Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

EDAAcım ben fotograflarını göremedim cnm..nerdeler acaba merak ettim:)
ben de siyah göz kalemi hastasıyımdır..ve carmina sürme kalem süper bir kalem:)katılıyorum:)

resimler facede kullanıyosan ordan bakarsınn

alılveriş dedinde tatilde hep eşimin kartını kullandım nedenide kendi kredi kartımı sıfırlamıştım borcunu öyle kalsın diyee
anam dün kart extresi geldi evee eşimin gözler : 1 maaşı kadar aylık borç
çok abartmışımmm pişman oldum yazıkkk

takı ben çok sevmem benimki ayakkabı
çok severim alırım amaa rahat edemeyince giyerim en rahat ettiğim ayakkabıları çıkarımm
benim o ayakkabıları giyebilmem içim eşimin beni kapıdan arabayla alıp kapıya tekrar bırakmalı yürümemeliyim yoksa rahatlıgıma çok düşkünümm

Son düzenleme:

Birisi bendenmi bahsetti :) Sadece seklını beyendıgım ıcın aldıgım ve rahat edemedıgım ıcın gıymedıgım ole cok ayakkabım varkı.Bende bı tanesıne takarım rahar ya devamlı onu gıyerım.Bu ayakkabı derdıne bı care bulmak gerek cok para cok

evet kızlar yaa..ayakkabılar hem çok para hem de dediğiniz gibi genel de sadece görüntüsüne ve rengine vurulup alıyoruz ayakkabıları..ve dolap bekliyorlar..ben 35 kilo alınca topuklu da giyemez oldum ama hala almaya devam ediyorum..ve dolaplara sıgdırmakda çok zor ayakkabıları...aslında benim takı hastalıgım kilo alınca daha da arttı çünkü istediğim kıayfetleri alıp giyemeyince kendimi takılarla mutlu etmeye çalışıyorum..ama olmuyor tabiii:)))

merhaba arkadaşlar...
merhaba cnm
bekarlığın nesi sultanlık yahu...şimdi küs olanlar yarın barışır...aşkım bana bi dukan kitabı alırmısın der...hooooopppp...hiç yorulmadan kitap eline gelir:))))
sultanlık sultanlık kıymetini bilin
ohh ne güzel ya,istediğin şeyleri bulmuşssun,Allahın sevgili kulusun valla

bende eklemek isterim yada sen ekle olur mu,burdan ahberleşebileceğim kişiler olmalı,geçen pc bozuldu kimseyi bulamadım

mursh dün bende oralardaydım ,belki de göz göze geldik bile ama tanıyamadık birbirimizi benimde kardeşim sinemaya gitmek istiyor Şirinler filmine bende onu götürcem bu hafta ,gözlük yok yalnız bende ,sende var mıydı?

Evt cnm dun sanslı gunumdeydım :) Benıde eklesene ozelden gonderıyorum adımı soyadımı :)))

Nasıl yanı aydında formdamıydın ?? Nasıl yaaa ??? Yok cnm gozluk ordan verıyorlar zaten cıkısta ıade edıyosun fazladan 3 tl felan verıyon heralde :)

mursh 13 yaş için basit mi kalır şirinler

Yok cnm ben 24 yasındayım bayıla bayıla ızledım valla :) Ben cocukluktan bayılırdım sırınlere sevıyorsa eger zevk alıcaktır.Surukleyıcı zaten baya:)

takı çok kullanmıyorum sadece küpeyi çok severimm
altını çok severimm
altın kolye zincir künye filan yoksa burma bilezik değil

ay murch aynen öyleee görüntüsüne aldanıp alıyoruzz örneğin rugan ayakkabılar
giyince sert oldugu için direk vuruyo ayakları..
En güzeli yumuşak deri ayakkabı..

Senin adıan sevindim :))

Gayet güzel bir menü maşallah.. randımana girmeye başladın

biraz daha dikkat edersen daha iyi olru nurcum

yaa fatma gitmesiinn paylaşımı boldu ne güzel.zaten 2-3 kişi muhabbet ediyor takım akşam çok sessiz.

Yapacak birşeyim yok.Takımlar en fazla 13 kişi oluyor.Biz geri gelenlerle 13 14 oluyoruz.İsterse onu başka bir takıma yönlendirebilirim.Pazar günü genelde takımımız sessiz oluyor.Akşamlarıda calısanlar evine gidiyor ev hanımlarıda yemek coluk cocuk misafir derken cok fazla ugrayamıyorlar :))

arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...

Asya27:
Beyaz16:
Edda1985:
Ene2004: EVET
Fadime02: HAYIR
Gulseker: EVET
Hepbera: EVET
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:

Son düzenleme:

ben niye yokum mutee bu haftadamı izinliyimmm :44:

Kızlar o kadar yorgunum ki, anlatamam.Şimdi oğlumu yatırıp bende azıcık dinlenicem.Ya dün spacial k'ya başladım ama akşam iftardan sonra bi cır cır oldum sormayın Tuvaletten cıkıyorum saniye gecmeden tekrar giriyorum.4 5 girdim abartısız Tuvalate girmekten cocugu yatıramadım Special K dan mı acaba? Çünkü dokuanacak başka bişi yemedim

Edda; yok kız kilolu değilsin azıcık cık cık göbek cik cik

Beyaz16; beni ekleyebilirsin faceden... Sen bana özelden adını yaz ben eklerim seni..

dukancılar iyi kilo vermiş sanırım ya çok takip edemedim ama iyi görünüyo,şu kitap kaç paraydı alayım bende başalayyaım çok sıkıldım bir ileri 2 geri

evet canım mürş regl dönemine gelmesine rağmen 1,5 kilo verdi atakta fazla gidiyor ilk başta.bende seyir dönemine göre ideal bi gram verdim 600 gr kadarcık.ya dukan yapmasanda kitapta çok öenmli bilgiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…