- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.121
Darısı başıma Ceyda.Gelir canım ben kendimle olan kavgamı bitirdim, kendimi cezalandırmıyorum yemekle, ya da yemekler benim için dost değil artık sadece hayatımı devam ettirebilmem için gerekli besinler ben onların esiri değilim, bağımlı olmaktan çıkıyorum
Sporla sonuçlar güzel oluyor ben sporu seviyorum
Harika bir plan. Bence bunu takip et.plasticwoman ceyda el verde bana bi spor planı yapalım cnm kafam çok karışık
Bazı uzmanlar boşuna saatlerce kardiyo yapmayın ağırlık çalışmak daha çok yağ yaktırır diyor
Ben şöyle düşündüm sence nasıl olur
Tartı günlerinide hesap ederek
Cuma -cumartesi
10-15dk ısınmak için bant
Aletler
30-40dk bant
Pazar yüüyüş
Pzt-salı (cuma cmts.gibi)
Çarşş yürüyüş
Perşembe boş
Tmm cnm o zaman lütfen bidaha olmasınZuhal tekrar özür dilerim, kendimce mahcubiyetimden şaka yapıyorum diye saçmalamışım. O yüzden başta tepkinizi bile neye olduğunu anlamdım. Kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu, asla da olamaz. Hepinize çok saygı duyuyorum. Nitekim iradenizin karşılığını alıp ne güzel kilo veriyorsunuz ben ise yerimde sayıyorum. Sözlerimdeki hatayı anladım bir daha tekrar etmeyeceğine emin olabilirsin.
plasticwoman ceyda el verde bana bi spor planı yapalım cnm kafam çok karışık
Bazı uzmanlar boşuna saatlerce kardiyo yapmayın ağırlık çalışmak daha çok yağ yaktırır diyor
Ben şöyle düşündüm sence nasıl olur
Tartı günlerinide hesap ederek
Cuma -cumartesi
10-15dk ısınmak için bant
Aletler
30-40dk bant
Pazar yüüyüş
Pzt-salı (cuma cmts.gibi)
Çarşş yürüyüş
Perşembe boş
Darısı başıma Ceyda.
Işte olması gereken düşünceGelir canım ben kendimle olan kavgamı bitirdim, kendimi cezalandırmıyorum yemekle, ya da yemekler benim için dost değil artık sadece hayatımı devam ettirebilmem için gerekli besinler ben onların esiri değilim, bağımlı olmaktan çıkıyorum
Sporla sonuçlar güzel oluyor ben sporu seviyorum
inş.yapabilirimHarika bir plan. Bence bunu takip et.
Kız Ceyda banada yardımcı olurmusun haftanın 3 günü spora gidiyorum ama ağırlık çalışması yok orda aile yaşam merkezi evde ne yapabilirimCanım senin hangi bölgelerden şikayetin var vücüdünda önemli kesinlikle ağırlık antrenmanı şart, yağlar eridikçe bizi kurtaracak olan kaslar sınırlarımızı zorlamamız Laz'ım, salona mı gidiyorsun evde mi yapıyorsun? Ve tüm vücüt mü çalışmak istiyorsun bana bunlardı söyle sana programı göndereyim
Mefkuşum sporda fena değilim yeterki konsantre oluyum onceligim yaparım ama işte bı birakmiya gör basliyana kadar insan ne üşengeç oluyorIşte olması gereken düşünce
Yemeyi amaç değil yaşamak için araç olarak görmeliyiz
inş.yapabilirim
Biz sporu hep 2.plana atıyoruz. Iş güç bitsin vakit kalırsa yaparız gibi
Aslında dr randevusu gibi ciddiye alıp aksatmadan yapmak lazım
Aslında orantılı vücut tipim varCanım senin hangi bölgelerden şikayetin var vücüdünda önemli kesinlikle ağırlık antrenmanı şart, yağlar eridikçe bizi kurtaracak olan kaslar sınırlarımızı zorlamamız Laz'ım, salona mı gidiyorsun evde mi yapıyorsun? Ve tüm vücüt mü çalışmak istiyorsun bana bunlardı söyle sana programı göndereyim
