- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.121
EDAAcım ben fotograflarını göremedim cnm..nerdeler acaba merak ettim:)
ben de siyah göz kalemi hastasıyımdır..ve carmina sürme kalem süper bir kalem:)katılıyorum:)
selammm kızlar.....
bugün benim için miladddd olsun istiyorum...ekmeği sadece kahvaltıda yiycem bundan sonra..onun harici kıartmaları aburcuburları da çıkartıyorum..bugüne kadar başaramadım ama bundan sonra kesinnn kesinnn..
hafta sonu bol bol gedim ben de ..ve dün biraz alışveriş yaptım ..bir tane üzerime dar olan bir tişört aldım onu eylül başı yani bayram sonrası rahat rahat giymeyi planlıyorum e bir sürü takı aldım ben bir takı delisiyim...yine kilolu oldugum için çok fazla kıyafet alamadım ve içerleyerek gezdim mağazaları..iradesizliğim den nefret ediyorummmmmmmmmm
resimler facede kullanıyosan ordan bakarsınn
alılveriş dedinde tatilde hep eşimin kartını kullandım nedenide kendi kredi kartımı sıfırlamıştım borcunu öyle kalsın diyee
anam dün kart extresi geldi evee eşimin gözler :1 maaşı kadar aylık borç
çok abartmışımmm pişman oldum yazıkkk
takı ben çok sevmem benimki ayakkabı
çok severim alırım amaa rahat edemeyince giyerim en rahat ettiğim ayakkabıları çıkarımm
benim o ayakkabıları giyebilmem içim eşimin beni kapıdan arabayla alıp kapıya tekrar bırakmalı yürümemeliyim yoksa rahatlıgıma çok düşkünümm
Birisi bendenmi bahsetti :) Sadece seklını beyendıgım ıcın aldıgım ve rahat edemedıgım ıcın gıymedıgım ole cok ayakkabım varkı.Bende bı tanesıne takarım rahar ya devamlı onu gıyerım.Bu ayakkabı derdıne bı care bulmak gerek cok para cok
merhaba cnmmerhaba arkadaşlar...
sultanlık sultanlık kıymetini bilinbekarlığın nesi sultanlık yahu...şimdi küs olanlar yarın barışır...aşkım bana bi dukan kitabı alırmısın der...hooooopppp...hiç yorulmadan kitap eline gelir:))))
ohh ne güzel ya,istediğin şeyleri bulmuşssun,Allahın sevgili kulusun vallaKızlar günaydın ;
Herkese mutlu ve bol kılo vermelı bı hafta dılıyorum
Dün çok eğlendım şirinlere gideceğimi yazmıştım ...Gittik çok keyifliydi zaten animasyon manyağı biriyimdir.Deli gibi bi flim arşivim var çok severım flım ızlemeyı ama anımasyon izlemek başka bi duygu :) Çocuklarınızı götürun yavsıye edebılecegım bı flım olmus.
