Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

P90x dede benzer hareketler var
Wallis sit çok fena bişey ya
Afiyet olsun canım
Kızlar grup içi tartı günü var mı? Sadece cuma günleri mi tartılıyoruz

Tekrar baktım pazartesi varmış :) bakalım yarın kaç çıkacağım
evet tatlım pazartesi

Gunaydiiiin cnm

P90x dede benzer hareketler var
Wallis sit çok fena bişey ya
Afiyet olsun canım
Kızlar grup içi tartı günü var mı? Sadece cuma günleri mi tartılıyoruz

Tekrar baktım pazartesi varmış :) bakalım yarın kaç çıkacağım
evet tatlım pazartesi

Bence güzel
Akşam tok olup yediysen bulgur yanlış çünkü hız çöplük değiliz sokak hayvanları var ben dokmeyip onlara veriyorum
Ama açtım yedim artmiskense olabilir tatlım menü iyi
Meraba arkadaşlar bende bu grupta zayıflayabilirmiyim
Hoşgeldin canım bugün tartildim mı bizde yeniden deneme süren bugün itibariyle başlayacak ve daha önce verdiğin kilolar göz ardı edilecek bize bildirdigin başlangıç olacak öncelikle bu konuda bilgilendiriyim genel kural bu
Cuma dışında ptesi günlerinde tartiliyoruz hafta sonu kacsmaksiz önlemek için zaten zamanla kaynaştırsin
Nerelisin kız ben çok severim birde bağırsak çalıştırır ki sorma
Kızlar tartı resmî koyuyoruz ya benim tartı bazen tam bazen 200 gr fazla tartıyor bunu 5 kg olan su şişesi veya ağırlık ile gösterebilirim onu da belirtmek istedim sorun olmaz umarım
canım benimkide öyleydi iyice kafayı yedi en kısa zamanda yeni bir tartı edin uğraşma siseyle filan

North River Aslında bulguru yeme niyetinde değildim. O ki kızım bıraktı ben de sade yoğurt yediğim için bagirsaklarimi çalıştırsin dedim.
Rize liyim bu arada

Ben merkezde oturuyorum. Beklerim valla. Bi salata bi çay kaloriden sayilmaz
1000km yol geleceğim kız napiyim salatayı bı muhlama bı yayla balı köy tereyağı ev ekmeği offf offf ben nasıl oluyorsa her gittiğimde kilo veriyorum o ayrı havasından suyundan galiba

Afiyet olsun canım
Meraba arkadaşlar bende bu grupta zayıflayabilirmiyim
Hoşgeldin canım daha önce yaristib mi takımlarda
Kızlar tartı resmî koyuyoruz ya benim tartı bazen tam bazen 200 gr fazla tartıyor bunu 5 kg olan su şişesi veya ağırlık ile gösterebilirim onu da belirtmek istedim sorun olmaz umarım
en güzeli yeni tartı canım bende alıcam en yakın zamanda

kızı desen anlarimda bu biraz tuhaf oldu
kız uyudu çoktan canım eşim malum telefona kızıyor uyumasını bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…