerden iyi. Yalnız makarna yemeseydin daha iyi olurdu sanki.
Çok süper olmuş sporda var daha ne olsun bence böyle koruma yaparsan zayıflarsın
Artı olması mümkün değil geçici bir şişlik bence
Katılıyorum yumurta diyette çok hayati önem taşıyor.
Ne güzel eksiler hızla çoğalsın...
Sonradan sinir olmamak için başta kaliteli düzgün birşey al.
Tutma canım yürü ne güzel işte. Başka ağır spor yapma sadece.
Ben de doyurucu bur kahvaltı yaptım iyi hissediyorum kendimi.
Çok rahat verirsin bence. Ben de Şubata kadar 70 olmak istiyorum, inşallah hedeflerimizi tuttururuz.
Ablam iraden karşısında saygıyla eğiliyorumKızlar biz sevgiliAnka ylle şeker orucuna başlıyoruz
Bayrama kadar
Ben zaten kaç gündür kaçamak yapmıyodum ama yarını 1.gün olarak alıyoruz
Meyve hariç hetürlü tatlı hamurişi p.liavı makarna beyaz ekm.yok
Ben sadece arada patates günü yada pirinç lapası yaparsam onlar sayılmıyor
Bize katılmak isteyen varmı
Tam buğday ekmeği serbest mi?Farketmez cnm olur tabiki
Ama arada takımda da yazalımki kaçamak yapmak isteyenlere örnek olsun :))
O da doğruKalitelisi değilde bol bol eksi çıkaran olsa yeter bana:)
Değişiklik yapmak metabolizma için iyi. Bir araştırma okumuştum. Normalde kahvaltı yapan ve yapmayan iki gruba alışkanlıklarınin aksine kahvaltı yapmaları veya yapmamaları söylenmiş. Iki grup da zayıflamış.Leptin çalışsın diye iki öğün beslenmeyi kafaya koymuştum ama son zamanlarda kilo vermemi zorladı spor yapmama rağmen
Şimdi planım 2 ana 2 ara öğün besleniyim diyorum bakalım nasil olucak
Kesinlikle vucuda şaşırtmak lazımTam buğday ekmeği serbest mi?
O da doğru
Değişiklik yapmak metabolizma için iyi. Bir araştırma okumuştum. Normalde kahvaltı yapan ve yapmayan iki gruba alışkanlıklarınin aksine kahvaltı yapmaları veya yapmamaları söylenmiş. Iki grup da zayıflamış.
Mervişim geçmiş olsunKahvaltı Faslı ev toplama Faslı ve kızı uyutma Faslı bitti bugün Internetime de kavuştum gerçi şimdilik hala eşimden bağlanıyorum onun mb karı gitsin benimkiler kalsınbu arada kız 2 gündür oksurup kusuyor öyle ateş halsizlik vs side yok neşesi keyfi de yerinde ama yarın bir doktora götüreyim diyorum
Günaydın ablam
Kız ögle patates , makarna ekmek bol karbonhidrat olmuş ölçülü yemişsin ama 3u bir arada karbon patlaması olmuş
Gayet güzel canım dengeli görünüyor
günaydın canım bir ara bende sabahları maydonuzlu dereotlu tavuklu peynirli salata yiyordum güzelde oluyordu
günaydın canım
spor aynen sıkılaştırıyor lakin bırakınca da direk sarkiyorsyb şuan onu yaşıyorum ve tekrar başlamakta sorun yaşıyorum
canım buralara bekleniyorsub artık seni gören cennetlik yabi
harikasın canım ya
günaydın tatlım
her hafta 1 buçuk gitmeyebilir canım kimi hafta 2 gider gibi hafta 600 700 lakin 22 haftada azimli ve kararlı olursan yapılamayacak bişey değil,
Ikisi de çok küçük ama sabret canım zaman çabuk geçiyor, bu zor zamanlar geçecek. Seneye yazın ikisiyle birlikte bile rahat rahat çıkarsın dışarı.
Aynen bir zayıflasak gerisi çok kolay...
