- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #211.241
Yaniii eklemesende olurduSpor Listesi
askrhpozitif = 0+0+0+
Mefkurem = 120+65+50+
Habinar = 0+105+?
@nanekekik =30+95+50+
befitlady =0+30+?
Edibe12 =40+0+?
@CeruleanSins =0+45+?
Poni Bon =0+0+?
P poncikZeYyy = 0+15+?
plasticwoman = 75+105+60
E ervam44 = 30+30+60+
@Pembesepet = 0+35+?
ekim2009 = 30+45+?
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Mefkurem evet canım yapıyorum 15 dk sürüyor toplam onları da ekledim listeyi yaparkende eklerim artık
Tamam dir tatlım kuralları okuduysan kabul ettiysen bir sorun yok o zaman kendini tanıtır mısın ben Merve 28 yaşındayım 1 kızım var 29 aylık[/QUOTE
Meraba canım memnun oldum benim adım nurselin 24 yaşıma gireceğim 2 yıllık evliyim çocuğum yok
Öyle güzel kilolar verinki ben aranızda fark edilmiyimBu cuma çok umutluyum tartıdan bakalım ne olacak bence bu cuma hepimiz güzel kilo vereceğiz
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda telefonuna kavuştursunSelam arkadaşlar,
Başıma bir aksilik geldi malesef. Oğlum telefonumu düşürdü ve çatlak olan ekranım artık kullanılmaz hale geldi. Bilgisayarı ancak açabildim. Alıntılarım da bilgisayarda açınca çıkmadı. Gidebildiğim kadar sondan başa doğru gideceğim ama gözden kaçırdığım birşey olursa affola. Ayrıca yeni telefon alana kadar biraz daha az girebilirim foruma haber vereyim. Yarın şeker diyeti başlayacağı için çok heyecanlıyım, bakalım benim için bir iyilik olur.
Neyse menüm:
Sabah: 10.00
2 yk yoğurtlu havuç
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim peynir
Domates
Ara: 13.00
5-6 siyah kuru üzüm
Öğle: 15.00
3 yk pilav
3 köfte
3-4 parça kavun
Ara:18.00
1 avuç yer fıstığı
5 hurma
Akşam: 21.00
4 köfte
3 parça patates
su: 2 lt
spor: yok @nanekekik beni de Şeydaların yanına muaf diye mi yazsan, pek yarışlık halim yok. haftada 3 gün yürüyüş o da 30 dk hedefim var kendimce onda bile zorlanıyorum.
Akşam çok geç oldu malesef, telefondan bir şeyler kurtarmaya çalışırken saatin nasıl geçtiğini anlamamışım.
Ben bazen kahvaltı ya da akşam öğünlerinde sütlü yulaf yiyorum, baya tok tutuyor.Kızlar kahvaltım 1 haşlanmış yumurta domates salatalık bil ekşili yeşillik peynir sevmiyorum ve arada bir 5 6 tane zeytin varsa 1 porsiyon meyve
Öğlen yemek yok yeşil çay içiyorum sadece
Akşam bir but kadar haşlanmış tavuk veya bir avuç içi kadar köfte veya et.yanina bol bol salata ve bir kase yoğurt bazen et olmayınca çorba olduguda olacak günlük 3 litre su ve haftada toplam 20 litre su içmiş olacağım bu şekilde beslenerek ve yanında 1 saat yürüyüş ile haftada kaç kilo vermem lazim
Kilona göre bir buçuk bana çok geldi. Çok acele etme, 1 kilo daha iyi olur. Süreyi uzatınca sağlıklı beslenme alışkanlığı da iyice pekişirHaftada bir buçuk kilo vermeyi planlıyorum
Teşekkür ederim Dilek. Kendimce iyi kahvaltı yapayım da sonra acıkıp saçma şeyler yemeyeyim dedim ama abartmışım ben de yazarken fark ettim. Neyseki yarın şeker diyetine başlıyorum, bana lazım öyle bir şey.Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda telefonuna kavuştursun
Menüde iyi tahin pekmez olmasada olurmuş:)
Meraba canım hoşgeldin ben dilekHaftada bir buçuk kilo vermeyi planlıyorum
Sana öyle geliyordur. Merak ettim bak şimdi, ne zaman tartı alıyorsun, bugün a101 de bulamadın mıÖyle güzel kilolar verinki ben aranızda fark edilmiyim
Sanki tatil yaradi gibi bana:)
Edibe yapabilirsen helal olsun her yigidin harcı değil ben yapamadım ne yazikkiTeşekkür ederim Dilek. Kendimce iyi kahvaltı yapayım da sonra acıkıp saçma şeyler yemeyeyim dedim ama abartmışım ben de yazarken fark ettim. Neyseki yarın şeker diyetine başlıyorum, bana lazım öyle bir şey.
Manuel vardı almadım eşim sipariş vermiş iki güne gelirSana öyle geliyordur. Merak ettim bak şimdi, ne zaman tartı alıyorsun, bugün a101 de bulamadın mı
Öyle deme sen sağlıklı ve genç bir kadınsın.Ayyy geçmişi okudum alıntıları yaptım
Sonra cafeye baktım
Unutup ordanda alıntı yaptım
Bi ekle yaptımki hepsi orda çıktı
Bide onları silecem diye uğraştım :))
Neyse kızlar geri dönmeyim tekrar ben hasta ve yaşlı bi kadınım
Zaten kaçamak yoktu bol spor vardı
Anacım herkesin spor aşkı depreşti
Ablanıza bi saygı gösterinde çekilin önümden
Kız bahar hesaplarken küsüratla uğraşma diye 50 ye tamamlıyom :))
Deneyeceğim bakalımEdibe yapabilirsen helal olsun her yigidin harcı değil ben yapamadım ne yazikki
İyi ki manuel almamışsın. İnşallah eksi çıkarsınManuel vardı almadım eşim sipariş vermiş iki güne gelir
Ay inşallah tek güvendiğim dağ bayır çok gezdik yedihimi yakmisimdir inşaallah
Ağzın bal yesin:))Deneyeceğim bakalım
İyi ki manuel almamışsın. İnşallah eksi çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?