- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.181
Menü gayet güzel hafif olmuş karalahana çorbası nasıl oluyor çok severim karalahanayı ama hiç çorbasını içmedim
Içinde karalahana ve fasulye oluyor. Annem yaptıkça ben de yiyorum. Aslında çorbayla sebze yemeği arası birsey
EvetKaradenizli misiniz
plasticwoman Sen ayrıntılı yazdigin sporları ertesi güne ben de yaparım canım. Çok teşekkür ederim. Yemeğimi biraz daha düzene sokayim incelmek için özellikle de göbekten incelmek için yürüyüşün yanına birşeyler eklerim. Çok sağol tekrar
Meraba arkadaşlar bende bu grupta zayıflayabilirmiyim
Çok haklısın. Ben isteyince açlık duygusu hiç yaşamıyorum çok şükür. Sadece nefsimle kaçamaklarım oluyor işte. Incelmek beni epey motive edecektir. Ölçülerimi alıp hemen yazayım. Bakalım nasıl olacağım. Bayramda aldığım pantolonu bugün giydim. Beli bol gelmeye başladı 3 kiloda. Süper gaza getirdi beniYemeği düzene sokmayı bekleme canım şimdiden başla ortalama 25-30 dk sürüyor hem süresinde uzun değil hemde spor yaptıkça iştahının gittiğini menülerinin düzeldiğini göreceksin
Tamam okuyacağım teşekkür ederim 24 yaşıma gireceğim evliyim 2 yıl olacak evlendiğinden beri 15 kilo aldım 54 kilo ile evlenmiştim en son 69 oldum ve spora başladım ama yinede yememe dikkat etmiyordum 1 kilo verdim 68 oldum ve biseyler oldu kıyafetler olmadı eş le sıkıntılar oluyor kilodan dolayı ve bişey ler yapmam gerek deyip kendimi bu gruplarda buldum
Çok haklısın. Ben isteyince açlık duygusu hiç yaşamıyorum çok şükür. Sadece nefsimle kaçamaklarım oluyor işte. Incelmek beni epey motive edecektir. Ölçülerimi alıp hemen yazayım. Bakalım nasıl olacağım. Bayramda aldığım pantolonu bugün giydim. Beli bol gelmeye başladı 3 kiloda. Süper gaza getirdi beni
Okudum şimdi kurallari benim zaten belli bir spor düzeni m var hergun 1 saat yürüyüş yapiyroum haftada 7 saat oluyor mutlaka sabah uyandıktan sonra 150 tane ip atlıyorum 2 dakikanı alıyor oda haftada yaklasik 1000 ediyor agirlik calismalari yapiyorum dambıl ile 15 dakika ama onu haftada 3 defa yapıyorum ama yemeği me dikkat edemiyorum benim en büyük problemim yemek burada onu asmam lazım geçen hafta 800 gram verdim bu hafta 62 olmayı planlıyorum testekleriniz tavsiyelerinizle
Yok daha listeye girmemiştim 1 hafta kaldım 2 haftayı doldurmadım
Tamam arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiği n için sen maşallah bayağı vermişsin protein agirliklimi beslemiyorsun bi tavsiyen olacakmı banaListende takımda düzenlenir canım tavsiyeleri dinlersen
O zaman nasıl oluyor bilmiyorum canım bilgi verirler
Hosgeldin. Istedikten sonra çok güzel kilo verirsin. Spor varmış ne güzel. Gerisi daha kolay olur inşallah62 yanlış oldu afedersin 66 olmam lazım su an 67.3 te kaldım
Teşekkür ederim insallah olurHosgeldin. Istedikten sonra çok güzel kilo verirsin. Spor varmış ne güzel. Gerisi daha kolay olur inşallah
Tamam arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiği n için sen maşallah bayağı vermişsin protein agirliklimi beslemiyorsun bi tavsiyen olacakmı bana
Bende iki öğün besleniyorum :)tamam ozaman yarın başlıyorum inşallahCanım ben Karatay yapıyorum leptinr dikkat ediyorum 2 öğün besleniyorum öğün aralarım 5 saati geçiyor buna dikkat ediyorum sen menülerini yazdıkça Öner'im olur tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?