Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ozaman ben şimdi tartıldım 67.8 çıktım bu kilo ile başlayayım bu saatte tartilinmaz ama olsun

P90x dede benzer hareketler var

Wallis sit çok fena bişey ya

Afiyet olsun canım
evet tatlım pazartesi

Evet canım wall sit baya işe yarıyor gün boyu 300 sn yapıyorum 30 setler halinde
P90x bi ara yapmıştım sanki sıkılınca onu da yaparım

Sağol canım pazartesi tartılırım

Çok severim çiğ fındığı köyde olmamıştı yiyemedim

Bende çok severim

North River askrhpozitif alırım hafta ortası tartımı alıştım bu deli tartıyada ama tartı resminde sorun yaşamayayım dert anlatacağıma alayım :)

Kendini mesleğine adamış doğruları gözümüze soka soka anlatmaya çalışan doktorumuz Sayın Yunus Uçarcı'dan sıkılmadan okuyacağınız harika bir yazıyı daha sizlerle paylaşıyoruz.

" İNSANIN EN İYİ DOKTORU GLUTATYONUDUR
Anne babasini 3-5 yıl daha fazla yaşatmak. Sağlikli tutmak isteyen okusun... tüpsüzüz, daliyoruz...çayinizi yaniniza alin..
Çocuğun babası sigara içiyordu, annesinin 10 kgr fazlası vardı. Tarhana kurmaya zamanı yoktu. Awm den pratik yapılıveren beslenme alışkanlıkları vardı. Gebe kaldı. Meyvesini sebzesini eksik etmedi ,herbisidi pestisidi hormonu dolu. Baba adayı balığı eksik etmedi gebeye. Civa ağır metaller doluydu balıklar. Kırmızı eti hergün yedi. Çiftikten geliyor hayvanlar GDO lu yemler aşılar antibiyotik vs. Son ana kadar normal dogumu beklediler, kerata icerde tüpleri baglamaya calisirken fark edilip acil sezeryanla alindi... sivi kalmis ciyerde biraz küvezde kaldi. Neneleri. en güzel kitafetlerin almiş
‘’baba bu evde ikimizden biri çok’’yazılı zıbını, sentetik boyalı fabrikasyon pamuklu ilk kıyafetini giydi. Sütü gelmedi mama başladılar, en pahalisi anne sütünden kaliteli..plastikte damacana suyuyla, ağlayınca plastik emzik.,şampuanı göz yakmaz,,,burnuna antartika okyanus suyu, ama aliminyum kapta.
Oğlan büyüdü 30 yaşına geldi. Sigara içiyo, nikotini az ,hafta sonları biraz alkol, sabah işe giderken margarinle bombalanmış mikrodalgada ısıtlmış poğaçası. Koltuk altı ter kokmaz rollonu aliminyumlu.
Peki arkadaşım bütün bu toksinlerle,,serbest radikallerle bu bünye nasıl kanser olmuyorda yaşıyor.
Cevap İç doktorlarla,…….bütün bu toksinleri detoksifiye eden. Suda yağda çözdürtüp idrarla attırtan ,, hücre içinde etkisiz hale getiren,, nerde zararlı madde var, temizleyip silip süpüren, hergün oluşan kanser hücrelerini yok eden, bir iç doktor var.GLUTATYON. adı.
Bence kariyeri yapıp, torunuda eline alan her dede nine glutatyonunu zıplattırıcı bir beslenme düzenine geçmesi gerek.çünkü yaşla birlikte glutatyon seviyeleri düşüyor. Akıllıca bi american ilaç firması7-8 sene evvel , aman efendim sigara içiyosanız bu toksinleri temizliyor diye glutatyon hapı yaptılar. Bi baktılarki bunu içenlerin glutatyonu artmıyor. Vücut diyorki’’üstat sen bana onu hazır verme ham maddeleri gönder ben onları birleştiririm.’’ Glutatyon 3 maddenin birleşmesi ile oluşuyor. Glutamin, glisin, sistein. Şu ilk 2 si kolaylıkla bulunabiliyor. Ama sistein zor. Bu 3 lüyü tamamladınmı glutatyon seviyesini arttıyoruz. Eskiden voltran diye bi cizgi film vardi. Aslanlar böcekimsi robot karsisinda perisan olurda. Voltrani olusturuyoz deyip kosup semaya yukselip.
Kollarini ve bacaklarini olusturun.
Bende başini olusturucam der . O başi sistein işte.