Sinemaya Aydın forma gittik.Gitmişken alışveriş yapmamak olmazdı tabi...Şimdi anlatıcam size şaşırın azcık :) LCW de 3 ay once belkı internet sıtesınde bı kot pant begenmıstım.Çarşıdakı lcw gıttım orda yok kusadasına gıttıgımde sordum ordada yoktu.Fiyatıda 65 tl mı ne ama ole begendım kı alıcam yanı sansı yok hıc.Ama hıc denk gelmedım.Neyse unutmustum artık o pant.Dun sudeye bıseyler aldık odemesını yaptık tam cıkıcaz yengem bı etek gosterdı ne guzelmıs dıe.Etege bakarken kafamı bı cevırdım o pantole askıda bana kaıyor ve bı tane kalmıs hemde ındırımde Yanına gıtmeye korkuyorum ama ya benım bedenım deılse dıe Yaklastım yaklastım bedenıne bı baktım ahanda benım beden Hemen kaptım gıttım denedım oldu hemde fıyatı 65 tl den 22 tl ye dusmus aksam babama gosterdım ustunde eskısın dıcem ama zaten yırtık pırtık bı pant eskı seye neden para verırsın anlamam dedı ve benı kopardı :))))
O kadar sevındırık oldum kı anlatamam ...Çıktık bıde ayakkabıcıya gırdık bıde 40 lıra olan ayakkabı tek numara kaldı dıe 15 tl dusmemısmıonumarada benım ayak numaram mı ? Onuda aldım ama babet vurdu ayamı cok kotu yara oldu
Çocuk sevındırmenın faydaları ıste dun ısım hep ras gıttı...Eeee diyet neresınde bu hıkayenın dıyınHiç biyerınde cunku dukan ben regl olduktan sonra yalan oldu.bugun ıtıbarıyle orucada dukanada yenıden basladım
3 gunluk bı ataktan sonra hemen seyır evresıne gecıcem ıns bu sefer olur.Tartı tabı gene facıa ama sudur o sudur
resimler facede kullanıyosan ordan bakarsınn
alılveriş dedinde tatilde hep eşimin kartını kullandım nedenide kendi kredi kartımı sıfırlamıştım borcunu öyle kalsın diyee
anam dün kart extresi geldi evee eşimin gözler :1 maaşı kadar aylık borç
çok abartmışımmm pişman oldum yazıkkk
takı ben çok sevmem benimki ayakkabı
çok severim alırım amaa rahat edemeyince giyerim en rahat ettiğim ayakkabıları çıkarımm
benim o ayakkabıları giyebilmem içim eşimin beni kapıdan arabayla alıp kapıya tekrar bırakmalı yürümemeliyim yoksa rahatlıgıma çok düşkünümm
Kızlar günaydın ;
Dün çok eğlendım şirinlere gideceğimi yazmıştım ...Gittik çok keyifliydi zaten animasyon manyağı biriyimdir.Deli gibi bi flim arşivim var çok severım flım ızlemeyı ama anımasyon izlemek başka bi duygu :) Çocuklarınızı götürun yavsıye edebılecegım bı flım olmus.
Sinemaya Aydın forma gittik.Gitmişken alışveriş yapmamak olmazdı tabi...Şimdi anlatıcam size şaşırın azcık :) LCW de 3 ay once belkı internet sıtesınde bı kot pant begenmıstım.Çarşıdakı lcw gıttım orda yok kusadasına gıttıgımde sordum ordada yoktu.Fiyatıda 65 tl mı ne ama ole begendım kı alıcam yanı sansı yok hıc.Ama hıc denk gelmedım.Neyse unutmustum artık o pant.Dun sudeye bıseyler aldık odemesını yaptık tam cıkıcaz yengem bı etek gosterdı ne guzelmıs dıe.Etege bakarken kafamı bı cevırdım o pantole askıda bana kaıyor ve bı tane kalmıs hemde ındırımde Yanına gıtmeye korkuyorum ama ya benım bedenım deılse dıe Yaklastım yaklastım bedenıne bı baktım ahanda benım beden Hemen kaptım gıttım denedım oldu hemde fıyatı 65 tl den 22 tl ye dusmus aksam babama gosterdım ustunde eskısın dıcem ama zaten yırtık pırtık bı pant eskı seye neden para verırsın anlamam dedı ve benı kopardı :))))
O kadar sevındırık oldum kı anlatamam ...Çıktık bıde ayakkabıcıya gırdık bıde 40 lıra olan ayakkabı tek numara kaldı dıe 15 tl dusmemısmıonumarada benım ayak numaram mı ? Onuda aldım ama babet vurdu ayamı cok kotu yara oldu
Çocuk sevındırmenın faydaları ıste dun ısım hep ras gıttı...Eeee diyet neresınde bu hıkayenın dıyınHiç biyerınde cunku dukan ben regl olduktan sonra yalan oldu.bugun ıtıbarıyle orucada dukanada yenıden basladım
3 gunluk bı ataktan sonra hemen seyır evresıne gecıcem ıns bu sefer olur.Tartı tabı gene facıa ama sudur o sudur
merhaba cnm
sultanlık sultanlık kıymetini bilin
ohh ne güzel ya,istediğin şeyleri bulmuşssun,Allahın sevgili kulusun valla
bende eklemek isterim yada sen ekle olur mu,burdan ahberleşebileceğim kişiler olmalı,geçen pc bozuldu kimseyi bulamadım
mursh dün bende oralardaydım ,belki de göz göze geldik bile ama tanıyamadık birbirimizibenimde kardeşim sinemaya gitmek istiyor Şirinler filmine bende onu götürcem bu hafta ,gözlük yok yalnız bende ,sende var mıydı?