plasticwoman ceyda sabah senin kürden yaptım dünde yaptıydım
Ama benim akıllı kafa zencefil yerine zerdaçal koydum :))limona acıdım dökmedim onu bide içine yine zencefilde koydum :))
Ama ben limonu yarım koyuyorum tümü çok fazla gelir sanki
Tümmü koysam acaba
Sen spor yaptıkça veriyonda benim için aynı şey söz konusu değil
Valla spor yapmaya korkuyom
Acaba vücut alışınca farklı olurmu
O kadar spor ve menüye bugün artı çıktım
Ne yapsamki
Ben önceki zayiflamamda çok fazla spor yapmıştım. Sporla çok güzel de sikilasmistim. Ama spora devan edemeyince kiloları daha hızlı geri aldım. Spor konusunda her zaman yapabileceğimiz sınırı olmalı diye düşünüyorum. Ya da tam bir hayat tarzı haline gelmeli
Saglik calisani cnm
Ay bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
Leptin çalışsın diye iki öğün beslenmeyi kafaya koymuştum ama son zamanlarda kilo vermemi zorladı spor yapmama rağmen
Şimdi planım 2 ana 2 ara öğün besleniyim diyorum bakalım nasil olucak
Ben de bayadır taze fasulye yapmıyorum, yapsam iyi olur diyete baya uygun.Ben Yen'i kalktım yoğurt ve şeftali yiyeceğim akşamda taze fasülye yerim bakacağım :)
Ben de bayadır taze fasulye yapmıyorum, yapsam iyi olur diyete baya uygun.
edibe konuyu tekrar açmak istemşyorum ama anlamadın heralde mesele sütlaç yemen değildi (o başka bi sorun)Yok küsmedi söz verdim kaçamak yapmayacağım diy
Bende zaman uzadıkça daha çok sıkılıyorum cnm. En azından bayrama kadar baya bi yol almak istiyorum. Senin fazla değil benim yolum uzunAblam iraden karşısında saygıyla eğiliyorum
Ben sanki çok sıkmaya gelmiyorum
Daha relaks takilicam iki ayda değil 4 ayda hedefe ulaşiyim ama yormasin beni istikrarlı olsun yeter diye düşünüyorum suan
beyaz ekmek dışındakiler serbestTam buğday ekmeği serbest mi?
Bende spor çok şişkinlik yapıyor heralde cnmBende yarım koyuyorum canım bahçemizin limonu çok ekşi canım spora uygun beslen bol protein al ondan da veremiyor olabilirsin
çok geç kalkmışın cnmBen Yen'i kalktım yoğurt ve şeftali yiyeceğim akşamda taze fasülye yerim bakacağım :)
Benimde akşam menümde fasülye var :))En sevdiğim yemek sabah akşam yerim bıkmam :) yanına da acı biber :))
Ben tartıldım sabah tartıyı öpecektim çok mutlu oldum :)) cuma baya iyi bi sonuç gelebilir :)
Çok sevindirici devamı gelir inşallahBen tartıldım sabah tartıyı öpecektim çok mutlu oldum :)) cuma baya iyi bi sonuç gelebilir :)
Ben bu ağırlık spor filan konularında pek bilgili değilim ama azimle devam edersen istediğin sonucu alacağına eminim.Kızlar benim bacaklarım popom falan baya serttir bi üst kol yumuşaktı birde göbüş ama ben yumuşadım bu kadar spora fakat araştırdım yumuşamak normal ve iyiymiş kilo verirken önce yumuşuyormuşsun bu kilolara ilk kez çıktığım için hiç karşılaşmamıştım bayada ağırlık çalışıyorum biliyorsunuz
Kaç kilo ağırlık kullanıyosun ceydaKızlar benim bacaklarım popom falan baya serttir bi üst kol yumuşaktı birde göbüş ama ben yumuşadım bu kadar spora fakat araştırdım yumuşamak normal ve iyiymiş kilo verirken önce yumuşuyormuşsun bu kilolara ilk kez çıktığım için hiç karşılaşmamıştım bayada ağırlık çalışıyorum biliyorsunuz
Zuhal tekrar özür dilerim, kendimce mahcubiyetimden şaka yapıyorum diye saçmalamışım. O yüzden başta tepkinizi bile neye olduğunu anlamdım. Kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu, asla da olamaz. Hepinize çok saygı duyuyorum. Nitekim iradenizin karşılığını alıp ne güzel kilo veriyorsunuz ben ise yerimde sayıyorum. Sözlerimdeki hatayı anladım bir daha tekrar etmeyeceğine emin olabilirsin.edibe konuyu tekrar açmak istemşyorum ama anlamadın heralde mesele sütlaç yemen değildi (o başka bi sorun)
Sonraki ifadelerin...
Biz yaklaşık 1.5 ay boyunca seni motive etmek için çabalıyoruz
Karşılığı,
gülerek...
"benim kaçamakları görüyosunuz siz daha fazla verin"
Cümlesini okuyunca gerçekten inanamadım bukadar lakayt bi davranış biçimi olamaz
Sonrasında
"ben bütün takım adına kaçamak yapıyorum"
Akşam inan bütün enerjim moralim
Benimde akşam menümde fasülye var :))
Çok sevindirici devamı gelir inşallah
Ben bu ağırlık spor filan konularında pek bilgili değilim ama azimle devam edersen istediğin sonucu alacağına eminim.
Kaç kilo ağırlık kullanıyosun ceyda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?