- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.201
P90x dede benzer hareketler varBugün ki çalışmam kollarımın sıkılaşması incelmesin istiyorum diyenlere gelsin :)) kol çalıştım bugün
20 dk eliptik ısınma
4 set 5 tekrar burpee
5x40 jumping jack
Superset
10 parmak uçuna kalkıp inme
10 jump squat
10 omuz bacak genişliği açık squat
Aralarda 10 sn dinlenip 4 tekrarla başa dönüp yaptım supersetledim :)
Omuz press 4x10
Lateral raises 4x12
Front raises 4x12
Triseps extension ön kol 3x20
Trisesp arka 3x20
Toplam 1 saat spor yaptımNorth River
Wallis sit çok fena bişey yaCanım aslında hepsini yaptım hangisi dersen kesin şu etkili oldu diyemem :) eliptik yaptım ağırlık çalıştım ama bence en iyisi gün içerisinde işte WC gittikçe 50 squat ve wall sit etkili oldu derim akşama kadar 300 squat yaptım
Afiyet olsun canımYemek menümü yazayım
Sabah : 1 kase yoğurt 1 şeftali
Öğlen : 1 lavaş içine 1 yumurta çeyrek domates, 2 küçük siyah acı biber koydum dürüm yaptım tostta bastım kızarttım gömdüm :))
Akşam : az taze fasülye
3 parça küçük tavuklu yeşil salata
Salatamın içine 1 diş sarımsak dövüp koydum çok güzel oldu birde zeytinyağı koydum
Suyumu içiyorum ben Zaten çok su içerim benim için sıradan olunca yazmayı unutuyorum :)
Beyaz çayımı içerim birazdan
1 saat spor, spor detayını üstte yazdım
evet tatlım pazartesiKızlar grup içi tartı günü var mı? Sadece cuma günleri mi tartılıyoruz
Tekrar baktım pazartesi varmış :) bakalım yarın kaç çıkacağım
Okudum şimdi kurallari benim zaten belli bir spor düzeni m var hergun 1 saat yürüyüş yapiyroum haftada 7 saat oluyor mutlaka sabah uyandıktan sonra 150 tane ip atlıyorum 2 dakikanı alıyor oda haftada yaklasik 1000 ediyor agirlik calismalari yapiyorum dambıl ile 15 dakika ama onu haftada 3 defa yapıyorum ama yemeği me dikkat edemiyorum benim en büyük problemim yemek burada onu asmam lazım geçen hafta 800 gram verdim bu hafta 62 olmayı planlıyorum testekleriniz tavsiyelerinizle[/QUO
Hosgeldin cnm dogru yerdesin
P90x dede benzer hareketler varBugün ki çalışmam kollarımın sıkılaşması incelmesin istiyorum diyenlere gelsin :)) kol çalıştım bugün
20 dk eliptik ısınma
4 set 5 tekrar burpee
5x40 jumping jack
Superset
10 parmak uçuna kalkıp inme
10 jump squat
10 omuz bacak genişliği açık squat
Aralarda 10 sn dinlenip 4 tekrarla başa dönüp yaptım supersetledim :)
Omuz press 4x10
Lateral raises 4x12
Front raises 4x12
Triseps extension ön kol 3x20
Trisesp arka 3x20
Toplam 1 saat spor yaptımNorth River
Wallis sit çok fena bişey yaCanım aslında hepsini yaptım hangisi dersen kesin şu etkili oldu diyemem :) eliptik yaptım ağırlık çalıştım ama bence en iyisi gün içerisinde işte WC gittikçe 50 squat ve wall sit etkili oldu derim akşama kadar 300 squat yaptım
Afiyet olsun canımYemek menümü yazayım
Sabah : 1 kase yoğurt 1 şeftali
Öğlen : 1 lavaş içine 1 yumurta çeyrek domates, 2 küçük siyah acı biber koydum dürüm yaptım tostta bastım kızarttım gömdüm :))
Akşam : az taze fasülye
3 parça küçük tavuklu yeşil salata
Salatamın içine 1 diş sarımsak dövüp koydum çok güzel oldu birde zeytinyağı koydum
Suyumu içiyorum ben Zaten çok su içerim benim için sıradan olunca yazmayı unutuyorum :)
Beyaz çayımı içerim birazdan
1 saat spor, spor detayını üstte yazdım
evet tatlım pazartesiKızlar grup içi tartı günü var mı? Sadece cuma günleri mi tartılıyoruz
Tekrar baktım pazartesi varmış :) bakalım yarın kaç çıkacağım
Tesekkur ederim hosbuldum arkadaşım sağolAy yanlis oldu:)
Hosgeldin kubar dogru yerdesin
Bence güzelAkşam yemeğinide an itibariyle yedigeme göre menumu yazayım
Uyanınca 1ç.k çörek otu yağı ile 1 bardak elma sirkeli su
Kahvaltı 12:00
1 yumurtalı baharatlı omlet
4 zeytin
1dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Maydanoz
15:00 sütlü neskafe 2 tane kuru incir
17:00 1kase sütlü çhia puding
20:00 salata
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2kabagi soteledim 1 yumurta kırıp yemek niyetine yedim
3lt su spor yok
1buyuk bardak bitki çayı
Akşam tok olup yediysen bulgur yanlış çünkü hız çöplük değiliz sokak hayvanları var ben dokmeyip onlara veriyorumBugünkü mönüm
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
16.00
Bir tabak karalahana çorbası
Yarim dilim ekmek
20.00
Bir kase yoğurda 3 kuru kayısı
Kızım tabakta bıraktığı için iki kaşık bulgur pilavı.