mursh 13 yaş için basit mi kalır şirinler
evet cnm dün oradaydım sonra şirince ,selçuk ,kuşadası vb yerleri dolaştık
evet kızlar yaa..ayakkabılar hem çok para hem de dediğiniz gibi genel de sadece görüntüsüne ve rengine vurulup alıyoruz ayakkabıları..ve dolap bekliyorlar..ben 35 kilo alınca topuklu da giyemez oldum ama hala almaya devam ediyorum..ve dolaplara sıgdırmakda çok zor ayakkabıları...aslında benim takı hastalıgım kilo alınca daha da arttı çünkü istediğim kıayfetleri alıp giyemeyince kendimi takılarla mutlu etmeye çalışıyorum..ama olmuyor tabiii:)))
birisi bendenmi bahsetti :) sadece seklını beyendıgım ıcın aldıgım ve rahat edemedıgım ıcın gıymedıgım ole cok ayakkabım varkı.bende bı tanesıne takarım rahar ya devamlı onu gıyerım.bu ayakkabı derdıne bı care bulmak gerek cok para cok
Fatma canım yazdığım mesajı görmemişsin.Ne diyorsun bu konuda?
Kızlar günaydın ;
çok yeme problemini aşmaya çalışıyorum kızlar...biraz başardım sanki...yediklerim yazılabilir hale geldi:)))
dünkü listem:
SAHUR:1 haşlanmış patates(patates için yazılanlara katılmıyorum.oldukça tok tutuyor ve mesela ben kalori sayımı yapıyorum.100 kalori.oldukça ideal bence)
avuç içi kadar pide
domates,salatalık
1 yemek kaşığı kadar yağda yumurta(evdekilere yaptığımdan ayırdım kendime)
tatlandıcılı çay
İFTAR:1 kepçe çorba
1 su bardağı kadar haşlanmış mantı(sos olarak sadece kırmızı biberi suda ezdim,döktüm üstüne)(evdekiler tereyağlı,etsuyuyla yediler.mmmm.)
yağsız salata(ekmek yok farkettiyseniz..he hee)
teravihten dönünce:1 güllaçtan yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla hazırlanmış,1 ceviz içi katılmış güllaç
toplam kaloriyi bilmiyorum..ama azdır herhalde...
kitap:1 saat "oğlumu yetiştiriyorum" kitabından okuyorum ara ara..
su:çoooookkkk
selammm kızlar.....
bugün benim için miladddd olsun istiyorum...ekmeği sadece kahvaltıda yiycem bundan sonra..onun harici kıartmaları aburcuburları da çıkartıyorum..bugüne kadar başaramadım ama bundan sonra kesinnn kesinnn..
hafta sonu bol bol gedim ben de ..ve dün biraz alışveriş yaptım ..bir tane üzerime dar olan bir tişört aldım onu eylül başı yani bayram sonrası rahat rahat giymeyi planlıyorum e bir sürü takı aldım ben bir takı delisiyim...yine kilolu oldugum için çok fazla kıyafet alamadım ve içerleyerek gezdim mağazaları..iradesizliğim den nefret ediyorummmmmmmmmm
yaa fatma gitmesiinnpaylaşımı boldu ne güzel.zaten 2-3 kişi muhabbet ediyor takım akşam çok sessiz.
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
.............................
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
[/B]
Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Ene2004: EVET
Fadime02: HAYIR
Gulseker: EVET
Hepbera: EVET
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:
ben niye yokum mutee bu haftadamı izinliyimmm :44:
dukancılar iyi kilo vermiş sanırım ya çok takip edemedim ama iyi görünüyo,şu kitap kaç paraydı alayım bende başalayyaım çok sıkıldım bir ileri 2 geri
rengi çok güzell parlıment mavisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?