Yalniz neden o bocekimsi duşman robotu mal gibi bu birleşmeyi izler öküzun trene baktigi gibi. Hatta voltronu bile hirpalarda.. taaa en sonda ışin kilıcini yapar voltron ve tek bir tepeleme kilic darbesiyle böler böceksi robotu... hücreler icindede böcek ilaclari var o robot gibi şehri hücreyi ele gecircek... sen bekleme salak voltran gibi. Çak gec işın kilicini. Ne yorcan on saat kos başini kiçını okuşturcam diye...
Bu yazima anne babalarini 3 beş yil daha saglikli ve hayatta görmek isteyenler dikkatli okusun.. sonra yogun bakimin kapisinda... elimi tuttu. Sanki duyuyor gibiydi... der durursun.. yol yakinken... adami kadini iyi besle... hayattan zevk alacagi seyler yap.
Sen onlara bakma. Hayir olmaz istemem yapmam yemem icmem gak guk der onlar.. sen yap..
Şunu hep duyarsiniz Adamcağazın eşi öldü, kendiside üzüntüden 1 ay sonra öldü….
Üzüntü glutatyon seviyesini düşürüyor.
Bir fare deneyinde ;diğerlerini arasında gezen tozan bir tane fareyi hergün, 3 saat ,yakalıp ilaç kutusu kadar bi yere hapsedip bırakıyorlar.(psikolojik stres yaratıyorlar) birkaç ay sonra fare kansere yakalanıyor. Glutatyon seviyesine bakıyorlar, diğerlerine göre çok çok azalmış.
GLUTATYONU ARTTIRAN BESİNLER….
Avacado
Whey proteini (CFM teknolojisi ile yapılmış yada denatüre olmamış whey) bulmak zor.
Alfa lipoik asit. (gezen hayvan eti, sakatatı, brokoli,ıspanak ta var) tb var
Karaciğer.. keci. Kuzu.
Soğan sarımsak pırasa cruciferous sebzeleri(sistein içerikleri yüzünden)
C vitamini
Devedikeni (silimarin diye çok etkili bir karaciyer tamir maddesi içeriyor. Almanyada reçeteli ilaç) sadece devedikeni yiyen devenin karaciğeri olsa süper. Fazla uctuk. Daldik...
Zerdeçal (çayının özel bir yapımı var,etkisini arttırmak için kaynatılması gerek,karabiberle)
E vitamini, selenyum (zaten glutatyonun etkisini zıplattıran ve birlikte çalışan iki madde , kabakçekirdeğin de ve yağlı kuruyemişlerde birlikte var. Çiğ olmalı ama)
Melatonin (gece yattıktan 2 saat sonra çalışan ve tüm tamir hormonlarını başlatan kavşak hormon)zifiri karanlıkta salınır hani trt şefi varya gurer erkal diye. Çıbığı var seyirci susarken cıbık havada bekliyor. Inince başliyor ziyafet. O gürerin çıbıgı melatonine tekabül eder.. bilmeyen biri sallasa eser Rahmaninov ken Ajdar a doner... Körler çok az kanser olur.
Karotenoidler (flamingonun tüyü,ıstakazun rengi, somonun etinin rengi,havucun rengi, bal kabağı)bu grubun. Beta karoteni nin fazla olması bazı akciyer canserlerini arttırdığı söyleniyor.ıstakoz üstüne bi tepsi kabak tatlısı yiyen yoktur zaten.. o bilgide şaibeli zaten.
Susam tahin (Antalya usulü tahinli kabak tatlısı)
Kuşkonmaz (hayatımda tazesini görmedim.) Kiraz üstüne kuşkonmaz diye bi ilac atiyorlar.. onla karişmasin. Kuş konamiyor kiraz dalina. Konarsada son konuşu , uçarsa son uçuşu oluyor.. kirazi yiyenin son yiyişi olmaz korkmayin.. gulutatyon amca halleder..
Bamya .limonla ovuşturursan salyasiz olur.
Colostrum (hayvanın ilk sütü- ağız sütü,-GNC firması satıyo. Şubat mart keçi çobanlarından toplasan daha doğal daha ucuz.)
Egzersiz
D vitamini (mart-eylül arası 13:00 civarı 20 dk)
Roka maydanoz (cruciferous)
Mood (gülmek, mutlu olmak-gıdıklamak yani)
Bu yazinin degerini, önemini ,okuyan degil yazan bile anlayamaz...
Yaz dostum. Şarkidaki gibi
...doctor söyler kendi bir ders alirmi?
Diye yazdim....
İnsanin en iyi doctoru kendisidir.
Sevgiyle... sağlicakla...
İyi pazarlar..."

Ağzına emeğine sağlık Yunus Hoca iyi ki varsın.

Uzun bir yazı ama okumaya değer

Bı yerde eksik olduğuna eminim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…