2 litre su olmuştur
30dk leslie+30 dk yürüyüşNorth River
Hoşgeldin canım bugün tartildim mı bizde yeniden deneme süren bugün itibariyle başlayacak ve daha önce verdiğin kilolar göz ardı edilecek bize bildirdigin başlangıç olacak öncelikle bu konuda bilgilendiriyim genel kural buMeraba arkadaşlar bende bu grupta zayıflayabilirmiyim
Nerelisin kız ben çok severim birde bağırsak çalıştırır ki sorma
canım benimkide öyleydi iyice kafayı yedi en kısa zamanda yeni bir tartı edin uğraşma siseyle filanKızlar tartı resmî koyuyoruz ya benim tartı bazen tam bazen 200 gr fazla tartıyor bunu 5 kg olan su şişesi veya ağırlık ile gösterebilirim onu da belirtmek istedim sorun olmaz umarım
Gunaydiiiin cnm
Neresi kız az sonra akraba çıkacağız gitmiyomusun Rize'ye gel senide goturuyum memleketine 20sinde cufcufNorth River Aslında bulguru yeme niyetinde değildim. O ki kızım bıraktı ben de sade yoğurt yediğim için bagirsaklarimi çalıştırsin dedim.
Rize liyim bu arada
Çok severim çiğ fındığı köyde olmamıştı yiyemedimKızlar ek olarak akşam kaynım köy armudu ile çiğ fındık getirmişti 1armut 10tanede çiğ yaş fındık yedim 20:30 itibariyle bilginize
Gel kız öldürelim birlikte taze taze yeni geldi daha götürürdüm de gündüz yersin dedim gece gece gerek yokÇok severim çiğ fındığı köyde olmamıştı yiyemedim
Ben memleketteyim sekerim. Gel en kalorisizinden birşeyler ısmarlayayımNeresi kız az sonra akraba çıkacağız gitmiyomusun Rize'ye gel senide goturuyum memleketine 20sinde cufcuf
Kız kalorisiz birsey var mı kiBen memleketteyim sekerim. Gel en kalorisizinden birşeyler ısmarlayayım
Ben merkezde oturuyorum. Beklerim valla. Bi salata bi çay kaloriden sayilmazKız kalorisiz birsey var mı kimerkezinde misin benim eşim Pazarlı
1000km yol geleceğim kız napiyim salatayı bı muhlama bı yayla balı köy tereyağı ev ekmeği offf offf ben nasıl oluyorsa her gittiğimde kilo veriyorum o ayrı havasından suyundan galibaBen merkezde oturuyorum. Beklerim valla. Bi salata bi çay kaloriden sayilmaz
Eşimi uyutup geliyorm
Akşam yemeğinide an itibariyle yedigeme göre menumu yazayım
Uyanınca 1ç.k çörek otu yağı ile 1 bardak elma sirkeli su
Kahvaltı 12:00
1 yumurtalı baharatlı omlet
4 zeytin
1dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
4 közlenmiş biber
Domates salatalık
Maydanoz
15:00 sütlü neskafe 2 tane kuru incir
17:00 1kase sütlü çhia puding
20:00 salata
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2kabagi soteledim 1 yumurta kırıp yemek niyetine yedim
3lt su spor yok
1buyuk bardak bitki çayı
Afiyet olsun canımBugünkü mönüm
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
16.00
Bir tabak karalahana çorbası
Yarim dilim ekmek
20.00
Bir kase yoğurda 3 kuru kayısı
Kızım tabakta bıraktığı için iki kaşık bulgur pilavı.
2 litre su olmuştur
30dk leslie+30 dk yürüyüşNorth River
Hoşgeldin canım daha önce yaristib mi takımlardaMeraba arkadaşlar bende bu grupta zayıflayabilirmiyim
en güzeli yeni tartı canım bende alıcam en yakın zamandaKızlar tartı resmî koyuyoruz ya benim tartı bazen tam bazen 200 gr fazla tartıyor bunu 5 kg olan su şişesi veya ağırlık ile gösterebilirim onu da belirtmek istedim sorun olmaz umarım
kız uyudu çoktan canım eşim malum telefona kızıyor uyumasını bekleyecemkızı desen anlarimda bu biraz tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?