Hiç bilmemmi :))Mefkuşum sporda fena değilim yeterki konsantre oluyum onceligim yaparım ama işte bı birakmiya gör basliyana kadar insan ne üşengeç oluyor
Hemen bakıyorum sağol canımZayıflayacağız olacak :)
Bende yarım koyuyorum canım bahçemizin limonu çok ekşi canım spora uygun beslen bol protein al ondan da veremiyor olabilirsin
Kesinlikle getirilmeli Zaten sporsuz olmamalı olmadığını da yıllardır gördük benim artık hayatımda her zaman spor olacak, spor her yerde :)
Evet onlarında gece gündüz karışık
Uydur canım :) belki 1,5 gitmez ama sen hedefi büyük tut ve onun için çabala sonuçtan her şekilde memnun olursun
Bende öyle besleniyorum ama kg vermem durunca bende değiştirmeyi düşünüyorum şaşırtmak şart vücüdü, bu arada doğru çalışılırsa eğer evde kalsanabilirsin ben şu an evde çalışıyorum salonla uğraşmak istemiyorum instagramda fitdilek var Kıza bak evde kaslanmış
Acıktıysan ye tatlım hem daha çok erkenMefkurem bu arada dün geç yattım kitap yazmaya başladım kaptırmışım kendimi :) yoğurt beni hiç tutmadı akşam yemeğimi mi yesem çok acıktım şu an
Her hafta aynı düzen gitmiyor ama üç aşağı yaklaştırdı canım bu hesabaAy bu arada dün gece uyku tutmadı. Oturdum hesap yaptım. Yılbaşına kadar 22 hafta var. Her hafta 1.5 kg verebilsem toplamda 33kg vermiş olurum. 114-33=81 kg yapar. Olur mu sizce. Evdeki hesap çarşıya uyar mi
düşünmekle kalmayıp zaten kaçamak yapmıcaksın cnm :)
hem yemeği artırıp hemde sporu bırakınca kaçınılmaz son oluyor
Aslında haftada 3-4 kez en azından yürüyüş olsa bu kadar hızlı alınmaz
Tabi 1 gün yemeği abarttıysak ertesi gün dengelemek lazım
Hergün Hergün cısslar olursa kilo alınması çok normal
iyice özlem giderin cnm
Babaanneye selamlar :)
başlangıçta yavaş yavaş başla cnm vücudun alıştıkça artırırsın
Offf bahar yaaa sen oğluşla ilgilensene spor senin neyine
dünde dediğim gibi kararlı ve kaçamaksız olursa tabiki olur
Bazı hafta daha az Bazı hafta daha fazla eksi olur
Bide spor yaparsan olduğundan zayıf görünürsün
Tatlım kilonu boyunu nickinin altına yazsana kim kaç kilo unutuyoruz
Oğlumu attım arabasına anneannesine bırakıp yürüdüm kar kardirKızlar biz sevgili @anka_misali ylle şeker orucuna başlıyoruz
Bayrama kadar
Ben zaten kaç gündür kaçamak yapmıyodum ama yarını 1.gün olarak alıyoruz
Meyve hariç hetürlü tatlı hamurişi p.liavı makarna beyaz ekm.yok
Ben sadece arada patates günü yada pirinç lapası yaparsam onlar sayılmıyor
Bize katılmak isteyen varmı
ben tabiki yarın mı başlıyoruzBizden de miu katılacak 4 kişi olduk. Bu konu hakkında cafe de mi yazışsak.
En sevdiğim yemek sabah akşam yerim bıkmam :) yanına da acı biber :))
Ben tartıldım sabah tartıyı öpecektim çok mutlu oldum :)) cuma baya iyi bi sonuç gelebilir :)
süpersin canım yaAnnemlerdeyim. Yine ciss larla dolu bir sofra ve ben karalahana çorbası ve yarim dilim ekmek yedim. Ciss lar onların olsun. Ben afiyetle çayımı iceyim
iyi pazarlar canım bol bol yüzSelam kızlar. Dün köydeydim sabah denize gittij şimdi yine köydeyim. İnternetim çok kötü. Mesajı ancak yazıyorum.
Yarın sabah buradayım. Öpüldünüz iyi pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?